Last news in Fakti

29 Януари, 2019 13:46 7 548 77

Илиян Василев: Радев направи гаф, даващ основания за импийчмънт

  • румен радев-
  • гаф-
  • импийчмънт

Той е държавен глава на страна членка на НАТО, в която най-важният ни съюзник са САЩ

Илиян Василев: Радев направи гаф, даващ основания за импийчмънт - 1
Снимка: БГНЕС

С твърдението, че сделката за Ф-16 е корупционна, президентът Румен Радев директно обвинява в корупция американското правителство и атакува най-важния ни съюзник в НАТО. Такава позиция бившият ни посланик в Русия Илиян Василев.

В свой коментар във „Фейсбук“ той напомня, че в случая става дума за договореност между две държави, не просто за бизнес преговори с чужда компания.

"Румен Радев направи огромен гаф днес, който затъмнява всичко друго казано от него. В официално изявление днес той определи сделката с Ф-16 като корупционна!?! Тъй като това е договореност между две държави, няма как да има корупция само от българска страна, значи американците дават пари, а нашите ги вземат. Българският президент директно обвини САЩ в корупционно действие?!?

Още веднъж да напомня - до този момент и от "Локхийд Мартин", и от българската страна, винаги се е твърдяло и никой не е оспорвал, че преговорите и евентуалната сделка се водят/сключва с американското правителство, което днес разбираме от Радев, който има достъп до цялата информация на спецслужбите, че се ангажирало в корупционни действия." - посочва Василев.

Припомняме, по-рано днес Радев, в речта си по отчета за втората година от своя президентски мандат, отправи остри критики заради решението за започване на преговори със САЩ по офертата за закупуване на Ф-16 за българските ВВС.

Същевременно Василев напомня, че всъщност разкрития за корупционни практики има по отношение на сделки с конкурентните самолети "Грипен".

"Всички знаят от медиите, че корупционни практики има достатъчно добре отразени в медиите, разследвани при сделките с Грипен в Чехия и Унгария. От това следва, че разследвания в тази насока биха могли да докажат възможни основи на мотивацията на държавния ни глава. Защото е ясно, че в отчаянието си е преминал всички разумни и мислими граници на поведение." - коментира той.

"Той е държавен глава на страна членка на НАТО, в която най-важният ни съюзник са САЩ, чието правителство от днес според Радев е корумпиращо. Както и да гледам това си основание за импийчмънт. Или го доказва или да бъде така добър сам да напусне, за да спести процедурата." - казва още експосланикът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Та дрънка

    120 66 Отговор
    Този изс.ал това горе определено има сериозни психични отклонения и би следвало да подлежи на доста дълго лечение. Но далеч не е само той, малко ли са тези дето грачат в същия тон.

    Коментиран от #30

  • 2 саш0

    140 67 Отговор
    Абе експосланник - соросоид , американски платен лизач!
  • 3 Факт

    95 37 Отговор
    Това за американското правителство може и да е вярно?
  • 4 ХА ХА

    45 72 Отговор
    НА ЧЕБУРАШКА ЩЕ И НАМАЖАТ СКИТЕ.!
  • 5 гост

    66 128 Отговор
    Виж му само тъпата физиономия на фатмака - не случайно болшинството от простолюдието в БГ го припозна като свой резидент ...

    Коментиран от #68, #69

  • 6 Ушанков

    74 114 Отговор
    Ясно е че Румбата е слуга на Москва! Въпросът е до кога ще го търпим!

    Коментиран от #48

  • 7 Стамат

    113 53 Отговор
    Ако му спретнете импийчмънт ще направите услуга и на него и на българите гробари долни. А вие такъв автогол ще си вкарате че след това ще ви болят задниците дълги години по затворите гербави боклуци

    Коментиран от #20

  • 8 ИСТИНА ЗЛА

    64 44 Отговор
    Румен РаДев има желание за промени в полза на хората може би !!!
    Но той е идеалист ! Едва ли ще успее защото обкръжението му е от изпечени хищници по лоши от тези срещу които се бори -гербераците !
  • 9 А БЕ

    66 98 Отговор
    ПРОСТ ФАТМАК , НЕМОЖА ДА ОТКРАДНЕ ПАРИ ОТ СДЕЛКАТА НА ТЪМНО ПО ВРЕМЕ НА ВРЕМЕННОТО ПРАВИТЕЛСТВО И СЕГА Е, КАТО БЕСЕН , А ТО И ЗА ДЕЦАТА Е ЯСНО , ЧЕ НЯМАХА ПРАВО ЗАКОНОДАТЕЛНО ДА ИЗВЪРШВАТ ПОДОБЕНА СДЕЛКА , ТОВА СИ БЕШЕ ЧИСТ ГРАБЕЖ ! САМО ЧЕРВЕНИ ОЛИГОФРЕНИ МОГАТ ВЕЧЕ ДА МУ ВЯРВАТ !
  • 10 фърчило

    17 33 Отговор
    народа му се отвори на ушев
  • 11 няма как

    57 80 Отговор
    То пък има ли някой ,който да не знае ,че Радев е взел 5 млн. Евро аванс и очаква 10 % комисионна от СААБ ?! СААБ е частна фирма ,разследвана за корупция в няколко държави ,не съм чувал Правителството на САЩ да е разследвано за такова нещо никога.
  • 12 Реалист

    59 78 Отговор
    Гумен гадев е отчаян щото ще трябва да връща комисионната, а деса вече изхарчи половината за рокли докато спира в насрещното. И ко ши праим сега? 2012 ушатко твърди че Ф16 е най-добрия а после оная измислената брокерка на шведите го хвана на късо и Грипена стана най-добрия НО САМО ЗА НЕГО. Грипена е гол без оръжия както ушатко по потник на висилка.

    Коментиран от #21

  • 13 импийчнат фатмак

    49 28 Отговор
    пъпешовидния ще го замерят с камъни май
  • 14 истерия Василев

    72 34 Отговор
    Да не си чел на Цветан Цветанов изказването за Сделките с Грипен и Дипломатичиския скандал в който Цветан Цветанов се оплете,
    като директно, обяви Швеция че произвежда корупция и затова
    Цветанов искал да купи изтребители от САЩ.
    Много елементарно прехвърляш вината върху Президента, типична статия ,за омърсяване без повод , само и само да вмениш, че сделката със САЩ , е без подкуп , говори ги на Аврам Бакалина
    той ще ти се върже на драсканиците.
  • 15 на кучето оная работа

    55 34 Отговор
    Импийчмънт, "гладна кокошка просо сънува, Василев".
    Да не си сменил писалката, със златна?
  • 16 Избирател

    49 22 Отговор
    Пълни глупости!!!
  • 17 Да ВЛЕЗЕМ В ЧАС НАЙ ПОСЛЕ

    36 16 Отговор
    Гаф след гаф , ние в NATO ли сме или при ТАТТО ???
    В ЕС или в ПАТАГОНИЯ ?пардон в ЕВРАЗИЯ ? Или ИНДОКИТАЙ ?
    ЩО НЕ ВЛЕЗЕМ В ЧАС НАЙ ПОСЛЕ???
    Ама не можем да стоим вечно разкрачени.

    Коментиран от #51

  • 18 Демократ

    38 67 Отговор
    Румен Грипена работи за страна, противник на НАТО, на която сме член, т.е. срещу интересите на България! Работи за Раша. Руско ченге го презентира за президент. Ако имаше дмокрация, като в САЩ, то трябваше да бъде разследван от т.н. ДАНС и НСС. Същото се отнася и за госпожата/другарката Импексова, но много хора получават заплати от нас данъкоплатците, но не ги заслужават(заработват)!

    Коментиран от #67

  • 19 Bubbles

    52 21 Отговор
    От статията горе става ясно че каквото и да става българския политик трябва да е с глава дълбоко завряна в чифуто-краварския задник.
    Или ако трябва да перефрезираме :

    Каквото стори дядо(Доне) все е хубаво!
  • 20 ОТИ СИ

    29 34 Отговор

    До коментар #7 от "Стамат":

    ТОЛКОВА ПРОСТ , СИГУРНО СИ КОМУНИСТ ?!

    Коментиран от #26

  • 21 Грифон

    65 32 Отговор

    До коментар #12 от "Реалист":

    Жалки драскачи са повечето тук, на всеки му е ясно, че сделката със самолетите беше предопределена, и то именно от чуждопоклонния слугинаж, така че не приписвайте на Радев подобни низости, той поне е българин и мисли за страната си, а не за портфейла.

    Коментиран от #36

  • 22 висок

    30 61 Отговор
    Този лайномет РРадев защо го отразявате?
  • 23 Палячото Тръмп

    25 11 Отговор
    Цяла Америка ме мрази, затова АЗ ще бъда ваш Президент! "Америка за България, " само ф 16!!!
  • 24 Защо

    48 15 Отговор
    Основният въпро е: ЗАЩО, след като е било решено самолети да се купят от САЩ по политически и стратегически съображения , вече 5 години се правят измислени търгове и конкурси, уронващи дълбоко международния имидж на държавата???? Стига, припявахте като папагали едно и също нещо, казано ви от Вашите покровители!!!!!
  • 25 гост

    49 16 Отговор
    Откога коментарите във Фейсбук са меродавни за нещо повече от претакване на зелето? Това изказване е еквивалентно на такова от пиянде на пейката пред панелката. Радев се изказа грамотно и обективно, абсурдно е да се влагат ресурси в проучване на сделки, които след това се отлагат и се заместват с други и така се точи година след година без никакъв резултат. Същото като с Белене, газопроводите и др. Тези пари за проучване и този ресурс откъде се взима? Боко ги вади от джоба си или пък министрите или пък частен инвеститор ги плаща? Едно министерство работи по този въпрос, отделя 100души, сред които и няколко шефчета, комисии, и др. и само заплатите за тези хора надхвърлят 3млн. годишно, добави и командировки, служебни коли и др. и може да стигне 5млн (тези за газопровода взимаха по 10х.лв месечно на човек, сметнете какво става с други сделки). Или се дават някакви си 5млн. от джоба на всички нас за нулев резултат. Това смислено ли е?
  • 26 Не съм

    4 8 Отговор

    До коментар #20 от "ОТИ СИ":

    анархист съм като тебе!
  • 27 КГБ Териер

    36 11 Отговор
    Хахаха почнаха вече да се делвт в НАТО по важност смех пълен смех а уж всички били равни, обаче америте са по равни от шведите, така ли стана вече?

    Коментиран от #45

  • 28 Стамат

    14 22 Отговор
    Абе де да знам .По скоро направо си ги мразя комунистите.А иначе ти като не прост и не комунист как си след като вече 10 години се оригваш на гербави топли мазни фекалии. Харесва ти нали.
  • 29 Пеньо

    22 44 Отговор
    Да му простим, той е фатмак! Но нека по-малко си отваря устата!
  • 30 допълвам те

    46 22 Отговор

    До коментар #1 от "Та дрънка":

    Президентът Радев се опитва да се противопоставя на мафиотско-партийното статукво. След това получава „урок“, че така не се прави. Понеже не може да бъде „ударен“ директно, както бяха „ударени“ кметиците, „удряха“ близките му – баща му, жена му, сина му. Случаят с инцидента с бащата на президента щеше да има сериозен отзвук, ако в същия ден не се беше случила трагедията на пътя край Своге и която обърка плановете на статуквото. Случаят със съпругата му беше на много ниско клюкарско ниво, за да произведе търсения ефект.

    В случая със сина му видяхме прибързана и нескопосана атака. Оказа се, че този, когото са снимали, не бил сина му.
  • 31 НКВД

    52 18 Отговор
    НПОто в траур, България вече си има истински президент който не е марионетка! Скоро ще ви свириме реквием!
  • 32 Велин

    50 21 Отговор
    Какъв импийчмънт бе господине!?!? Генерал Радев сме го избрали ние, българите. И да Ви кажа защо- не е завършил РабФак.
  • 33 Диди

    15 18 Отговор
    Да живее комунизмът , светлото бъдеще на човечеството !!!!!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Наблюдател

    35 15 Отговор
    Този И.Василевич се оказа добър АНАЛлизатор .
  • 36 Реалист

    18 36 Отговор

    До коментар #21 от "Грифон":

    Ушатия мисли първо за джоба си - как ще обясниш промяната в мнението му на 180 градуса - първо Ф16 е най-добрия самолет, след 2 години грипен стана "най-добрия" самолет. Интереса клати феса... И това неистово бързане в последния ден на служебното правителство да се подпише обвързващ договор. Къде е логиката, ако мисли за България, да настоява да купим "гол" самолет без въоръжение. Прави ли впечатление че купуваното до сега оборудване за авиацията ВИНАГИ е без оръжията. На ушанките и пионките на решетката не им се иска силна и добре въоръжена БЪЛГАРСКА АРМИЯ.

    Коментиран от #42

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Отегчен

    29 9 Отговор
    Пак замириса на кравешка тор .
  • 39 Име

    9 3 Отговор

    До коментар #37 от "Иво":

    Ех, изпревари ме
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 onq s baqtiq

    5 8 Отговор
    Чичко УУУшев:)
  • 44 Гост

    27 13 Отговор
    Честно казано, незнам защо факти.бг дава гласност на недоразумението Илиан Василев?! Това соросоидно зомби не престана да квичи по поръчка вече 20 години. Бах таз соросопиедна фондация! Много излишни пари има бе!.... да взема и аз да стана соросопитек.
  • 45 като котка е

    18 3 Отговор

    До коментар #27 от "КГБ Териер":

    Швеция не е в НАТО... Колеги, проверявайте си опорните точки.

    Коментиран от #50

  • 46 Ан справедливостта

    25 9 Отговор
    Боколандия отвръща на удара. Всякакви орки , дрисльовци и калинки влизат в употребата. Напред за защита на корупцията и мафията с всички средства. Боко е пред нервен срив ,кокала се изплъзва ,пък може и сметка да му потърсят.
  • 47 тунго

    24 9 Отговор
    Тоя и да лъже и да маже съгласно герберастките директиви, убедително показва само колко продажен може да бъде някой. Истината за консервите F-16 и далаверките на комисииките е само една - да източат почти милиард лева. Цветан Цветанов си го мести от единия крачол в другия когато го обвиняват за корупция, но тоя път не е сам в кюпа, Каракачанката , този блюдолизец нескрито му приглася с надеждата да получи кокал преди краха.
  • 48 Киркор

    8 5 Отговор

    До коментар #6 от "Ушанков":

    Закопчей си ушанката,че много вятър ти духа в ушите!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 И ЗА ТОВА ШВЕЦИЯ Е СТО ПЪТИ

    4 1 Отговор

    До коментар #45 от "като котка е":

    ПоДОБРЕ НАЛИ.А...???:,???
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Петкова

    18 9 Отговор
    Всичко което ксзва ген.Радев е вярно,затова подразни есички участващи в статуквото.Не може да си затвори очите за мизерията на народа и да е обединител,да вика ура с хайдуците.
  • 54 Пламен

    3 9 Отговор
    Радев направи гаф, даващ основания за импийчмънт
    НЕ!!! ДА ХОДИ ВЕДНАГА ДА КАРА МИГОВЕТЕ!!!
    Той ще ни спаси!!!
  • 55 Ставрю от Стърчи пишка Ямболско

    16 2 Отговор
    Плювачи колко щеш ще се молите за такъв президент но гроб ще ви довхрши. Импичмънт на куково лето духаите супата крадливи некадърни гербери щом държавата се управлява от мутра и физкултурник. не чакаите доро.
  • 56 Зевзек

    14 4 Отговор
    Америка и корупция.... нееееее... никогаа!?! Що за богохулство!?
  • 57 001

    5 15 Отговор
    Трябва да се забрани на военните да влизат в политиката. Това са промити мозъци които могат само да козируват.
  • 58 Долу сащ и идила им

    12 4 Отговор
    ...ПРАВИТЕЛСТВОТО, ПРЕЗИДЕНТА И КОНГРЕСА НА САЩ,
    ЦРУ НА САЩ И ПЕНТАГОНА НА САЩ...
    НЕ САМО ЧЕ СА КОРУМПИРАЩИ...,
    А СА НАЙ-ВЕЧЕ РЕКЕТИРАЩИ И ИЗНУДВАЩИ,
    ЗАПЛАШВАЩИ И АГРЕСИРАЩИ,
    РЕПРЕСИРАЩИ И ТЕРОРИЗИРАЩИ,
    НАГЛИ И ПОДЛИ, СМРАД И ГНУС -
    ТЕРОРИСТ - РЕКЕТЬОР,
    ПОДЛЕЦ И АГРЕСОР №1 В СВЕТА - ТОВА СА САЩ...ЗА СЕГА,
    ...НО В САЩ ПРЕДСТОЯТ КОЛОСАЛНИ ПРОМЕНИ
    В ДЪРЖАВНОТО ИМ УСТРОЙСТВО, СИСТЕМА И ВЛАСТ...,
    ЗАЩОТО ДО СЕГА САЩ ТЕРОРИЗИРАХА
    ЛАТИНОАМЕРИКАНСКИТЕ И ЮЖНОАМЕРИКАНСКИТЕ ДЪРЖАВИ
    ЧРЕЗ АГРЕСИИ И ДИВЕРСИИ, ЧРЕЗ РЕКЕТ И ИЗНУДВАНЕ,
    ЧРЕЗ БЛОКАДИ И САНКЦИИ,
    ЧРЕЗ ОРГАНИЗИРАНЕ НА КЪРВАВИ ДЪРЖАВНИ ПРЕВРАТИ...,
    ...НО МНОГО СКОРО МИЛИОНИТЕ ЛАТИНОСИ
    ОТ ЮЖНА И ЛАТИНСКА АМЕРИКА
    ЩЕ ПОДКРЕПЯТ АМЕРИКАНСКАТА ПРОЛЕТ - БУНТА
    НА СВОИТЕ КРЪВНИ БРАТЯ - ЛАТИНОСИТЕ И НЕГРИТЕ В САЩ...
    ...И НИКОЙ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СПРЕ
    МИЛИОНИТЕ ЛАТИНОСИ ОТ ЮГ
    КОИТО ЩЕ СЪБОРЯТ СТЕНАТА НА ТРЪМП
    И КАТО МОЩНО ЦУНАМИ ЩЕ ЗАЛЕЯТ САЩ...
    ...И ЖИДОВЕТЕ - ГАДОВЕТЕ ОТ СЕГАШНАТА ЧИФУТСКА
    ВАРВАРСКА, МАФИОТСКА
    И ПО СЪЩЕСТВО - ФАШИСТКА ВЛАСТ
    ЩЕ БЪДАТ РАЗМАЗАНИ И ПРОГОНЕНИ ЧАК В АЛЯСКА...
    ...ИЛИ АКО УСПЕЯТ ДА СЕ ДОБЕРАТ ДО ГРЕНЛАНДИЯ...
    ...ПЪК МОЖЕ И КАНАДА ДА ИМ ПРЕДОСТАВИ УБЕЖИЩЕ
    И ДА ГИ НАСТАНИ В СЕВЕРНИТЕ СИ ТЕРИТОРИИ ПРИ ЕСКИМОСИТЕ,
    КЪДЕТО НА ЧИФУТСКИТЕ ЖИДОВЕ ОТ САЩ
    ЩЕ ИМ Е ДОСТА ХЛАДНИЧКО
    И ЩЕ ИМ ЗАМРЪЗНАТ ЗУРЛИТЕ И СОПОЛИТЕ...
  • 59 Нато насила

    9 3 Отговор
    България стана член на Нато без мнението на народа ...без референдум...затова трябва референдум за нейното оставяне в Нато До тогава оставнето ни в Нато е НЕЛИГИТИМНО.
  • 60 факт

    9 2 Отговор
    кой е тоя илиев някой знае ли ?
  • 61 Apple

    4 12 Отговор
    Радев е поредният, при когото виждаме ефектът на Дънинг-Крюгер - когнитивна склонност, при която неквалифицирани индивиди страдат от илюзорно превъзходство, поради което погрешно оценяват способностите си много по-високо от средното. Тази склонност се приписва на метакогнитивната неспособност на неквалифицирания да разпознава грешките си. Казано по-простичко, трябваше да си кара "Миг"-овете и да не се мъчи през ден да чете каквото са му пробутали И.Христов и К.Нинова.
  • 62 Диамантената ръка

    5 8 Отговор
    Време е като във Венецуела тук някой да се самообяви за президент и нашенския Мадуро ще го подгонят от САЩ.
  • 63 filo

    6 11 Отговор
    Всеки комунягата лъже много и Радев не прави изключение. Трябва да си глупак, за да му вярваш.

    Коментиран от #71

  • 64 Сър Уй

    10 2 Отговор
    Абе И. Василев, що не се одупиш до твойте шефове, щото си по одупен и от тях, така по лесно ще ви запомнят хората!
  • 65 Сър Уй

    8 2 Отговор
    Абе И. Василев, що не се одупиш до твойте шефове, щото си по одупен и от тях, така по лесно ще ви запомнят хората!
  • 66 Импйчмънт

    3 13 Отговор
    Руската подлога Радев да ходи при Янукович путев ким чем Мадуро и теам подобните им комунисти лукашенковски!
  • 67 Ей мухльо

    10 1 Отговор

    До коментар #18 от "Демократ":

    Ако ти имам тъпата логика, досега да съм станал гербераст.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Боби62

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    ....... аха .....ПРОСТОЛЮДИЕТО значи ........ а ти предполагам си аристократ ....... синя кръв ...... но ако не е простолюдието как ще живете Вие сложните бе лизач ???

    Коментиран от #72

  • 70 гнида

    10 4 Отговор
    Радев нарича нещата с истинските им имена ! А на тоз посланик един пичмант по български ще му меза !
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 до Боби62

    1 4 Отговор

    До коментар #69 от "Боби62":

    Така е прав си - трябва да има и прости хора като вас за да вършите черната работа за жълти стотинки .

    Коментиран от #73

  • 73 Боби62

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "до Боби62":

    .....дали съм проЗ или не имакой да каже ! Но ти определено си доста под нивото ми сладур. Каквото е трябвало аз съм го постигл в този живот .
    .....но какво си оставил ти умнико след себу си.......най вероятно нищо ако не блоим купищата л....
    Остани си със здраве но рано или късно такива като теб си плащат сметките и то скъпо......
  • 74 Byg

    0 3 Отговор
    Като му гледам стремглаво падащия рейтинг на румен , вече под 40 , работата върви на излуй гащи. С тая негова заядливост и отявлена подкрепа към компартията и ушанките почва да идва в повече на хората . Къде е обединителя , независимия президент пример за толерантност и добър тон , няма го , тоз е всичко друго но не и президента който трябва да бъде. Има качества за диктатор егоцентрик , военен ….
  • 75 jforfk

    2 0 Отговор
    Приемам, г-н Василев, че сделката не е корупцинна. Щом Вие казвате. Хайде сега с думи прости ми обяснете как за тези пари други страни купуват поне 2-3 ПЪТИ повече от същите самолети. Обяснете ми защо един Ф35 струва по-малко от наш Ф16? Не знам дали знаете, но все пак Ф35 е едно поколение по-нов самолет. Как сега по-друг начин, освен корупционен, можете да наречете сделка, при която един самолет за нас струва колкото 2-3 ОТ СЪЩИТЕ самолети, продадени на други страни и е на почти еднаква цена със самолет от следващо поколение. Апропо, ние даваме нашето въздушно пространство и бази на страните от НАТО БЕЗПЛАТНО. Не трябва ли, според Вас, след като пазим поне според САЩ южният фланг на НАТО да получим самолета безплатно или поне на преференциални пари?
  • 76 Българионъ

    1 0 Отговор
    ГЕРБ говорят за "импийчмънт" на Радев, но такава процедура е невъзможна, спрямо законодателството ни. Тия не знаят ли законите ни?
  • 77 emnach

    0 1 Отговор
    За политик се изискват знания и умения. Радев не притежава такива. Като пилот не зная, не съм летял с него. Работилите с него се учудват как е станал генерал. Не като най добър пилот. Злобен и некоректен, но с изключително високо самочувствие.
    В качеството си на каква при посещенията му в чужбина винаги е съпровождан от съпругата си. Защо? Останалите президенти, дори и Т.Живков никога не са били заедно с половинките си. В конституцията ни няма "първа дама".
    Обещава да бъде обединител на нацията, а се явява най големия разединител.
    Издигнат с подкрепата на БСП, се явява техен защитник и противник на всички останали, което не му прави чест.
    Щом си отвори устата и ще направи гаф. Станаха вече безброй.
    Настоявам за импийчмънт на президента Радев и избор на нов заслужаващ доверието и подкрепата на целия народ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове