Last news in Fakti

16 Юни, 2021 14:24 8 925 103

Подслушван е журналистът от ФАКТИ Петър Здравков

  • георги георгиев-
  • боец-
  • подслушване-
  • петър зарков

Това обяви лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев

Подслушван е журналистът от ФАКТИ Петър Здравков - 1
Снимка: БГНЕС

Журналистът от ФАКТИ Петър Здравков е бил подслушван във връзка с разговорите си с лидера на БОЕЦ Георги Георгиев.

"Подслушван съм, като гражданин, председател на БОЕЦ - гражданска организация заради организирането на протести и използването на социалните мрежи и приложения за изразяване на гражданската ми позиция. Журналистите са подслушвани защото са имали дързостта и професионализма да говорят с мен, за да отразяват обективно протестите и позицията на БОЕЦ и гражданите. Сред тях има и чужди медии, като ФРАНС ПРЕС, както и водещи български журналисти - Люба Кулезич , автор и водещ на предаването "Честно казано" по телевизия "Евроком", Димитър Стоянов - разследващ журналист от "Биволъ" и Bird.bg , Петър Здравков от сайта fakti.bg , Мирослав Митков от "Евроком" и т. н."

Това разкри във Фейсбук заяви лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев.

"Публикувам документи, от които стават ясно, че при моето подслушване са следени и слушани изключително разговорите ми с журналисти, като те се превръщат в директни жертви на мракобесието и страховете на мафията на Борисов, Пеевски, Гешев и бандата им. 112-то място по свобода на словото",казва Георгиев.

Подслушван е журналистът от ФАКТИ Петър Здравков
Снимка: Фейсбук

"Извършеното от мен престъпление е, че отстояваме конституционното си право на свободно изразяване и протест. При диктатурата на мафията правата се превръщат в престъпления. Подслушван съм по искане на Специализираната прокуратура (шпицкомандата на Гешев и мафията), а разрешенията са издадени от специализираният наказателен съд - бухалката на мафията, уточнява лидерът на БОЕЦ.

Подслушван е журналистът от ФАКТИ Петър Здравков
Снимка: Фейсбук

"Във всяка една правова, демократична и нормална държава, след подобен скандал главният прокурор и подчинените му, организирали тази гавра вече биха били обвиняеми, а тези институции - СП и СНС незабавно закрити. Сега ясно ли е защо искаме тяхното закриване?
Ще изпратя документите на министър Рашков. А БОЕЦ ще продължим битката си за незабавно отстраняване на Гешев - пазителя на мафията.

Надявам се медиите и журналистите, които са били подслушвани заради контактите и интервютата с мен да потърсят правата си, БОЕЦ ще им съдействаме по всякакъв начин.

Подслушван е журналистът от ФАКТИ Петър Здравков
Снимка: Фейсбук

И на гражданите искам да кажа няколко думи:
- Не превръщайте себе си, семействата и децата си в жертви и заложници на престъпните амбиции за власт на шепа самозабравили се и алчни мутри, криминални, корумпета, ченгета и мафиоти. Осъзнайте силата си, като граждани и се включете в битката за изриването на това зло от властта! Не шепнете, а крещете. Не молете, а изисквайте",казва още Георгиев.

Подслушван е журналистът от ФАКТИ Петър Здравков
Снимка: Фейсбук

"Не забравяйте мечтите си, а се борете до край. Гражданите сме по силни от мафията. Не могат да ни спрат въпреки всички репресии, преследване, подслушване и мачкане. Всеки удар само ме амбицира още повече.
Бой до дупка!", завършва Георгиев.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългият

    106 21 Отговор
    Чегъртай мотромилиционерската шайка. Всеки ден трябва да се явяват в съда за оправдания.

    Коментиран от #24, #99

  • 2 гробище

    90 15 Отговор
    гешеф самозакопчай се , но преди това шефовете ти бойко и доган
  • 3 Българка

    96 14 Отговор
    Огромна гавра с правата на гражданите и журналистите е подслушването със СРС и следенето на граждани, журналисти и политици от опозицията и то в големи мащаби за дълъг период от време. Отново ли от ГЕРБ ще искат доказателства и ще продължават с лъжите, че не е имало подслушвания и това е опит предизборно да ги очернят. Всички замесени с чудовищната злоупотреба с власт срещу свободни хора, начело с Гешев и Борисов, веднага да бъдат арестувани и съдени
    Гешев е позор! Оставка и затвор!

    Коментиран от #47

  • 4 Диверсант

    35 98 Отговор
    Анти българските формации , като Боец и Възраждане, трябва да бъдат под постоянно наблюдение. Тези продажници под прикритие не защитават български интереси, те са на заплата в КГБ.

    Коментиран от #58

  • 5 OMG

    81 12 Отговор
    Ако това е истина, давате ли си сметка в каква държава живеем? Свободи, права, конституция, законност, Европа, 21-ви век?
  • 6 Война

    52 11 Отговор
    Гербостанците са се окопали като швабите на Зеелските височини, само генерал може да ги изчегърта от там!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Последния Софиянец

    37 15 Отговор
    Мачкай Гошо!

    Коментиран от #26, #36

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Пипи Чорапчето

    63 18 Отговор
    Къде са сега онези кресльовци от ГЕРБ най-вече, които повтаряха като курдисани "дайте доказателства" за подслушванията?!
    Е, дадоха ви ги - спецпрокуратурата е искала, а спецсъда ги е разрешавал на кило!
    Искам Манев ли беше оня кресльо от ГЕРБ, да направи коментар;))

    Коментиран от #25, #94

  • 12 :))

    2 5 Отговор
    Пешо Здравков е пич,нищо ,че все громи комунизма !!!
  • 13 Хахаха

    14 17 Отговор
    Заради сръбския бежанец си слушан. Нормално е.
  • 14 LOSHIA

    15 1 Отговор

    До коментар #8 от "БиБи Кинг":

    А на тебе кой ти внуши че си много умен?
  • 15 !!!?

    20 33 Отговор
    Този за "активен борец" ли се представя...много късно се е родил !!!?

    Коментиран от #40

  • 16 Умния

    20 43 Отговор
    Я Гошо тъпото пак се изявява.Май му се иска и той да е депутат.
  • 17 Диалектика

    11 35 Отговор
    В закона не пише че като си журналист не можеш да бъдеш подслушван задържан или разпитван. Всички ,(зависи от гледната точка) борци за свобода справедливост и каквото се сетите някога се представят че са журналисти.Като станат управляващи стават същите като предните ,че и отгоре . Като рекламата от преди години: Това ли е новото? Ами то също като предното!
  • 18 ГЕРБ=СИК=МАФИЯ

    24 3 Отговор
    =МИСИРКИ !
  • 19 Свинчо

    15 37 Отговор
    Гоше - Гоше един път те подслушвали друг път те обидили няколко пъти как да ти вярва човек.От такива като тебе политици не ни искат никаде
  • 20 воин

    13 10 Отговор
    То хубаво има доказтелства, хубаво се вадят кирливите ризи на гербаджиите, ама не виждам повдигнати обвинения и пуснати в ход дела.
    И си оставаме на етап "голи приказки".
    Чакахме Кювеши да вземе нещата в ръцете си, ама тя си замина с раничката и не каза дума. Дори напротив. Каза, че била дошла по административна работа. За злоупотребите с власт нищо не каза.
    Та нещо почвам да се съмнява, че ще има възмездие и тоя път.
  • 21 Перо

    14 7 Отговор
    Нужна е цялостна съдебна реформа и закриване на мутренските специализирани съдилища и прокуратура! А прегрешилите,следствие,прокуратура и съд. Не само уволнение!
  • 22 точна прогноза

    7 4 Отговор
    Стига вечи с таз пулитика! Исками да гледами интервюта с наште любими синоптички и звездни певици. За нас е много по-важно какво са яли за закуска синоптичките и певиците и от къде са си купили нови ботушки, а не разни глупости за милиони от бюджети-мюджети. А, дан забрая ако има нови снимки на футболните съпруги, също ни е много важно.
  • 23 Светослав

    10 14 Отговор
    Гошко, дадох ти левче, ама ти си много тъп. Бива ли с този лист, като халваджийски тефтер да се излага. Няма подпис, няма печат!!! Къде го кри-в левия или десния крачол!!
  • 24 Pena

    7 8 Отговор

    До коментар #1 от "Дългият":

    Нали нямало било доказателства ?!?
  • 25 добре

    11 17 Отговор

    До коментар #11 от "Пипи Чорапчето":

    Какви доказателства са тия хвърчащи листове? И къде пише в това разрешение номера на подслушвания телефон ? Ами ако са подслушвали Цв, Василев и и отсреща Гошо тъпото. Той Рашков каза , че ще даде документите на следващия кабинет, вие на Гошо вярвате. Наивници и то големи.

    Коментиран от #54

  • 26 Светослав

    11 17 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Какво да мачка! Чаршафи те ли! С този омачкан лист, направо е смачкан в съда!!!! То и рецепта да ти напишат има печат! А важен документ не се държи, като тоалетна хартия!!
  • 27 Педал

    5 10 Отговор
    Възможно ли е жена ти да бачка на околовръстното
  • 28 вуте пита

    11 9 Отговор
    Оти ти викат Гошо Тъпото
  • 29 Колежа

    3 1 Отговор
    Излъчването му е спряно причината е че не се работи българина е сляп и ограбен а жирналистите имат забранен достап дори вече не отиват да снимат там даже и да пишат за колежа
  • 30 asd

    2 2 Отговор
    А на Вени телефона слуша ли се :p
  • 31 морето

    10 8 Отговор
    И какво като са го подслушвали, какво толкова се е случило. МВР е репресивен орган. Пък как му вярвате на този Гошко тупопо.
  • 32 Бай Пеши

    10 9 Отговор
    Това и аз мога да го напиша .Валят компромати от всякъде .Гошо тъпото много си повярва .
  • 33 Станчо

    14 2 Отговор
    Навремето Васко Кръпката изпя, че комунизма си отива. Комунизма си отиде, ама ченгефайците останаха. Мутри вън! Вън бе!
  • 34 Сандо

    11 2 Отговор
    Тук всеки слуша всеки,а американците слушат всички по света.Ама случихме на демокрация!
  • 35 Диктаторът от Банкя

    5 2 Отговор
    Всеки Диктатор обича да надава ухо дали придворните, прислугата и народа го обичат и ако не праща инквизицията !
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Сандо

    3 4 Отговор
    Айде и тия ще ги пишем активни борци и репресирани,макар че като гледам списъка ми идват други епитети на езика.
  • 38 123

    6 1 Отговор
    Да живее бг дженьърската демокрация по зле сме от комуната при бай Тошо
  • 39 Мира

    2 3 Отговор
    Дали тази информация ще бъде отразена от жълтите сайтове Афера и ПИКлъото!
  • 40 324

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "!!!?":

    А има, има нови активни борци, с добавка към пенсията ама никой не го споменава.
  • 41 Номер 23 За да си върнем България

    3 6 Отговор
    Съд за Герб
  • 42 ШАЛТЕТО

    3 4 Отговор
    Говедаров,обади се бе!Говедо за европейско развитие недодялано от престъпната банда ЕНП!
  • 43 Охо Бохо

    5 3 Отговор
    Този джурналист да не е подслушван от руските шпиони, а? ~ че на него все Путин Русия и соца са му трън в очите.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Има ли още...

    10 6 Отговор
    ...някой,който да вярва,че тези дивотии са ставали без знанието и благословията на Боко Тиквунов Чекмеджеков...?!
  • 46 Всички са МАФИОТИ

    7 9 Отговор
    в тая държава,махаме СИКАДЖИИ, ИДВАТ МУЛТАЦИТЕ,РАШКОВ БЕШЕ МНОООГО БЛИЗЪК С ИЛИЯ ПАВЛОВ,РОЖДЕН ДЕН НЕ СИ ПРОПУСКАХА !

    Коментиран от #53

  • 47 Херо Мустака

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    Умница (патька) ! За да съществува една държава и
    котката си провери (да има осъдени !Само проверени
    на К О Й служать !).
  • 48 ГЛУПОСТИ

    7 9 Отговор
    ТОВА И АЗ МОГА ДА ГО ИЗПРИНТЯ. ПЪЛЕН ШАНТАЖ. НЯМА ПЕЧАТИ ПОДПИСИ . А БЕ ЗАЩО МИСЛИТЕ ХОРАТА ЗА ТОЛКОВА ПРОСТИ И ИМ СЕ ПОДИГРАВАТЕ.
  • 49 BigBulgarianBoss

    6 4 Отговор
    И венерина Маринова са я подслушвали, освен стонове викове и пъшкане не се чува нищо
  • 50 Вучич

    5 5 Отговор
    Бугариа е смешна держава. Платиа 3 милиарда на Путин за тръба за да имаме ние србите газ.

    Коментиран от #51

  • 51 BigBulgarianBoss

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "Вучич":

    Шттт усташ след ерата Путин ще ви оправим вас.
  • 52 James

    4 3 Отговор
    То па един журналист...
  • 53 А ти драги...

    0 1 Отговор

    До коментар #46 от "Всички са МАФИОТИ":

    ...да не си придворният им шут от споделените купони,че така добре си информиран...?!
  • 54 17777

    1 2 Отговор

    До коментар #25 от "добре":

    На тебе и да ти кажат аз крада ще кажеш не е вярно
  • 55 Другия с коня

    7 7 Отговор
    Кой ще остави Държавата си в ръцете на Хунта,която организира Бунт и Преврат срещу законно избрана Власт,бе цървул черен....Жалко,че не ви вкараха в затвора всички Превратаджии.....Затвор за вас!!!!
  • 56 Тредстоун

    8 5 Отговор
    Какви са тия глупости бе , тюфлеци , каде са печати подписи , няма , щото ако ги сложите и излъжете вече ще носите и наказателна отговорност. Две листчета с текст , който текст сами сте си набрали и разпечатали , смешна работа. Има по истински факти и доказателства :След записа, в който г-н Пламен Узунов получава торбичка от бившия шеф на столичната митница Петко Петков на 19 май, ден по-късно племенница на г-н Петков оглавява пловдивската митница”. Това са фактите , вашето е подигравка с интелекта на българина , охлюви.

    Коментиран от #57, #59

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 оня

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Диверсант":

    Я си пий хапчетата:))
  • 59 6666

    2 4 Отговор

    До коментар #56 от "Тредстоун":

    Ти някога виждал ли си доказателства не е като да драскаш
  • 60 Чочо

    5 1 Отговор
    Ако някой мисли,че следващите правителства няма да послушват жестоко се лъже.

    Коментиран от #61

  • 61 77777

    1 2 Отговор

    До коментар #60 от "Чочо":

    А ти си черен с сини венци нали
  • 62 Интелектуалец

    0 3 Отговор
    Градим България! Имаме Воля! Работа, работа, работа! Ред в хаоса! Герп!

    Коментиран от #63

  • 63 89888

    1 3 Отговор

    До коментар #62 от "Интелектуалец":

    Ти нямаш воля да пръдниш яко не ти каже някой имал воля
  • 64 Ама сирьозно

    6 4 Отговор
    Гошо тъпото развивал противоконституционна дейност (финансирана от престъпника Божков) и бил подслушван. Той пак не разбрал че това им е работата на тези служби. Това си е напълно законно и никой не му е "нарушил правата"... От друга страна той самият наруши правата на други граждани като премести себе си и жена си от Видинската болница в Софийска, заемайки мястото на други хора които нямат неговите връзки.
  • 65 Герберазд

    1 0 Отговор
    А вие що биете негрите?
  • 66 Протестърът.

    6 4 Отговор
    Фалшиви листчета, всеки може да ги напечата. Ако са истински то означава че някой е нарушил закона като ги е дал. Фалшификация като Костинбродското съчинение по картинка.
  • 67 Не се подигравайте

    8 2 Отговор
    На хората защо ги мислите за прости. Боец са жалки смешници.

    Коментиран от #68

  • 68 778

    3 8 Отговор

    До коментар #67 от "Не се подигравайте":

    Боец са много по умни от теб вадят ти корупцията ама като не разбираш си живей в исмисления свят

    Коментиран от #79

  • 69 Лъжлив боец

    10 2 Отговор
    Ела да ти напечатим 100 такива фалшимента безплатно тарикат.
  • 70 56676

    1 3 Отговор
    Идвам кажи къде троле
  • 71 БСП и ДПС КОАЛИЦИЯТА

    10 2 Отговор
    А БЕ ТРЯБВА ДА ВИ СЪДЯТ ЗА ИЗМАМА, АМА НАЛИ ВСИЧИ СТЕ ОТ ЕДНО КОТИЛО НА ПРЕЗИДЕНТА.
  • 72 736367

    1 3 Отговор
    Да не запеш друга песен като ме видиш
  • 73 Герберазд

    1 1 Отговор
    А вие що биете негрите?
  • 74 КОМУНИЗМА ПО ОПАСЕН ОТ КОВИД19

    8 2 Отговор
    Важното е че ви запорираха сметките от САЩ, дъвки не можете да си купите, затова виете на умряло.

    Коментиран от #76

  • 75 Ша повърна

    7 2 Отговор
    Тия хартийки може да ги показвате само на бабите в парка, гледай само да не изядеш някой бастун по гърба.
  • 76 78999

    0 4 Отговор

    До коментар #74 от "КОМУНИЗМА ПО ОПАСЕН ОТ КОВИД19":

    От 10 години работя сащ и ми превеждът пари ти наред ли си
  • 77 Социалист

    2 1 Отговор
    Еее обезателно ще го местя
  • 78 ГЛАС НАРОДЕН

    7 1 Отговор
    АКО БЯХТЕ ПОДСЛУШВАНИ ДА СТЕ В ЗАТВОРА.
  • 79 добре

    3 2 Отговор

    До коментар #68 от "778":

    Ти си бил много неграмотен, бе .!Това запетайки, точки, нова мисъл къде ги ? Защо не седнеш да научиш няколко правописни правила и тогава давай акъл , иначе олекваш .Нищо не се разбира от писанията ти, да не си Георги от Боец ?

    Коментиран от #82

  • 80 736673

    1 2 Отговор
    Колко лош материал има тук
  • 81 Много скоро

    5 1 Отговор
    И боец це влезе в черният списък на САЩ. За връзки с Пеевски Василев и Божков.
  • 82 33333

    4 2 Отговор

    До коментар #79 от "добре":

    Аз съм вишист знам как се пишат запетайки ама не го заслужаваш

    Коментиран от #85

  • 83 Ало адютанта

    6 1 Отговор
    Голяма шушумига си бре. Те кинтите на Божков и Пеевски секнаха.
  • 84 NeXu s

    7 2 Отговор
    Аз не виждам какво необичайно има да се следят тези, имащи връзка с мафиоти или проруски предатели. Не само трябва да се подслушват, ами и да лежат ефективно! И какво реват за свобода на слово? Да пробват да пишат помиите си по форуми и статии при Путя или Лукашенко, тогава ще изчезнат безследно! Нещастници!
  • 85 873773

    1 2 Отговор

    До коментар #82 от "33333":

    На теб ли да се доказвам
  • 86 Към ,,боец,,

    4 1 Отговор
    ДА СИ СЕЛТАК В БГ ЗА ТЕБ Е ЯВНО ГОЛЯМ ПРЕСТИЖ ЖОРКА.
  • 87 Ако имах власт

    6 0 Отговор
    Тоя паляк да съм го удранголил отдавна. Ще се запознае с бойците в затвора отблизо. Боец бил глупости хунтата е.

    Коментиран от #88

  • 88 67373

    0 3 Отговор

    До коментар #87 от "Ако имах власт":

    Нали знсеш че затвора не са позволени телефони. Я си го върни на охраната.
  • 89 И на, вас, ще го кажа,

    4 0 Отговор
    Господин Здравков, от,, катран, захар не става,,.......!

    Коментиран от #90

  • 90 7837

    1 1 Отговор

    До коментар #89 от "И на, вас, ще го кажа,":

    Ти ко ревеш бе селяк и в съдебен спор ще идеш

    Коментиран от #100

  • 91 ОСТАВКА

    4 0 Отговор
    КАК ТАКА МЕДИЙНО СЕ РАЗПОСТРАНЯВА КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ. ТОВА Е НЕЗАКОННО, ОСТАВКА НА ВРЕМЕННОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ПРЕЗИДЕНТА, ДЪРЖАВАТА Е ВХАУС И КОЛАБС.

    Коментиран от #92

  • 92 2738388

    0 2 Отговор

    До коментар #91 от "ОСТАВКА":

    Хаос е единственно в главати ти хората работят не да обикалят с джипката

    Коментиран от #93

  • 93 NeXu s

    4 3 Отговор

    До коментар #92 от "2738388":

    Работят, катонси гласуваха 10 000 заплати и сюед това пускат клевети и слухове. Това лине работа? Колко пари вкараха в хазната мунчовите министри и колко - борисовите? Мунчовите май вкараха 0 пари, а само харчат?
  • 94 Манев

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Пипи Чорапчето":

    здравей Пепи, как си?
  • 95 1944

    1 2 Отговор
    руските хибридни атаки са смех и половина
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Факти=Герб=МИСИРКА НА БОЙКО

    2 4 Отговор
    😅😅😅😅😅😅 Смешни сте от Факти!!!
  • 98 Не мога

    3 0 Отговор
    да повярвам, че някой ще си го причини - да слуша, а отделно и да чете простотиите на споменатия петър здравков.

    Това е абсолютен нонсенс!

    Това нещо като реклама ли е?
  • 99 Мале,мале,

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дългият":

    Петър Здравков,Димитър Стоянов и Кулезич били водещи журналисти? Ужас. Този наистина не е добре.
  • 100 Иди ти бе каруцар ром

    2 0 Отговор

    До коментар #90 от "7837":

    Гордееш ли се, че и ти си от тез,, гюбрета,, и че си с катран 70 г, психо....!?
  • 101 Дебилчев

    0 1 Отговор
    Абе, лекувай се бре, боецо, оффф
  • 102 Gowo

    0 0 Отговор
    Не знам дали да го наречем народен съд , но със сигурност знам , че трябва да има съд за тези национални престъпници.Това което узнаваме е , че с се гаврили десетилетие с конституция и държава.С народ и и българи така както никой досега от освобождението ни от турско иго
  • 103 Мартин

    2 0 Отговор
    БОЕЦ с какво финансиране продължават своята дейност? Да не става въпрос за ограбените пари от Цветан Василев от КТБ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове