17 Май, 2018 16:18 1 838 18

Патриоти за София: Хомосексуалността се превърна във форма на политика

  • гей парад-
  • софия-
  • вмро-
  • патриоти

Кой позволи политическият лупинг на Столична община?

Кой позволи политическият лупинг на Столична община? Това питат в своя декларация, отправена от групата „Патриоти за София – ВМРО и АТАКА“ в Столичния общински съвет до Столична община по повод изненадващата подкрепа за гей маратона и последващите го тематични хепънинги и София прайд.

Кому е нужен този парад на лудостта и защо общинарите се поддадоха на гей лобито? Питат още патриотите и настояват за незабавното публично оттегляне на подкрепата на общинарите.

Припомняме, че на 20 април тази година беше проведена среща на столичния кмет Йорданка Фандъкова с представители на организациите GLAS, Действие, Билитис и Българският хелзинкски комитет (БХК), след която стана ясно, че Столична община не само подкрепя морално Прайда, но и ще финансира предхождащия го гей маратон на 19 май. Тази явна подкрепа е прецедент. До сега общината е изпълнявала само административна роля при провеждането му, а именно издаваше разрешителните за провеждане на събитието. Ето защо още същия ден председателят на „Патриоти за София – ВМРО и АТАКА“ Карлос Контрера реагира остро в своя позиция във Фейсбук и попита защо джендър идеологията се допуска през парадния вход на Столична община. Контрера припомни също така, че именно тази идеология и опитите тя да бъде вкарана в образователната и правната система на страната ни консолидира цялото общество.

Ето защо столичните патриоти се възмущават от поредицата нелогични действия, които се оказват и некоординирани със СОС – законодателният орган на София.

С почуда научаваме, че с подкрепата на „Програма за развитие на физическото възпитание и спорта на Столична община и Фондация „София-европейска столица на спорта“ съучаства в организирането на гей маратон на идния 19-ти май в парк „Заимов“. Никога и под никаква форма в Столичния общински съвет не е обсъждана подобна подкрепа, не е дискутирано открито, в това число и в комисии, вземането на едно подобно решение. Немаловажен е и фактът, че звучи доста перверзно точно Програмата на общината, насочена към възпитанието на младите да бъде ползвана за гей пропаганда. Допълват още патриотите в декларацията си.

Ето и пълният текст на документа:

ДЕКЛАРАЦИЯ

от Политическа група „Патриоти за София – ВМРО и АТАКА“ в Столичен общински съвет

Групата на Патриотите в Столичния общински съвет остро възразява срещу подетата от Столична община, а вероятно и от някои представители на СОС, политика директно да легитимира провеждането на гей парад в София. Ежегодно сме бомбардирани от екзотичните искания на една шепа хора чрез присъдружните им „НПО“ да подкрепяме този парад на лудостта. До началото на тази година в мнозинството си Столичният общински съвет, а и Столична община се дистанцираха от манифестирането на хомосексуалността като форма на политика. Тези дни обаче ярко и рязко настъпи неочакван обрат. Столична община открито заявява и застава в подкрепа на организаторите на гей парад – забележете, става съорганизатор на съпътстващите гей парада дивотии и пърформанси.

Този своеобразен политически лупинг е на път да въвлече двете институции на местната власт в угода на противоречиви, маргинални обществени течения, които тероризират цялото общество, претендирайки за уникалност поради объркана сексуалност. Ние задаваме въпроса кой, как и защо реши, че местната власт трябва да подкрепя София прайд? Кой, как и защо реши да харчи без санкция публични средства в организиране и поддръжка на мероприятия, които зад маската на призиви за толерантност налагат на обществото, че трябва да свикне с трети, пети, десети пол и да приема за нормална травестията. С почуда научаваме, че с подкрепата на „Програма за развитие на физическото възпитание и спорта на Столична община и Фондация „София-европейска столица на спорта“ съучаства в организирането на гей маратон на идния 19-ти май в парк „Заимов“. Никога и под никаква форма в Столичния общински съвет не е обсъждана подобна подкрепа, не е дискутирано открито, в това число и в комисии, вземането на едно подобно решение. Немаловажен е и фактът, че звучи доста перверзно точно Програмата на общината, насочена към възпитанието на младите да бъде ползвана за гей пропаганда. Именно това се случва в момента. Също толкова чудно е откъде накъде и с каква санкция въпросният гей/ХИВ маратон стана част от програмата на „София – европейска столицата на спорта“. Един преглед на предварително обявения календар показва, че това събитие вероятно тихомълком е вмъкнато скоро под нечие давление.

Групата на „Патриоти за София – ВМРО и АТАКА“ настоява незабавно Столична община да оттегли всякаква подкрепа за въпросното събитие. Ние от групата на патриотите в СОС настояваме публично и ясно да се оттегли тази подкрепа, както и да се заяви, че не подкрепя София прайд. В противен случай ще бъде повече от очевидно, че Столична община се е предала и е паднала в плен на джендър лобитата, които са успели да оплетат в мрежите си местната власт в София. Една подобна линия на поведение очевидно е в разрез с очакванията на обществото и мнозинството от българските граждани.

КАРЛОС КОНТРЕРА СТАНЧО СТАНКОВ СТАНИЛ СТАНИЛОВ


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мама ви мръсна

    21 2 Отговор
    гейове джендърски долни нещастни да ви пуснат в един остров всичките дано
  • 2 Бесен Язовец

    18 1 Отговор
    Столична община се подмазват на евроджендерите в НДК по този начин и гнусната песен която предстви бг.джендерите на Евровизия беше също част от схемата на ГЕРБ!
  • 3 goni

    18 1 Отговор
    Голяма изненада!:) Ще подкрепят къде ще ходят!:) Няма да се изненадам, ако Фандъкова лично поведе парада, а отстрани Бат Боби и маха със знаменце с цветовете на дъгата!:)
  • 4 Ford Prefect

    5 9 Отговор
    Накъдето и да се обърнеш, все ще ти излезе снимка на НКВД и Kcaniba!
  • 5 Работа и далавера

    22 1 Отговор
    За болниците в Северозападна България няма пари и ги затварят,но за гевреците,меките китки и задни части има!!!Браво на Фъндъка и джендърите- в управлението на столицата!!
  • 6 ИВАН

    20 1 Отговор
    Къде е това гордо племе Българско, отстоявало земята си над 1300 години ?

    Коментиран от #7

  • 7 НКВД

    14 1 Отговор

    До коментар #6 от "ИВАН":

    Няма го от 30 г.насам останаха само джендери като оня от коментар 4!
  • 8 1111

    17 1 Отговор
    Майката природа и закона на джунглата, не търпят недоразумения от какъвто и да е характер .......... просто ги поглъщат завинаги!
  • 9 Ники

    19 1 Отговор
    Тия с тия паради озлобяват само хората срещу тях ...
  • 10 Росица

    19 2 Отговор
    СТИГА СТЕ ЗАРАЗЯВАЛИ СЪС ЗЛО...ЩЕ СИ НОСИМ ПОСЛЕДИЦИТЕ,А ТЕ ЩЕ СА ГНУСОТА И МЕРЗОСТ,СОДОМ И ГОМОР...С ЕДНА ДУМА ПРОКЛЯТИЯ.БРАВО ВМРО...пазете БГ.
  • 11 антрашпиц

    8 1 Отговор
    Не са виновни обратните боклуци а са виновни нормалните хора че им позволяваме да демонстрират ш..аните си обратни наклонности.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 сталин

    3 1 Отговор
    тая фандъковса няма ли кой да я изгони
  • 14 Аааааа

    5 1 Отговор
    Отиваме да им покажем, че сме срещу тия извращения!!! КонтраПарад!!! Протест срещу гейовете!!! При тях там!!!
  • 15 Голям прос

    2 1 Отговор
    Дайте да излезем да си развяваме инсталациите и ние. Само че нас ще ни арестуват.
  • 16 На Дедов..

    3 1 Отговор
    Уроди! Направо ще повърна..
  • 17 бай муро

    2 1 Отговор
    много европейско,много либерално,браво Фъндъкова,ти си нашата гордост
    P.S. Между другото да те питам Фъндъкова? Ти гълташ ли?
  • 18 Безделник

    0 0 Отговор
    Всичката Мара втасала, че се занимаваме със задниците на хората.
    Работа нямате ли си?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове