Last news in Fakti

10 Юни, 2014 13:20 19 053 15

Цветелина Бориславова купува второ пристанище в Бургас

  • цветелина бориславова-
  • второ-
  • пристанище-
  • бургас

Инвестиционният фонд на Цветелина Бориславова Си Ес Ай Еф ще купи второ инфраструктурно съоръжение в Бургас. Става въпрос за рибарското пристанище, собственост на дружеството „Черноморски риболов Бургас”. То се намира в съседство с пристанището на „Фиш порт” за обработка на товари, което бе придобито от Бориславова през миналата година. Затова сега по сделката трябва да се произнесе Комисията за защита на конкуренцията, съобщава „Преса”.Схемата на новата покупка е свързана с придобиване на новоучреденото дружество „Мета фиш”, в което са апортирани терени, сгради и инфраструктура на „Черноморски риболов”. Общата площ на парцелите е 23 декара, върху тях са изградени складове, хладилни камери и магазин.

Цветелина Бориславова се впусна да купува пристанищни съоръжения в Бургас от миналата година, когато придоби „Фиш порт”, където се разтоварват предимно цитрусови плодове и строителни материали. След реконструкция, сега клиенти на това пристанище са „Лукойл Нефтохим” и „Топаз мед”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    9 1 Отговор
    Горкото Цвети, само с едно пристанище досега, срам, срам...
  • 2 Moreto Lipsva

    8 2 Отговор
    И за това извади пари тази. натрупа милиони, че и повече само от далавери и мръсни сделки. Защо някой не погледне откъде идват доходите й? Банката й непрекъснато е на загуба.

    Коментиран от #4

  • 3 Кирил Трифонов

    7 3 Отговор
    Снимката подбрана за статията е ЧУДОВИЩНО добра :)
  • 4 Maurice

    3 5 Отговор

    До коментар #2 от "Moreto Lipsva":

    Мозъка Липсва, СИБанк от доста време не е собственост на Бориславова. От къде са дошли парите й е трябвало да се търси сметка преди да придобие 1000 законни начина за изпиране на сегашното си състояние. Сега трябва само да се надяваме да кара по законовия ред и да не остави хиляди българи без заплати....

    Коментиран от #5, #13

  • 5 Монго

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Maurice":

    СИБанк, да. Първо прехвърля основния пакет акции на исландски бизнесмен /а съвсем случайно тя е почетен консул н...Исландия/, останалото на белгийската КВС. А за „Българско-американска кредитна банка“, където е основен акционер...? А кой е изпълнителен директор там? А кой е бившия и мъж /син на...кандидат член на ПБ на БКП/...? А баща и...бивш служител на ПГУ на ДС...? И т.н. и т.н...

    Коментиран от #14

  • 6 Рико

    7 1 Отговор
    За съжаление тези които разграбиха и разрушиха България са на почит и никой не им търси отговорност. Ако бяхме нормална държава щеше имуществото им да е конфискувано, а такива като нея да са в затвора. Липсва ни един български Путин!
  • 7 Симеон Ханджиев

    6 0 Отговор
    Наистина снимката е много добра,пък си е и хубавинка.От къде има толкова парички никой няма да ни каже.Спирам,че някой ми звъни,сигурно е някой от кредиторите дето ме преследват...
  • 8 Boyko Uzunov

    7 0 Отговор
    С тази перачка трябва да се заеме прокуратурата,ако я има за такива като нея...Каква акулка си е отгледал Б.Б.И КЪДЕ СА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИН СТИТУЦИИ ДЕТО ИНАЧЕ НИ ГЛЕДАТ ПОД ЛУПА!?
  • 9 мария спасова

    6 0 Отговор
    Тази кукла на конци на ясно ли е изобщо какво прави? Или прави каквото и кажат? А едно време се чудехте къде отидоха парите на хората!
  • 10 Vasik Atanasova

    4 0 Отговор
    НЕЩАТА СА НИ ЯСНИ
    НО НЕ ГИ ПИШЕТЕ ДА НЕ ДРАЗНИТЕ
  • 11 Георги Христов

    4 0 Отговор
    Като гледам снимките не е закусвала горката последните години,така вижте как от спестени пари от закуски цели пристанища си купуват.А ако спре и да вечеря може и цялата ни държава да купи.Абе не трябва ли прокуратурата да се се само сезира и данъчните също,опсс извинявам се те нали са навързани и от един кокал глозгат
  • 12 Blagoi Popov

    2 0 Отговор
    Горката, не са й останали пари и за гребен за да се среши !

    Коментиран от #15

  • 13 Krum Savov

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Maurice":

    Сибанк може и да не е, но БАКБ е! И пак е перачница
  • 14 Maurice

    0 3 Отговор

    До коментар #5 от "Монго":

    Явно си доста запознат с миналото й, което мен лично не ме засяга особено. Поне си разяснил от къде са дошли началните капитали, които тя така успешно увеличи в геометрична прогресия.
  • 15 Maurice

    0 3 Отговор

    До коментар #12 от "Blagoi Popov":

    Друго си е сресан красавец като теб с ............празния си джоб!