23 Април, 2020 09:34 35 970 124

Потулват убийството: Тихо мачкат делото за смъртта на Милен Цветков (СНИМКИ)

  • милен цветков-
  • катастрофа-
  • кристиян николов-
  • кристиан николов

Пледоариите на защитата започнаха безшумно в социалните мрежи и в част от медиите

Потулват убийството: Тихо мачкат делото за смъртта на Милен Цветков (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Четвърти ден след смъртта на Милен Цветков, видими и невидими сили продължават да мачкат делото така, че когато то стигне в съда, да е достатъчно спорна вината на дрогирания шофьор и той да се спаси от тежка присъда, пише в. "Труд".

По телевизии и сайтове продължават да се явяват “очевидци”, начело с Ловеца на автографи Тодор Петров, които обясняват колко добре бил журналистът след катастрофата, ама как притичалите първи не успели да му окажат помощ, линейката закъсняла и т. н.

По този начин може да се преквалифицира обвинението на Кристиян Николов като нанасяне на тежка телесна повреда и да отпадне обвинението му за умишлено или неумишлено причиняване на смърт.
Второ – двата блъснати автомобила – “Субару”-то на журналиста и джипа “Ауди Q 7” на убиеца, стоят под открито небе на паркинга на СДВР. Вали ги дъжд и ги пече слънце, за да се измият и изпарят всички следи.

Потулват убийството: Тихо мачкат делото за смъртта на Милен Цветков (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС

Оградата там е бутафорна, а като изключим лепенките по вратите на джипа, двете коли дори не са опасани от полицейски ленти, за да е видно, че достъпът до тях е ограничен.

Току виж при някой по-следващ оглед излезе, че спирачките на аудито са били прерязани, или е имало някаква друга техническа неизправност, заради която джипът да се вреже в автомобила на Цветков.

Трето – още в първия ден “очевидци” пуснаха чрез медиите версията, че аудито се движело с около 80 км/ч, когато е блъснало колата на Цветков.

Оттогава всички се позовават точно на тази скорост, докато пораженията по двата автомобила и местата на които те се озовават след сблъсъка по-скоро сочат за повече от 100 км/ч. Защо досега не са изнесени данни от скоростомера на джипа?

Вместо тях във фейсбук се пуснаха два клипа от охранителни камери, които показват манипулирани записи от катастрофата. Това доказа Георги Врабчев – режисьор, монтажист, експерт по специални ефекти.

Според експерта те са точно с два пъти по-бавна скорост от реалното. За да излезе “на забавен каданс”, че аудито се е движило с “леко превишена” скорост. Докато в действителност, при нормална скорост, каквато режисьорът се е постарал да покаже, джипът се движи едва ли не като куршум – с над 100 км/ч.

“Всеки може да си направи сам изводите – каза Врабчев – Целта ми не е да твърдя нещо, а да покажа какво съм видял като професионалист, а нека който има отговор да каже защо е станало така”.

Похвални са усилията на прокуратурата да преквалифицира обвинението на Кристиян Николов от неумишлено в умишлено причиняване на смърт и да го поддържа пред съда.

Потулват убийството: Тихо мачкат делото за смъртта на Милен Цветков (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС

Но в съдебната зала тези обвинения ще бъдат атакувани по всички линии от цяла армия адвокати. Пледоариите на защитата започнаха тихо в социалните мрежи и в част от медиите и тяхната цел е ясна – делото да се смачка, а убиецът на Милен да се размине с по-леко наказание.

Софийска градска прокуратура преквалифицира обвинението на 22-годишния шофьор Кристиан Николов и му предяви ново, по-тежко обвинение за умишлено престъпление, причинило смърт, извършено като водач на моторно превозно средство.

По текста на чл. 342, алинея 3, буква “в” Николов може да получи от 15 до 20 години затвор или доживотна присъда.

Вчера прокуратурата поиска от Софийския градски съд да наложи постоянен арест на Николов. Заседанието започна след 20 ч, след редакционното приключване на броя.

От държавното обвинение сочат, че джипът “Ауди Q7” се е движел със скорост над разрешената в този участък на ул. “Хенрик Ибсен”. Не спрял при приближаване на кръстовището при червен сигнал на светофара, вследствие на което умишлено е причинил смъртта на Милен Цветков.

Случаят е особено тежък, тъй като деецът е управлявал моторно превозно средство след употреба на различни видове наркотични вещества – амфетамин, марихуана, кокаин и бромазепам.

Застрашил е живота и здравето на множество участници в движението, като деянието е извършено на оживено кръстовище.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 89 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти турчин

    194 24 Отговор
    Как да не го путулват като това е политическо убийство.

    Коментиран от #7, #16, #72

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Анти турчин

    137 8 Отговор
    Ама все пак дори и да е политическо убийство , то и оня наркоман също е виновен.
  • 4 въпросче

    219 8 Отговор
    Потулват убийството: Тихо мачкат делото за смъртта на Милен Цветков. ДА СТЕ ОЧАКВАЛИ НЕЩО ДРУГО?

    Коментиран от #20

  • 5 Фермер

    69 11 Отговор
    Адвокатът на Кристиан Николов не посочи кой измежду сина на Лъчо Мозъка и гаджето на Кристиан може да е бил зад волана Не е категорично установено, че Кристиан Николов е шофирал Q 7-цата, с която бе премазан тв водещия Милен Цветков. Тази защитна теза застъпи при днешното гледане на мярката за неотклонение на Николов, адвокатът му Любомир Таков. Известният юрист обаче не посочи кой от другите двама според него е шофирал джипа - дали сина на депутата Лъчезар Иванов - Георги или гаджето на Кристиан - Симона. Той настоя клиентът му да бъде пуснат на свобода, докато се установи кой е водачът на джипа. Според адвоката не е ясно дали смъртта на пострадалия е настъпила заради удара или заради изваждането му от очевидци на тротоара и действията, които са оказали при първа помощ.

    Коментиран от #13, #38

  • 6 Иво

    117 5 Отговор
    Като нищо следствието ще установи,че педала на газта е "заял" и причината за "инцидента" ще се окаже "техническа неизправност".
  • 7 Хасан

    39 5 Отговор

    До коментар #1 от "Анти турчин":

    Мъна кодумун, какво общо има турците ? ..ще е политическо убийство и ще го върши синче на милионерша

    Коментиран от #10

  • 8 грозната действителност

    73 1 Отговор
    Ако съдебната система са честна и справедлива нищо от тези манипулации, адеокати и пр. няма да й повлияе... обаче "ако"....ако цапа и мирише

    Коментиран от #18

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Анти турчин

    17 5 Отговор

    До коментар #7 от "Хасан":

    Даже не съм ви и споменавал вас , а и тва не ви е в стила.

    Коментиран от #30

  • 11 хидрата в тоги

    130 7 Отговор
    То и кортежа на Караянчева утрепа едно семейство, някой знае ли какво стана ?Потули се . Убийцата не и пука. Местан затри едно семейство, какво стана ? Потули се , а козела кръстосва света още ! Така е в държавата на Бойко мутрата , подвласна ма мафиотската стуктура. Нама друго съсловие в тази държава, което така нагло да се самоназовава ВЛАСТ ! Хъдрата в тоги ! сега е момента да лапат , да протакат, да лапат. Следващите на светофара са те.
  • 12 Факт

    119 1 Отговор
    В България за милиони няма закони. Единствено ще се надяваме наркоманчето да вземе свръх доза и да умре като куче в някоя тоалетна.

    Коментиран от #93

  • 13 Интересно

    57 2 Отговор

    До коментар #5 от "Фермер":

    Да се установи кой е водачът на джипа?! И колко време е нужно за това, след като е ясно кои са били в колата, или те крият... или пък не знаят?!

    Коментиран от #92

  • 14 антибсп

    14 47 Отговор
    Има съд другари! За наша радост, делата не се гледат в социалните мрежи.

    Коментиран от #77

  • 15 Шекспир

    54 2 Отговор
    Е нормално е защитата да действа така.Проблема е дали полиция и прокуратура не и помагат.Почти съм сигурен че обвинението ще влезе в съда без достатъчно доказателства.Адвоката каза че не е ясно кой е карал.Няма да се учудя ако от следствието не са свалили отпечатъци и да разчитат на свидетели и камери.Е тогава изгоряха
  • 16 TтТ

    14 19 Отговор

    До коментар #1 от "Анти турчин":

    Ти обаче си си добре! Ти не осещаш ли, че “факти” те подготвя да изригнеш? Ами съдебната система е компрометирана.Не виждаш ли, че се управлява от комунисти?

    Коментиран от #21

  • 17 Продажни магистрати !

    71 3 Отговор
    Подкупите почнаха още първия ден когато някакъв комисар почна да обяснява колко примерен бил до този момент убиеца на Милен Цветков , почти ангел небесен !

    Коментиран от #56

  • 18 ТтТ

    5 15 Отговор

    До коментар #8 от "грозната действителност":

    Те комунистите и съдебната власт и информационната агенция, която четеш я маниполират!!!
  • 19 Според мен

    56 3 Отговор
    Трябва да се арестува адвоката на наркоманчето, който щял да защитава, че не наркомана е бил шофьора. Типична българска наглост.

    Коментиран от #22

  • 20 Ядеитн

    46 1 Отговор

    До коментар #4 от "въпросче":

    Абе квото и да стане, тоя, малкия ша са отърве. Мой и да не е на стотях процената, ама ша са отърве. Со пари и връзки у Българията сичко мой. Ама по свето за те таквизе работи има и друго. Сицилианци, албанци, кавказци и дуги разни джигити веке да са фанали ножа. Тогива и тон пара мой та не отърве! Ама наште мой саде да хленчат, попсуват и дотам.
  • 21 Анти турчин

    21 6 Отговор

    До коментар #16 от "TтТ":

    Знам че са комунисти , ама от тея дето са най - продажни , и кат цяло някой ден ще падне тва правителство , само че трябва да внимаваме каква власт ще изберем , трябва да изберем хора които няма да се поддават нито на запада , нито на изтока.
    Демек да водим независима политика , а не само да крадат от народа.

    Коментиран от #25

  • 22 Шекспир

    4 17 Отговор

    До коментар #19 от "Според мен":

    Защо ще арестуваш адвоката.Я ни просветли.

    Коментиран от #50, #85

  • 23 Казуса

    51 2 Отговор
    Вчера Румяна Ченалова на стената си във Фб обяснява как на пръв поглед строгото наказание което иска прокуратурата , всъщност вкарва обвинението в едно русло в което то трябва да доказва недоказуеми тези , а след като не може да ги докаже делото да отиде към предвидени наказания 2 години или пробация , ако не се докаже пряк умисъл деянието ще е несъставомерно и присъдата ще е оправдателна.


    Така . От тук нататък можете да си направите извода дали малкия Мозък е бил случайно в колата и дали става въпрос за ПТП или за предумишлено убийство .

    Коментиран от #40, #114

  • 24 MGewehr

    11 3 Отговор
    Тези от редакцията пускат целодневно противоречащи си инфомации("Fake News") по едни същи случаи, явно са стигнали до заключение че читаталите им са много прости за манипулиране! За тяхано успокоение на са само те, останалите също!
  • 25 Някой

    17 0 Отговор

    До коментар #21 от "Анти турчин":

    Ха че ако някой намери такива политици директно ще вземе Нобел
  • 26 Дедо Йоцо

    41 1 Отговор
    Чеда мои ! Нима не разбрахте че някои държави по света си имат мафия а тук мафията си има държава ???
  • 27 ИВО АНДОНОВ

    59 1 Отговор
    Накрая ще осъдят аудито да лежи 25год на паркинга на мвр,на малкия наркоман ще му издърпат ушите да не се качва повече в такива опасни коли който не спират сами на светофарите и всичко ще приключи с някой дебел подкуп за съдията.А милен си замина без време от тоя свят.
  • 28 гост

    41 0 Отговор
    Защо не се коментира семейството на момичето и има ли роднини блзкки до власта??
  • 29 без думи

    56 1 Отговор
    Хора, що сте толкова наивни, ето ви примера как приключват дела в БГ от "независима съдебна система" За изрода който закла ученика в Борисовата градина сещате ли се.. Софийски градски съд измени мярката за неотклонение на подсъдимия Йоан Матев от “задържане под стража” в следващата по тежест “домашен арест”, съобщиха от пресцентъра на съда. Съдебният състав мотивира решението си с факта, че подсъдимият е задържан от 22 февруари 2017 година, което е повече от 3 години арест....Същата схема ще е и с този сополанко..Този съдебен състав дали може да покаже декларация за доходи и да ги проверят от НАП, сигурно ще излязат доста интересни неща..обаче няма кой да провери.Интереса клати феса. На наркомана родители спешно прехвърлят имоти на сулю и пулю..дали прокуратура не може да направи запор на техните имоти..Гешев какво ще каже по въпроса..
  • 30 Предупреждение

    8 22 Отговор

    До коментар #10 от "Анти турчин":

    Ако продължиш с това “ Анти турчин”, ще те докладвам в ДАНС за всяване на расизъм в социалното пространство!

    Коментиран от #34, #35, #49

  • 31 Казуса

    48 0 Отговор
    Вчера малкият Мозък е дал показания. Както може да се очаква те не стават за нищо. С две думи : Той си бил гледал телефона през цялото влеме и не бил видял нищо.

    Но това не изглежда правдопоподобно . Все си мисля, че когато кола ускорява от 0 до 150 км/ч за 50-60 м. това няма как да не привлече вниманието му.

    Т.е. той не казва истината, а щом не казва истината значи крие нещо .
  • 32 соросоидни кърлежи

    36 2 Отговор
    накрая ще излезе че колата на журналиста е дала на заден и бутнала джипа на наркомана ..в БГ това ще е нормална версия и сигурно съдии ще са по благосклонни да приемат тази версия, особено ако съдия ще е Калпакчиев,но няма значение все ще се намери друг калпак за тази работа.
  • 33 По добре , ;)

    16 1 Отговор
    Може и не в челото , отзад също върши работа !Макаров или ТТ,, и да има право на избор малкият принц !!!
  • 34 Анти турчин

    17 5 Отговор

    До коментар #30 от "Предупреждение":

    Хубаво ще го сменя на "Анти ДАНС" или на "Анти ГЕРБ" или на нещо друго . И без друго смятах да го сменя .
  • 35 Анти турчин

    15 7 Отговор

    До коментар #30 от "Предупреждение":

    И също къв расизъм те хваща в главата като турците са виновни и за съдбата ни от 1396 насам , за тва ти внимавай какво говориш.
  • 36 Не разбирам защо полицията е

    26 0 Отговор
    допуснала виновните лица да тършуват колата,веднага след катастрофата. Прокуратурата да блокира всички сметки и прехвърляния на престъпниците.
  • 37 Тъпотията

    4 14 Отговор
    комунистическа е безпрецедентна !

    Коментиран от #46

  • 38 Гошо

    45 5 Отговор

    До коментар #5 от "Фермер":

    Имай предвид че Симона е сатанист и най вероятно дявола е бил зад волана Всички който познават Кристиян твърдят че той е добро момче ,отличник ,спортист ,консумира само прави краставици, взима деино участие в организирането на гейпарадите и най вече е безпощаден към враговете на демокрацията и евроатлантическите ценности
  • 39 Васил

    31 1 Отговор
    Ясно ми е на кьде отива и това дело.Милен е бил изваден от колата в цветущо здраве без ухлузвания или драскоти ни. Сикаджията от Бояна ще оправи дреболията
  • 40 Всяко

    25 1 Отговор

    До коментар #23 от "Казуса":

    ПТП , направено след употреба на наркотици / 4 вида/ е умишлено.
  • 41 Да, започна

    52 0 Отговор
    Изчезна например видеото, на което ясно се вижда развитието на произшествието: колата на журналиста намалява и спира в дясната лента, отляво до него спира такси. Пешеходци от двете страни тръгват да присичат и когато щастливците от страната на Милен стигат до средата, а отсрещните пешеходци са все още там( какъв невероятен късмет за всички тях, да са живи и здрави!), колата с наркоманите отнася като вихър джипа на нищо неподозиращия Милен. Вижда се и как от таксито изскача късметлията шофьор и гледа потресен. Е, всички тези спасени по чудо хора, които се виждат ясно, не са ли достатъчни свидетели и за скоростта, и за последващите действия? Например бягството на чедото на депутата и на девойката със сатанинските символи по ръцете?

    Коментиран от #43, #47, #98

  • 42 Мисирки и мисири,

    38 1 Отговор
    хайде заедно поне ТОЗИ ПЪТ да се борим за СПРАВЕДЛИВОСТ в памет на КОЛЕГАТА ви Милен!!!
  • 43 Хлъц

    8 0 Отговор

    До коментар #41 от "Да, започна":

    Запитай се - СМЕЯТ ЛИ ????
  • 44 Инджилерин

    29 2 Отговор
    Известна е масата на двата автомобила, и отместването след удара. След което упражнението е за студент първи курс да определи скоростта (получава се 107.66 км/час). Или да пратят снимката на Субару и да попитат производителя при каква скорост е ударът, та да стане такова мазало! Е, при условие, ме съдията си върши съвестно работата - което е силно съмнително...
  • 45 Бай Благой

    23 2 Отговор
    Само куршумите ще поправят тия боклуци.

    Коментиран от #94

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Шекспир

    22 0 Отговор

    До коментар #41 от "Да, започна":

    Скороста се доказва с техническа експертиза.В съда не върви:"Ама той кара много бърже".Ето това ме притеснява.Имам чувството че прокурора ще разчита само на свидетелски показания.Имат два клипа на които се вижда удара.Ами да смятат времето по изминатото разстояние ще им даде скороста.Вече трябваше да са го направили и да кажат точната скорост.
  • 48 Джони

    26 1 Отговор
    А защо няма видео на аудито след катастрофата, кой и как излиза от него
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Защото

    2 3 Отговор

    До коментар #22 от "Шекспир":

    трябва да има и морал в тази професия, а не да измисляш теза и наглост като някой циганин. Без да ги обиждам, те циганите имат повече морал. А ти си типична жертва на образователната ни система, щом ми задаваш такъв въпрос.

    Коментиран от #53

  • 51 Гилдията?????

    26 0 Отговор
    Журналисти, вие сте сила! Ако не се обедините и се примирите с една несправедлива присъда за убиеца на колегата ви, не заслужавате името журналист!
  • 52 Анти турчин

    10 0 Отговор

    До коментар #49 от "Генерал 🇧🇬":

    Прав си има "тюркски етнос" а не турски и реално той живее в централната част на Азия и Сибир , а на територията на тази страна живеят главно ислямизирани етноси които говорят тюркски език , ама нямат грам геном общ с техния.

    Коментиран от #80, #104

  • 53 Шекспир

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "Защото":

    Може и да съм жертва.Не знам.Не се чувствам такъв но ти си непоправим идеалист.
  • 54 El Camionerro

    7 0 Отговор
    Накрая ще му дадат оранжев талон на пича и ще го пуснат да си завърши образованието.
  • 55 700

    15 4 Отговор
    Спокойно, скоро започва новия семестър в Берлин, ще трябва момчето да е на линия за лекциите. Тук адвокатите на майка му ще движат нещата. Добре дошли в реалността..)

    Коментиран от #58

  • 56 ххх

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Продажни магистрати !":

    В съда и прокуратурата комисари няма! Те са в МВР!
  • 57 До убиеца !

    33 1 Отговор
    Няма значение дали гадината ще бъде оправдана или не.
    В най-лошия случай ще влезе в някое изправително заведение по документи като в същото време с нов паспорт и ново име ще се укрие в Германия.
    Кристиянчо мамин,ето какво ще направя аз лично като немски гражданин за теб.
    Ще ти вкарам снимката в немското посолство от днес за вчера акцентирайки на това що за рецидив броди по немските улици и лично ще предам имената ти + фото на мутрата ти на близък мой приятел немски полицай за да влезеш в базата данни на Германия.
    Това разбира се няма да върне човека убит от теб,но моли се само да не те спре полицията в Германия дори за елементарна проверка.

    Коментиран от #61, #90, #119

  • 58 898

    5 0 Отговор

    До коментар #55 от "700":

    Ще му се наложи да го отложи с около 5г.
  • 59 Барба Ганьос

    4 1 Отговор
    Е, вие, драги зрители, друго нещо ли очаквахте?
  • 60 ТЪП НАРОД

    17 3 Отговор
    ....ДО КОГА БРЕ НАРОДЕ....ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ.....ВСИЧКИ ПРЕД СЪДА...,да му дават 15г без право на обжалване на малкото олигофренче....

    Коментиран от #63

  • 61 По добре , ;)

    13 1 Отговор

    До коментар #57 от "До убиеца !":

    Желая ти успех !!!!

    Коментиран от #68

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 😃,,кеф

    5 0 Отговор

    До коментар #60 от "ТЪП НАРОД":

    За съм , с двете ръце гласувам !!!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Към някой съдя или прокурор

    29 5 Отговор
    Значи сега ако фана един пистолен и застрелям малкото наркоманче, ама така го застрелям че няколко часа се мъчи и след това умре, мене за убийство ли ще ме съдят или за тежка телесна повреда, за един прЕател питам?

    Коментиран от #69

  • 66 Стига вече

    6 11 Отговор
    Ами на всички омръзна да се пише за тази катастрофа, затова се потулва !!!Oт нaчaлoтo нa гoдинaтa зaгинaлитe при катастрофи ca 100 души , aмa зa никoй oт тях не се пише че е убит и нe ce рaзбрaхa тoлкoвa пoдрoбнocти и нe ce вдигнa за 4 дни тaкaвa шумoтeвицa и cлoвecнa пaтaрдия,кoлкoтo зa Милeн Цвeткoв, зaгинaл пoрaди нeдoрaзвитият фрoнтaлeн кoртeкc нa мoзъкa нa пo млaдия 22 г. шoфьoр..!!!

    Коментиран от #82

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 До убиеца !

    19 2 Отговор

    До коментар #61 от "По добре , ;)":

    Това е наистина най-малкото което мога да направя и една част,по-важната преди малко вече я направих !
  • 69 Съдията...

    8 1 Отговор

    До коментар #65 от "Към някой съдя или прокурор":

    За приятел ако е ,може ,, иначе не ( при положение че не го докопат, ( гадовете имам предвид )... сещаш се..
  • 70 Образование или....

    24 0 Отговор
    Интересно какво се случва с нормалните ученици от "елитните" гимназии, тези, които отказват да се дрогират и да хулиганстват? Вероятно не се чувстват комфортно. Особено в платените езикови гимназии? В такава учеше убиецът от Борисовата градина, нали? И директорката беше забранила на учениците да казват, че са познали тичащото момче от видеозаписа? Парите ли са най-важни в този живот? Докъде може да достига толерантността?

    Коментиран от #87

  • 71 Истината

    17 2 Отговор
    е че за 99% от населението никой няма да си мръдне пръста, а убиеца си излиза за дни срещу съответната сума. Сега гледаме и слушаме, но спокойно! Ако беше някой от нас, никой нямаше да разбере. Това е хора, приемете го и не чакайте справедливост...
  • 72 6567

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "Анти турчин":

    Не знам дали си анти-турчин, но очевидно се тъп герберски трол. Пасквилът, който коментираш има една единствена цел, да замаже беззаконията на каскета по отношение майката на наркомана, с една единствена цел - натиск върху свидетел по дос.пр. срещу М.С.
  • 73 йорi

    25 1 Отговор
    Младежи, за политическо убийство нямаше да използват сина на толкова знакови хора,а щяха да хванат някой манго-наркоман, за да опере пешкира, като оня,който уби журналистката в Русе.
    Тук говорим за един екскремент, който е свикнал да му се разминава, защото мама храни, а тати гледа. Трябва да бъде вкаран в затвора за 15 години, както е по закон. Ако му се размине, всички ние трябва да излезем пред съда и да ги заплюем и да въздадем справдливост със собствените си ръце на този дегенерат.
  • 74 Гост

    17 0 Отговор
    Какви камери, каква скорост? Едно време имахме една преподавателка във ВУЗа, която редовно я викаха ченгетата, да прави оценка на скоростта на удара, по намачканите ламарини и якостта им. Има си експертни оценки за такива работи. Има си хора, които знаят как се прави. Любителските записи не са за преценка на скорост а за доказване на обстоятелства.
  • 75 Да-а-а

    25 0 Отговор
    Какво ли щеше да бъде, ако дрогираните младежи в колата-убиец бяха деца на обикновени, неизвестни хора? Дали нямаше бързо да бъде установена и скоростта, и кой е шофирал, и много други обстоятелства? Забравихме ли присъдата на Иванчева, макар че тя не е убила никого? И дори не успя да предотврати презастрояването на "Младост"?
  • 76 Нова

    28 1 Отговор
    Аз се учудвам че някой се е съмнявал че ще потулят делото! Питах и пак ще питам :Помните ли катастрофата с Лютви ~то, където загина бебе? Знаете ли какво стана? Последно четох и че бащата е подведен под отговорност. Оттогава ни дума! Днес председателят на автомобилните инструктори заяви в ефир, че този не в затвор а трябва да бъде изпратен да се лекува. Защо? Майка му не е взела мерки, а сега въх за лечение.Хайде стига! И друго четох, че купон си правили на Витоша и полиция дошла, а не казват глоби ли ли са ги и защо не са ги задържали? Витоша е затворена! Нали Фъндъкова?
  • 77 Гъсттт

    19 0 Отговор

    До коментар #14 от "антибсп":

    Пародия на съд ДРУГАРЮЮЮЮЮЮЮ в бг всичко е пародия за това съм се изнесъл преди 15години там ще се върна само ако стане вътрешна воина
  • 78 Затова!

    11 1 Отговор
    Защото са били все мамини и таткови дечица!
  • 79 Османагич

    17 1 Отговор
    Накрая ще намерят "очевидец" който ще каже че Субару'то е спряло внезапно на зелено.
  • 80 Трол

    7 1 Отговор

    До коментар #52 от "Анти турчин":

    А къде си прочел за турски етнос? Никъде няма такова нещо. Ние ги наричаме турци, те са си тюрки а държавата си наричат Тюркийе. Ние наричаме и други южни съседи гърци, що не ги питаш тях, откъде на къде ще се самонаричат елини! А за турците Гърция примерно е Юнанистан, как пък те наричат гърците/елини, а познай! Друг е въпроса кой, колко тюркски/тюркутски гени носи в себе си, ама това е дълго за обясняване.
  • 81 Стига толкова!

    23 1 Отговор
    Имат всичко. Свидетели, ламарини от колите, експерти за изчисляване на скоростта, факта, че шофьорът е бил дрогиран и няма спирачен път до светофара, смъртта на пострадалия без вина за произшествието, липса на сътрудничество от страна на двамата пасажери, напълно възможно доказване по документи на замитане на следи от майката и др. Какво повече за едно разследване и справедлива присъда? Ако пожелаят?
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Ясно

    5 1 Отговор
    Вижда се на снимката на джипа: едно съвсем леко чукване от шофьора отзад, без да иска, тъкмо спирал. Нали така? И много е бил разтревожен. Също и спътниците му.
  • 85 Казуар

    14 0 Отговор

    До коментар #22 от "Шекспир":

    Защото адвокатите понякога стават смешни, в опитите си да защитават клиентите , и да получат големите хонорари.
  • 86 Другия с коня

    18 1 Отговор
    Няма как да го Потулят,но може да го изместят в друга посока..Адвоката му иска Неоспорими доказателства,че той е шофьора...И е прав...Сега ако се окаже,че момичето е шофирало срещу скромна сума в офшорка и....Наркомана наистина ще завърши образованието си в Германия и ще го гледате в интервюта като Пол Фрийман....

    Коментиран от #99

  • 87 Пенсне

    8 0 Отговор

    До коментар #70 от "Образование или....":

    Защо не питаш за самата директорка? За нейните далавери?
  • 88 габровец от варна

    11 0 Отговор
    Ми то това е ясно от самото начало,че всичко старателно ще се нагласи.То който има парица тука е цар.Все пак и депутатско чадо има.
  • 89 Гарантирано от герб

    20 1 Отговор
    Тoя Caтрaп, cин нa гeрбeрcкa крaдлa e кaрaл пoнe cъc 180 км. и тoвa e виднo oт КAВИТAЦИЯТA, кoятo ce e пoлучилa пo врeмe нa удaрa и въoбщe нe e миcлил дa cпирa, a нaпрoтив e иcкaл дa види кaквo щe cтaнe aкo ce удaри в другa кoлa. Пoлициятa и cпeциaлиcтитe дa нe ce прaвят нa удaрeни c тия 120 км. зaщoтo мнoгo дoбрe знaят c кaквa cкoрocт e шoфирa Дeбилa!
  • 90 НОВАТА КОРОНА20

    5 0 Отговор

    До коментар #57 от "До убиеца !":

    недей мрънка какво можеш а го направи и то веднага. иначе излиза че само плашиш гаргите и врабчетата.
  • 91 Наблюдател

    8 1 Отговор
    Размиване на убииство е текуща практика за т.н. "правосъдие".
    Както е известно това се случва с "напоителни потоци финикииски знаци" в посока лицата олицетворяващи /уж/ Правосъдието.
  • 92 Сина на депутата

    10 0 Отговор

    До коментар #13 от "Интересно":

    Бате, и тримата така се бехме насветкали на Витоша, че никой от нас нямаше и на идея кой шофира! Всички държахме волана и давахме яко газзз
  • 93 Доктора

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "Факт":

    Това е неизбежно.
    Но да не бързаме. Нека се помъчи още, и да помъчи тези покрай него.
    Нека има агония, защото за тези смъртта е избавление.
  • 94 Бог

    9 1 Отговор

    До коментар #45 от "Бай Благой":

    Не дрогата ще си свърши работата,Тя мъчи преди да умори. Него ще го умори рано или късно , и ще мъчи близките му и преди и след това.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Стамат магарето

    2 9 Отговор
    Животът продължава боли ме дедовия за тоя ...и за оня също
  • 97 @@@@@@@

    7 1 Отговор
    При толкова много камери по кръстовищата, съвсем спокойно може да се проследи от къде е идвал и кой е шофирал! Дори там на мола има още камери...
    Чакаме и техническата експертиза за автомобила, въпреки, че закона за простосмъртния се тълкува по следния начин, че ако си бил дрогиран или пиян, то другите обстоятелства не се гледат, понеже не си имал адекватна представа за обстановката и следоваъелно всяко твое решение и дейстеие е било неадекватно!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Решението е

    9 1 Отговор

    До коментар #86 от "Другия с коня":

    Всички дето са били в алдито разстрел маиката на наркомана също и бащата депутат от гроб също разстрел
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Pavkata

    12 1 Отговор
    Така ще е в БГ,
    докато някой не си сложи главата и не вземе автомата....
  • 102 КОЧА

    1 1 Отговор
    ДАВАШ ПАРАТА И ВСИЧКО СЕ ЗАТУЛВА - НИЩО НЕ Е СТАНАЛА УМРЕЛИЯ УМРЯЛ ЖИВИЯ НА СВОБОДА - ЗА НОВИ ПРЕПЯТСТВИЯ -НАРОДА ЩЕ ГО ЗАТРИЕ НЯСКОЙ ДЕН - НЕЗНАЙНО НЯКЪДЕ И НИКОЙ НИЩО НЕ Е ВИДЯЛ .
  • 103 ТИР

    9 0 Отговор
    Правят се на Луди,Има волан с Отпечатъци.ДНК По отворените Аирбеци,,,Очевидци...
  • 104 Анти Българин

    0 2 Отговор

    До коментар #52 от "Анти турчин":

    Ти откъде си сигурен че си такъв за къвто си имаш.Питам!?
  • 105 Македонец

    5 2 Отговор

    До коментар #95 от "000":

    А българинът в Страстбург, дето връща жалбите по политико-мафиотска и мутро-милиционерска целесъобразност случайно да не е бившия конституционен съдия Танчев, дето е син на боса на червения БЗНС-казионен Петър Танчев?! Щото по времето на Тато Яшар , БЗНС-то чрез Светла Даскалова (дъщеря на убит в Прага от В.М.Р.О. БЗНС-арски дерибей и предател!) държеше правосъдието и кадрите в правосъдната и прокурорска система! БКП+ДС затова нахлузиха (с помощта на Иван Костов и ДС-зависимия Иван Татарчев) и противоправно завзеха македонските имоти и активи чрез висшата БЗНС-номенклатура ДС-Иван Красимир Каракачанов - баща му ДС-Иванов Дончо Каракачанов е бил член на постояното присъствие (политбюро) на БЗНС-казионен и народен представител във ВНС от БКП-БСП-БЗНС-казионен! Тъй като македонците са най-големите врагове на разпищолилите се селски сърбомански крадливи мутри от БЗНС-червен на Сандо Стамболйски, Райко Даскалов, Ал. Димитров, ...... и ако сега беше възстановена ИСТИНСКА В.М.Р.О. нито борсука БОКо, нито ДС-Ванче гюфтаджи-албинос караПраси с многото шкембета и тераси, нито свинята делянчо, домуса, ..... щяха да посмеят дори да мечтаят за власт и щяха да са си селски и цигaнcки свинари и компиро-производители!
  • 106 ЗАЩО

    8 1 Отговор
    КОЕ Е ЗАВЕДЕНИЕТО НА ВИТОША И ЗАЩО Е РАБОТЕЛО ПРИ СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ -- ПОЛИЦИЯТА Е ВИКАНА И НЕ ГО Е ЗАТВОРИЛА - ЗАЩО
  • 107 Питанка

    4 2 Отговор
    Загрижена съм, крайно загрибена! Сега като забраниха хотелите да работят поради епидемията от Корона-вирус-19, къде живее "Баш дарителя на Републиката" Свинчо Пеевски?! Щото явно според забранта в хотел "Берлин" не може! Да не е останал, горкия, на улицата?! Или е отишъл в Съраите? Или в някое от жилищата от затворен тип на благодетеля на Владко Горанов, дето ги раздава за живеене без наем?! Или може би ДС-Ванче караПраси с голямото шкембе и многото тераси го е приютил в една стая под наем в огромния си мезонет ли беше, тризонет ли?!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Петя

    4 1 Отговор

    До коментар #109 от "Васко":

    И аз няма да подкрепя това правителство напълно си прав че поне това зависи от нас.А колкото до закона всеки трябва да е равен дали си син на бизнесмен ,прокурор или син на овчар присъдата трябва да е еднаква ,но уви парите винаги имат тежест ......жалкое защото погубения живот е погубен а присъдата на убиеца се гледа по скоро от мястото което заема в обществото
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Васко

    6 2 Отговор
    Ха ха , коментирах че ако на този наркоман му се размине няма да гласувам за това правителство и за бездействието на Гешев и ми изтриха коментара при положение че не съм писал нецензурни думи.

    Коментиран от #118

  • 113 Янко

    3 2 Отговор
    Има едно нещо което се нарича разследване. Та значи, при убийство крииминалистите лаборанти вземат първо пръстови отпечатъци и ДНК. Абе много е интересно КАК ТАКА свидетелите не са видели кой е зад волана, след като това е сред първите неща на които НЕСЪЗНАТЕЛНО се обръща внимание; кой е злодеят! В днешно време е много лесно, планирано, да убиете някого. Най-лесно се прави в автомобилна катастрофа. Трябва ви само здрава кола и подсилена предна част - брони, калници, капак, дори двигателя може да се подсили за удар. Отлични въздушни възглавници и сте готови. Припомням, че има дистанционно управление на автомобил - ако шофьорът не е надежден, но понякога се използват специално подготвени шофьори. За съжаление ако е имало такова устройство вече е свалено, ако е имало подсилване на автомобила, винаги могат да оспорват, че е било заради личната сигурност. Просто да им се тегли по един к*ршум на всички замесени и да се приклзчва.
  • 114 Лея

    5 1 Отговор

    До коментар #23 от "Казуса":

    Теорията ти издиша отвсякъде!За прокуратурата е ясно, че се изсили и може и да удари на камък.Ама за предумишленото убийство просто логически няма как да издържи тази теория на конспирацията! Просто защото няма как да се подготви и осъществи от трима дрогирани ламери!М.Цветков е излязъл случайно, за да си вземе дрехи от своя апартамент.Десет минути по-късно е починал.И второ-нали не твърдиш, че бизнес дамата и депутатът са били в играта и са били готови да жертват отрочетата си, за да осъществят подобен план!? Пък и Цветков не беше разследващ журналист, просто задаваше неудобни въпроси понякога, както много други журналисти.И въобще тези теории на конспирацията, които се подхвърлят тук-там ,с умисъл естествено,са без подкрепата на най-малкият факт или доказателство! Глупости без край... Мисля, че това е просто поредният случай на българска бизнес крадла и разлигавения и запъртък! Тоест мама е забравила , че освен да слага кинти в джоба на глезльо, трябва да му набута и малко мозък в разкапаната от дрога глава!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Щурчо

    5 0 Отговор
    Интересно щеше да бъде, какво щеше да се говори ако се беше случил обратния вариант и журналиста Цветков след употреба на алкохол бе виновен за смъртта на едно 22 г младо момче на богати и влиятелни родители... че нещо се сещам за Кирил Маричков...!!!
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Guenter

    2 0 Отговор

    До коментар #57 от "До убиеца !":

    Германските власти вече знаят за случилото се.
    Младежа вече има креминално досие в картотеките на Берлинската полиция и е под наблюдение.
  • 120 Вероника

    3 0 Отговор
    Предлагам ако оневинят убиеца, да си вдигнат всички българи на национален протест, защото утре жертвата може да е някой ваш близък.
  • 121 доко

    0 0 Отговор
    парата брат прай чудеса..ч у д е с а..
  • 122 хехехехе

    0 0 Отговор
    мачкат ама пред дървения член на НК от него няма да се отърве
  • 123 Смотания Старец

    1 0 Отговор
    Глеите ся помни се откакто свят светува ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА това помнете всички ЧАО
  • 124 Мотикаря

    0 0 Отговор
    Чл. 342. (Изм. - ДВ, бр. 95 от 1975 г., изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Който при управляване на подвижен железопътен състав, въздухоплавателно средство, моторно превозно средство, плавателен съд, бойна или специална машина наруши правилата за движение, като допуска причиняването на телесна повреда или смърт на другиго, се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация.

    Да живей, живей Комунизма!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове