10 Април, 2019 20:38 9 428 80

Протест в Габрово: Полицията покровителства циганската престъпност

  • габрово-
  • протест-
  • цигани-
  • престъпност-
  • мафия

Чуват се искания за оставки

Протест в Габрово: Полицията покровителства циганската престъпност - 1

Гняв в Габрово заради побоя над продавач в денонощен магазин. Хора се събраха пред общината в града, за да изразят своето недоволство срещу агресията във всичките ѝ форми, съобщи бТВ.

Първоначално с мирно шествие протестиращите се отправиха към следствения арест, където са задържани тримата биячи. Напрежението обаче ескалира и те се опитаха да нахлуят в сградата. Чуват се искания за оставки. Засега полицията успя да удържи протестиращите.

31-годишният продавач Венцислав опитва с думи да потуши агресията на трима мъже над друг клиент. Кадрите от охранителните камери в магазина показват, че целият конфликт продължава 7-8 минути. Касиерката натиска паник бутона. Тя разказа, че никой не е помогнал, а само са гледали.

Полицията не съобщи за инцидента. Собственикът на магазина пусна видеото в социалните мрежи, а пускането на биячите от ареста предизвика гняв в града.

В резултат кметът на Габрово Таня Христова издаде заповед и се разпореди с полицията за незабавни проверки по закона за гражданската регистрация на адресите, на които има струпвания на ромски фамилии и хора от криминалния контингент.

"Ако се окаже, че силите на органите на реда в Габрово не са достатъчни, ще поискам допълнителни сили и средства от министъра на вътрешните работи г- н Младен Маринов, с който вече проведох телефонен разговор”, обясни Таня Христова.

Така нападателите отново се озоваха зад решетките. В късния следобед се сдобиха и с обвинение за нанасяне на лека телесна повреда на длъжностно лице по хулигански подбуди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Потресен

    273 3 Отговор
    Искаме закони срещу Циганската престъпност, стига с тия Европринципи,стига са били и грабили!

    Коментиран от #61

  • 2 Братя Българи

    238 4 Отговор
    Докато не се изправим единни срещу черните все ще ни мачкат.
  • 3 Станьо

    167 5 Отговор
    Оставки и смяна на целия състав на полицията от чистачка до шеф , плюс кмет и администрация . Рестарт на държавата . Българите не сме подложени на геноцид в услуга на мафията от страна на техните мургави избиратели .
  • 4 Добре ще е

    150 3 Отговор
    да дойдат танковете...

    Коментиран от #42

  • 5 Дойде време

    170 3 Отговор
    Все по-често българите ще се обединяват срещу терора!
  • 6 El Torro

    179 2 Отговор
    Пуснете биячите на протестиращите и ще се сдобият с истински присъди.
  • 7 Синдикат на Ало Измамниците

    87 6 Отговор
    Освободете електората! Тиквата на тях разчита.
  • 8 Главата не е за украса

    163 5 Отговор
    90% от състава на българската милиция са боклуци, тутманици, връзкари, бездарници, които само знаят да пушат и пият кафета с искания за по-високи заплати.

    Коментиран от #12

  • 9 колъо

    134 2 Отговор
    Полицията мълчи и се спотайва. МВР са министерството с най голям бю-джет и с най големите заплати но са царе на спотайването и на рушветите ,и не ги търси ако е напечено Същото е било и в Кюстендил когато заклаха българин в центъра на града а патрулките са обикаляли без дори да се спрът
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 по правилата на ГЕРБ

    110 9 Отговор
    Предизборно електорат не се притеснява ! Не обвинявайте полицията, всички в тази държава служат на Вожда Тиква и той решава всичко еднолично ! Досега никога не е казал и една дума против тъмнозелените си индианци, няма да каже и сега ! Докато ТОЙ е на васт няма шанс за промяна, доказано вече 10 г !

    Коментиран от #16

  • 12 Хайл

    88 3 Отговор

    До коментар #8 от "Главата не е за украса":

    Тутманика е много хубав с боза или мляко....за черните само бой,нищо друго освен бой не ги оправя-циганин не види ли собствената си кръв не мирясва
  • 13 Kasapina

    12 23 Отговор
    Докато НАТО ниви пусне никои я друга бомба вия юнаци нема да се спрете Маи на там вървът нежната .
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Край

    90 8 Отговор
    Българските управляващи с глупостта си и некадърността си водят страната към кървав етнически конфликт.
    Гнева на българите ще се излее страшно.

    Коментиран от #32

  • 16 Мордекай

    25 63 Отговор

    До коментар #11 от "по правилата на ГЕРБ":

    Стига глупости , нали ГЕРБ са единствените които се осмелиха да събарят циганските гета и то сега в период точно преди избори когато уж трябва да ги кътка , нали ГЕРБ са единствените които им спират ВСИЧКИ добавки и помощи , включително и детски при 5 (пет) неизвинени отсъствия в клас , нали ГЕРБ са тези които им разбиха и продължават да разбивт ТЕЛК мафията от която се възползват предимно цигани , книжка за кола само с 10 (десети клас) и да ми се говори от някакви си ръфлеци че ГЕРБ разчитат на циганския глас е леко казано олигофрения , опорни точки на шумкарите

    Коментиран от #69

  • 17 гост

    89 3 Отговор
    Пита се ,защо от полицията са си премълчали,и са покрили инцидента както вече им стана практика?Защо след медийни публикации трябва да се сетят да ги задържат и обвинят?Трябва да има наказани в системата на МВР.Всеки ,който посегне да бие трябва да е наясно ,че ще го накажат,а не да се потулват тези случаи.
  • 18 Да да да

    64 6 Отговор
    Не им ли дадат 72 часова мярка за неотклонение , значи всичко е прах в очите на тези ,които си плащаме данъци. Оставка на опг герб.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Хк+йххххйххх

    54 6 Отговор
    Политиката на герб. Пумияри
  • 22 Русуфил

    52 4 Отговор
    А ако бяха пуснали заплашителен пост срещу властта, сега щяха да са "обгорели при битов инцидент", в реанимация, с опасност за живота. Въпрос на приоритети на МВР.
  • 23 vasik atanasova

    25 3 Отговор
    снощи двама цигани биха един магазинер
  • 24 Да да да

    60 6 Отговор
    Национална гвардия имаше сформирана преди 11- 12 години. Това беше група водена от Боян - расате. Тогава ,при един инцидент циганите ядоха асфалта и след това мангалите не се появявха по центъра на София с месеци. Но, сега гласуват платено за герб и са с индулгенция от властта.
  • 25 Закона

    38 2 Отговор
    Трябва да е КРУМОВ
  • 26 Край

    20 5 Отговор
    Май нещо не разбирате - или сте в ЕС и ГБС Джи Пи груп и трейс ви правят магистрали НО и търпите да ви бият братята ИЛИ извън ЕС се учите да стоите сами на краката си като държава.
  • 27 Васил

    12 61 Отговор
    Свиквайте да ви бият и без това Българите сте свикнали да сте роби имате тренинг 500 години

    Коментиран от #51

  • 28 Край

    41 3 Отговор
    Патриотите барабар с Волен оправиха престъпността и се канят да заминават за Брюксел и там да побеждават.
  • 29 Нямаме топки

    27 39 Отговор
    Палячовците пак на протест. На умряло куче нож вадят. Като сме такива големи протестиращи защо не излизаме да протестираме срещу олигарси, Гриша Ганчевци, Черепи, КТБ-та и всички които заграбиха милиони? Защо не излизаме да протестираме срещу подкупни доктори, които раздават телкове напред-назад и ограбват бюджета? Защо не протестираме срещу големите неща, а мълчим в ъгъла. Това е българина, ходи и протестира за два шамара, че ударили на някой. Ако този го бяха набили някакви наркомани и криминално проявени, никой нямаше да излезе нали. Защото ние излизаме само ако биячите са цигани. Ако биячите са българи, които ще намушкат студент пред дискотека в Студенски град, няма да си мръднем задниците. Ако изядем шамарите и ни избият зъбите на околовръстното в София охранителите на някоя мутра и пак седим като мишки вкъщи. Егати демагогията, егати и избирателно протестиращите. Ако ще имаме принципи, да ги спазваме винаги, а не да се правим на големи протестиращи пред цеганите, а да се завираме по дупките пред големите проблеми.

    Коментиран от #39, #52, #75

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 петър

    48 6 Отговор
    Управляващите подкрепят циганите. Нима има някой да не го вижда. Тази тема е табу за иначе много обичащите да говорят и да ни обясняват колко сме добре другари от ГЕРБ.

    Коментиран от #41

  • 32 Октопод

    38 2 Отговор

    До коментар #15 от "Край":

    За политиците си прав и наистина трябва да изпитат народният гняв,именно те подтикват хората един с/у друг.Надявам се че народът ни проумява това. А единството на един народ,независимо от етност и религия е кошмарът на политиците - мафиоти и предатели !!!
  • 33 Гост

    6 27 Отговор
    Вече никой не се хваща на тия глупости,то е ясно че е предизборно,държавата е изправена пред много по големи проблеми,тия ми протестират за битов инцидент
  • 34 патриотъ

    36 3 Отговор
    Точно правителството на Герб през последните 10 години доведе нещата с циганската престъпност до състояние на бомба с часовников механизъм,която ще избухне всеки момент и ще помете всичко,защото търпението свършва!Герб и неговия главатар трябва да понесат отговорност и да бъдат съдени,макар че,не само в това е вината им!На Борисов няколко пъти му задават въпроса за циганската престъпност и безнаказаност и той все се прави на разсеян,така и този път!Вече няма място за илюзии и е ясно,че Герб е анти-народна партия и трябва да се изолира от обществото и да се накаже с всички последствия!Няма да изброявам безкрайните скандали с тяхно участие,но това е невероятно и никъде другаде не може да стане,а тези говорят за избори и европарламент!Трябва да ги прокълнем и никога повече да не им дадем възможност да се докопат да властта!По добре без никакви управляващи,отколкото с такива!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Анти седераст

    34 3 Отговор
    Олигофрените първо ходят до избирателните урни и гласуват за еврейското окупационно правителство(на ГЕРБ), след това излизат и протестират, че жидът и правителствата им ги третират като палестинци(спрямо цигани, мигранти, седерасти, рецидивисти, ислямисти и главорези). Защо ли не съм учуден от посредствеността и идиотщината на стадото дебили?
    Аз ли избрах Мутрата(на Сорос)?
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 циганите са галеници на

    32 1 Отговор
    всички партии и трябва да се протестира в софия...рибата се вмирисва от към главата с премиер мутра и мвр министър шофьор на мето илиенски толкова...
  • 39 Октопод

    20 5 Отговор

    До коментар #29 от "Нямаме топки":

    Много правилно,всеки иска ниско магаре! Медиите и сайтовете са в услуга на правителството.Подхвърлят криминални новини с етнически характер и Бай Ганьо лапва ! Целта е да се отвлече вниманието на обществото.Народът ни затъна в мизерия,пенсионери,болни,безработни . Властта краде милиони а те гледат кой се сбил кой псувал !Е...много ще гладуват
  • 40 Вяра

    7 2 Отговор
    Не гласувай те

    Коментиран от #45

  • 41 Октопод

    3 9 Отговор

    До коментар #31 от "петър":

    Ако беше така , то циганите щяха да имат апартаменти !
  • 42 Бачо Киро

    18 1 Отговор

    До коментар #4 от "Добре ще е":

    Ми то танкове не останаха... Има джипки уж за горското...
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Октопод

    12 6 Отговор

    До коментар #40 от "Вяра":

    Точно така,не гласувам от 20 години и съвестта ми е чиста .
  • 46 Куклусккан

    17 2 Отговор
    Работиш за 3600 ,ха ха, лъжец ! Ровиш по кофите ,циганите това работят в чужбина.

    Коментиран от #50

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Октопод

    6 3 Отговор

    До коментар #37 от "Куклусклан":

    Нямам време да те ограмотявам,не знам кое чобанско си завършил но пише се “куклуксклан” а не куклусклан.Разбра ли г-н Овчар ??? Срамота българино,язък !!!
  • 49 Gabroveca

    21 1 Отговор
    ТИКВАТА пак прати ,подчинените си подлоги ,нали трябва да си варди гласоподавателите :Избори идват!!!!
  • 50 Октопод

    1 7 Отговор

    До коментар #46 от "Куклусккан":

    Нямам намерение да ти разсказвам автобиографията си!!! Не си ми ,нито на акъла,нито на образованието,нито пък на парите !!! Много,много си назад !!!

    Коментиран от #56

  • 51 Октопод

    19 0 Отговор

    До коментар #27 от "Васил":

    Да,500 години са доста но народът е бил единен.Сега вече 30 години сме под политическо робство.Червената буржоазия в съюз със мафията ,разбиха българският народ психически,морално и материално. Но какво щеше да стане ако Турция беше 500 години под българско робство ?Щяха ли да съществуват ???
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    22 1 Отговор
    Милицията са организирана престъпна група от еничари що за българин трябва да се че да работиш там и да тормозиш сънародниците си?
  • 54 Тотално изтребление,

    24 2 Отговор
    е решението, макар че при нас болшинството от ромовете се изселиха в Германия и Белгия.
    Сегашната полиция са безполови уро-ди, редно да се раздаде оръжие на населениети и то само да се охранява.Полицай и си-га-нин са едно и също нещо!!!
  • 55 Хасан

    24 2 Отговор
    ромовете , който още не са си заминали на запад, трябва да се кастрираю медицински още при раждането, в родилния дом
  • 56 гост

    10 2 Отговор

    До коментар #50 от "Октопод":

    Пич, нещо яко те тресе комплексарщината. 25 години не си в България, взимаш 3600 Е, 20 години не си гласувал и си мислиш, че това те прави много образован, богат и с чиста съвест?! И кое ти е българското в случая?! Ти си просто интегриран някъде, асимилиран бивш българин. Ако беше толкова образован, тия пари щеше да ги вземаш и тук, ако не беше комплексиран нямаше да знаем колко взимаш, а ако беше с акъл - щеше да гласуваш всеки път, а не да се криеш зад съвестта си. Вярни неща пишеш, но си загубил правото да го правиш. Пиши си в и за новата родина там, където правиш нещо, а не където нищо не оставяш.

    Коментиран от #67

  • 57 Пешо

    15 1 Отговор
    Протестта трябва да е насочен към Тиквата Борисов той е виновен за това състояние на държавата! За 10 години един затвор не направи, а има спешна нужда. Можеше от изоставени казарми да направи няколко затвора за по леките престъпления, а той предпочете ПРОБАЦИИТЕ И УСЛОВНИТЕ ПРИСЪДИ! Да, ама цигганите видяха, че така стават безнаказани и подивяха! Така, че има само един виновник за разрухата на държавата и към него трябва да се насочи протестта и народното недоволство.
  • 58 гост

    17 1 Отговор
    ба.и, едно време в Габрово циганин можеше да видиш веднъж в месеца, а за 10 години стана напаст
  • 59 anti antifa

    20 0 Отговор
    Само протести до дупка, и то с агресия, няма само циганите да имат право да са агресивни и да бият!?
    Да им покажем как бият българите!
    ДА се обеденим заедно срещу циганските изтъпления, безсилието и пасвиността на държавата, да вземем правосъдието в наше ръце, щом правосъдната система толерира насилието!
    Стига с тия мирни протести, Хан Крум е казал "Като не искаш мира, на ти секира".
  • 60 любопитен

    12 0 Отговор
    Вожда що пак се прави на сфинкс?
  • 61 соросоидни кърлежи

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Потресен":

    нпо кърлежи спотайват, платено им да защитават тези паразити и те го правят с удоволствие, тях нпо-та трябва да вкараме в затвора за подклаждане на тази циганска агресия.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Xxx

    16 2 Отговор
    Рестарт на държавата! Защото сегашните управляващи боклуци ни водят към Гражданска война! И смърт за бХК!
  • 64 Iff

    10 0 Отговор
    Този вид хора нямат оправя,
    Може би трябват по строго отношение към тях.
    Както е било през 1978-1990г.
  • 65 Бат Мишо

    5 1 Отговор
    Национална гвардия с интернет вотове за командване директно от народа където на ходят и учениците по 3 месеца на обучение ....Същата да е подчинена само и единственно на вота на народа ,евентуално на президента за да не тряя да бараме конституцията....Военен съд и прокуратури санкциониращи рушенето на държаната и етническия мир чиито разпореждания да изпълнява гвардията и военни затвори тип трудови лагери кът ДИСЦИПИТЕ По 1 УАЗ ка на отделение ,10 МИ 8 десант за по отдалечените случаи на безредици ,30 танка не па стари от Т55 АМ2,и пълен достъп до погребите на БНА и след год две ви ГАРАНТИРАМ ПЪЛНА ЛИПСА НА ПРЕСТЪПНОСТ изграждане в младите на ценности и даване на всеки изкарал курса в нац гвардия оръжие за домашно съхранение и да мога да го мобилизирам при нужда от защита на родината и да реагират и сигнализират по населени места - до пристигане на ударните части от казармата при цигански своеволия нарко сделки и т н ....Ако след 2 год не направя българия МАСТО С НУЛЕВА ПРЕСТЪПНОСТ разстреляйте ме
  • 66 Бат Мишо

    6 0 Отговор
    ПС за останалите ДОБРОВОЛНО НА РАБОТА в ТАЦИОНАЛНА ГВАРДИЯ - първа кат труд и заплати колкото вотите в нета че заслужаваме , текущи разходи ЕДНА СТОТНА от бюджета на МВР ...искам само да няма ограничение на боеприпасите и вида въоръжение които разходвам от погребите щото ще ги правя войници а не клоуни - не стреля ли 800 патрона на стрелба , не може ли да борави с БОВ , гранатомет да скача с парашут ,да знае как да взриви танк или да пребие сам 3 циганина със сапъорна лопатка и като му заповядам да задържи Цветанов КОГАТО ГО ГЛАСУВАТЕ В НЕТА за измяна на родината точно както разпрая че няма кой да го накаже -зако да го държа на заплата....АКО гласувате да бъда отстранен и разстрелян сам ще застана на дувара
  • 67 Октопод

    7 0 Отговор

    До коментар #56 от "гост":

    Не гласувам,за да не бъда съучастник на крадливите политици,нямам доверие ,всички са един дол дренки.Какво спечелихте с гласуване?Аз виждам антинародната политика на властта ! Но на времето аз четох за “Ран-Ът “ и се отвратих от българската политика.Образование и професионални квалификации съм ги постигнал с труд и учение и те много се ценят тук т.е. което го няма в България и заплащането е достойно ,което също го няма в България.Никой тук не яде от кошчета за боклук,както споменава по горе Куклуксклан.Българското в мен е че родината ми е България и съм инвестирал всичко там.Но жалко за бедният народ.
  • 68 Бат Мишо

    5 0 Отговор
    ПС 2 за тежки рецидивисти и углавни престъпления искам отварянето на урановата мина в Бухово и започване на добив на УУран 235 с последващо изнасяне за Русия ТАМЪН ще ви връщам парите коит съм изхарчил щот рашките за Уран не си стискат кесията ,даже връщаха малко Уран 238 - вече обогатен гориво за АЕЦ ,И БЕЗПЛАТНО ПОГРЕБВАХА отработеното гориво от АЕЦ -КОЗЛОДУЙ -ЩОТ СЯ ПЛАЩАМЕ ЗА ТВА- май праят бомби с него ма тва не ни касае -и без него имат достатъчно да затрият света 14 пъти-вече ще се договаряме ко може да изкрънкаме за урана а вие ще знаете че РЕЦИДИВИСТИ НЯМА хем БЕЗ СМЪРНИ ПРИСЪДИ да си трае ЕС
  • 69 гост

    7 2 Отговор

    До коментар #16 от "Мордекай":

    "ГЕРБ са единствените които се осмелиха да събарят циганските гета" и т.н., и т.н. ха-ха-ха , голям хуморист си. Правиш елементарни заключения на база смешни PR акции, нямащи нищо общо с политиката на ГЕРБ и реалността. Натискат ги, затова симулират дейност и се чудят как да го направят безболезнено за електората, от който са тотално зависими. Ако бяха реални действия и целенасочена политика, отдавна да са спрели ТЕЛК-овете на половината от "братята", да да ги осъдили за измама и да са съборили къщите за милиони на тарторите им. Що ли не го правят? Що ли Цецо се връща като "консултант" към ГЕРБ и ще е отново нагърбен с изборите? Що ли се бият в гърдите, че се разграничават от прегрешилите, изключват ги уж от едно място, а тихичко им намират друго, вместо да ги разследват, конфискуват НПИ и опандизват? Поредният принудително наложен и с неохота реализиран евтин, и прозрачен PR. Най-лошото е, че "атаката" дори не дойде отвътре, от "противниците" им в България, което само показва какви са гарвани всички бивши и настоящи парламентаристи. На ББ пак не му светва лампата, за причината за нарочно отстреляното от приятелски огън другарче и си продължава по старому.
  • 70 Бат Мишо

    2 0 Отговор
    Съгласен съм и да изривам аварийно пътища или извозвам с хеликоптерите при аварии пострадали хора до болници и да дам на гвардейците мед познания до ниво фелдшер каквото ми даде армията на мен и да са готови да умрат за България като мен
  • 71 s7un7

    12 0 Отговор
    Циганите няма да спрът, за това трябва да бъдат изтребени до крак, протестите като вчерашния в Габрово също не трябва да спират в цялата страна
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Бамби

    5 0 Отговор
    Всеки път един и същ сценарий: цигани бият, убиват и осакатяват българи заради справедлива забележка, за 10 лв.,
  • 74 Бамби

    5 1 Отговор
    Всеки път един и същ сценарий: цигани бият, убиват и осакатяват българи заради справедлива забележка, за 10 лв., за удоволствие.А защо това не ви харесва и ме блокирате? Да не би да не е вярно?Кой ползва езикът на омразата в случая?
  • 75 Ррр

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Нямаме топки":

    Материала братле,още не е опрял ножа у кокала.Чудна работа преди месец протестираха от Бърза помощ,после мед.сестрите,сега пък терапевтите???То на събранието го пише ама на
  • 76 СмотанРа

    0 0 Отговор
    Е сега е време да се направи и статия за това как нормален човек да иска да работи в магазин.
  • 77 Вероника

    3 0 Отговор
    Циганите бият българите и то просто за спорта, а после жандармерията ги пази. Пазите грешните хора, всеки получава това, което си е заслужил. ,,Да би мирно седяло не би чудо видял''.
  • 78 Враца

    3 0 Отговор
    Трябва цяла България да реагира на всяко нападение на цигани над българи, за да ги спрем веднъж за винаги, че напоследък много започнаха да си позволяват.
  • 79 Madmax

    3 0 Отговор
    Въоръжаване и трепане му е начина, видяхме че др не става, мн циганска кръв трябва да се лее, иначе ще ни мачкат и ще ни изтребят... КАЛАШНИК ТРЯБВА
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове