21 Юли, 2020 16:50 6 254 119

Калин Сърменов: Борисов няма алтернатива

  • калин сърменов-
  • герб

Да, никой не е идеален, аз не казвам, че ГЕРБ са идеални, съвсем нормално е да има грешки, каза директорът на Сатиричния театър

Калин Сърменов: Борисов няма алтернатива - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Президентът Румен Радев насъсква хората един срещу друг, да застанат на площада във време, в което България има нужда само и единствено от спокойствие и от разумни крачки. Прмиерът Бойко Борисов няма алтернатива. Това казва актьорът и директор на Сатиричния театър Калин Сърменов, който е известен с изявената си гражданска позиция. Той коментира пред "Ретро" нажежената обстановка в държавата и направи своите прогнози за развитието на ситуацията.

- Г-н Сърменов, какво е мнението ви за протестите и искането на оставка на правителството?

- Винаги съм бил за това човек по някакъв начин да изразява своето мнение. Но много искам, когато човек изразява мнението си, точно да формулира какво иска. Това, което виждаме, е едни хора, които нямат ясна представа какво искат. Всеки иска различни неща. Като започнем от това, че на единия Черноморието му било застроено, на другия му бил мръсен въздухът, третият искал да се къпе с някакъв човечец в "Росенец", другият пък не харесвал Бойко Борисов, другият пък не харесвал Гешев и т. н. Тоест, това е много несериозно. И на въпроса – какво очакват да се случи, отговорът е: Да ги няма, да дойдат други. Откъде да дойдат тези други? Тоест купища въпроси изникват. Аз в никакъв случай не подкрепям това. Да не говорим, че в момента България като част от света се намира в една много неприятна, тежка ситуация заради пандемията. Да не говорим, че нас ни чака икономическа криза. И това, което това правителство направи – да ни приемат в чакалнята на еврозоната, е едно от най-големите постижения на новото време, времето, в което ние живеем. Което беше бламирано и от изпълняващия длъжността президент, и от всички, излезли на улицата. Имам предвид БСП, "Да, България" и всички други. А този факт трябваше да бъде единственото, което всички да коментираме. Защото приемането ни в чакалнята говори за финансова и икономическа стабилност оттук нататък на нашата държава. И това е голямо постижение за нашето правителство в политиката и в преговорите.

Всичко останало се решава на избори. Тогава всеки има право да си избере когото пожелае. Дотогава всичко, което се случва, е само и единствено с цел да се разклати държавата в нечии интереси. За да може корабът да пътува към Съветския съюз, както на тях им се иска. Корабът в момента не пътува към Съветския съюз и това ги дразни. Когато независимата прокуратура настъпи нечии интереси – тоест интересите на "Дондуков" 2, нещата започнаха да бъдат прехвърляни на улицата, да бъдат подкрепяни от кой ли не и в такава една ситуация на площада излезе куцо, кьораво и сакато. И Александър Томов и кой ли не видях там, включително и крайнодесните като ДСБ, което мен ме влуди.Каква комбинация – Радан Кънев, Христо Иванов, Мая Монолова, Слави Трифонов..., всички там са се събрали от кол и въже юнаци. Нека да дойдат изборите и тогава да ги видим.

- Кое е това, което обединява тази разнородна група?

- Ожесточава ги силата на ГЕРБ. Нищо друго. Те виждат, че не могат да се справят, виждат колко положителни неща се случват в тази държава, виждат оценката на Европа и на света и това ги влудява. Но ние вече го играхме два пъти, Бойко Борисов си подава два пъти оставката. И два пъти печели. Какво искаме сега – трети път?! Какъв е смисълът. Ние в България не обичаме можещите. Можещият винаги в България е враг. Защото ние не можем. А някой като не може, хубаво е всички да не могат. Това е логиката на комунизма. Всички да не могат, да сме равни в неможенето си.

- Как ще коментирате поведението на Румен Радев – обединител или разединител на обществото се явява той?

- За мен това е подсъдимо. Да излезе един човек и да насъска хората един срещу друг, да застанат на площада във време, в което България има нужда само и единствено от спокойствие и от разумни крачки! Аз виждам такова поведение от другата страна, от страна на ГЕРБ, на Борисов, на Томислав Дончев и всички останали. Те казват, дайте да си подадем ръка, в трудни моменти да бъдем заедно. Докато единствено Радев си позволява от позицията, на която е, да ръси такива неща, което е, меко казано, срам. В новата ни история аз не си спомням такова предателство да има.

- Каква е неговата крайна цел според вас?

- Аз не мога да гадая каква е точно. Но то си прозира. Неговата връзка с БСП е ясна и желанието им да бъдат близо до Съветския съюз е видимо. Не мога да го кажа сто процента, защото не съм там, но действията му се виждат. Той върви срещу народа си, той върви срещу хората. Изреченията, които използва – как всичко е зле, как хората едва ли не умират – това отдавна не е така. И Европа го доказа, като ни приема в чакалнята. Да, никой не е идеален, аз не казвам, че ГЕРБ са идеални, съвсем нормално е да има грешки, но това е партия, която поема политическата отговорност.

- В опасност ли са демокрацията и независимите институции в момента?

- Разбира се, че са в опасност, след като президентът казва: Аз искам оставка на правителството. Имаме независима институция, която се нарича прокуратура, и изведнъж, видиш ли, нейните действия са неприети от президентството.

Радев казва – да сменим системата. Но системата е монархия, демокрация, диктатура. Коя да изберем? Времето на комунизма ли? Това на тях адски им харесва – да няма кой да им държи сметка, да няма кой да се опълчи срещу тях, те са свикнали на това. Но искрено се надявам да се запази спокойствието в България. Ние нямаме нужда от злоба, имаме нужда от спокойствие и да вървим напред стъпка по стъпка и да сме единни.  

 


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истина ви казвам

    45 133 Отговор
    Много верно мисли човека

    Коментиран от #54

  • 2 СИК за вас

    92 24 Отговор
    САЩ, ПЕЕВСКИ, БОЙКО, ДОГАН, ГЕШЕВ И СИК НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА.

    Коментиран от #87

  • 3 Сезам

    127 24 Отговор
    Я па тоя, ей и без да кукурига, петела пак се съмва, нямал алтернатива айде по сериозно
  • 4 Иван

    121 29 Отговор
    И на този му е изпила чавка мозъка.
  • 5 Актуална Антена

    88 17 Отговор
    И бай Тошо немаше навремето, до де не фалирахме.
  • 6 Гербава кочина

    133 27 Отговор
    Некадърен артист и корумпиран министър председател. Нямат разлика. Себеподобни мутри са.
  • 7 Херо Мустафа от иракски САЩ

    72 15 Отговор
    Сатиричният театър си прави близалка с протестите срещу мафията.
  • 8 Мислещ

    83 15 Отговор
    То и Ким Чен Ун няма алтернатива, така да се каже...
    И Сталин не е имал. Хитлер и той.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ЪРП

    96 20 Отговор
    МОЖЕ ЛИ ДА СИ ПЛЮЕШ НА ИМЕТО ПО ТОЗИ НАЧИН БЕ СЪРМА???????????????????

    Коментиран от #59

  • 11 Слава на ЕС САЩ И СИК

    19 28 Отговор
    Вечна слава на САЩ, ПЕЕВСКИ, БОЙКО, ДОГАН, ГЕШЕВ И СИК
  • 12 хах

    66 15 Отговор
    На този сигурно му е комфортно, но мен ме стяга чепика...
  • 13 Сериозно

    72 15 Отговор
    ли , бе нагаждачо ? Пак си хванал ветрилото !
  • 14 Гост

    88 17 Отговор
    TИ КАКВА ПОДЛОГА МАЗНА СИ......СЪЩИЯ ПРОСТАК ЕЛЕМЕНТАРЕН КАТО ТИКВАТА СИ

    Коментиран от #111

  • 15 А стига ве

    72 13 Отговор
    Директорът на Сатиричния театър е направил сатирично изказване...Мутри,оставка !!!
  • 16 JEFF

    67 11 Отговор
    Алтернативата е нещо , което не зависи от теб, наборе. Алтернатива са младите хора, които могат, знаят, разбират и ще изградят живота си такъв , какъвто го искат . Нека да не им пречим.
  • 17 Чук

    63 8 Отговор
    Ами, правилно се изказва Сърменов ... политкоректно ... Не случайно е директор на държавен театър - проверен кадър.
  • 18 Къв си те

    58 12 Отговор
    Бе, ПОДЛОГА на НАЙ мразения пожарникар бойко борисов. Дори ме е гнусно да му напиша името заедно с доган, пеевски и мафиотските обкръжения
  • 19 Борисов може

    37 11 Отговор
    и да няма алтернатива, но в джоба си ще има 29 милиарда евро. Я помисли Калинчо дали с тия 29 милиарда Борисов ще има ли алтернатива. Само за робите алтернативата ще бъде мизерия или чужбина.
  • 20 Ддт

    48 10 Отговор
    Тоя има акъл колкото ъпата Кърджа... ска утка
  • 21 Behemoth

    51 10 Отговор
    Има една прослойка която дължи всичко на безсрамника от Банкя и си живурка много комфортно....
  • 22 Една

    46 12 Отговор
    пристанищна проститутка има повече достойнство !
  • 23 бойко ти си на ход

    33 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Продава се Тиквения остров, спечелен на покер за 17 млн. долара
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 PFFF

    27 5 Отговор
    Интелектуалец - интелектуалеца око не вади ХАХАХАХА
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Милко

    8 23 Отговор
    Заради тези 29 мил. евро бяха имитирани протести, че политическите играчи и олигарсите не можеха да си ги поделят. А аз в личен аспект приключих с гласуването. Щом ме нямат за човек няма да гласувам.

    Коментиран от #104

  • 28 Аве Адолф Хайлллл

    16 42 Отговор
    Еди нормален човек , който разсъждава и мисли последователно и нормално , за разлика от шепа жълтопаветници и кукловодите им .
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Николай

    43 9 Отговор
    Тоя скоро няма да е директор.И като актьор е посредствен.
  • 32 То е ясно

    40 10 Отговор
    Поредния боклук на хранилката при 🎃 !
  • 33 Рони

    31 10 Отговор
    ТОЗИ СЪРМЕНОВ НЕЗНАЕ ЛИ ЗА СЛАВНОТО МИНАЛО НА ПРОСТИЯТ БОРИСОВ ИЛИ И ТОЙ Е НА ХРАНИЛКА ПРИ ГЕРБ. КАА Е ВЪЗМОЖНО ТОЛКОВА НЕОБРАЗОВАН И КРАДЛИВ БАНДИТ ДА БЪДЕ НАЧЕЛО НА БЪЛГАРИЯ ПОВИЧЕ ОТ 10 Г.
  • 34 Приятел

    13 29 Отговор
    След като има алтернатива,посочете я!Младите и умните,и можещите...Кои са те,да излезнат с имената си и с опита си!Или на лумпените на площада им се струва,че са "красиви и умни"?Докажете го по правов ред,а не с метежи!Това,което правите не пидсказва,че сте умни и опитни.Напротив,говори за неопитност и първосигналност.С такива действияможете да унищожите държава,но не и да я управлявата!
  • 35 Графа

    19 7 Отговор
    Сатирик човека, кво да каже!!
  • 36 ооо дааа

    29 7 Отговор
    Сърменов!!!!!!!ако Борисов или който и да е друг няма алтернатива,Държавата е приключила....тотал щета,за закриване....както искаш го разбирай...и когато говориш за "кол и въже" включи и себе си както и всички останали....затова е прогнила тази Държава...точно затова,защото сите сте еднакви....от кол и въже сбирщина
  • 37 Ескимос

    32 7 Отговор
    Щом някои мислят, че пожарникарят-еднокнижник няма алтернатива положението наистина е много зле.

    Коментиран от #41

  • 38 пройчо

    28 4 Отговор
    "... всички там са се събрали от кол и въже юнаци. ....."******най-сполучливата роля на сърменов е мутрата "Милото" , от "стъклен дом" !...Добре му се получи,отвътре му идва !
  • 39 Kris51

    25 4 Отговор
    Нищо друго не може да се очаква от т.нар. артисти, освен блюдолизничество и слагачество.
  • 40 Приятел

    10 26 Отговор
    Тука повечето лаещи не са изчистили една градинка от фасове и пластмаси,не са боядисали една ограда и не са засадили една чепка домати,но видиш ли,искат да управляват!Смях,пълен смях!
  • 41 Приятел

    7 22 Отговор

    До коментар #37 от "Ескимос":

    Посочете алтернативата тогава!Легитимирайте се!

    Коментиран от #50, #93

  • 42 Радо

    22 10 Отговор
    Какво дъно удари нацията ни, щом ни казват разни севдо-интелектуалци, че разни мутри, джандари и провинциалистки с леко поведение нямали алтернатива!!!....какъв срам и позор за народа ни само!!!

    Коментиран от #46, #48

  • 43 1944

    24 4 Отговор
    вельови и сърменови гербаджийски калинки. безполезни и вредни ма с претенции.

    Коментиран от #55

  • 44 ърли

    14 2 Отговор
    как да няма ве
    той ли е най0умният българин на света ??
    избери си между стоичков и топалов
    няма майка глупака да я таковаме
  • 45 ърли

    17 5 Отговор
    тиква една стотинка няма да видиш от 30 милиарда
    ще ти отрежем кифлата и ще я сложим на аспарухов мост за радост на гражданите
  • 46 442

    8 2 Отговор

    До коментар #42 от "Радо":

    Да се брои един минус по-малко и един плюс повече - не можах да улуча с дебелия пръст: )
  • 47 ТПК "Меки четки Сърменов с езиче"

    20 4 Отговор
    Да няма алтернатива трудно, ще намерим такъв нагъл пpocтак за ролята на премиер !
  • 48 Приятел

    6 8 Отговор

    До коментар #42 от "Радо":

    Ок.А ти вероятно си работил в Световната банка 20г и си абсолютния експерт?Кандидатирай се с биографията си и ще гласуваме за теб!
  • 49 културтрегер

    18 3 Отговор
    Явно културата и мафията в България са едно и също.
  • 50 Шматка

    23 5 Отговор

    До коментар #41 от "Приятел":

    По принцип алтернатива на Тулупа може да е всеки, който има първите седем години, прочел повече от една книга, и не е бил член на БКП и агент на ДС.
    В частност - идеален вариант за премиер е Ренета Инджова. Която по всички позитивни показатели е на светлинни години пред банкянската тиква.
    И последно - според теб какво ще стане с държавата, ако агент Буда даде фира - сигурно ще я затворим, а на следващия ден слънцето няма да изгрее?

    Коментиран от #58, #63

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 NikNay

    11 14 Отговор
    В България не живеят 50 човека та 30 недоволни от правителството протестиращи да решават съдбата на останалите 20! С 30 души промени не се правят! Когато се съберете 2 милиона и изпълните цариградско шосе и целият център с протестиращи като нас когато бутнахме комунизма тогава ще бъдете чути.За сега сте едни безгласни букви! Ако съм на мястото на Борисов ще накарам жандармите да ви арестуват и да ви натоварят в 2-3 камиона към Белене да ни построите американската атомна централа срещу канче с боб и филия хляб на ден, за да видите по времето на комунизма как се строеше без заплащане и да ви дойде акъла!
  • 54 СТАЛИН

    8 18 Отговор

    До коментар #1 от "Истина ви казвам":

    Браво Калине! В БГ има умни хора, но .....малко за жалост.......!?
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ърли

    7 4 Отговор
    не си бутнал нищо ве ганио
    не знаеш какво нещо ще ти се сипе на главата
    ако искаш да позиционираме твойта глава до главата на боко продължавай да говориш '/безплатно/
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Приятел

    3 7 Отговор

    До коментар #50 от "Шматка":

    Верно си шматка,братленце.Ако това,ако онова...С вероятности и неизвестни не боравя.Ти още живееш в облаците,което е нормално за децата,не си виновен.
  • 59 Мъка

    14 6 Отговор

    До коментар #10 от "ЪРП":

    Много точно казано. Стила на статията е като на платена.
  • 60 ърли

    2 1 Отговор
    бутникъщов тос тъй ще му викаме
    30 милиарда без пръсти мой човек
  • 61 Бивш канадец

    13 5 Отговор
    Вежди Рашидов (Къркандето), 2018 година - За пръв път в живота си Борисов стъпи в театър, защото купих билети и го заведох. Ама си тръгна още сред първото действие!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Приятел

    5 12 Отговор

    До коментар #50 от "Шматка":

    Ти пък си му светил на Бойко,колко и какво е чел.Вие не разбирате ли,че говорите с някакви заучени фрази и дори нямате собствена мисъл?Това можеш ли да го разбереш?Че главата ти е пълна с "мем-ове",демек с бръмбари?
  • 64 Бекетов

    12 4 Отговор
    Не е хубав човек, този дириктора...
    Прави се на интересен, уж така страни, ама е нагаждач.
    И на него времето, ще му свърши.
  • 65 културтрегер

    16 3 Отговор
    Ех, Калине! Всичко си превърнал в търговия. Дори културата. театърът ти е едно тъжно парично учреждение, обслужващо вас, а не хората около вас. Наистина отдавна не съм ходил на театър и не ви знам новите похвати и технологии за печелене, като хиленето по задкулисна команда като по американските филми. Защото отдавна не сте смешни нито интересни.
  • 66 моржуващ

    11 12 Отговор
    Каквото и да си чешеме езиците - вярно казва човека - кой да дойде - наркомана Славун,Мая Манолова, Нинова или да ставаме диктатура(монархия) во главе с изпълнявашия длъжността президент и да потънеме в Евразииския съюз с Другите монархии - Казахстан Узбекистан и тн ..?
  • 67 ърли

    4 3 Отговор
    тъпата мутра е играл на топка когато е трябвало да бъде в 3 клас
    познавам такива трябва ли да ти обяснявам
  • 68 ърли

    10 2 Отговор
    разхождат го като атракция в цяла европа
    я сложете някой бял човек крайно време
    тоз гашник го пратете да пази етническият мир в южна африка примерно
  • 69 ърли

    4 1 Отговор
    и това е преди цру да му изтрие сметките на него и на цялата банда
    дето са център на внимание,,тия хора трябва да изчезнат в дън земя сега
  • 70 МУТРАТА РАДЕВ ВЪН ВЕДНАГА ОТ ПРЕЗИДЕНТСТ

    10 16 Отговор
    Браво Бойко 29 милярда за БГ.Това е повече от успех.Не само, че не ни спряха парите от Брюксел ,но и ни наливат тая фантастична сима ,не е за вярване.....................И така ,зомбирани,маниполирани,умопомрачени от теростичната БСП и подобни ,разбирате ли за какво става въпрос?????????Ако всичката тази помия ,която се изля с/у Бойко ,и 1%само да беше вярно /то не бяха чекмеджета,па къщи по света и иииииии т.н./ЕС ,никога нямаше да ни даде тази ОГРОМНА СУМА..ТОВА Е ДОВЕРИЕ КЪМ БОЙКО И ПРАВИТЕЛСТВОТО ,ЧЕ ПАРИТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ ТАМ КЪДЕТО ТРЯБВА..Спомняте ли си когато всички пари от ЕС бяха спрени при правителството на БСП ,единствено и само заради КРАЖБИ...Да ,той бил тиква,А КАКВО НАПРАВИХА НЕ ТИКВИТЕ /УМНИТЕ/ПРЕДИ НЕГО ..КАКВО НАПРАВИ "УМНИКА "РАДЕДВ ЗА 4 ГОДИНИ.??????????ТИКВИТЕ СТЕ ВИЕ ,ОМАЯНИТЕ,ЗОМНИРАНИТЕ,УМОПОМРАЧЕНИТЕ,КОИТО ТРУДНО ВИЖДАТ ИСТИНАТА ,РЕАЛНОТО..ЗАМЪГЛЕНОТО ВИ СЪЗНАНИЕ ОТ БЕСЕПАСКРА РАДЕВА СГАН, ВИ ПРЕЧИ ДА СТЕ В ЧАС ..ВАЖНОТО Е ,ЧЕ по-голям чат от народа оценява РЕАЛНО КОЙ РАБОТИ И КОЙ Я ДОКАРВА САМО ОТ ПРИКАЗКИ...
  • 71 Уди Кълвача

    20 4 Отговор
    Христо Мутафчиев и Калин Сърменов за една пържола със зелева салата и вярта ще си сменят не са мерило за нищо!
  • 72 ърли

    8 3 Отговор
    30 милиарда без пръсти разбираш ли герберски деец такъв ??
  • 73 ърли

    11 2 Отговор
    бедните алкохолици са на заплата от държавата също както и всички смешни спортисти който са съвсем умрели и ги дават по ютюбето може би..
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 ърли

    10 1 Отговор
    ще се радваме като починете нацяло тъпанари да не обиждате флага повече
  • 76 ърли

    7 2 Отговор
    влиянието на герб в спорта е много силно
    умрели души книгата
  • 77 Калинее

    7 3 Отговор
    Типично в соц. стил ти какво предлагаш?
    Имал съм такъв случай по соца: някой не си е вършил работата две години. Какво предлагате? Предлагам този някой да си вирне заплатата за тия две години. Аз ще реше проблема и щом го реша, едва тогава, ще ми дадете върнатите му заплати! Е, ама ти как разсъждаваш? Как да разсъждавам - да си трая и да ме крадат ли?
  • 78 Taxi

    13 5 Отговор
    Сърменов ти си по- нагъл и от пожарникаря с 4те милиона за семки
  • 79 Тони Мигусмукаро

    15 4 Отговор
    Ми мутра и халтура.Две страни на една монета.маршируващо бездарие!
  • 80 Консултант

    11 5 Отговор
    Тъй като аз съм от плащащите данъци,на този директор на Сатиричния театър бих му казала ,да ми даде отчет ,,Каква работа свършиха назначените по тр.договор артисти,за месеците на изолация,през които беше забранена тяхната дрйност"?Или безграничната му любов към правителството е купена с осигурените заплати на работещите в театъра до края на тази година,без значение какво точно ще правят.Г-н директор ,Вас ви купиха пред очите на цяла Бългатия,с нормативен документ.Не се опитвайте да давате съвети на другите.Действието на Вашия министър е престъпление.Той остави стойностните артисти да се гърчат в безпаричието,а на такива като Вас гарантира заплати за да си купи спокойствие.Той е срам за гилдията.

    Коментиран от #88

  • 81 Искам и аз

    13 6 Отговор
    На пръв поглед изглежда, че господин Сърменов си е изгубил ума, но не е така. Той си подава заявката за избираемо място в листите за следващите избори. Не съм очаквал от него подобно самопредлагане.
  • 82 свобода

    8 4 Отговор
    Габровеца Сърменов е директор назначен чрез Томислав Дончев, затова е подлога и лизач. Некадърен празноглавец!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 БРЦК

    8 4 Отговор
    Госп.Сърменов като актьор малко над посредствено ниво като политик жива мижитурка и подмазвач катастрофа
  • 85 пак ббб

    8 5 Отговор
    Защо е изтрито написаното от мен-не е ли вярно , че този главатар на ГЕРб е Капо ди тути капи...
  • 86 Шопо

    8 5 Отговор
    Милото е голям наколенкаджия
  • 87 Чукотка

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "СИК за вас":

    Имат, имат - Русия, Радев, Корнелия, БСП, Путин...
  • 88 Омир

    2 1 Отговор

    До коментар #80 от "Консултант":

    Професорът ми по обща теория на правото пишеше двойка в мига, в който чуеше някой да говори за "нормативен документ"...
  • 89 Кръстю Сарафов

    7 3 Отговор
    Срам за сцената.Това малоумно нещо е родено за лакей.Аз не бих му дал даже да къса билети.Шекспире....
  • 90 Чилаверт

    6 3 Отговор
    Какъв .плонж от Сърмата. Само, че избра губещия отбор.
  • 91 Azzzzzzzzz

    4 3 Отговор
    Дръж си гупавите рекламки на Кауфланд , че за друго не ставаш , нагаждач такъв!
  • 92 777

    3 7 Отговор
    Умните хора разсъждават,а глупавите и мързеливите ходят по площадите, защото е прав човека,че в България да можеш е нещо лошо. Но няма как всичките да сме лешпери и ревльовци като вас и мрънкащия за всичко Президент. Научете се да поработвате по нещо и ще видите,че не е чак толкова зле. Успех...

    Коментиран от #94

  • 93 Роуън Аткинсън

    2 2 Отговор

    До коментар #41 от "Приятел":

    Мистър Бийн добре ли е?
  • 94 Мъдьо

    2 2 Отговор

    До коментар #92 от "777":

    Да поработвам като теб, хванал се за палците. Не, благодаря.

    Коментиран от #95

  • 95 777

    3 0 Отговор

    До коментар #94 от "Мъдьо":

    Ами мързелувай си тогава и си реви. Щом така се чувстваш удовлетворен. Петьо....
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Васил

    2 3 Отговор
    Как да няма алтернатива може да го заменят с диктатора на Северна Корея или с диктатор Африка избораааааааааааааа е голям
  • 98 Bai nudals

    6 1 Отговор
    За това пък ти имаш,алтернативи доста,защото си пълен некадърник.
  • 99 boekomutrata

    5 1 Отговор
    Имам аз едан мечта....Боеко с примка на врата.....#обесетебойко
  • 100 Казуар

    4 1 Отговор
    Казват, че в кабинета му са виждали закачен портрета на на Борисов.
  • 101 0000

    2 1 Отговор
    Дълбоко гърло
  • 102 Поредния на хранилката ГРОБ

    2 1 Отговор
    И този давал акъл, абе този не беше ли заедно с тятяна Лолова в филма Лили рибата. Демек показва на децата ни че могат да бъдат обртн....... Срам и позор си бе джендър
  • 103 ПП ГРУБ

    1 1 Отговор
    Ако загубиш хранилката ко прайш некадърнико, затова ръсиш глупости разсипа театъра ама те държат от време навреме да посвирваш малко аман от нагаждачи .
  • 104 Гошко

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "Милко":

    ГЕРБ точно на такива като теб се надяват!!! Разберете най накрая , че всички ако не излезем да протестираме и да гласуваме значе сме “ лош материал “ така каза една тиква преди време, тиква която си пълни шкафчетата с милиони евро.
  • 105 Той

    1 2 Отговор
    Как Борисов да няма алтернатива? Ако един народ от 7 милиона не може да намери 300 почтени, които да решават съдбините му и да го управляват - тежко му!!! Г-н Сърменов, харесвах ви като актьор, но за да говорите такива смешки, сте или купен или много глупав. Не забравяте -ВИНАГИ ИМА АЛТЕРНАТИВА, така е устроено човечеството!
  • 106 ами да

    3 2 Отговор
    Калин Калинката
  • 107 МИЛОТО

    3 2 Отговор
    АБЕ ИЗВЕТРЕЛНИК ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ
  • 108 фалшив герой

    3 1 Отговор
    И този ли е от нахранените. С това изказване ще го запомнят много повече младото поколение , от колкото като актьор. Никога не е късно да станеш за резил. Мислех го за по интелигентен, но ето че сам си показа ограниченото мислене.
    Поклон пред паметта на обичания Тодор Колев ! А беше обичан, защото беше истински , защото беше интелигентен и никога не би паднал толкова ниско.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 rgetgr

    1 1 Отговор
    Некадърен артист
  • 111 Ех Калинчо, Калинчо

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Гледай си най добре сцената и театъра, че накрая да не станеш уличен артист, куцо, кьораво, сакато, от политика разбира, разни артисти барабанисти се навират между шамарите, то за това България е на тва дередже, взимай го мутрата като ти е толкоз мил и драг в сатиричния, ще ти бъде топ хуморист, де да знаех, че си толкова, заклет гербераст, та да не стъпвам в театъра, е сега знам, поне докато си там ще си го спестя посещението
  • 112 Браво г -н Сърменов

    2 1 Отговор
    България се нуждае от такива хора като вас.Срамувам се отвръщавам се като слушам или чета писаници на такива като бабикяновци,учиндолсата мутра,манолова,фатмака от Дондуков 2 и други простаци
  • 113 в името на вимето

    1 1 Отговор
    Калине , Калине.......и ти ли се навеждаш пред една брутална ТИКВА ? Наистина ли мислиш , че един класически ПРОСТАК и ЛИЦЕМЕР , няма алтернатива в БЪЛГАРИЯ ? Ако си прав , то тогава най-добре да закриваме РОДИНАТА ! Бай Ганьо Банкянски НЕ МОЖЕ ДА Е нашия идеал и пример !!!!!!!!! Отвратително е !
  • 114 гост

    1 1 Отговор
    На кого ни оставяш на кого нас клетите ще погинем без тебе слънце наше баце незаменимии.Аууууууууу.
  • 115 същество без достойнство

    2 1 Отговор
    Дребна душица на директорска служба. Или е нахранен, или чака да го нахранят.
    Така навремето си плю на името и на цялата си кариера Коста Цонев. Остана си в съзнанието ни като царския лизач.
  • 116 Веселин

    1 0 Отговор
    Напълно споделям неговите мисли,защото е напълно прав.Тръгнем ли по призивите на безодговорният президент Радев и опозицията съставена от бивши комунисти ,псевдо десни и маргинали нищо добро не очаква народа ни.Истината е само една да се обеденим всички в юмрук,но не Радевия и измъкнем каруцата от блатото.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Българин

    0 0 Отговор
    Тоя приятел нещо бърка, хората много добре знаят какво искат, искат почтеност в управлението и дано крадат по-малко, а това явно не му харесва на този артист, все пак на сцената е едно-игра, а в реалния живот- друго, когато на масата е празно и постно както ни учиха да се храним някои финансисти, докато другите преяждаха със власт и пари, айде стига демагози
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове