Last news in Fakti

1 Юли, 2021 19:25 9 629 85

Слави Трифонов обяви колко пари са взели партиите от изборите на 4 април досега

  • слави трифонов-
  • има такъв народ-
  • партийни субсидии-
  • субсидии

Лидерът на "Има такъв народ" се гневи, че само неговата партия е взела по 1 лев на глас

Слави Трифонов обяви колко пари са взели партиите от изборите на 4 април досега - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов описа в социалната мрежа Facebook коя партия и коалиция по колко пари от субсидии е взела след парламентарните избори на 4 април, позовавайки се на информация от Министерството на правосъдието. Трифонов заяви, че "Има такъв народ" е получила 136 223 лева или по 1 лев на глас, защото, по думите му "така е правилно и така е морално".

Той се възмути, че останалите политически сили не са отказали да вземат по 8 лева на глас и така дори партии, които са получили значително по-малко гласове на изборите от “Има такъв народ”, са прибрали значително повече държавни пари от “Има такъв народ”.

Ето и цялото изявление на Трифонов, публикувано без редакторска намеса:

Министерството на правосъдието публикува информация за това какви пари са получили партиите от държавни субсидии след проведените избори на 4 април.

Още преди изборите казах, че “Има такъв народ” няма да вземе субсидия от 8 лева, а ще вземе само 1 лев на глас, защото такава е волята на българите, изразена на национален референдум. След влизането ни в 45-ото Народно събрание ние подадохме и нужното заявление това наше желание да бъде изпълнено от държавата.

И така, за периода от 4 април до 30 юни, видно от информацията в сайта на Министерството на правосъдието, “Има такъв народ” получи субсидия в размер на 136 223 лв. Тоест по 1 лев на глас, защото така е правилно и така е морално.

Всички останали партии обаче смятат, че това нито е правилно, нито е морално. Всички те са прибрали субсидия от по 8 лева на глас. Защото им е супер.

И така, за същия период от 4 април до 30 юни, са се получили следните интересни суми:

Коалицията “ГЕРБ-СДС” е получила, забележете - 1 615 742 лв. държавна субсидия! От тези пари партия СДС е взела 43 086 лв., а ГЕРБ е взела 1 572 656 лв.! И това е сума за по-малко от три месеца. ГЕРБ е получила и допълнително 75 438 лева само за три дни - от 1 април до 3 април.

Коалицията “БСП за България” е получила 926 089 лв., от които 894 089 лв. са изцяло за БСП.

Партия ДПС е получила 648 656 лв.

Партия ВМРО е получила 224 574 лв.

Коалицията “Демократична България” е получила 215 936 лв. Цялата сума е отишла в партия ДСБ.

Коалицията “Изправи се! Мутри, вън!” е получила 197 551 лв. “Движение 21" е взела 41 590 лв., “Движение България на гражданите” е взела 20 795 лв., "Единна народна партия" е взела 135 166 лв.

БНО, с която се яви Васил Божков, е получила 182 297 лв.

Партия “Възраждане” е получила 151 242 лв.

В крайна сметка, заради нашето решение да постъпим честно и морално, имаме един парадокс - партии, които са получили значително по-малко гласове на изборите от “Има такъв народ” са прибрали значително повече държавни пари от “Има такъв народ”.

Ще отбележа и още един парадокс - партия ДСБ, която е част от “Демократична България”, е получила 215 936 лева, но още не е върнала надвзетата от нея субсидия в размер на 47 078 лв. Същият проблем имаме и с “Движение 21” на Татяна Дончева. Нейното движение е получило 41 590 лева от субсидиите, но не е последвало никакво движение по погасяването на дължимите 16 324 лв. от надвзетите субсидии.

Поне така е видно от информацията, публикувана в сайта на Министерството на финансите. Там е посочено, че НАП е успяла да си прибере дължимото само от партия “Евророма”, но не и от "Движение 21" и ДСБ.

Накрая ви припомням, че в 45-ото Народно събрание беше гласувано субсидията да стане 1 лев на получен глас. Тогава изцяло “за” гласуваха само депутатите на “Има такъв народ”. Заради всички останали партии субсидията остана 8 лева на глас. Защото така им харесва. А какво ви харесва на вас - преценете сами.


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 60 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тиква от Банкя

    75 15 Отговор
    Подготвям изявлението за 12.07 Белият ми кон скъса минискус почакаите след 4 години идвам. Малко остава дръжте се Клиенти, Калинки и ти гешев.

    Коментиран от #6

  • 2 Хайгашот

    42 96 Отговор
    Този плешивия не го ли уби вече системата???

    Коментиран от #9

  • 3 Пророк

    53 73 Отговор
    За Учиндолският чалга—инфлуенсър това са пари за семки с оглед офшорните сметки на “високият приятел на Бат Бойко”.
  • 4 Славчо

    60 10 Отговор
    Е прав. И един лека много. Не какви пари да се финансират от членския внос от книгоиздаване от вестници от телевизии и всичко друго разрешено от закона но не и от бюджета. И даренията трябва да са забранени
  • 5 Бойче

    57 7 Отговор
    Къде са 32 млн касови наличности от Златния гьол
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 !!!?

    42 60 Отговор
    Е това е "държавник" - Шута на "има такъв народ" се оплаква, че взел само по един лев от Народа,...въпреки, че и той нищо не е дал !!!?

    Коментиран от #22

  • 8 Въпрос към Станислав Трифонов

    63 29 Отговор
    Слави, какво толкова те е страх от този Божков? С какво толкова те държи ? Никога не смееш и думичка да обелиш за него и да му споменеш дори името! Тиквун , когато каже нещо веднага му отговаряш! Терорист го наричаш, ще го чегърташ! Нападаш Нинова, статукво , напомняш й техноимпекса! Март месец Божков те нарече " стабилна подлога". Пълно мълчание от теб.Сега че точно преди да тръгне за Дубай си идвал в офиса му и сте говорили нещо много важно за бъдещето на България! Днес че вече партията не е твоя а на друг. Пак пълно мълчание от теб. Не можеш ли да излезеш и да кажеш пряко : "Божков, Василе,череп , не съм подлога на никой , не съм идвал в офиса ти точно преди да заминеш, партията е моя а не на друг", но от теб пълно мълчание а това означава че си съгласен с всичко което казва Божков за теб. Неговото име не си споменавал никога , каквото и да каже за теб!!!!

    Коментиран от #32

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Има Такъв НарКОМАН

    40 32 Отговор
    Какво се е притеснил пак Слави, че взе да се показва, всичките работници от Великобритания и САЩ ще гласуват за него, освен това ще дойдат и още повече гласове за приятелите му от ДПС, нали ИТН увеличи секциите в чужбина
  • 11 Аз реших

    20 32 Отговор
    Номер 15-БЛ , 11-Възраждане или 8-ИСМВ....Всичко друго е Боко номер 2....Бойко Борисов: „Слави ме е водил в Учиндол да се похвали, че сме приятели, ходихме си на рождени дни, познавам майка му и сестра му, ходили сме по ресторанти и кина, години наред. Какво ви става, бе, хора? Не говорете такива глупости. Като идвах у вас, не бяхме терористи“, коментира той думите на Тошко Йорданов, че с терористи не преговаря......Васил Божков : " Имам опасения че вече партията на Слави не е негова. Докато някой е силен за него е "мъжага " и "държавник, а когато умира е "терорист".
  • 12 РЪМПЕЗИ

    30 28 Отговор
    АБЕ КАЖИ КОЙ ЩЕ Е ПЪРВИЯТ ВЛЯЗЪЛ В ЗАТВОРА...КАКВИ МИ ГИ ШИКАЛКАВИШ...ОТ МУТРА НА ЧАЛГАДЖИЯ...ЩАСТЛИВ НАРОД...
  • 13 Кавал Бареков

    52 39 Отговор
    Слави е последователен за разлика от всички други боклуци.Има Такъв Народ ще спечели изборите и ще състави правителство.

    Коментиран от #19, #39

  • 14 Язък

    29 7 Отговор
    Отпадна на троловете една от тъпите им опорки! Нищо! Те тъпизмите извират при тях!
  • 15 ИСТИНАТА

    21 22 Отговор
    ✅ Гласувайте умно, за да не осъмнем с нов Бойко и нов Шиши.
    ⬆️ Българско лято спокойно ще влезе в парламента.
    ❓Имам опасения, че партията на Слави вече не принадлежи на Слави.
    ❗️Всички ги е страх от нас, защото сме единствените, които ще донесем промяна.
    👍Ще се приеме закон за физическия фалит на гражданите, за да не бъдат преследвани от банки и ЧСИ-та.
    🚨 Полицаите трябва да спазват най-строго законите. Ще направим заплащането им по-високо, но наказанията при нарушаване на закона по-тежки.
    💀Мафията в България знам коя е и ще я унищожа като се върна.
    ✊ Който спазва законите, ще бъде недосегаем.
    #СправедливостЗаВсеки
    1️⃣5️⃣

    Коментиран от #69, #79

  • 16 Не е

    12 12 Отговор
    нужно нито да "обявява" , нито и са се появява , но ако го прави , да е поне с памперси , че яко сърди !
  • 17 гост

    30 30 Отговор
    Алчни човечета. Къвто и да е за Славуна ще гласувам. Бил деспот, бил такъв, бил онакъв, само го плюят. Ама ето го де дайте му шанс! Другите ги видяхме и продължаваме да им гледаме мръсотията! Кво лошо направи Слави на българина? Родолюбец е. Болно му е, че сме зле. Колко години си трупа авторитета и дава заявка, че е честен и почтен.? А? Дайте шанс на човека! Болен бил.... Ми болен здрав това е, честен да е по важното! Аз ще гласувам за него. Мисля, че той и хората му са тези които няма да ни разочароват.

    Коментиран от #43, #54

  • 18 фирма

    27 4 Отговор
    Ама защо и партии които не са влезли в парламента са взели? Ако си направя партия ще взимам яко кинти. Търся 5 000 човека за да си направя партия.
  • 19 Пффф

    8 8 Отговор

    До коментар #13 от "Кавал Бареков":

    Ще състави ли .....доообре !))))
  • 20 Бюлетина 23

    33 15 Отговор
    Пълен популист. Не са се явили на нито едно интервю или дебат да кометират наболелите проблеми и как мислят да ги решават. Не говорят с никоя политическа партия за евентуално управление. Само популистично говорене като: терористи, джипко бибитко, мажоритарни избори ,субсидии.......тези ни мислят за по-прости и от Борисов, но явно че стадото е такова. Да избереш Славчу с джипката и бодигардовете е все едно да изберем Борисов в друг вариант.
    Другите протестни партии говорят поне за конкретни проблеми в здравеопазване, съдебна система, образование, ходят и правят разследвания , а тези кукнали в телевизията и пред фейса и пускат по някоя тъпотия , колкото да насъскват хората.
  • 21 пешо

    25 9 Отговор
    това са жълти пари! учиндолския не може да е чак толкоз тъп, че да не си дава сметка.
    следователно, фокусирал се е върху пустите субсидии, за да трупа предизборни бонуси.
    следователно, и дългия е същата куха лейка, както по-голямата част от т.н. политическа класа.
    като че територията няма по-важни проблеми от тоя.
    и отново - тлъстите котараци не искат субсидии! те искат политиците да ходят при тях и да им целуват ръка. в това е всичко. учиндолецът се явява агент по продажбите на тая идея, види се.
  • 22 Жан Клод ( с двата ножа)

    10 7 Отговор

    До коментар #7 от "!!!?":

    Оплаква се че другите се правят на луди, чети правилно.

    Коментиран от #25

  • 23 КьорФишек

    25 12 Отговор
    Ще състави правителство??? Ами защо не го състави, забравихте ли че му дадоха мандата!!!
  • 24 ЯКО СЕ СМУЧИ НАРОДНА КРЪВЧИЦА

    20 5 Отговор
    ЕЙ, НЕ СЕ НАГУШИХА ТИЯ ПОЛИТИЦИ.......ЛАПАТ ЯКО....
  • 25 Е как

    12 4 Отговор

    До коментар #22 от "Жан Клод ( с двата ножа)":

    да чете, като му плащат да е отпадък, а не да е достоен!
  • 26 СЛАВЧО ВИЖДА СЕ КОИ СА СТАТУКВОТО

    23 6 Отговор
    АЛЧНИ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ....НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ НАРОДА.....
  • 27 Hoho Boho

    22 9 Отговор
    Тия, ИТН, се докараха до просешка тояга.
    Живи да ги оплачеш!
    А охраната на Слави работи без пари - про боно
  • 28 БОЛИ МЕ К-У-РО ЗА СЛАВУЦА-КЮЧЕКЧИЙКАТА

    21 11 Отговор
    НА ПЕЕ'ВСКИ И ДУАН!
    ВСЕИЗВЕСТЕН ФАКТ Е,ЧЕ ИТН СЕ ФИНАНСИРА И КОНТРОЛИРА ОТ ДПС/ДС!
    ЧАЛГАРА-Е ФАМОЗЕН ИМПОТЕНТ,КОМПЛЕКСАР И ЛЪ'ЖЕЦ-НЕФЕ'ЛНИК!

    Коментиран от #31

  • 29 Здухан

    23 3 Отговор
    Статукво или НеСтатукво всички са абсолютно еднакви, животът става все по труден, цените се вдигат и няма нито един осъден политик, депутат или чиновник
  • 30 Жттгжжг

    23 9 Отговор
    А Слави няма ли да каже нещо за това че се качва тока с 6% и всичко върви нагоре.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 До 8

    21 7 Отговор

    До коментар #8 от "Въпрос към Станислав Трифонов":

    Как да отговори Станислав Тодоров Трифонов на фактите които изнася Божков за него! Как да му се противопостави , противоречи или нападне? Откъде да знае Слави дали Божков не пази записите от охранителните камери от сградата на НОВЕ ХОЛДИНГ или от офиса му! Или може да пази и телефонните снимки от събиранията им с представители на силовите групировки и какво е правил Трифонов! Само една стотна да покаже Божков и Слави на изборите ще има не 1 а минус 1%
  • 33 Hoho Boho

    11 2 Отговор
    На ИТН субсидия не им трябва.
    Те Знаят Как...
  • 34 ААА ДЕБИЛ С ОБИЦА НА БОС КРАК

    10 8 Отговор
    ТИЯ ПАРИ ДА ГИ ДАВАТ ТИЯ ДЕТО АГИТИРАХА МАСОВО ДА СЕ ГЛАСУВА И ДЕБИЛИТЕ ДЕТО МАСОВО ГЛАСУВАХА!!!ЗАЩО ТЕЗИ КОИТО НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ НА ДЕБИЛИТЕ ДЕТО БЯХА В ПАРЛАМЕНТА ТРИ ДНИ А ТРИФОНОВ НИТО ЕДИ ДЕН!!!СЕГА НА ТИЯ ИЗБОРИ ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ!!!ПО_МАЛКО ГЛАСУВАЛИ ПО_МАЛКО СУБСИДИИ ЗА ТУМБАЦИТЕ БГ.ПОЛИТИЦИ!!!!
  • 35 Не така мисирки

    12 10 Отговор
    Интересно защо се слага удивителна след информацията колко субсидия е получила ГЕРБ?! Все пак тя е партията получила най-много гласове, първа политическа сила, и закона е такъв! А Славчу не му трябва субсидия, защото така или иначе нищо не е направил, нищо не е обяснил, не е представил никаква програма за развитие на страната и т.н.Значи почти милион взима БСП, това не ви пречи,а обаче щом е ГЕРБ- не може,😂😂😂

    Коментиран от #68

  • 36 Бай Шукри ага ефенди::

    13 6 Отговор
    Абе, докога ше работи тая телевизия Алфа ,бе ! Аман от тоя народен хрантутник Сидеров бе ! Цял живот народа го храни големия патриот банкетаджия ! Помня, като идваха атакаджии в града , веднага пращаха нарочен чиляк до винпрома да купува ичкия пиячка на големия трапезен патриот Волен Сидеров !Една негова пура струва заплатата на една шивачка !

    Коментиран от #41

  • 37 Гост от село

    12 15 Отговор
    Слави и И. Т. Н ще смачкат Всички Мутри! Вкл. Прасето, каракачан, ревизора-мафиот, бройко, наглия Каскет, манолова, домуса, бошков, областните, градските и селските дерибеи.. Надеждата умира последна, поне аз му вярвам!... Свърши се с Мутантите!
  • 38 Щоо

    8 4 Отговор
    Ми триеш коментара МА? Платена мисирко гулю гулю
  • 39 Учуден

    1 6 Отговор

    До коментар #13 от "Кавал Бареков":

    Не знаех,че си му пробвал кавала? Честито!
  • 40 СУМАДАРТСОН

    2 6 Отговор
    ацувалс орокс ещ ерму!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 dfu

    14 4 Отговор
    Какви пари са 130 бона пари за цяла партия, бе Славчо?! Че то една баба-реститутка ще извади повече. :D Някои партии окрадоха десетки и стотици милиони и милиарди, Славчо прави популизъм за 100 000 - 1 милион...
  • 43 не за ИТН

    18 6 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    По добре да спре да ни занимава с насъскване срещу всички партии , а да ни светне какво са си говорили с Божков и както предлага Черепа да си продължат дебата ,но публично.
    Това е един смешник, който е толкова зависим от задкулисието и му дърпат конците яко - дори не му се управлява, но няма избор.
    А това ,че е честен и почтен си го запази като собствено мнение. През целия си живот не се е погрижил за никой , не се е погрижил дори едно дете за да види що е отговорност, а щяло да му пука за хората.
  • 44 Харантутници на държавата

    12 1 Отговор
    Това е доказателство че държавата купува и продава гласове
  • 45 Велик

    7 4 Отговор
    е Доган, ще управлява България,.....но някои не могат да се усетят...Жалко
  • 46 дилов син

    7 5 Отговор
    НИЕ, ГЕЙ Групата от Демократите - Аз, Томка Бикова, Даниела Митова и Денис Сачев приета ни от боко банкянския Удостоверяваме, че Учиндолския Чалгар лъже!!!
  • 47 дочоолу

    9 6 Отговор
    АМА НА ТЕБЕ СЛАФЧО , ОЛИГАРСИТЕ ТИ ЦАКАТ НА РЪКА , ПОД МАСАТА ! КОЙ ТИ ПЛАЩА МАСРАФА НА ГАРАЖНАТА КАБЕЛЯРКА ? КЪДЕ СИ ВИДЯЛ ТЕЛЕВИЗИЯ БЕз АБОНАТИ И ПОЧТИ БЕЗ РЕКЛАМИ ?
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 sbs no КОМУНИСТ

    6 7 Отговор
    СЛАФ ПРАЗНООООООООКРАТУНЕЦО----А КОЛКО ТИ ГО НАЛЯ БОЖКОВ ---ОТЗАД ---ИЛИ ВИДНО ОТ ПОСТАМУ -ВЕЧЕ ТИ ГО ИЗКАРА -----КУК---ВИТЕ СА САМО ЗА ВЕДНЪЖ
  • 50 sbs no КОМУНИСТ

    7 5 Отговор
    СЛАВЧО ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ СИ НОСТНА КЪРПИЧКА ---
    БЪРШАТ СИ Х----ЯТ ------И ТЕ ЗАХВЪРЛЯТ
    НО ----ЯВНО ТОЛКОВАО ТИ Е КАПАЦИТЕТ --НО ТИ НЕ СИ ВИНОВЕН ГОСПОД ТОЛКОВА ТИ Е ДАЛ
  • 51 Чалгарят кога

    8 6 Отговор
    ще каже колко пари взе от черепа? Някак много скромно мълчи по въпроса.
  • 52 Да му ядете на Слави ....

    13 6 Отговор
    Ей тъпаци това че Слави е с охрана какво ви засяга !! Що негледате Бойко страхливеца !!! Ходи още с охрана от НСО! И на селата в които ходи хората са по малко от охраната му!! Само Слави взе субсидия от 1лев!!! Тоест изпълни си обещаното !!! А нена1лите се герб,БСП .ДПС и гласуваха по 8 лв! ( След като са крали 30 години и още не им стига!!! Така че Слави с ТЕБ сме!! Но махни ченгетата от партията ти!!!!!!!!

    Коментиран от #56

  • 53 Дааа, ама Не

    12 5 Отговор
    Щом 5,6 тролят почти 90% от коментарите, значи съм спокоееен, че ИТН вървят по правилния път. Да плюят Слави и ИТН и да търсят от тях отчет и отговорност за състоянието на държавата си е малоyмие на драскачите... От къде на къде ще ги оплювате, а мyтрата Боци и кръга от фирми дето източват бюджета и фондовете за скъпоплатени и лошо построени зали, пътища и измислена икономика неса на разпит и няма капчица злоба към тях. Жалки платени калинки, дори не е сигурно, че ще ви платят накрая за коментарите, защото Боци няма да е в 3та....
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Дааа, ама Не

    9 5 Отговор
    ИТН 28%, БСП 18%, ДБ 17%, Гроп 15%, ДПС 12%, МВ 7%...... Запомнете цифрите....

    Коментиран от #57, #58

  • 56 Дааа, ама Не

    5 6 Отговор

    До коментар #52 от "Да му ядете на Слави ....":

    Когато протестираше пред парламента, не видях охрана, а бе винаги с 1 колегите от шоуто седнал на стол, заради проблем със ставата... Виждал съм последните месеци снимки с мнаго охрана, но на тях все са на пластове един зад друг, личи си монтажа

    Коментиран от #60

  • 57 Hoho Boho

    2 6 Отговор

    До коментар #55 от "Дааа, ама Не":

    Звездите и нумерологията са категорични, че

    На първите три места са:
    ДБ, ИСМВ и БСП.

    На 4,5 и 6 то място с около 10% са:
    ИТН, ДПС и герп.
  • 58 ИТН ще има най малко

    7 3 Отговор

    До коментар #55 от "Дааа, ама Не":

    30%. Другите са Алчни...с действието си показаха, че не мислят за хората, а гледат за една субсидия да го ограбят отново. Със спестените молиони от субсидии партиите можеха да купят детски линейки, да помогнат на хора в неравностойно положение... Последователни били...Срам Срам!!!
  • 59 смях

    15 2 Отговор
    На предизборните билбордове на ГЕРБ пише: Да въведем ред в хаоса.Ало - ГЕРБ кой създаде хаоса - или Крадеца вика -дръж крадеца. Народът иска спазване на установените закони -нищо по-вече !?.
  • 60 Hoho Boho

    3 5 Отговор

    До коментар #56 от "Дааа, ама Не":

    Припомни ми,
    кога Слави е протестирал пред парламента, моля!

    Коментиран от #63

  • 61 СлТр

    1 5 Отговор
    говорител на Сметната Палата ли стана бе "съвест народна"?
  • 62 РАШКО БОЙКОВ

    5 2 Отговор
    УСЕЩАМ КАК ГЕРБЕРАСТИЯТА КВИЧИ НА УМРЕЛО КАТО ПРАСЕ НА КОЛЕДА , НА СЛАВЧО МОЖЕ ДА МУ СЕ ХВАНЕТЕ ЗА ТОПКИТЕ М И ДА ГИ ПОДЪРЖИТЕ , ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ВИ БИЕ КАТО КОТКА В ДУВАР КАК СЕ БЛЪСКА , А ЦИГАНСКИЯ ЕЛЕКТОРАТ ДЕТО ТЪРКАХА БИЛЕТЧЕТА СЕГА РЕВЪТ , А КОГАТО ЛУПКАААА КИФТЕТАТА Н РИВААА , Я ПО КРОТКО !!! 🇧🇬♥️🇧🇬!.
  • 63 Дааа, ама Не

    2 0 Отговор

    До коментар #60 от "Hoho Boho":

    Да не си паднал от Марс.... виждам, че са ти пуснали нет за изборите, провери и после скрии у дyпката от дето си из.....

    Коментиран от #67

  • 64 хаберих

    4 6 Отговор
    Уважаеми дами и господа,мадам е мосю,лейдис енд дентълмен,НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СЛАВИ ТРИФОНОВ,ще си навлечете неприятности за дълъг период от време!

    Коментиран от #66, #70

  • 65 РАШКО БОЙКОВ

    4 0 Отговор
    ЩЕ ВЛЯЗА ПРИ КОМИСИЯТА ЗА ЕНЕРГЙИНО И ВОДНО РЕГУЛИРАНЕ , ДА ГИ ВИДА КАКВИ ГИ ВЪРШАТ ТАМ , ЗАЩОТО ЕДНИ ОТКРАДНАХА ДОСТА МИЛЯРДИ ОТ ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИЯ РАБОТЕН ДАНЪКОПЛАТЕЦ И СЕГА ПАК СЕ ГАВРЯТ С НАРОДА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ И ДА СИ ВДИГАТ ЦЕНИТЕ КОСМИЧЕСКИ , КЪДЕ СА ОТКРАДНАТИТЕ МИЛЯРДИ , А НЕ ДА МИ РЕВЕТЕ ДАМИ И ГОСПОДА ЧЕ ШЕ ИМА ХИПЕР ИНФЛАЦИЯ , ? МОЛЯ ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ , ЗАЩОТО РАЗБЕСНЕЯ ЛИ СЕ ЩЕ ВИ ТЪРКАЛЯМ КАТО КОНСЕРВЕНА КУТЙИ РУСЕНСКО ВАРЕНО ИЛИ КАТО ПАСТЕТ КОМПАС , ДАНС И ГДБОП НА АКЦИЯ ВЕДНАГА !!!🇧🇬♥️🇧🇬!.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Hoho Boho

    3 3 Отговор

    До коментар #63 от "Дааа, ама Не":

    Благодаря за отговора!
    Помолих те:
    Припомни ми кога Слави е протестирал пред парламента
    И ти ми отговори:
    "виждам, че са ти пуснали нет за изборите, провери и после скрии у дyпката"

    Ами нека ти или някой друг да даде линк за да проверя.
    Благодаря предварително.

    МНОГО ИСКАМ ДА ВИДЯ
    КОГА ЧАЛГАРЯ Е ПРОТЕСТИРАЛ ПАРЛАМЕНТА!

    Коментиран от #78

  • 68 Маde in Bg

    2 1 Отговор

    До коментар #35 от "Не така мисирки":

    По добре да не се представя програма за развитие,ако тя не е достоверна и осъществима ,иначе казано си е не програма ,а измама за развитие 😀
  • 69 Баба Яга

    1 3 Отговор

    До коментар #15 от "ИСТИНАТА":

    Този е разследван за поръчителство за убийства, това е убиец в САЩ ще лежи 200 години
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Нина

    2 4 Отговор
    Баце не блести с ум, но поне е мъж. А тоя гологлавия хем е тъп, хем не е никакъв мъж.
  • 73 Кънчо

    1 2 Отговор
    Ех Славче,щом не вземаш няма да управляваш.Не им трябваше такъв,морални не им трябват.

    Коментиран от #74

  • 74 Hoho Boho

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "Кънчо":

    Чалгарят к'вото взел, взел.
    Да не мислим повече за него...
  • 75 ККК

    1 0 Отговор
    И защо изобщо трябва да ги субсидира държавата? Те трябва сами да се издържат!!! А пък Славчо е като честната Марийка от горната махала......

    Коментиран от #76

  • 76 Hoho Boho

    0 1 Отговор

    До коментар #75 от "ККК":

    Много точен коментар!
    Славчо му е намерил цаката как да се издържа...

    Какви са тия смехотворни субсидии?
    Те, бабите изхвърлят повече пари на телефонни измамници
  • 77 Без Негри в БГ

    1 2 Отговор
    Новите партии като Възраждане (истинските патриоти) от къде ще вземат финансиране за тв време, реклами, офиси и т.н. ако нямат субсидии?
  • 78 Това

    2 0 Отговор

    До коментар #67 от "Hoho Boho":

    беше повратният момент, в който го принудиха да направи партия! Иначе можеше тази партия да не съществува! Но благодарение на наглостта на политическата класа, не признала референдума и протеста на Слави пред парламента, сега има такава партия! Последните му думи бяха нещо от сорта "Като не щете да ме чуете отвън, ще ме чуете от вътре! И това стана факт!
  • 79 Дългия

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "ИСТИНАТА":

    По добре си стои там !
  • 80 Достойно Слави

    1 2 Отговор
    Чест и почитания Слави! Малко са хората държащи си на думата, защото малко имат тази сила! Това което правиш е правилно и достойно и справедливо! 0трепките се занимават, да плащат за лъжи, а достойните хора като теб, с дела!

    Коментиран от #84

  • 81 САТЪРА НА ХАНА

    0 2 Отговор
    СЛАВЧО , НИКОГА НЕ Е ПЯЛ БЕЗ ПАРИ
    ............... .......................
    КОЯ ПАРТИЯ Е НАПРАВИЛА ПАРИ ОТ ГАВРА С ВЕЧНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЕСНИ ?
    ....... ОТГОВОР : ИМА и ТЪП НАРОД
  • 82 САМО ДА НАПОМНЯ

    1 1 Отговор
    Че Слави и Любо Нейков играеше Генерала доста сполучливо точно те въздигнаха Боко на бял кон. А Салви винаги е Плюл по Дясното.. Не му вярвам
  • 83 АРИТМЕТИК

    0 0 Отговор
    Доста странно ми изглежда това че Слави Трифонов е взел 136 223 лв. субсидия за Парламент с живот от 1 месец по 1 лв. на глас, както твърди той, а ако се умножи по 8 е трябвало за 1 година да вземе 1 089 784 лв. Той обаче е взел към 500 000 гласа, което по 8 лева е 4 милиона за година. Но тъй като е взел уж по 1 лв, то трябва за година вземе 500 000 лв. за година. Но тъй като Парламента живя само 1 месец то трябва да вземе 12 пъти по-малко то значи трябва да вземе само 41 666 лв.
  • 84 Слави Номер 1

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "Достойно Слави":

    Силата е в Истината !!!! Завинаги Слави и ИТН !!!
  • 85 възпитаник

    0 0 Отговор
    Богата България 240 тъ---- колко пари пребират и освен тях и извън парламентарни ид---- и те се облажват и всяка година се роят хран------и БОЖЕ ОПАЗИ НАРОДА ОТ КРАДЦИ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове