Last news in Fakti

18 Юни, 2020 15:47 11 078 92

Световни медии: Противниците на Борисов искат да блокират България за еврозоната

  • герб-
  • бойко борисов-
  • снимки-
  • спалня

Събитието съвпадна с официалното напускане на ГЕРБ от Цветан Цветанов

Световни медии: Противниците на Борисов искат да блокират България за еврозоната - 1
Снимка: БГНЕС

Българският премиер Бойко Борисов обвини политическите си противници, че се опитват да подкопаят правителството му с цел блокиране на България по пътя ѝ към еврозоната, написаха чужди медии.

Специално внимание беше обърнато на отправените към президента Румен Радев обвинения, че шпионира Борисов с дрон, получен от Китай.

МИА коментира, че реакциите в България не стихват след публикуваните в публичното пространство снимки от обитаваната от премиера резиденция, на една от която се вижда как той спи полугол.

„Съпартийците на Борисов изразиха отвращение от постъпката, а онези на страната на Радев се питат, защо изобщо някой би снимал тайно българския премиер, докато спи”, пише в публикация на агенцията.

Медиите обръщат специално внимание на факта, че на шкафчето до главата на българския премиер има пистолет. Не са оставени без внимание и пачките с банкноти от 500 евро и няколко златни кюлчета, които изглежда, се намират в същата тази спалня.

„Евроактив” припомня, че преди седмица анонимен подател предостави на медиите запис, в който глас, подобен на този на Борисов, прави цинични коментари по отношение на друг политик, признава тормоз над компания и се подиграва с премиери на някои държави от ЕС. Изданието подчертава, че записът вероятно е направен през април 2018 г.

Борисов не оспори истинността на снимката, на която той спи в държавната резиденция, но всичко останало е постановка, организирана от неговите политически противници.

В коментара си „Ройтерс” уточнява, че България, която е една от най-бедните страни на Европейския съюз, се надява да се присъедини към „чакалнята“ на еврозоната през юли.

Изданието цитира изказването на Борисов, че влизането в банковия съюз ще осигури строг надзор над паричните потоци и банките и ще постави категорично в евроатлантическата общност страната, известна като един от близките сателити на Съветския съюз.

Събитието съвпадна с официалното напускане на ГЕРБ от Цветан Цветанов, който заяви, че тази политическа сила се е превърнала в център на „страх, интриги и посредственост“, пише „Евроактив”.

Борисов усеща и натиска от двама олигарси, с които е в конфликт и които се крият от правосъдието зад граница – бившия банкер Цветан Василев в Сърбия и бившия „цар на лотарията” Васил Божков в Обединените арабски емирства. Божков почти непрекъснато публикува във Фейсбук обвинения за корупция на Борисов.

Премиерът заяви, че атаките срещу него са вдъхновени от чужбина, като намекна, че от това печели Русия. Причината за тези атаки е, че през юли трябва да бъдат взети „геополитически“ решения и това изнерви неговите опоненти.

Ройтерс подчертава, че въпреки обществения гняв заради ендемичната корупция в страната, популярността на Борисов нараства на фона на пандемията на коронавирус. България отчете сравнително ниски смъртни случаи от COVID-19, а две неотдавнашни проучвания на общественото мнение показаха, че неговата партия води пред съперниците си.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 62 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай мисир

    206 14 Отговор
    Тя Еврозоната в шкафчето бре
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 цецо апартамента

    156 9 Отговор
    Старите приятели и партньори на БорисоФ взеха да му вадят кирливите ризи.Няма да се учудя тия дни ако гледаме и филмче с 18+

    Коментиран от #90

  • 4 Вовата

    100 11 Отговор
    Бе някой му влиза в стаята, сигурно съм аз

    Коментиран от #92

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 раэпутин

    27 93 Отговор
    каде са червените шумкари да ревнат

    Коментиран от #72, #76, #80

  • 8 така така

    97 8 Отговор
    Toя пак почна да си вярва.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 да де

    109 12 Отговор
    Баце няма печеливш ход и усеща, че времето му изтича, ако трябва и марсианците ще обвини.
  • 13 Гост

    27 91 Отговор
    България ЮЛИ месец излиза от орбитата на РУСИЯ ....ще има още опити за ПРЕВРАТ спрямо правителството !! ;)
  • 14 ТРОПЧО

    54 10 Отговор
    ТАВА СИ ГО ИЗМИСЛЯТ НАЩИ МЕДИИ БЛИЗКИ ДА БОРИСОВ И ГЕРБАДЖИИ ДА ГО ЗЛЕПОСТАВЯЛИ ЧЕ ТО КВО ИМА ДА ТЕ ЗЛЕПОСТАВЯТ БЕ БОИКО ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОЕ СЕ И МЕНАЛОТА ТЕ ТИ КВО ИСКАШ ДА НЕ КРАДЕШ А НИИ ДА СИ МЪЛЧИМ ААА ДА ВЛЕЗЕМ В ЕВРОЗОНАТА И КО ЩЕ СТАНЕ ААА ЩЕ СТАНЕМ ОЩЕ ПО БЕДНИ Е ПО ГЛАДНИ СТЕГА СТЕ ЗАБЛУЖДАВАЛЕ ПРАСТЕТЕ ХОРА НИЩО ХУБАВО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ ДАКАТО ТЕ И ГЕРБАДЖИИ СТЕ НА ВЛАСТ ТИ НЕ ПРЕЗНЯВЯШ НЕЩО САМО ЗА СЕБЕ СИ МЕСЛЕШ И ЦВЕТАНОВ ПОЖЕРТВА Е ОЩЕ КУП ДРУГИ ОКОЛО СЕБЕ СИ СЕГА ИДВА Е ТВОЯ РЕД НАЛИ ЗПАИШ ОНЯ ОТГОРЕ ГЛЕДА РАДЕВ ТЕ СЛЕДЯЛ ЩО ЗА КАКВО МУ Е ДА ГО ПРАВИ КАЖИ НЕЩО ПО СМИСЛЕННО ТВОИТЕ ХОРА ДЕТО ТЕ ЗНАЯТ КВО ПРАИШ ТЕ ПРЕДАВАТ ЩОТО ГИ ПОЖЕРТВАШ НИКОИ НЕ ТЕ Е ВИНОВЕН САМ СИ ГО ПРАВИШ И ВЪЗМЕЗДИЕ ЩЕ ИМА НАЛИ ЗНАИШ

    Коментиран от #87

  • 15 Нещо зловещо

    51 9 Отговор
    Боко може да намеква за Русия,но аз бих му надебелнал да си помисли кои от "най-близките му сътрудници" са били над месец време на обучение в Русия и кои са били в САЩ при Дълбокото гърло на Килъри,Шорош и Обонго? За ГЕРБ идва време разделно - либерастната му част ще отпътува към ДСБ-тата по всички земни кълбета. Очаквам Цвинокио в ролята на Хрушчов да обясни на електората какъв сатрап е бил Боко. Пръква се нещо зловещо. Дано Тръмп да спечели изборите защото неотроцкизмът и културният марксизъм ще ни залее.
  • 16 Галерия

    64 4 Отговор
    Баце отдавна е в Еврозоната.
  • 17 Мислещ

    59 6 Отговор
    И ето ви отговора защо го крепят със зъби и нокти и си траят за всичко като послушни мисирки.
  • 18 НЕЩО НЕ ВДЯВАМ

    78 4 Отговор
    я много интересно никой нищо не казва за милионите в чекмеджето???? това е маниполативна и лъжлива статия. за милионите тотално се мълчи. те ги няма, няма евра няма злато, няма пищови , няма корупция, няма кражби на еврофондове. тотално се мълчи за това.ЗАЩО????
    ЗAЩO В РУМЪНИЯ ТAКИВA КРAДЛИВИ ПOЛИТИЦИ КAТO БOЙКO НE ВИРEЯТ? Лaурa Кьoвeши ocъди Румъния в Cтрacбург. CЪЩAТA CЪБOРИ МИНИCТЪР-ПРEДCEДAТEЛ ЗA 13500 ДOЛAРA ПOДКУП И ГO ДAДE НA CЪД. В БOЙКOВOТO ЧEКМEДЖE В CПAЛНЯТA ИМAШE НAД МИЛИOН И ТO В EВРA И ЗЛAТO ЗA 500 000 EВРA. ДA CТE ЧУЛИ ГЛ.ПРOКУРOР ГEШEВ ДA E ПOВДИГНAЛ OБВИНEНИE.НAПРOТИВ ТOЙ ТРЪГНA ДA ЗAЩИТAВA РAЗБOЙНИКA. В РУМЪНИЯ CE OПИТAХA ДA ПРEКAРAТ НEНAКAЗУEМOCТ НA ПOЛИТИЦИТE ПРИ РУШВEТ-ПOДКУП ДO 40 000 EВРA. НAРOДA CКOЧИ И НE ГO ПРИEХA. В РУМЪНИЯ CЛEЗ ЧAУШECКO E ЗAБРAНEНO НA ПOЛИТИЦИТE ДA КРAДAТ И ДA ВЗИМAТ ПOДКУПИ. КOРУПЦИЯ МИНИМAЛНA. В БЪЛГAРИЯ ВИДЯХТE ПЪЛНO ЧEКМEДЖE C МИЛИOНИ В CПAЛНЯТA НA НAЙ-ГOЛEМИЯ БAНДИТ.

    Коментиран от #25, #36, #69

  • 19 Анонимен

    60 5 Отговор
    Гешев отде у Бойко тия пари с една премиер ска заплата. 🤔🤔🤔
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ха ха ха

    38 3 Отговор
    Постановки. Кои са тия "медии"
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Охо Бохо

    50 3 Отговор
    Ама какво е това заглавие? Не световните медии казват че искат да блокират България за Евро зоната, а самият Боко го казва. Така, че те просто го цитират, не може да слагате двусмислено заглавие.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Е кво не вдяваш? В румъния има народ

    47 5 Отговор
    а не мър.а както го е казал Вазов ,в букурещ като излязат на протестче са минимум 20-30хил. души тука заптиетата са повече от протестиращите все пак всеки 4-ти е софиянец и му е през онази работа стига на него да му е ок и са не го закачат, по заспал народ като нас който се мисли за нещо повече от другите няма в цялата галактика сигурен съм
  • 27 ЗАГУБА

    32 4 Отговор
    ПЪЛНО ЧЕКМЕДЖЕ СЪС СУДЖУЦИ
  • 28 миш

    40 3 Отговор
    В коя държавна институция плащат в евро?Изпратете записи и снимки в 5 лаборатории в 5 държави по избор на опозицията и опонентите на Б. И ЩЕ ЧАКАМЕ КАКВО ,ЩЕ КАЖАТ.
  • 29 после да ни го върнете за пред съда

    32 4 Отговор
    Иначе Бойчето си го аресвате , само дека некой иска да го блокира. Ами наш е , аз не държа на него , прибирайте си го.
  • 30 пройчо

    32 4 Отговор
    ".... на една от която се вижда как той спи полугол....."****&*Световните медии са се пукнали от смях при тая гледка---и още ще хихищат,много време....
  • 31 Световните медии са в грешка

    33 3 Отговор
    Просто партньорските служби са пратили дрон - муха да търси изкуствения интелект на Бойко, ма той от де да знае чиляка.
  • 32 бую бую бую

    36 3 Отговор
    Абе редакцията , едно е какво твърдят световните медии , съвсем друго какво ги ''праска '' Баци с двеста.Редактирайте си правилна заглавието , то прави внушение за различно нещо.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ВИЖДАЩ

    12 31 Отговор
    ЧАСТ ОТ СНИМКИТЕ С ББ СА ПУБЛИКЕВАНИ ОЩЕ НА 26 ЮНИ 2012 Г. В LOVESTYLE . COM. ИМА ГИ И В МЕДИАПУЛ ОТ 2012 Г. СЪЩАТА ОБСТАНОВКА. СЪЩИТЕ ДРЕХИ. СЪЩИТЕ ШКАФЧЕТА. НОВИТЕ "СНИМКИ" СА С ДОБАВЕН ВЪРХУ ТЯХ ФОТОШОП. Потърсете ги в нета. Има ги.

    Коментиран от #52

  • 35 Славчо

    19 5 Отговор
    Нищо чудно сам да си прави реклама !
  • 36 Нов ред с Хунтата отпред

    30 3 Отговор

    До коментар #18 от "НЕЩО НЕ ВДЯВАМ":

    “Горко ти, земьо, кога царят ти е психопат”, Еклесиаст (10:16)
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 СИБИР

    29 4 Отговор
    ХУНТАТА ШАЙКА В ЗАТВОРА
  • 40 Бунт

    35 9 Отговор
    Ако Борисов и обкръжението му не се махнат от властта доброволно, ще бъдат свалени със сила. Изобщо не се съмнявайте. Да, това означава преврат. ДАНС и оня с каскета, дето следят нета, да си *** май*ката.

    Коментиран от #59

  • 41 Private Spaсe

    27 3 Отговор
    СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ И ЦИТИРАТ,, дРОЙТЕРС" И ГИ ЦИТИРАТ ДОРИ НЕ ПРАВИЛНО. МНОГО МАЗНО ЗАГЛАВИИЦЕ. КАТО ВЛИЗАМЕ В ЕВРОЗОНАТА ДАЙ ДА ГИ ОСТАВИМЕ ДА СИ БАНДИТСТВАТ ШАЙКАТА!!! ТАМЪН ДА ВИДЯТ КАКВО СЕ СЛУЧВА У BG!
  • 42 Zuus

    26 3 Отговор
    Това ли му е упорката на тоя,, Еврозоната"? С пачки до главата и да се правиме, че нищо не е станало ли?
  • 43 Лили

    7 36 Отговор
    Троловете четат статията като дявол библията,първо всички медии извън България виждат постановката и нейната цел второ Борисов каза че истината е че е спял там другото е монтаж и трето ако е замесен президента не само оставка а и съд трябва за него

    Коментиран от #44

  • 44 Бунт

    30 3 Отговор

    До коментар #43 от "Лили":

    Лиляноооо, на 90% от българите месечната им заплата е по-малка от една от банкнотите в пачки, които са снимани. Назрява истински бунт срещу мафията на Борисов.
  • 45 миш

    13 2 Отговор
    Некой ми публикува снимки и аз викам целия жилищен блок,ората от село и всички колеги и съученици да станат зад мен да ме слушат .И да знаете ,че всички ,ще дойдат,щото са им изгорели ушите за мене.
  • 46 Васил

    20 2 Отговор
    Кои са тези измислени медии я ги кажете сигурно са Северно Корейски?
  • 47 Майна

    9 22 Отговор
    Ами защото Президента трябва да вземе отношение от официална тренинга, а не ме ду другото, отнякъде си....Борисов направи брифинг, а Радеав от кое кюше се обажда. Г-Н ПРЕЗИДЕНТ, ТОВА ОТНОШЕНИЕ НЕ ПОДОБАВА НА РАНГА ВИ
  • 48 те да видят тия медии

    19 3 Отговор
    Зидалят от масонската ложа СИК е иззидал такава хубава гангстерска държава , а тия сега да му пречат и в еврозовата да я вкара.
  • 49 Майна

    28 5 Отговор
    Г-н Президент, трябва да вземете отношение като институция! ВИЕ СТЕ АВТОРИТЕТ,ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТОВА !!ХОРАТА ВИ ИЗБРАХА И ВИ ГЛАСУВАХА ДОВЕРИЕ
  • 50 JEFF

    23 4 Отговор
    ГЕРБ плаща и на чужди мисирки.
  • 51 ВЪЗРАСТЕН

    7 24 Отговор
    НА ВСИЧКИ ИМ Е ЯСНА РУСКАТА РЪКА В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА , НО СА МАЛКО БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ , ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ !
  • 52 Кьорав

    18 2 Отговор

    До коментар #34 от "ВИЖДАЩ":

    Афера публикува старите за да видиш,че шкафчето е от комплекта за спалнята.Затова и Боко изглежда сега още по-втален в главата,но по заякнал в стомаха.
  • 53 никой не го е постигал до сега

    25 3 Отговор
    Каквото и да се разправя Баци ще остане в историята , единственият мафиот направил си държава , другите само са достигали на ниво влияние в държаната. Нема такъв , или по-точно случил е на народ , какъвто нема такъв.
  • 54 big

    25 4 Отговор
    Това, че еврозона не ни трябва, то е ясно, но още по-ясно е, че не искаме Борисов! Няма човек в България, който да мисли, че: прост, арогантен и крадец е нужен за министър-председател! За мен влизането в тази зона ще бъде още един начин за кражба, вече определено са го измислили как!
  • 55 Опа

    25 2 Отговор
    Само да напомня на "Световните Медии", че човек спи напреки на леглото, само е ако е мат пиян и/или надрусан...
  • 56 333

    9 2 Отговор
    Не световните медии, а БХ пред световните медии обявил, че противниците му са против еврозоната. Ако БХ искаше да сме в Еврозоната, до сега щяхме да влезем. Аз съм против БХ и искам в Еврозоната.
  • 57 нтгжоа

    16 3 Отговор
    Те тия от Европата изобщо не крадат.......
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Лелей

    7 13 Отговор

    До коментар #40 от "Бунт":

    Призна си. Ти от КГБ ли си???? ЗОВЕШ ЗА ПРЕВРАТ???!!!! А ПОСЛЕ??? КАКТО И МИНАЛИЯ ПЪТ. ОРЕШАРСКИ???? КТБ???? .....ЖАЛНА НИ МАЙКА.
  • 60 VVV

    13 5 Отговор
    Еврозоната е вид икономическа пирамида. Който влезе пръв печели а който влезе като нас последен плаща сметката. Така е и при пирамидите. Първите печелят от парите на последните ,а на тях няма кой да им плати.
  • 61 ГОРСКИ

    9 7 Отговор
    Той сам се снимал,а говори че някой от опонентите го е снимал за да го очерни!! Всичко това е един цирк със един клоун който се прави на честен лъжец !!!

    Коментиран от #89

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 експертиза ъпсурд

    13 3 Отговор
    Колеги , сънародници , сестри , братя , както искате , абе някой да е чул Тулупът ДА ОТРИЧА ИСТИНОСТТА НА ВИДНОТО ОТ СНИМКИТЕ И ЧУТОТО ОТ РАЗГОВОРА , аз лично не съм бил свидетел на такова нещо , коментира употребата , целите , но не и дали заснетото и чутото са свързани реално с него.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ПК-РК

    11 2 Отговор
    ТИК-Так,ТИК-ТАК...
  • 66 световните еврейски

    13 2 Отговор
    медий винаги лъжат или изопачават новините. .за да обслужват тяхни интереси. ..а бате Бойко че е мафиот и краде и взима подкупи в това няма съмнение. ..никой не държи по милион евро и кило злато под възглавниците
  • 67 Червената шайка-терористи

    8 12 Отговор
    и нейния тролетариат, правят глупост след глупост и вият на умряло, предусещайки поредната изборна загуба. Ще подсмърчате извън парламента, дрОгари.
  • 68 ПЕНСИОНЕР

    5 17 Отговор
    БРАВО на Б.Б.....БРАВО на ГЕРБ !!! От юли ни ВДИГА ПАК ПЕНСИЙТЕ.....а почнах от 3 долара при БСП !!! ХОДЯ на море в Гърция като БЯЛ ЧОВЕК …..на Поморие рашките ме гледат като БОГАТ ГЕРМАНЕЦ ….а аз им се смея !!!! ...Б.Б. ще управлява ДОКАТО си ИСКА ...на следв. парламент.избори - ГЕРБ + ОП = 130+депутата.....ДВ = 40 -50 депутата ...а БСП падна до 11%.....а това са 25-30 депутата ! ВСИЧКИ СПОНСОРИ на БСП в ареста !!! ...Бенчо....Ветко….Миньо....Банев....Очите....Бобокови….следват - Златев....групир.със руски капитали - ТИМ.....руското мекере - Марешки….и САРАЙТЕ …..скоро и МилиЙончева ще я привикат !!! ..НЯМА ДАВНОСТ...НЯМА ПРОШКА за ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ !

    Коментиран от #84, #88

  • 69 Ммммммм

    8 3 Отговор

    До коментар #18 от "НЕЩО НЕ ВДЯВАМ":

    Защото в цялата галактика,а не планета няма такива оФци като нас
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 alex

    9 2 Отговор
    И защо ни е този евросъюз?Защо ни е евро зоната?Че те се разпадат.За да си имат западните пе.ерасти марионетни правителства върху които да издевателстват със банкови заеми и всякакви други'демократични'способи и начини за да ни владят?Благодарим!А тази шайка с наклонности към национално предателство,скоро ще си получи заслуженото,само трябва СМЕЛОСТ!!!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ИМПЕРИАЛИСТ

    13 1 Отговор
    Проблемът е, че нашите "национално отговорни" политици не могат да обяснят на брюкселските чугуни, че минаването на лева през ЕРМ 2 е НАПЪЛНО ИЗЛИШНО. Някой може ли да обясни какъв е смисълът България да преминава през т. н. "чакалня на Еврозоната" или механизма ERM2, след като от 1 юли 1997 г. сме във валутен борд с Евро и годишната инфлацията от години е ниска???
    Отделно, че няма никакъв проблем да теглиш Евро на каса в банките. У нас фактически има двойна парична система – ЛЕВ и ЕВРО. Теоретично в България още утре може да въведем еврото за плащания по магазини и пазари едновременно с това в лева....
    Цялата тази дандания ПОКАЗВА НЕЧИСТИ НАМЕРЕНИЯ НА УПРАВЛЯВАЩАТА ВЪРХУШКА...
  • 74 Хайде бе

    9 1 Отговор
    Хайде бе.Пак опити за манипулация.Световните медии гърмят с новината:Скандали и корупция на най високо ниво В България.Записи и снимки от корупционна схема.А това че правителството дали има или няма противници за еврозоната не подлежи още на дискусия.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Винету Борисов

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Васил Левски":

    Ми, снимала му е спалнята. Само не е ясно , преди, или след сеанса го е правила, и дали и е платил с евро от нощното шкафче.
  • 78 ТОЧКАТА

    5 1 Отговор
    И ЕСъто се управлява от гербоподобни!!!!!!
  • 79 Хммм

    6 2 Отговор
    Тия списалите статията нещо хич ги няма. Та ако е заради Еврозоната значи американците стоят зад атаката на Боко, щото на тях им се иска България да не влезе. Спомняте ли си преди месец, два Американеца, който се беше вдигнал от САЩ да дойде чак в България и по телевизиите да обяснява колко лошо е българите да приемат еврото. Да не би да е пропътувал чак до Бг за да защитава на българите интереса ли?! А опозицията в Бг също е за приемане на еврото. Само САЩ са против.
  • 80 гнида

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "раэпутин":

    Вие се осрахте достатъчно ! То каквото си направиш , няма кой да ти направи !
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Усмивката

    5 2 Отговор
    Световните медии коментират нещо което не познават. Говорят за опозиция... Де е тая опозиция?... Говорят за институции... Де са тези....Говорят за медии.... Чии медии. Това не ефутболен мач да си ги съченяват. Да дойдът . Да пораотят у нас . Да си направят вила до сиганската маала и тогаз да напишат нещо близко.
  • 83 Реалист

    4 2 Отговор
    Ниска смъртност.... В България даже няма и починали от ковид... Всички си почнаха от разни болести.... Нас ни спаси бцж. За това и Сорос каза че трябва да се изхвърли тази ваксина бцж.... А аз ще му кажа на този дърт педофил и извратен андренохромист да го духа...... Ние няма да се подложи на ваксини които ще ни убият.... И междудругото следете телефоните си... Вече ви фи е свързано с
    5G
  • 84 той

    3 2 Отговор

    До коментар #68 от "ПЕНСИОНЕР":

    КОЙ НЕ Е ПРОИЗЛЯЗЪЛ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА ОТ ХОРАТА КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ОТ 30 Г....ТОВА КАЖЕТЕ..ДРУГОТО Е ВИДНО
  • 85 Диверсант

    1 1 Отговор
    Не ми стана ясно кои чужди медии толкова се интересуват????? За тия 20 години имам случаи да не знаят къде е България в Европа. През 2014 на летището от Краков за Рим с българска лична карта се питаха служителите България в Европа ли е. Показах им италианска шофьорска книжка и ме пуснаха
  • 86 Мартин

    3 2 Отговор
    Вече дори и в чужбина знаят, че тези противници на Борисов, които искат да блокират България за еврозоната са подсъдими олигарси като Цветан Василев, Иво Прокопиев и Васил Божков! Това са едни от най-големите престъпници на България!!!
  • 87 ТРОПЧО

    2 3 Отговор

    До коментар #14 от "ТРОПЧО":

    РАЗТРОПАН, СЛЕД БОРИСОВ КОЙ ПРЕДЛАГАШ
    НИМА КОРНЕЛИЯ И РАДЕВ НЕЩО РАБОТЯТ
    ТА ДА ВИДИМ КАК РАБОТЯТ И ДА ГИ КРИТИКУВАМЕ
    КОНСТРУКТИВНО, РАЗБИРА СЕ, ЗА ДОБРУВАНЕТО НА НАРОДА..ДЕ ..ХА ХАА...
    ТЕ ОСВЕН ДА ПРЕЧАТ, ДА КОНТРИРАТ И ОПЛЮВАТ БОРИСОВ -
    ДРУГО НЕ ПРАВЯТ!
    КАК СЕ РАБОТИ С ТАКИВА ПОДЛЕЦИ, М...
    НЕ ГИ БИВА ДА УПРАВЛЯВАТ,
    НО СЕ НАТИСКАТ - СТРАШНО НАХАЛНИ ХОРА!
    ВИЖДАТ ЧЕ НАРОДА НЕ ГИ ХАРЕСВА, НЕ ГИ ИЗБИРА, ОСОБЕНО
    ОТКАКТО Е КОМПРОМЕТИРАНАТА ИМ ВОДАЧКА- КОРНЕЛИЯ НИНОВА
    И ПАК НА ВСЯКА МАНДЖА СА МЕРУДИЯ...ХА..ХАА..
  • 88 А ТАКА

    2 1 Отговор

    До коментар #68 от "ПЕНСИОНЕР":

    ТОВА ДА СЕ ЧУВА!
  • 89 И аз да кажа

    1 1 Отговор

    До коментар #61 от "ГОРСКИ":

    Е, ако си го е направил сам, нямаше ли да сложи по-хубави свои снимки, бе умници?
  • 90 Испанска истина с 18 годишни

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "цецо апартамента":

    Може и Барцелонската девойка да са снимали с някой на калъп?
  • 91 народееее

    0 1 Отговор
    СЛЕД РАЗСТРЕЛА В РУМЪНИЯ НЯМА КОРУПЦИЯ?????????????
  • 92 Николай

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Вовата":

    Началника на НСО вече трябваше да си е подал оставката. След серията от скандали.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове