Last news in Fakti

6 Август, 2017 15:48 9 191 17

Бой на ГКПП „Капитан Петко войвода“ пред очите на полицаи

  • бой-
  • граница-
  • гкпп „капитан петко войвода“-
  • полицаи

Причината е задръстване в посока Турция

Задръстване на българската митница изнервя водачите на влизащите от Гърция автомобили и се стигна до саморазправа, пише Сакар нюз.

В събота около 20:00 часа опашката бе около километър и стигаше до еднопосочното движение след митническия пункт по посока на село Орменион. Докато съвестните шофьори на коли, тирове и автобуси бяха се наредили на платното, определено за влизане в КПП „Капитан Петко войвода“, други се шмугваха в насрещното платно и пререждаха върволицата.

Стигна се до сериозни скандали между шофьори и до саморазправа. Всичко това стана пред погледа на гранични полицаи, които се бяха сгушили в джип в една градинка и не предприемаха сериозни мерки да се въведе ред на българската митница.

Другите униформени, които бяха на пункта, също не правеха нищо, за да се нормализира обстановката. Преминаването на гръцкия пункт на Орменион става за минути, без изнервяне. Целият този поток от коли, който предизвика сериозно задръстване на българската митница, е преминал преди това и през гръцката, без да предизвика километрична опашка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Въшлива от пари ушанка

    3 8 Отговор

    До коментар #1 от "БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР":

    Я! "Рептил воевода" пуснал двойния език )) И ко, пак faeces ли сърбаш?! Ей, жидомасонската армия сте едни гастрономи...
  • 3 Малка заплата

    25 4 Отговор
    Малко им се плаща или сигурно не им е задължение. Нали все се пазят да не се преработят. Бойко, Бойко, Варна заслужава перспектива, а народът в България? Кога ще задължиш всички чиновници да си вършат работата? Докога?
  • 4 НЯМА ДЪЙ СЕ ТЪЙ

    6 9 Отговор

    До коментар #1 от "БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР":

    СИГУРЕН СЪМ ЧЕ НЕ ЗНАЙШ КОЛКО ТАКВИЗА КЪТ ТЕБЕ СА МИ МИНАЛИ ДА ПРОСЯТ ДВА ЛЕВА ЗА ИНА БИРА И ДВА ДОМАТА КЪТ ПРЕДИ ТУЙ СА ПРАСКАХА СЪС ЗЕЛЕНО И БЯХА И КРАСИВИ И ЕРБАП.
  • 5 БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

    4 6 Отговор
    До коментар 4

    Можеш да си измисляш бира,домати и др. и каквото пожелаеш, но това няма да промени нито моя лайф стайл, нито ще повиши твоя бит и култура. Като свършиш с фантазийте заповядай на Премиер стрийт да видиш как живея, ще се видиш и детето ми и жена ми. Ще ти покажа красивия квартал в който живея. Ще те закарам с колата на любимите ми места за гмуркане, да видиш друг свят. Ако не те мързи да ходиш ще дойдеш на екскурзия до някой pristine водопад из джунглите зад Тери Хилс.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 НЯМА ДЪЙ СЕ ТЪЙ

    5 7 Отговор

    До коментар #5 от "БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР":

    АКО ЩЕ И В МАНХАТЪНА ДА СИ ИЛИ ДОРИ НА УОЛСТРИЙТА ЖИВОТА ВСЕ ТАЯ Д ЪРВЕНИТЕ ФИЛОСОФИ КРАЙ НЯМАТ А ТОЧНО ТЕ НАКРАЯ МИ ИДВАТ НА ,, ГОСТИ,, С ТЕЧАЩИ СОПОЛИ.
  • 8 Иван Господинов

    11 0 Отговор
    Е какво да правят хората? Маймуните така се разбират в дивата природа, какво да не би да им се месим? Нека почиват, все пак не им е работа да си играят на зоо полиция. Ако някой маймуна бъде убита ще я опишат и ще викнат боклуджиите да я приберат да не се вмирисва в жегите. Това е достатъчно
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Чужд

    11 0 Отговор
    Цитат1: "които се бяха сгушили" около народната пара "и не предприемаха сериозни мерки да се въведе ред".
    Цитат 2: "Другите" институции "които бяха на" хранилката ", също не правеха нищо, за да се нормализира обстановката." С леки корекции можете да добиете представа за ситуцацията в т. нар. "държава".
  • 11 БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

    2 6 Отговор
    До коментар 7

    не си разбрал, заповядай на гости, няма проблем добре дошъл си, но не ми се заселвай тук защото не искам да става пренаселено. Красотата е че сме 22 милиона на площ почти колкото Европа. Красотата е че няма хора, като отида малко на север, карам покрай джунглите (сред тях има и водопади) до където стигна с колата после цепя през джунглата по някоя пътека докато излезна на кристално чист плаж без никакви хора. Само безкрайни джунгли и плажове и никаква цивилизация, и GSM мрежа няма. Съвършенство
  • 12 Случаен

    9 1 Отговор
    Амиииии,слаба организация от страна на държавните служители.Трябва да си приеме суров закон за бездействие на държавен служител,още повече когато се стигне до физически саморасправи и когато има пострадали от бездействие на Полицаи и прочие държавни лица.

    Коментиран от #13

  • 13 Гост

    12 3 Отговор

    До коментар #12 от "Случаен":

    Пич, държавата е засипана от осъдителни решения за неспазване човешките права, бездействие на институциите и неспазване правата на децата. И със закон и без закон, мислиш ли че на някой му пука. Имаш ли изобщо представа какви хора работят в т. нар. "институции". Полу-грамотността е общо взето най-силното им качество.
  • 14 Бай Иван

    8 7 Отговор
    ГКПП „Капитан Петко войвода“е пародия.Неведнъж съм писал по този въпрос за организация и инфраструктура.Самите гранични служители създават задръстванията и колкото по-голямо задръстване-толкова по-голям кеф за тях.Боища са ставали и преди и пак във връзка с мудната работа на граничните служители.от две ленти на ГКПП винаги работи само едната,оправданието е,че няма хора които могат да РАБОТЯТ НА КОМПЮТЪР!!!Постоянно се шляят из плаца и до фрий шопа,а работа не барат.Освен това и бюрокрацията е голяма.за Тирове на два пъти проверяват документите на влекача и ремаркето,а след това отбиваш за визуален оглед и после през рентгена .Тираджиите вече започнахме да светим като крушки в тъмното от това облъчване всеки ден.А инфраструктурата е под всякаква критика.имам снимков материал на дупките в които заради задръстванията и ниската скорост все още никой нищо не е счупил по МПС.
    Особено сега когато е сезона на гастербайтерите е ужас да се минава през Капитан Петко.
  • 15 Свидетелка

    3 5 Отговор
    Полицаите спят и не си гледат работата а после стачкуват за повече пари.
  • 16 Гост

    5 0 Отговор
    Бате всеки пише никой не се образова.Вие господа писатели нямате никакво законово познание.2ма човека смяна искате да обработват коли,камиони и рейсове и да следят във същото време за маймуни който се бият.Само ви казвам че на Капитан адреево са 45 човека смяна.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове