Last news in Fakti

11 Април, 2019 08:39, обновена 11 Април, 2019 10:24 19 946 109

Напрежението в Габрово ескалира тази нощ (СНИМКИ+ ВИДЕО)

  • жандармерия-
  • габрово-
  • цигани-
  • роми

Проверки в ромските махали

Напрежението в Габрово ескалира тази нощ (СНИМКИ+ ВИДЕО) - 1

Напрежението в Габрово ескалира тази нощ. Протестът в подкрепа на бития продавач прерасна в бунт по улиците на града. Хората се организираха спонтанно в социалните мрежи, а повод за недоволството стана нападението над продавач в денонощен магазин от трима мъже.

От площад „Възраждане” в града протестиращите се насочиха към следствения арест, където са задържани тримата биячи. Те се опитаха да нахлуят в сградата, но полицията ги спря.

След това хората стигнаха до къщите на ромските фамилии, които се оказаха празни. Към прозорците им обаче полетяха камъни в кварталите “Шиваров мост” и “Бичкиня”. Обиколката на недоволните в града продължи повече от четири часа. До по-сериозни сблъсъци не се стигна.

Тази сутрин на площад „Възраждане” има засилено полицейско присъствие. Там е и жандармерията.

Напрежението в Габрово ескалира тази нощ (СНИМКИ+ ВИДЕО)
Снимка: Фейсбук

Протестът не беше заявен и нямаше разрешение от общината. Има едно задържано лице за неподчинение на полицейско разпореждане. След 22 ч. са задържани и три непълнолетни лица без придружител”, обясни в „Тази сутрин” по бТВ директорът на ОДП-Габрово Борислав Бончев.

Той допълни, че се е наложило да се ползва подкрепление от Жандармерията и полицейски екипи от съседни областни дирекции на МВР.

Напрежението в Габрово ескалира тази нощ (СНИМКИ+ ВИДЕО)
Снимка: Фейсбук

В резултат на инцидента с побоя кметът на Габрово Таня Христова издаде заповед и се разпореди с полицията за незабавни проверки по закона за гражданската регистрация на адресите, на които има струпвания на ромски фамилии и хора от криминалния контингент.

„Най-важното в момента е да направим всичко възможно, за да върнем спокойствието в Габрово”, коментира Христова.

Томислав Дончев, който бе кмет на града от 2007 до 2010 г., също пристигна в Габрово. Той заяви, че не толерира никаква форма на насилие.

„Не бива ситуацията да бъде мерена в обичайните клишета, а именно – етническо напрежение. Това, което се случи, е нередно. Зад него стои една много тежка провокация и е факт, че е натрупано напрежение”, коментира Дончев.

Той не изключи възможността протестът да се използва предизборно.

„Има време да се правят анализи. Първата задача е да се въдвори ред и спокойствие”, допълни Дончев.

Припомняме, че тримата цигани, които пребиха продавач в денонощен магазин в неделя вечерта, вече са задържани, стана ясно от съобщение на ОДМВР - Габрово. Бруталният побой в магазина е от неделя след 22 ч. в магазин "2+2" в на ул. "Николаевска" №11. Пострадалият продавач беше приет за лечение в МБАЛ "Д-р Тота Венкова" с лека телесна повреда, без опасност за живота. Публикуваното видео от боя предизвика силно възмущение в социалните мрежи.

Първоначално биячите са задържани, но освободени след 24 часа. В сряда отново бяха прибрани. Тримата са с криминални регистрации: 21-годишен от с. Калейца (общ. Троян), 30-годишен от Габрово и 20-годишен от с. Парчовци (общ. Габрово). На тримата им е наложена полицейска мярка задържане под стража за 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар📝

    168 2 Отговор
    Еми ще иска лира преди малко гледах по bTV репортажът кметицата казва ми то институциите не работят Абе каква си ти бе Какво е това кметство бе не е ли Институция

    Коментиран от #8, #52

  • 2 Бат Саше

    274 3 Отговор
    Всяко начало си има и край! В случая раят на циганите в България приключва. Много правилно са се ориентирали към масова емиграция. Западните либерали да им берат гайлето. На народа вече очевадно му писна.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бат Саше

    243 11 Отговор
    Томиславе, гербер жалък! Клише е, че не е етническо напрежение. Това е вашето клише. А иначе си е точно етническо напрежение и винаги го е имало. Имало го е винаги и навсякъде където е имало досег с цигани, откакто съществуват на света.

    Коментиран от #74, #85

  • 5 Храма на обречените

    178 5 Отговор
    Циганите скоро ги очаква Голяма екскурзия към Индия.

    Коментиран от #47

  • 6 Габровец

    197 2 Отговор
    Габрово няма циганско гето и махали. В последните години се навъдиха в определени райони на града цигански тумби от други градове и села, които се държат арогантно и се чувстват недосегаеми. Имам усещането, че всичко е режисирано от някой!

    Коментиран от #50

  • 7 Какво прави Томчо

    107 2 Отговор
    нали е министър на държавната администрация??

    През 2007г. същия е избран с гласовете на ДПС!
    Сещейте се какво прави там същия опитва се да оправи проблема с гласоподавателите на ГЕРБ и бъдещи негови! Между другото сегашния кмет на Габрово е задължен непрекъснато да прави проверки за адресна регистрация и временно пребиваващи! Сетила се мара кога да се побара!
  • 8 чака Томито

    20 3 Отговор

    До коментар #1 от "Коментар📝":

    какво ще и каже!
  • 9 куку руку ку

    142 2 Отговор
    Изгонете БХК, озаптете циганите, защото може да пламне и гражданска...

    Коментиран от #22

  • 10 Bingo

    168 1 Отговор
    Протестът не бил разрешен, тези ще ме уморят от смях нали за това е протест. Как да искаш разрешение от институция срещу която протестираш. Тези измислени диктаторски правила си ги заврете знаете къде драги ми управници.

    Коментиран от #101

  • 11 Йозеф

    82 46 Отговор
    Милицията пази избирателите на Корнелчето. Народа за 2 денонощия може да реши интеграционния проблем.

    Коментиран от #59

  • 12 ДДРОнег

    141 1 Отговор
    Що е то жандармерия - полицейска част, която се издържа от Българските данъкоплатци и служи, за да пази сиганите от Българското отмъщение !!!

    Парадокс, но е вярно !!!
  • 13 ДТЩ

    128 13 Отговор
    Е що при бай Тодор Живков немаше такива неща. Да, ама и народната милиция си вършеше добре работата, пък и имаше държава. Сега е анархия.
  • 14 КЮРТ

    7 114 Отговор
    Единственното решение за циганския проблем е автономия ,противен случай цялата държава България ще стане Република Роман .

    Коментиран от #25, #45

  • 15 КЮРТ

    3 86 Отговор
    Единственното решение за циганския проблем е автономия ,противен случай цялата държава България ще стане Република Роман .

    Коментиран от #49

  • 16 Александър

    97 1 Отговор
    Браво хора! Браво! Напред ! Долу безразличните чиновници и служители
  • 17 дедо йоцо гледа

    114 5 Отговор
    Радва ме да виждам все по-често българите обединени срещу терора. Само така ще се измъкнем от блатото, наречено ДЕМОкрация.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 бат танас

    52 3 Отговор
    циганите за подобрител на сапуна

    Коментиран от #91

  • 20 Morgoth

    75 0 Отговор
    Това че Томислав Дончев не толерира никаква форма на насилие слабо ме грее при условие, че се проваля в превенцията на циганските безчинства. А кметицата сега ще пробва по стандартния начин - ще събори 2-3 незаконни къщи, като резултата няколко най-вероятно невинни семейства ще го отнесат за укротяване на страстите, а след това за управленческата немощ ще плати държавата след като същите тези семейства я осъдят с помощна на соросоидните организации. БОЗА!!!
  • 21 Batushka

    2 43 Отговор
    Ами те тия на видеото като ония на другото само дето боята един нюанс по бяла...общото пълна липса на интелект...
  • 22 987

    68 3 Отговор

    До коментар #9 от "куку руку ку":

    Без гражданска война, проблема с циганите няма да бъде решен, още повече пък с антибългарите от БХК!
  • 23 Plovdiv

    76 1 Отговор
    Браво на габровци!
  • 24 да питам

    30 4 Отговор
    и кво стана? нищо и половина. няма и да стане. два комина, няколко камъка и жандармерията в действие. после - нямало държава. има само че по интереси. идат избори. до октомври ще е така после всичко ще затихне. важното е да сме живи и здрави.
  • 25 Некой

    52 0 Отговор

    До коментар #14 от "КЮРТ":

    Да, но на територията на Индия!

    Коментиран от #56

  • 26 Доктор Менгеле

    42 1 Отговор
    Изпратете ми материала за преработка.
  • 27 Гост

    63 0 Отговор
    Изглежда работата на жандармерията в тази държава е да пази циганите след поредното извършено от тях безчинство.Ако ги пратят на 24 ч. дежурства по селата битовата преснъпност ще намалее на половина.Една заповед и един подпис да нужни...Обаче кой го интересува, че хората страдат политиците си гледат апартаментите.
  • 28 Усмивката

    57 0 Отговор
    Не разбирам.??Толкова ли е трудно .Да излезеш пред хората и да ги изслушаш какво ги вълнува.На вместо това ,изглежда по евтино е да изкараш полицията срещу тях и да „успокоиш ”ситуацията.......до следващия път.Това е все едно ,глупав пожарникар да дойде да хвърли две кофи вода и като спре огъня ,видимо, и да си тръгне.А отвътре тлее.Писна му народа.От нарочени ,измислени лидери.Тези сами ,или някой ги е поставил.Самозабравени идиоти,превърнаха ни в това което и както виждат светът те.
  • 29 Ганчо Питанката

    74 1 Отговор
    Само да попитам - няма ли поне веднъж полицията да застане на страната на българите... и да видим резултата ?
  • 30 Георги

    63 1 Отговор
    Циганите и бежанците,които приема България,ще изядат главата на управляващите.Много стана вече,на ръба сме.Или ги стягайте,или ще си носите последствията!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Баба Ванга

    33 1 Отговор
    След 10 годин от Тецовете ке пушат с лилав цвят
  • 34 S7ALK3R

    27 9 Отговор
    За първи път виждам толкова хора да искат да влезнат в ареста доброволно.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Електрошок

    50 3 Отговор
    Егати т@шака!Парите от нашия труд отиват в тези,които искат да ни унищожат!Инструментите им са цигани,мигранти,Инстамбулската конвенция,НПО.А какво още е сътворил и подписал ББ тепърва ще разберам.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    27 1 Отговор
    Бленуваното ново време настъпи 😂😂😂
  • 39 Долу МаНгАлИте

    59 0 Отговор
    Циганите, както знаем всички - крадът, не плащат данъци, не плащат вода - щото по гетата няма водомери, всеки катун с климатик, където няма климатик зиме горят всевъзможни боклуци и замърсяват много повече от автомобилите. Возят се в градския транспорт гратис, множат се като хлебарките и получават пари за това. СТИГА, КРАЙ!!!
  • 40 Усмивката

    42 0 Отговор

    До коментар #35 от "Щщщщщ":

    Когато съм слушал стари хора ,от онова по спокойното време, казвайа....когато еидиш циганин на улицата ,набий го.Той знае защо.Забележи .Без разпит.Щото и без това ще излъже.И тебе не питан защо си тук.....
  • 41 Как може да съществува

    2 36 Отговор
    Етническа омраза. Това е един голям проблем. И то глобален като глобалното затопляне. Затова стават войните по света. Едва ли ще го решим някога. Както и глобалното затопляне. Всичко ще свърши мигновено като човечеството пукне. Тогава няма да има етническа омраза. Това е.

    Коментиран от #42, #48

  • 42 амебата

    40 0 Отговор

    До коментар #41 от "Как може да съществува":

    Ти нека да паратизираш, пребиваш, крадеш, убиваш и знасилваш! Аз да те мразя заради това, а ти да ми говориш за етническа омраза!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 нов

    40 1 Отговор
    Протестът не бил разрешен!!! А нанесения побой разрешен ли е господа управляващи??? Циганизацията за пореден път демонстрира незачитане на законите, демонстрират ,че са безнаказуеми!!! А УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПРОЯВЯВАТ НЕАДЕКВАТНОСТ И НЕУМЕНИЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ!!! Г-Н БОРИСОВ, НЕ СТАНАХА ЛИ МНОГО ИНЦИДЕНТИТЕ С МАЛЦИНСТВАТА, А ВИЕ ВСЕ ТАКА МЪЛЧИТЕ И НЕ КОМЕНТИРАТЕ ТЕЗИ ВЪПРОСИ???
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Усмивката

    37 0 Отговор
    Чувал съм че Дарвин се е отказал от своятя теория за Еволюцията именно заради този„етнос”.,Няма съвпадение и логично обяснениенТия не са хора и очевидно не животни.Би трябвало отдавна да са евоюлирали а не са мръднали.
  • 47 Интеграция циганизация Аврупа ни чува

    27 0 Отговор

    До коментар #5 от "Храма на обречените":

    Исдия е далеко!
    По добре Украйна да "БЕРЕТ" желязо.
    Тяхната смелост, наглост и безнаказаност идва от нашите мили политици и продажните НПО, които защитават правата им.
  • 48 Усмивката

    13 0 Отговор

    До коментар #41 от "Как може да съществува":

    Чувал съм че Дарвин се е отказал от своятя теория за Еволюцията именно заради този„етнос”.,Няма съвпадение и логично обяснениенТия не са хора и очевидно не животни.Би трябвало отдавна да са евоюлирали а не са мръднали.....ти как ти се струва?!!!!
  • 49 касапина

    14 1 Отговор

    До коментар #15 от "КЮРТ":

    Ще ги пратим в Кюрдистан асене
  • 50 100

    6 21 Отговор

    До коментар #6 от "Габровец":

    Режисирано е от среди в ДПС, които пък са режисирани от среди в рашистан.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 бл.134 в Зап. парк

    10 8 Отговор

    До коментар #1 от "Коментар📝":

    Идвайте в София ,и или хващайте самолета .Всичко останало е обречено.
  • 53 българин

    31 0 Отговор
    Концлагери за циганите това е истината
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 трепетв наред братя

    18 2 Отговор
    режете сиган-ски. глави. само товае изхода. герберастите няма да помогнат
  • 56 Шансу Имамов

    1 28 Отговор

    До коментар #25 от "Некой":

    Тука сме родени и това е нашата родина,искам пловдивска област да получи автономия,ние ще си имаме парламент,цар,полиция и ярмия,а бълтарите ще влизате през КППта.

    Коментиран от #66, #71, #73, #80

  • 57 КЪСНО Е ЧАДО

    21 2 Отговор
    ТАКА ВИНАГИ ЗАПОЧВАТ ПРОМЕНИТЕ.
    КОЛИЧЕСТВОТО ПРЕМИНАВА В НОВО КАЧЕСТВО
    ИДИОТИ ПОЛИТИЦИ СЪЗДАДОХА УСЛОВИЯ ЗА РАЗМНОЖЕНИЕ НА ЦИГАНИТЕ
    ПРОЦЕСЪТ Е ВЕЧЕ НЕКОНТРОЛИРУЕМ,НО ОЩЕ НЕОСЪЗНАТ
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Лъжеш Герберушко

    2 6 Отговор

    До коментар #11 от "Йозеф":

    Полиция, не е милиция. И в РБ-то управляват капиталисти, а на комунисти.

    Коментиран от #84

  • 60 Това не протест

    18 2 Отговор
    за да е разрешен или не , - а е въстание на българския народ против герберо-сиганската тирания и робство и невъзможността и НЕЖЕЛАНИЕТО на герберастите да се справят с сиган-ските произволи на своите избиратели
  • 61 мммм

    25 0 Отговор
    Интересното е, че държавата работи добре и успява да пази гражданите единсвено и само, когато трябва да се пазят циганите от българите.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Kasapina

    24 0 Отговор
    Хора няма кой да ни оправи даите да се вдгаме и да се оправим ние няма кой ние държим съдбата в свои ръце.Да спрем по циганяването и ПО ТУРЧВАНЕТО
  • 64 Хасан

    13 3 Отговор
    Време е да се махаме от България ... Германия, Финландия, Индия все тая

    Коментиран от #69

  • 65 Фред

    18 2 Отговор
    Как така става? За да ни изместят вниманието последно време пускат цинанин пребил някой. Хоп вече не е на мода апартаментгейт. Медиите на ПЕЕВСКИ си върша добре работата.
  • 66 Приятел

    23 0 Отговор

    До коментар #56 от "Шансу Имамов":

    Ще ви се направи лагер,където ще може да имате и Вожд и ще излизате само орез КПП и с пропуск,където ще се вписва причина за излизане,час напускане и час връщане.Так е и в Словакия.А нашите учени от БАН ще измислят вирус ,който лази само по вас и ще ви го слагат в баничките,за да не се размножавате.
  • 67 Демон

    17 0 Отговор
    Екстрадиране на всички цигани от България, незабавно ! Иначе ще им се стъжне живота ! Германия, Индия и Хелсенки ги очакват .
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 феликс дж

    10 0 Отговор
    Най - бездейните чекисти (представители на реда и закона) са в Габрово. ТУНЕЯДЦИ.
  • 71 Мазна шваба

    17 0 Отговор

    До коментар #56 от "Шансу Имамов":

    Защо автономия,джагалистан е близо,само няколко км на юг...там при ибриците си в собствени води
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Kasapina

    21 0 Отговор

    До коментар #56 от "Шансу Имамов":

    ЕЙ чалма автономия само в сънищата ви жалки не говорете за автономия защото много кръв ще се лее сигурен съм че не го искате

    Коментиран от #75

  • 74 mitko kulturista

    15 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бат Саше":

    Всяко напреднало общество е извоювало свободата си с кръв преминавайки през гражданска война.А тя е нужна и на България за да изгради самосъзнание у Българина що е то обществен дълг и отговорност.Само преминалите през гражданска война са се оправили,вижте примерите само в Европа!
  • 75 Шансу Имамов

    0 28 Отговор

    До коментар #73 от "Kasapina":

    Ние сме 2 милиона заслужаваме едно парче земя.

    Коментиран от #78, #81, #83, #94, #95, #109

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Пловдивчанин

    21 0 Отговор
    Взимам мачетето и няколко приятели и тръгваме за Габрово!!! Да става каквото ще! Ние тук в Пловдив, знаем как да се оправяме с мангустите!
  • 78 Kasapina

    20 0 Отговор

    До коментар #75 от "Шансу Имамов":

    Слушай вашето парче земя е при ердоган имате право на избор да си ходите при ердоган или нов възродителен процес вие избирате. И само да не забравите какво направихте 500г.по нашите земи ние това няма да забравим може да сте сигурни
  • 79 IDIL

    13 0 Отговор

    До коментар #45 от "Жеко":

    Как в земята да я вмирисат направо в пещите ...
  • 80 jsfk

    19 0 Отговор

    До коментар #56 от "Шансу Имамов":

    Може да ви дадем автономна област на остров Белене, ще събере доста от вас, и кпп ще си имате и охрана .
  • 81 Вярно е,

    14 0 Отговор

    До коментар #75 от "Шансу Имамов":

    всеки има право на 200/150, вие, само на чаршаф!!!?
  • 82 Коментара

    19 1 Отговор
    Браво на Габровлии! Достойни и смели българи!
  • 83 Георги

    16 0 Отговор

    До коментар #75 от "Шансу Имамов":

    Вие имате парче земя,даже цяла държава.Всички институции се грижат за вас и семействата ви.Непрекъснато се наливат европейски пари за интегрирането ви/къде отиват....ами питайте вашите старейшени/.Отделен е въпроса,че вие не правите нищо за да се интегрирате.Свикнали сте все някой да ви дава и да ви е длъжен.И след като сте толкова ограничени и не можете да осъзнаете,че това няма как да продължава с оглед на държанието ви....ами ще си носите последствията.И вие,и тези,които ви защитават.Наясно ли сте,че става все по-зле за вас и накрая ще го отнесете,ама много яко?
  • 84 Ханс картечаря

    10 1 Отговор

    До коментар #59 от "Лъжеш Герберушко":

    Точно го е казал човека. В Република България, а не РБ-то, управляват комунисти, които много бързо станаха капиталисти. Между впрочем тази адаптивност на червените боклуци по цял свят е известна. От Ленин та до Пухлер, всичките са пъти по-богати от редовия капиталист, но без да носят какъвто и да е стопански риск.
  • 85 бат Пешо

    5 9 Отговор

    До коментар #4 от "Бат Саше":

    Внимавай с квалификациите бе червен боклук. Вие ги ръчкате циганьорите, както и цялата държава в момента, само за да дойдете на власт и да изпапкате натрупаното. Точно това са избирателите на смотаната Нинова. Колко цигански гета обикали в последния месец а? Да ти ги изреждам ли ? На всякъде обещаваше светло и щастливо бъдеще. Мърльо
  • 86 ИВАН

    13 0 Отговор
    А такааа, хукнали ченгета от близо и далеч - циганите да пазят, с нашите коли и пари, за какво ги хрантутим, вместо да има ред, те - като стане напечено - циганите пазят, ми те затова и ще ни тормозят, защото знаят, че полицията ще ги пази
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Крум

    10 0 Отговор
    Време е за Голяма екскурзия в Европа:Германия,Швеция,Белгия и т.н. Извозвайте “ромите“ вземайте им паспортите и ги оставяйте на някоя поляна. Всяка партия може да отдели пари за туристически автобуси.....Турците така напълниха Европа и се отърваха от своите цигани 60те години на 20век. Оставяйте ги без паспорти и там ще ги хрантутят ,а ако искат обратно не им давайте бълг паспорти защото не могат правилно да четат и да пишат и не сме сигурни дали не са румънски или сръбски цигани??
  • 89 ххх

    12 1 Отговор
    в България върлува хибридна гражданска война? Не от вчера-Катуница,захарна фабрика,столипиново,Максуда,БДЖ-пътуването с влак вече е геройство...българското село-живеенето на село вече е геройство,,Финансирана от западни НПО,комитети и т.н.една прослойка от населението дерибейства,взема социални помощи,краде,бие и убива безнаказано,а мълчанието на агнетата само усилва тяхната позиция .ДОКОГА?Българино събуди се!Ножът опря у кокъла!
  • 90 хаха

    10 0 Отговор
    Депортация на всички цигани в ИНДИЯ! Обратно в етническата им прародина!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 ТОЧКАТА

    8 0 Отговор
    ние сме правова ЦИГАНСКА държава.....Това бе и основната цел на ,,прехода,, и е вече постигната....
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Усмивката

    11 0 Отговор

    До коментар #75 от "Шансу Имамов":

    Получаеате и бонус .Телена ограда и комин.Висок до небесата ,да разнася миризмата.
  • 96 vasik atanasova

    9 0 Отговор
    айде сега да ви видим като се дигна народа
    писна ни от цигани
  • 97 гост

    8 0 Отговор
    И какво видяхме на видеото , пак една тълпа от 20 човека се опитват да влязат , а останалите 500 седят и гледат сайр от страни. Вместо тези 500 или 1000 човека да пометат полицията да влязат вътре и да линчуват копелетата. Същото беше и в магазина , трима бият един , и още поне 5 българи , ако могат да се нарекат такива ,гледат сайр. Никога нищо няма да се промени защото вече не останаха истински мъже в България , само семкаджии и джендъри.
  • 98 художника

    10 0 Отговор
    За една неиздадена касова бележка ще затворите магазинчето на българина, а когато циганите му ограбват магазина или го бият, изнасилват, убиват, ВИЕ ги пускате след 24ч, за да безчинстват отново. Държавата мрази Българите, циганите мразят Българите и Европа ни намрази покрай Вас.... ИДИОТИ !!!
  • 99 ...тлер

    3 0 Отговор
    Да се въстановят бившите фабрики за сапун "аРОМа" има доста суровина
  • 100 dadad

    3 0 Отговор
    Сапун трябва да се прави ...
  • 101 пипи дългото чорапче

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Bingo":

    Браво на Габрово.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 манго иска земя???

    1 0 Отговор

    До коментар #75 от "Шансу Имамов":

    Ами ела в Габрово и веднага ще получиш земя...парцел 2м./1м. Даже сам ще си го приготвиш.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове