Last news in Fakti

21 Април, 2021 15:13 1 694 30

Проф. Ангелов: Само единни можем да се изправим и да победим пандемията

  • проф. костадин ангелов-
  • костадин ангелов-
  • нощ-
  • национален оперативен щаб

Дайте предложенията за членове на Националния оперативен щаб, призова в парламента министърът на здравеопазването в оставка

Проф. Ангелов: Само единни можем да се изправим и да победим пандемията - 1
Снимка: БГНЕС

Много моля, дайте предложенията за членове на Националния оперативен щаб. Това каза министърът на здравеопазването в оставка проф. Костадин Ангелов от парламентарната трибуна в края на пленарното заседание.

"Поисках думата във връзка с многото изказвания, свързани с Националния оперативен щаб. Изключително съм доволен, че днес виждам всички изключително спокойни и като че ли разумът почва все повече да се връща. От самото начало на пандемията и сега твърдя, че пандемията в България може да бъде овладяна с три неща: с разум, интелект и дисциплина. Дами и господа народни представители, единствено и само единни можем да се изправим и да победим пандемията срещу COVID-19. Ако наистина смятате, че НОЩ е органът, който може да управлява ефективно пандемията в Република България, много моля, дайте вашите предложения за членове на НОЩ по начина, по който ги заявихте в кулоарите на Народното събрание", заяви проф. Ангелов.

"Аз твърдя, че пандемията се управлява успешно. Това е видимо за всички. Числата го показват", твърди здравният министър в оставка

"Утре Националният оперативен щаб и аз като министър на здравеопазването в оставка ще дадем поредния брифинг, с който да информираме българското общество. Моля, ако днес е възможно, нека Народното събрание вземе решение и да даде членове на НОЩ, които докрая на деня да бъдат конституирани. Можем наистина заедно да покажем, че обединени наистина мислим и правим това, което говорим, а не само говорим", заяви още проф. Костадин Ангелов.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    22 1 Отговор
    тоя още ли има очи да се изказва
  • 2 дискриминиран

    23 1 Отговор
    А няма ли да поиска прокурорска проверка на взетите и реализирани
    политически решения от Борисов, Ангелов и членовете на НВЩ в
    периода 01.03.2020 - 21.04.2021 г., в условия на пандемия, довели до
    над 15 000 починали и 1.5 млн дискриминирани български граждани на
    и над 65 г. ПРОКУРАТУРАТА ДА НЕ СПИ.
  • 3 С теб

    19 1 Отговор
    единни ?! Я , престани !
  • 4 chi

    18 1 Отговор
    Стига си дрънкал глупости, пълни некадърници сте!
  • 5 ПараНоИд

    16 0 Отговор
    Айде откажи наркоман или пушач да спре, така ще спрем и ние пандемията, като има кой да дава кинти... ще я има тази пандемия!
  • 6 Госあ

    11 0 Отговор
    Е няма толкова нагли калинки. То това е характерно за калинките де, че са много нахални. Числата показвали, че се справяли добре....айде стига ве !!!! Ама това на нищо не прилича.
  • 7 Имат някакви

    8 1 Отговор
    Пълно некомпетен и елементарен некадърник.
  • 8 Веднага

    6 0 Отговор
    Бойко, Нинова и Слави и Тримата знаят как се лекува Ковид в домашна обстановка.
  • 9 чичо Пичо

    10 0 Отговор
    Що така бе ПЕДИ!?!Нали това нещо НОЩ се определяше и назначаваше от Министър-председателя.
  • 10 Ботокс

    10 0 Отговор
    да напомня, че на хората явно им е къса паметта :Първи по смъртност, 103 място по здравеопзаване, болниците на ниво Първа Световна Война, плашаме осигоровки и продължаваме да плашаме в болниците. ИЗЧЕЗВАЙ МАНИПУЛАТОР
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 бай Иван

    10 0 Отговор
    Всеки човек, появяващ се в нашия живот, е учител. Някой ни учи да бъдем по-силни, някой ни учи да прощаваме, някой да бъдем щастливи и да се радваме всеки ден. Някой въобще не ни учи – просто ни пречупва, но и от това получаваме опит. Цени всеки човек, даже ако се е появил само за миг, това не е случайно.
  • 13 ТаУмВзе

    9 0 Отговор
    Единната гербестия се Разпадна бе. Шиши го преплеска СПЕЦНАЗ. А куцата мутра не знае на къде да лази. А за тоя Геноцид Ще имате невъзмост да отговаряте.
  • 14 Докторе

    7 0 Отговор
    Я кажи бацо на коя страна тряя да носи патерицата щом го боли дясното коляно 😂

    Коментиран от #16

  • 15 СЗО

    8 0 Отговор
    Пет сапуна, пет въжета по 1.5м и пет улични лампи на центъра на София. Петимата пллзватели се знае кои са. И пандемията ще бъде овладяна.
  • 16 Ангелов

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "Докторе":

    На лявата страна. Щото той обича да си чеше макарите с дясната ръка:)
  • 17 Позор

    3 1 Отговор
    Да ама за едни има Файзе и Модерна а за другите само АстраЗенека, лесно говорите но истината е че има дискриминация и при ваксинацията.
  • 18 ГОРСКИ

    4 1 Отговор
    Как да бъдем единни като докторите взимат една шапка пари и само се разхождат от кабинет на кабинет!!!Най ощетени са пациентите !!!!
  • 19 гост

    4 0 Отговор
    Абе пингвин от 100 до 200 човека мрът заради вас на ден от ковид. Некадърник. Я се махай и не се показвай повече. Баце квото ти каже това правиш. Слуга.

    Коментиран от #24

  • 20 Боже

    7 0 Отговор
    КОЕ ТИ Е УСПЕШНО,ПЕД АЛ ТАКЪВ?ПОДЛОГАТА НА БОЙКО СИ! С КАКВИ ПАРИ СИ КУПИ ИМОТ ЗА МИЛИОНИ??? ОТ ПОЧИНАЛИТЕ БЪЛГАРИ ЛИ??? ЗА ЗАТВОРА СИ!
  • 21 Бай Стоил

    4 0 Отговор
    Това на тези които оставихте без препитание ли го казвате?
  • 22 факти

    7 0 Отговор
    Не! Не сте прав г-н Ангелов, и ще Ви кажа защо. Вие може и много добре да знаете, а може и да не подозирате как Ви управляват тези свръх богати семейства с еврейски произход, но единствения начин да победим е да се изправим срещу ТЯХ, защото те са злото, те са тези които поискаха да има КОВИД, те са тези които стоят зад убийствата на световни лидери като Кенеди, които въведоха изцяло нов световен ред, и тези които са достатъчно наивни и слепи за истините, просто стават едни удобни марионетки без дори да подозират, че фактите са такива. Евреите, съвсем не са толкова мили и добрички, колкото изглеждат. Не случайно, Хитлер е искал да ги избие, защото е знаел какъв потенциал имат. Те са въплъщение на дявола и всичко свързано със сатаната, и не е нужно да сте религиозни, за да повярвате в това, просто се замислете над тези неща, поинтересувайте се, прочетете някоя друга книга. Та, те още в древното минало са били такива бе, винаги са се смятали за избран народ, тяхната история е пълна със злини, прочетете за Юда Искариотски, прочетете за произхода на евреите, те и арабите имат един и същ произход, а в същото време виждаме какво сториха с палестинците. Това не са хора, а слуги на дявола, който отдавна е на земята, само че толкова добре се е маскирал, че хората даже не подозират, че е тук сред нас.
  • 23 Бай Ставри

    6 0 Отговор
    Стига с тази пандемия!Затворете въздушното пространство за самолети на НАТО и американските бази под карантина и няма да има пандемия.
  • 24 Заблуда

    6 1 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    Никой не мре от ковид.На ден умират по 300 човека по статистика без ковид,а това че ги пишат от ковид е нареждане на господарите им зад океана.В момента хората умират от липса на медицински грижи,заради изкуствено създадената истерия с ковид.
  • 25 ИНФО

    1 0 Отговор
    Колко пари Вземат "Щабаджиите" ?
  • 26 обикновен човек

    1 0 Отговор
    Ционизмът е вирус на 5 000 години, който причини страданията на хората.
  • 27 Смешен плач

    2 0 Отговор
    Къде си вярна ти любов народна.
    Къде си Меркел - майко моя родна.
    Ще ме натикат у затвора
    На бае Ставри при топора.
  • 28 Мирослав

    2 0 Отговор
    Тоя не е ли разбрал, че властта се смени и вече е г-н Никой.
    Така че да продава апартаментите в София, купени с крадени пари и да се връща в новозагорското си село.
  • 29 Веско

    2 0 Отговор
    Костадин Ангелов си има НОЩ, назначен от Премиера, който сега е в оставка. Следващият НОЩ ще се назначи от номия Премиер .
  • 30 6967

    2 0 Отговор
    А бе тея нали ги разпуснаха? Защо още се изказват?