Last news in Fakti

23 Април, 2020 08:55 11 207 92

Разследващите: Кристиан е ускорил до над 140 км/ч, нямал е намерение да спре

  • милен цветков-
  • кристиан николов-
  • катастрофа-
  • дрога

Подсъдимият е седнал зад волана сред употребата на амфетамин, марихуана, кокаин и бромазепам

Разследващите: Кристиан е ускорил до над 140 км/ч, нямал е намерение да спре - 1
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата промени обвинението на Кристиан Николов - той вече ще отговаря за умишлено убийство на Милен Цветков. Софийският градски съд реши да го остави в ареста, съобщи БНТ.

Резултатите от направените изследвания показват, че Николов е седнал зад волана след употребата на 4 различни вида наркотици, със съмнение и за 5-ти. Прокуратурата поиска постоянен арест на Николов, защото, ако е на свобода, може да извърши друго престъпление или да се укрие.
Симона, приятелката на Кристиан, и Георги - синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, остават на свобода срещу гаранция от по 10 000 лева.

Резултатите от направените изследвания показват, че Николов е седнал зад волана сред употребата на амфетамин, марихуана, кокаин и бромазепам.

Според наши източници, разследващите проверяват данни, че Кристиан се е дрогирал с едно от най-скъпите синтетични наркотични вещества адренохром, наричано още "сатанинския наркотик". Веществото е дериват на адреналина.

Внимателните анализи на събраните до момента доказателство, както анализа на записите на охранителни камери в района, показват, че най-вероятно автомобилът на Николов се е движил със 120 км/ч като е ускорил до над 140 км/ч, когато е ударил колата, управлявана от Милен Цветков.

Изводът на разследващите е, че Кристиан не е имал намерение да спре и поради тази причина те преквалифицират обвинението в умишлено убийство.

Излезе и друга катастрофа със същия автомобил от преди три години. По време на нея има причинена средна телесна повреда. За нея на съд е предадена майката на Кристиан Николов - Десислава Пешева. Нейната наказателна отговорност е заменена заради чистото и съдебно минало с административна санкция - глоба.

Съмненията на разследващите са, че тогава Пешева е поела отговорност за катастрофа, която е причинена от сина и Кристиан. По тази причина Върховната касационна прокуратура изземва това вече приключило дело и ако събере достатъчно доказателства е възможно да го възобнови.

Екипът на БНТ потърсил Десислава Пешева за коментар, тя обаче се скрила.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Имал

    104 2 Отговор
    е намерение да убива ! И успя.....Милен е мъртъв , светла му памет !

    Коментиран от #41

  • 2 дхай

    79 2 Отговор
    Само така до дупка трябва да ги смажат тея ама всичките въпреки ,че ме съмнява

    Коментиран от #56

  • 3 Крокодил

    124 3 Отговор
    Гешев, цяла България сега тебе гледа!
  • 4 Колата

    72 3 Отговор
    Защитната теза е че не се знае кой е шофирал. Сега да не изкарат мене виновна, че те са седяли отзаде, а аз съм се разсърдала и ускорила.
  • 5 цербер

    53 2 Отговор
    Екипът на БНТ е потърсил Десислава Пешева за коментар, тя обаче се е скрила в Дубай.
  • 6 Вече преиграват

    10 80 Отговор
    Убиеца е виновен и безспорно заслужава най тежката присъда но тоя близо 3 тона курник в този участък никога не може да ускори до 140.За такова разстояние това е възможно само с 2 пъти по лека кола над 200к.с.

    Коментиран от #11, #22, #39, #45, #53, #64, #73

  • 7 Бате Боби

    45 1 Отговор
    Майка му сигурно е горда със синчето!
  • 8 Гост

    113 0 Отговор
    Ето адвоката му каза: няма доказателства, че той е карал. Другите двама в колата не занят, кой е карал по време на инцидента. Ами то при този букет от наркотици, според мен незнаят дали са били и на планетата Земя. Тази наглост и безсилието да се справим с подобни наглеци убива.

    Коментиран от #15, #16

  • 9 Абсурдистанска реалност.

    58 1 Отговор
    ,,Окончателно: Йоан Матев, подсъдим за убийството в Борисовата градина, излиза от ареста"
    Абсолютно същото ще се случи и тук.
    Просто името ще е разл.
    Затвор,последствия и тн. това се медийни близалки за глупаците.
  • 10 Townboy

    86 0 Отговор
    Бил свясно дете с добра майка. Нищо свястно няма в един наркоман и майката любовница на Миньо Стайков дето не си е възпитала чавето.
  • 11 atanas

    29 2 Отговор

    До коментар #6 от "Вече преиграват":

    може за съжаление
  • 12 а бащата кой е

    65 0 Отговор
    Защо не кажете кой е баща му на тоя Кристиян ? На какво го е научил и как го е възпитал ? Нещо криете журналистите ! Не може само майката да е виновна !

    Коментиран от #36, #61

  • 13 Грешка

    50 3 Отговор
    Трябва да се върне смъртното наказание.

    Коментиран от #18

  • 14 Алфа Чакал

    42 7 Отговор
    Не съм от София и не знам кръстовището ,но от клипа ми изглежда Т-образно.Е как с тази скорост щеше да вземе завоя дори да не го беше ударил.Добре ,че беше Велик Ден и Господ направи така да няма други жертви.Това и при компютърна симулация пак щеше да даде 5-6 жертви.

    Коментиран от #42, #77

  • 15 Реалист

    36 2 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Няколко молотовки в офисите на мама !
    Няма да върне Милен,но все пак е нещо,а и ще ги накара за първи път да се почустват уязвими.
  • 16 Шекспир

    30 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Интересно защо няма видео на джипа след катастрофата.На това кръстовище само една камера ли има

    Коментиран от #75

  • 17 Домакин

    40 1 Отговор
    Средна телесна повреда, и наказание - глоба.
    Милене, Милене дано и твоя отнет живот не отиде напразно за някоя глоба.
  • 18 Анти турчин

    22 1 Отговор

    До коментар #13 от "Грешка":

    Ама кое точно с разстрел , обесване , гилотина , чрез измъчване или хуманното. Щото такива кат оня наркоман заслужават предпоследния вариант
  • 19 Криси

    37 1 Отговор
    Търся някой да е карал колата, плащам добре!
  • 20 .....ха.....

    55 1 Отговор
    Новото поколение мекерета, родителите им смазват народа а те убиват. От изхода на делото ще стане ясно дали това ще спре или ще се толерира убийството от богаташки синчета. Ако мине с условна , не виждам смисъл да рисувам живота си и на семейството ми оставяйки тук. По-добре живи някъде другаде отколкото очакващи гибелта си тук... Айде чао

    Коментиран от #34

  • 21 Ерес

    21 0 Отговор
    Дрогата и техните последователи нямат край.

    Коментиран от #26

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 еш па тоа

    45 1 Отговор
    А Лъчо Мозъка дали е бил наясно че неговото синче от години се друса и участва в такива вакханалий? Сигурно за това вкара в НС проектозакона за намаляване на наказанията при наркотици.

    Коментиран от #32

  • 25 Трудовакъ

    32 1 Отговор
    В Западна Европа и САЩ наркоманите се настаняват в специализирани здравни заведения за принудително лечение, защото тези хора са болни. В България от поне три десетилетия това УМИШЛЕНО не се прави, дори съда отказва да налага тази мярка, която е ясно записана в закона, под смехотворно - гротескния мотив, че нямало места!? Защо няма, на какво основание няма, кой е виновен, за да няма? Тези оправдания са повече от абсурдни, при това виновните за този хаос не са наказани, не им е потърсена нито съдебна нито административна отговорност...
  • 26 Анти турчин

    9 0 Отговор

    До коментар #21 от "Ерес":

    Особено нейните последователи които се множат като хлебарки.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Разбиращ

    33 0 Отговор
    Разбира се, че не е имал намерение да спре, той е искал да излети, а някакви досади в най-дясното платно, спрели на червен забраняващ сигнал на светофара му попречили да ускори още малко в населено място. Пък и все пак не е карал той колата. Така каза адвоката му.
  • 31 МАЙКАТА СЕ Е СКРИЛА

    45 0 Отговор
    Е....АКО НЕ Е КАРАЛО СИНЧЕТО И ДЖИПА ЗАЩО СЕ КРИЕ ТОГАВА ВСИЧКО Е НАРЕД И МОЖЕ ДА ИЗУЕЗЕ С УСМИВКА НА УСТА И ДА КАЖЕ ЧЕ Е СТАНАЛО МАЛКО НЕДУРАЗОМЕНИЕ??!! КРИЕ СЕ КАТО ПЛЪХ В ДУПКАТА СИ И ДАВА МИЛО И ДРАГО ДА ОТТЪРВЕ НАРКОМАНЧЕТО СИ ОТ ЗАТВОРА ...А НА МИЛЕН ДЕЦАТА КОЙ ЩЕ ГИ СПАСИ??? ИЗЛИЗАЙ ОТ БЪРЛОГАТА СИ ДА ТЕ ВИДЯТ ВСИЧКИ КАКВА МАЙКА СИ И КАК ПРЕХВЪРЛЯШ КРАДЕНИТЕ ПАРИ ОТ ХОРАТА И ОТ ФОНДОВЕТЕ И КОЛКО НАГЛИ И ГНУСНИ СТЕ КАТО ПАРАДИРАТЕ С КРАДЕНИ ПАРИ....ГАДИ МИ СЕ ОТ ТАКИВА БОКЛУЦИ КАТО ВАС..ИЗЧЕЗВАЙТЕ В ЗАТВОРА С ЕДНОПОСОЧЕН БИУЕТ...КАПИШ...
  • 32 Бачо Киро

    38 0 Отговор

    До коментар #24 от "еш па тоа":

    За първи път чува естествено, даже и сега не е сигурно щото неговото чаве е избягало от лошата компания... Щом адвокатът на миндила чак казва, че не било доказано, че бил карал той, смятай... Камери, очевидци, но не било сигурно.... Някой марсианец е бил предполагам... А шоферчето с такъв микс сигурно е мислил, че е бил, а Милен го е виждал като червена кърпа... Спокойно могат да ги обесят и тримата идиоти, никаква загуба няма да са...
  • 33 Гошо

    16 0 Отговор
    ДаНо Не го Потулят Този Път.
  • 34 По добре , ;)

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от ".....ха.....":

    Правилно ! Няма смисъл !
  • 35 боцмана

    44 0 Отговор
    Никакъв съд. Просто трябва да пресъздадат наново катастрофата. Майката на Кристиан купува един нов джип , Кристиан шофира , в колата са синчето на Лъчо мозъка и онова грозно нещо приличащо на голяма каракуда , многобройно късала въдиците висящи по муцуната и. Дават им да опънат по една линия , по една дебела цигара с марихуана и със 140 напред. Само , че вместо Субаруто на кръстовището чака един голям валяк. На оцелелите , порицание!

    Коментиран от #68, #90

  • 36 Бачо Киро

    10 0 Отговор

    До коментар #12 от "а бащата кой е":

    Ми на нищо не го е научил, не виждаш ли?
  • 37 скапани сатанисти

    26 0 Отговор
    С адренохром, наричано още "сатанинския наркотик" се друсат масоните и техните дечурлига.
  • 38 мечо

    2 13 Отговор
    не се знае кои е шофирал адвокатат каза но нияма кои да чуе нияма доказана вина дори да е надрогирано момчето то не е виновно защтото не се зане кои е шофирал автомобилат и това нияма как да се докаже всеки може да е шофирал и да е исбягал слет катастрофата а милен е триабвало да има задни огледала за да види дали има летяшта кола слет него и ако има да се отмести

    Коментиран от #54, #78

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Извинявам се...

    21 4 Отговор
    Скромно мнение : мисля , че е необходимо , адвокати , които влизат в защита на келеши от този и подобен сорт провинения (тежки ) , да бъдат подлагани на проверка , за уточняване на желанието да защитават ! Предполагам че ще е финансовата облага !

    Коментиран от #50, #57

  • 41 куку руку ку

    19 0 Отговор

    До коментар #1 от "Имал":

    Не, подготвят му по-лека присъда. Вчера юристи коментираха, че като не могат да докажат умисъл ще го подкарат по член от НК, който дава до 2 години или пробация. А това обвинение (за умисъл) е за да се тушира недоволството сред хората.
  • 42 Язе

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "Алфа Чакал":

    Не е Т-образно.Виж в Гугле Мол Парадайз.
  • 43 До над 140, кой идиот го написа.

    1 6 Отговор
    Кой ц...Мин го написа...
  • 44 А иди ги трепи де!

    16 0 Отговор
    Тоз мулти нарко.... Има ли нещо дет да не го е надрусало тва хюмне
  • 45 5555

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "Вече преиграват":

    Объркал е педалите! Няма полигон, при курсистите за шофьор!
    Мойте съболезнования на близките и скърбящите за най-добрия, ЧЕСТЕН и ОБЕКТИВЕН български журналист Милен Цветков!

    Коментиран от #48

  • 46 Чук и Гек

    12 1 Отговор
    Ние тук без щателен анализ, като хвърлихме един бегъл поглед на записите от камерите направихме извода, който и без това подозирахме - умишлено, нарочно! Сега, дали е поръчано - по скоро не, но е внушавано. Дрогарчето се е наслушало на приказки от лъскавите си тартори - ,,Тоя много взе да знае, взе да приказва! Ще го гази меца, трябва да му се тропне с крак, ще го духне вятъра...." и подобни....

    Коментиран от #63

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 препатил

    4 10 Отговор

    До коментар #45 от "5555":

    По скоро са отказали спирачките и той е опитал с другия педал панически! Автопилота е виновен!
  • 49 До адвоката на келеша

    22 2 Отговор
    Ако не стане с неизвестния шофьор пробвай с бъг в софтуера на Аудито, самоускорило се до 140 км/ч от само себе си докато ония тримата са били в багажника.
  • 50 Шекспир

    9 0 Отговор

    До коментар #40 от "Извинявам се...":

    Ти от къде падаш.Естествено че е за пари.За адвокатски хонорари не си ли чувал

    Коментиран от #65

  • 51 Еее

    8 1 Отговор
    ама не бива така, тия сега и пети наркотик ще му лепнат, ми те така детето виновно ще го изкарат
  • 52 сдерт

    5 1 Отговор
    Майката в панделата!!!
  • 53 ИВО АНДОНОВ

    13 0 Отговор

    До коментар #6 от "Вече преиграват":

    ТИ Q7-ЦА КАРАЛ ЛИ СИ НЯКОГА?

    Коментиран от #66

  • 54 Не се е разкаял

    22 1 Отговор

    До коментар #38 от "мечо":

    Е то има 20 камери заснели кой слиза отляво плюс камери по другите светофари които могат да потвърдят. Това нагло поведение показва, че дори след като се е освестил не изпитва никаква вина за катастрофата! Един нормален човек би се разкаял и понесъл извинение!!! Това би трябвало да означава макс. присъда.
  • 55 ххх

    1 2 Отговор
    По кой текст е повдигнато това обвинение?
  • 56 Комунист

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "дхай":

    Всички декларират, че мразят комунистите, но мислят като мен, а именно: "Всички богаташи са крадци и престъпници и богатството им трябва да се върне на държавата!"
  • 57 г-н.Р.Р...

    4 0 Отговор

    До коментар #40 от "Извинявам се...":

    И финансовото състояние към момента ! Скенер за установяване алчността на очите ( дано има такъв (...
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Значи

    8 2 Отговор
    за последните няколко години ние делим първо място с Румъния по брой жертви от катастрофи на един милион. Така че тая катастрофа е просто един симптом на заболяването "Липса на пътен контрол".
  • 60 Въпроси

    14 0 Отговор
    Проследява ли се какви са ходовете на майката СЛЕД катастрофата? Говори се за паническо прехвърляне на активи към близки и роднини, за оформяне на "Гражданска отговорност" за въпросната кола веднага след събитието ( в почивния ден), т.е. нямало е такава, показаха и документи. Разследващите обръщат ли внимание на тези неща?
  • 61 Бащата е Миню бе!

    10 0 Отговор

    До коментар #12 от "а бащата кой е":

    Още ли не си го разбрал?
  • 62 Гарантирано от ГЕРБ

    16 3 Отговор
    Тоя Сатрап, син на герберска крадла е карал поне със 180 км. и това е видно от КАВИТАЦИЯТА, която се е получила по време на удара и въобще не е мислил да спира, а напротив е искал да види какво ще стане ако се удари в друга кола. Полицията и специалистите да не се правят на ударени с тия 120 км. защото много добре знаят с каква скорост е шофира Дебила!
  • 63 Лапе

    6 1 Отговор

    До коментар #46 от "Чук и Гек":

    Аз пък си мисля че може да е опит за сплашване, обаче изпълнен по лапешки и се стигнало фатален край. Може да го е изпуснал да го е гонил да го настигне и т. н. Трябва да се и гледат и записи от други кръстовища.
  • 64 Голем си физик бре

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Вече преиграват":

    Много ги смяташ,коне килограми,хвани напиши един учебник.
  • 65 Извинявам се...

    3 0 Отговор

    До коментар #50 от "Шекспир":

    Аз ли , от никъде не падам !!! Земен човек съм , и точно това е гадното ! Ясно !
  • 66 Карал съм

    1 12 Отговор

    До коментар #53 от "ИВО АНДОНОВ":

    Туарег 3.0ТДИ 245к.с. който не е много по различен.За да вдигне 140 му е нужно разстояние което е поне 2 пъти по голямо от онази отсечка.
  • 67 Призив към обещалия справедливост

    13 0 Отговор
    Гешев, не позволявайте адвокатски увъртания! Всички видяхме какво е станало. И че още 6 души на пешеходната пътека буквално са били на косъм от това да отлетят в отвъдното! Взеха ли показанията им?

    Коментиран от #69, #70

  • 68 Аааа ....

    10 0 Отговор

    До коментар #35 от "боцмана":

    Не приятелю, не валяк а същата кола като на Милен ама вътре майката на надрусания, синчето на мозъка и странната каракуда. Е тогава чак , газ до дупка!
  • 69 Откъде падаш

    9 1 Отговор

    До коментар #67 от "Призив към обещалия справедливост":

    Толкова ли не се досещаш,че единствено показанията на "кушаревските" свидетели ще се вземат предвид,а техническата експертиза ще установи "заял" педал на газта като причина за "инцидента"...
  • 70 От къде падаш

    3 1 Отговор

    До коментар #67 от "Призив към обещалия справедливост":

    Не се ли сещаш,че единствено показанията на "кушаревски" свидетели ще бъдат приложени в делото а техническата експертиза ще установи,че "заял" педал на газта е причината за "инцидента"...
  • 71 умишлено убийство

    5 5 Отговор
    Умишлено е...Да си стоиш търпеливо на червен светофар след посещение при врачка на връх Великден, на празен път до мол "Рай" и точно теб да те връхлети дяволски черно "Ауди" управлявано и пълно с пируващи и весели сатанисти си е повече от Божия поличба и си е направо изпратено Божие наказание...!!!
  • 72 ххх

    10 1 Отговор
    В прокуратурата някой доста се е изсилил! За да има умишлено убийство в случая със средство л.а. трябва МОТИВ! Когато такъв не се установи ,ще се премине на друга квалификация на деянието! Вероятно на първата. Следователно това е прах в очите на хората,че ГешеФ прави нещо! А ,всъщност това дуене само ще отнеме време този дрогиран тип да отиде бързо където му е мястото!

    Коментиран от #74

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Шекспир

    6 1 Отговор

    До коментар #72 от "ххх":

    Това е целта.Протакане във времето за да утихнат нещата и да му лепнат 2г които ще е излежал в ареста ако остане там.Каскета взе едни пари и нарочно оклепа делото
  • 75 ами

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Шекспир":

    Има. Виж клипа със "спасителите". Създава се впечетление, че аудито и след удара се ускорява.
  • 76 3РО

    7 1 Отговор
    Социалистическата република е гарантирала кръвнината за децата-нещо невъзможно сега за бедни и неизвестни хора.Децата на Милен със сигурност ще си получат своето,но къде и каква съдба ще имат останалите деца на родители с доход за колкото за хляб и ток.Адвокат добър -само мечти...
  • 77 Козела

    7 1 Отговор

    До коментар #14 от "Алфа Чакал":

    Нали целта е да убие М.Цветков, иначе колкото и да е друсан няма да се засили срещу стената да се самоубива с още двама човека
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ТЪП НАРОД

    7 1 Отговор
    .....СЕГА Е МОМЕНТА ДА СЕ ДИГНЕМ ХОРА.....МАЛКАТА ТВАР ДА НЕ ПОЛУЧАВА ПО-МАЛКО ОТ 20г. БЕЗ ПРАВО НА ПРЕДСР.ОСВОБОЖДАВАНЕ....
  • 80 ДЪДЪЕ

    8 1 Отговор
    СМЪРТ ИЛИ ДОЖИВОТЕН ЗА УБИЕЦА !
    В КИТАЙ ДАВАТ ИЗБОР: КУРШУМ, ВЪЖЕ ИЛИ ОТРОВА !
    МАЙКАТА СЪЩО !

    ТОВА НЕ СА ХОРА - НЯМА КАКВО ДА ГИ МИСЛИТЕ !!!
    ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО - ТЕ НИ МИСЛЯТ ЗА ВТОРО КАЧЕСТВО "МАТРИАЛ"
  • 81 Гешо Иванов

    3 0 Отговор
    Отново внимателно следим действията и телефонните разговори на една добре известна личност, има версия че той е карал Аудито
  • 82 Това в северна корея

    7 0 Отговор
    Е невъзможно да се случи което какво показва ? Че бегето е изостанало и поело в грешна посока
  • 83 Значи трябва

    6 2 Отговор
    Маиката синчето тези дето са се возили в колата и бащата депутат разстрел
  • 84 жужи

    1 7 Отговор
    Не защитавам наркоманите,но при удар от 140 км/ч в час,аудито би трябвало да има повече поражения.В Ютуб има краш-тестове с 60км/ч и колите се мачкат до предната седалка.

    Коментиран от #86

  • 85 до 80

    4 0 Отговор
    Ами в Северна Корея какво дават, направо не ми се мисли!
  • 86 Физика

    8 0 Отговор

    До коментар #84 от "жужи":

    Вие наистина ли сте толкова т... и???. Какви краш тестове та там се блъскаш в неподвижна стена!!!! Гледайте клипа аудио е толкова тежко, че то сякаш удря сламка отнася субарото като куц домат. Ако аидито преди удара е карали с 120 след удара непосредствено е било 100 нищо работа. Субаруто обаче от 0 се изстрелва до 100 освен това се завърта страшна работа. Явно разликата в кг е огромна!!!.
  • 87 Умишлено убийство

    7 0 Отговор
    Значи, че има мотив! Да се запуши устата на Милен Цветков! Кой стои зад това си отговорете сами! Ако се докаже, че е бил следен и издебнат в удобен момент значи трябва да че тьрси порьчителя. Тоя наркоман е използван и ако стигнат до края ( в което много се сьмнявам) ще видим една доста популярна масивна фигура ( не е Бойко)

    Коментиран от #88, #91

  • 88 ххх

    7 0 Отговор

    До коментар #87 от "Умишлено убийство":

    Току що открих текста по който му е повдигнато обвинение.
    Транспортните произшествия най-често са непредпазливи престъпления и се квалифицират по чл. 343 НК. Но ако деецът "допуска", т.е. съгласява се с евентуалното настъпване на престъпния резултат (смърт, телесна повреда), така той действа с евентуален (косвен) умисъл и деянието му следва да се квалифицира като умишлено причиняване на смърт – транспортно престъпление по чл. 342, ал. 3 НК. Точно такъв е случаят с Милен Цветков.

    Коментиран от #89

  • 89 Така е

    5 0 Отговор

    До коментар #88 от "ххх":

    Но при всяко убийство особено умишлено, било то и транспортно следва да се работи по няколко версии една от които е атентат. Нека да проследят движението на автомобилите преди катастрофата и да видим и тази версия. Отделно и мотив като прегледаме и последните предавания, гостувания на Милен Цветков.
  • 90 КОРЕКТЕН

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "боцмана":

    СЛЕДСТВЕНИЯ ЕКСПЕРИМЕНТ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН В ЧАСТТА ЗА ДРОГИРАНЕТО,ШОФИРАНЕТО И СКОРОСТТА.ЗА УДАРА МОЖЕ И ВЪВ ВАЛЯК ИЛИ В ЗИЛ.РЕДНО Е ДА СЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА ВОДАЧА ДА ОТЪРВЕ ОБЩЕСТВОТО ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ДА ГО ХРАНИ,ОБЛИЧА,ДА СЕ СТРЕСИРА И КОМЕНТИРА.ДА НЕ МУ СЕ СВАЛЯТ ВРЪЗКИТЕ ОТ МАРАТОНКИТЕ,ЩЕ МУ ПАДНАТ ОТ КРАЧЕНЦАТА В АРЕСТА
  • 91 pbdan

    2 0 Отговор

    До коментар #87 от "Умишлено убийство":

    Такова нещо не може да се "спретне" с някакво дрогирано келеме на 22 г.. Как си представяш инструктажа - "Причакваш го да спре на светофара и го блъскаш отзад с 120км/ч. Вземи и още двама за маскировка".Това и Джейсън Стейтън не може да го направи умишлено и да останат невредими тримата в колата. Предната част на Субаро-то е здрава, така, че е нещастен случай. Иначе Бог да прости Милен, харесвах го.
  • 92 pbdan

    3 0 Отговор
    Примерен инструктаж за убийството на Милен Цветков: Първо се надрусваш с 4 вида наркотици, за по сигурно вземи и ЛСД. Взимаш си приятелката и приятеля и тръгвате след Субаруто. Като спре на светофара го блъскаш с 120км/ч , но внимавай и тримата да останете невредими. Гледай да няма жертви сред пешеходците защото те точно тогава ще преминават. Предварително изгледай филмите"Шофьорът" , всички серии на "Такси", "Транспортер", "Бързи и яростни". Успех!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове