19 Юли, 2020 18:40 5 063 27

Мехмед Дикме: Няма лошо Доган и Борисов да се срещат, но защо го правят тайно

  • мехмед дикме-
  • бойко борисов-
  • герб-
  • ахмед доган

Най-голямата грешка на Борисов е, че се дистанцира от хората, които му помогнаха в началото да изгради партията и да стане политик

Мехмед Дикме: Няма лошо Доган и Борисов да се срещат, но защо го правят тайно - 1
Снимка: БГНЕС

И Доган и Борисов са публични личности, няма нужда да се ходи по паланки и да се крият. Няма лошо Доган да се среща с Бойко. Няма лошо министри да се срещат с Пеевски, той е народен представител. Ако извадите една снимка на Борисов с едни риби, там са се срещали с Доган. Това е една хижа в централна България, но това са си лични отношения и те си знаят. Хората, които сервират кафето и други, които са близо сигурно знаят кои хора влизат и излизат. Няма лошо в това, но защо трябва да е тайно.

Това заяви Мехмед Дикме в предаването "120 минути" по бТВ, където коментира опитите за покушение над Ахмед Доган, студения резерв, протестите и грешките на Бойко Борисов като премиер и лидер на ГЕРБ.

През 2008 г. се говореше за опит за покушение над Ахмед Доган, потвърди Дикме.

Но дали това е така не е потвърдено. На обществото трябва ясно да се каже защо един човек е охраняван. Ако е заради политическите убеждения е едно, но когато някой е правил зулуми и се охранява се заради бизнес интереси, това не е добре.

Хората, които поискаха да се отнеме студения резерв от Доган са демагози и лъжци. След една седмица изтича договора му за студения резерв. Какво ще му отнемат.

Студения резерв означава във всяка една централа, която произвежда ток, да се подържа резерв, който в рамките на 5 часа да активира мощности, за да не се издъни системата при възникването на някакъв проблем. Това намалява цената и е глупаво да се говори, че това е с цел печалба.

Защо инициаторите на това искане да се отнеме студения резерв от Доган не са поискали отговорност от държавата защо ТЕЦ –Марица 2 са се отказали от този резерв и са го преотстъпили на Доган. Министърът преди да отиде на събранието и да се гласува одобрява как да се гласува всяка една точка. Отказът на ТЕЦ-Марица 2 е съгласуван с министъра и държавата.

За поисканите три оставки на Горанов, Маринов и Караниколов  Дикме заяви, че обществото ни е свикнало вече сутрин, обед и вечер министър-председателят да говори различни неща. С думите си, че са министри близки до Пеевски Борисов показва, че много лесно може да се откаже от всеки, заяви Дикме. Той призова всички министри да обявят кои от тях са се срещали с Делян Пеевски, колко от тях са били в Сараите или в Бояна, където се говори, че е се подвизава Пеевски.

Попитайте ги може и за тях да излязат снимки. Няма лошо да се срещат, но защо това трябва да става тайно от обществото.

Очаквам ескалиране на протестите. Хората казват ясно и точно чия оставка искат. Протестът е чисто политически, не е социален. Исканията са за смяна на правителството и политиката.

Най-голямата грешка на Борисов е, че се дистанцира от хората, които му помогнаха в началото да изгради партията и да стане политик. Той се обгради с хора, които имат икономически интерес от обществени поръчки или хора с кариерен интерес. Тези хора постоянно го предаваха, без той да го усеща. Бойко загуби най-голямата сила на ГЕРБ – младите хора. Те сега са на улицата и искат оставката му.

Най-доброто е да се съобрази с мнението на хората в държавата. Няма лошо човек да отиде на избори. Ако той спечели изборите, българите нямат право повече да протестират.

Ако Бойко има малко останал акъл и му позволят хората с големите обществени поръчки той ще си подаде оставката. Проверете примерно в министерството на земеделието само последния месец за напоителни системи да дадени огромни суми. Това трябва да се провери дали е така.

Мехмед Дикме се обърна към привържениците на ДПС по места, към областните и общински ръководители с думите, че силата на ДПС е в тях, а не в Доган и депутатите. Ако искаме участие в политическия живот трябва да се промени системата в движението.

 


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инструктаж

    23 2 Отговор
    На риболов Шефа ЕнтЕлегентно набива дебелия врат на Шарана от Банкя !
  • 2 ЕМЕЛ ЕТЕМ СЪЩО Е КРАДЛА

    23 1 Отговор
    АМИ ТЕ СА ГЛАВНИ КРАДЦИ И ТРЯБВА ДА КРАДАТ ТАЙНО БЕ ДРУГАРЬО ДИКМЕ ИНАЧЕ ПО РАНО ЩЕ БЪДАТ ОКОШАРЕНИ !
  • 3 Набожни ЛУД Камионджия

    16 0 Отговор
    Щото го е срам, че ще разбере народа Български че той слънцето е от четвъртия пол. Нали е манджо/мачо7
  • 4 Актуална Антена

    27 2 Отговор
    Бойко не разполага с кадри, до там я докара че да влезе в коалиция с Симеонов, Сидеров и Каракачанов. Единствения полезен ход на Бойко е незабавна Оставка
  • 5 КОЙ Е КРАДЕЦА

    8 20 Отговор
    АБЕ МНОГО ГОЛЕМИ ХОТЕЛИТЕ НА НИНОВА В ГЪРЦИЯ И НА ДОГАН В РОСЕНЕЦ? ЦЕЛИ ДВОРЦИ? А БОЙКО 10 ГОДИНИ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА И ЕДВАМ КОЧИНАТА В ЪГАЛА СИ ПРИСТРОИ ЗА ЛЯТНА КУХНЯ В БАНКЯ?

    Коментиран от #14, #23

  • 6 те си избраха Цацаров

    28 1 Отговор
    Цацаров не бара никой от ГЕРБ или ДПС НЕОСПОРИМ ФАКТ , съшото е и с наследника на Цацаров - Гешев
  • 7 Еееее

    14 3 Отговор
    Бяхме те забравили Другарю Дикме как изглеждаш даже! Що така? Сега изкачате всички с 200. Нещо има проблем???? Ще спира Папото и ще има съд? Даааа. ... ще има!
  • 8 рррр

    14 0 Отговор
    Хора, които са с лоши мисли в главите, се крият. Събиранията им са с нечестни цели.
  • 9 Лелееее

    12 1 Отговор
    И ти що пари и земи прилапа ! А за "услуги" на тъмни бизнесмени да не говорим !
  • 10 КОЛКО ДВОРЦИ ИМА ДОГАН

    11 1 Отговор
    ЗАЩО СЕ СРЕЩАТ ТАЙНО? МОЖЕ ДА СЕ СРЕЩАТ НА ОРЛОВ МОСТ И ДА СЕ ЦЕЛУВАТ ЯВНО, КАКТО НАПРАВИХА СТАНИШЕВ И МЕСТАН, НАПРИМЕР? ЦЕЛУВАТ СЕ И ПОСЛЕ ПРАВЯТ ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ. КРАДАТ В СЪОТНОШЕНИЕ 3-5-8, НАЛИ?
  • 11 Актуална Антена

    9 1 Отговор
    Бойко отърва положението още при Апартамент гейт. Тогава трябваше да подаде оставка и да направи правителство с ДПС.
  • 12 ОТ КЪДЕ СА ПАРИТА НА СОКОЛА

    17 0 Отговор
    ДВОРЦИТЕ НА ДОГАН СА КЪЩИ ЗА ГОСТИ. С ЕДНАТА ЗАПЛАТА ГИ Е ПОСТРОИЛ.
  • 13 В ГЪРЦИЯ НИНОВА НЯМА НУЖДА

    10 0 Отговор
    И ТЕЦ СИ Е КУПИЛ ДА ГИ ТОПЛИ.
  • 14 Тъпо тролче

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "КОЙ Е КРАДЕЦА":

    А кочината що я маха, нали 🐖 си гледа? Да не е решил да го коли, че хората разправят, че 🐖 командвало!😂🤣😂
  • 15 МЕМЕТ

    9 2 Отговор
    МЕМЕТ ЧУРКАТА РАСТЕ ЛИ ?ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЦИТАТ НА КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА,МЕМЕТ ИМА ЧИСТО БЪЛГАРСКИ ЧЕРТИ ДАЖЕ Е СИМПАТЯГА ОТ СТАРАТА ШКОЛА ,ПРОСТО Е НА НЕПРАВИЛНОТО МЯСТО И В НЕПРАВИЛНАТА ПАРТИЯ.
  • 16 Срещата е в Дае ес Салам

    6 0 Отговор
    И там Бойчето получил награда от Доган.
  • 17 гост

    5 1 Отговор
    Правят го тайно ,защото тиквата върти кавали тайно на ефендито !!!
  • 18 И КАТО Е ТАЙНО

    1 2 Отговор
    КАК ТАКА ДИКМЕ ЗНАЕ??????? АКО ИМА СНИМКА ДА Я ПОКАЖЕ. АМА НЕЩО НЕ ЩЕ.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Мохамед

    2 0 Отговор
    Доган и Пеевски отдавна са вредни за дпс. Там има нужда от почтеност, то някой държи на почетност. Фасадна философия, фасадна демокрация.
  • 21 ????

    0 1 Отговор
    Дикмето и той гладно ми мяса. Памашката общност да ти даде. Преди много години, има няма 15. Раздаваше визитки с герб календарчета. Помниш ли Мехмед. Тя се обеси
  • 22 Да еааа!

    1 1 Отговор
    Министър Дикме, не се занимавай с глупости! Кабинетът ти в МЗ стои празен! Там има толкова за дялкане, че може да се попълни резерва. Стягай екипа!
  • 23 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "КОЙ Е КРАДЕЦА":

    Ти не го мисли бат Боко...!С тия пачки в чекмеджето и кюлчета злато може и тебе да купи...
  • 24 гост

    1 0 Отговор
    ГАЗДОВ - Управител на Вип санаториум "Каменни Кариери Ловеч-Скравена " - Точно такива ми трябват ще ги приемем и лекуваме безплатно .
  • 25 ????

    0 0 Отговор
    Дикме, имал в пампорово хотел, виж в ютюб, на нощ му падали много пари. Отвън са робите, на запад са робите. Това го казват директори пенсионери. Всеки от тях се бори за кокала. Деца, внуци, правнуци няма да им работят. Малцинствата са много заможни. Жалко, знаете за коу. Ударените и отвън дето викат, оставка,. Весели празници и обичаи. Байрама е на 30 юли и продължава до 03 август. Страх ги е да пишат, защоти, знаете защо. Остават без работа. Давай в пампорово, там дикме правил сватби на децата си. Не зная дали е верно, умните.. Аз пиша от тяхно име. Ние сме пътници, а младите роби.
  • 26 ????

    0 0 Отговор
    Дикме, имал в пампорово хотел, виж в ютюб, на нощ му падали много пари. Отвън са робите, на запад са робите. Това го казват директори пенсионери. Всеки от тях се бори за кокала. Деца, внуци, правнуци няма да им работят. Малцинствата са много заможни. Жалко, знаете за коу. Ударените и отвън дето викат, оставка,. Весели празници и обичаи. Байрама е на 30 юли и продължава до 03 август. Страх ги е да пишат, защоти, знаете защо. Остават без работа. Давай в пампорово, там дикме правил сватби на децата си. Не зная дали е верно, умните.. Аз пиша от тяхно име. Ние сме пътници, а младите роби. Фанатици сме. Що ни сменихте 1972,ще ни работите. Имам 4 декара земя. Идвайте. Едно време на вас даваха жилища тж, сега ние ще ви ги купуваме къщи. От неделино сме, в малево бизнес имаме.
  • 27 ник

    0 0 Отговор
    НЯКОЙ разбра ли го какво иска да каже?
    турчин на турчин вода подлива ми се струва.. ? трябва да се пазим ”народният гняв”не бива да бъде използван за уреждане на лични отношения..
    и този и предния на пангара...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове