Last news in Fakti

19 Февруари, 2013 08:28 18 637 68

Дайнов: Борисов допусна грешка с уволнението на Дянков

  • дянков-
  • оставка-
  • борисов
Дайнов: Борисов допусна грешка с уволнението на Дянков - 1
Снимка: БГНЕС

 

Министър-председателят допусна огромна грешка с уволнението на заместника си Симеон Дянков. Това заяви политологът Евгений Дайнов в дискусия със анализатори по Нова телевизия.

„Борисов не трябваше да хвърля на тълпата главата на Дянков и сега единствената, която остана да стърчи, е неговата”, обясни Дайнов. И допълни, че ГЕРБ вече има само една отговорност – да доведат по мирен и демократичен начин до смяна на властта.

Ескалиращото напрежение на протестите из цялата страна трябва да доведе до предсрочни избори, смята социологът Кънчо Стойчев. Той обаче бе категоричен, че евентуален ранен вот не трябва да се организира от вицепремиера Цветан Цветанов, защото ако стане така, „по-добре всички да се застреляме в главата”.

„Ако има предсрочни избори, основните искания на недоволните граждани вероятно ще бъдат забравени”, коментира от своя страна политологът Иво Инджов.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    1 1 Отговор
    Хвалипръцко нещо се покри. Нормално е да си тръгне Дянков, защото като започне да потъва кораба първо мишките и плъховете се спасяват.
  • 2 мачкайййй

    1 1 Отговор
    Мутрата няма ли да излезе с бухалката да бие, нали е каратист????
    Да мачка стари бабички и деца?
  • 3 ely

    1 1 Отговор
    сега са ЕРП -тата, но следват мобилните опеаратори и виваком, банките всичко кожодери на потребителите. БОЙКО направи грешка, сам беше казал преди години; падне ли финансовия министър пада цялото правителство, както видяхме уволнил е финансовия министър в 2 през нощта съвсем поз въздействие на емоции и не обмислено. Хората от които трябва да се освободи това са МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ.
  • 4 Бай хой

    3 1 Отговор
    ГЕРБ АДИОС.

    Коментиран от #6

  • 5 Киро

    1 1 Отговор
    Най-лошото е че, няма кой да изберем след тях. Много е важно следващите които ще дойдат на власт, да се закълнат в собствената си глава както го направи Волен Сидеров, но не оставайте с впечатление, че трябва да дойде Волен, защото това означава етническа война. И най важното е че трябва да гласуваме, а не да гласуват само турците и циганите, и да дойдат на власт други етнически парламентарни групи, защото българите не можем да си оправим държавата, та какво остава за другите.
  • 6 БУМЕР КАМОР

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бай хой":

    mechtai si cherven smeshko

    Коментиран от #8

  • 7 GOGO

    1 1 Отговор
    Ако само това му беше грешката - с мед да го намажеш!
  • 8 гепи

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "БУМЕР КАМОР":

    Тука не става въпрос, кой какви политически пристрастия има, а как да изхрани семейството си и как да живее в тази държава въобще.
  • 9 Батиста

    1 1 Отговор
    Премиерът не допусна грешка.Той направи поредица от грешки.Дойде на власт с бял кон и любовта на народа.А сега я докара до там - да го замярват с камъни .
  • 10 Бай хой

    1 1 Отговор
    Българите не се изчерпват с червените мутри, пожарникари, доносници, бандити, охранители и друга гад. България е раждала и ще ражда достойни граждани. Отървем ли се от палячовците, крадците и бандитите всичко ще си дойде на мястото. ГЕРБЕРАСТИТЕ за четири години не сътвориха нищо положително и затова трябва да бъдат съдени. Напред България, мутрите в затвора.

    Коментиран от #12

  • 11 МММ

    1 1 Отговор
    Някой зададе ли си въпроса защо сметките скочиха един месец след референдома за АЕЦ-Белене?
    Как може да се постигне една такава мащабна организация в цялата страна без политически бомби заложени от предишни правителства?
    Отчайвам се от безочието на БСП, Атака, ДПС и България на ГРАЖДАНИТЕ, които само използват народното недоволство а всъщност техни представители ни докараха до това положение.
    Сега обикалят телевизиите но не смеят да излязат на вън, пред хората.

    Коментиран от #31

  • 12 опит

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Бай хой":

    Ти опитвал ли си някога да вземеш кокола на бясно куче??

    Коментиран от #19

  • 13 Бай хой

    1 1 Отговор
    За положението в момента отговорни са единствено управляващите от ГЕРБ. Четири години чуваме само оправдания че другите били виновни. Стига лъжи. Ако другите са били виновни защо не са в затвора като ГЕРБ притежаваше цялата власт. Назначаваше съдии, прокурори, гласуваше еднолично закони. Търпението на народа се изчерпа.
  • 14 диан

    1 0 Отговор
    кои го е уволнил тои сам избяга
    нали искаше от чужбина да го харесват
    нали там ще ходи
    тук няма да стои
    тука кучета ги яли
  • 15 Насо

    1 1 Отговор
    С тези цени на тока,ще стане ясна грешката от спирането на проекта АЕЦ Белене. Това е може би най-голямата грешка на иначе най-доброто (или на-малко лошото) правителство за последните 2 десетилетия! Протестите дано поне до едно полезно нещо доведат -да се разсекретят всички договори,от сектор енергетика -така ще се види кой аджеба продаде България,с тези зарабовщи в ценово отношение договори. Отговорни са всички последни 3 правителства -На Костов,на Симеон и на Станишев -ами крадоха без мярка ,от къде й е таз душа на таз енергртика,незнам -то не бяха 'консултации' по енергопроекти като Цанков камък,то не бяха ЧУДЕСА...!!!
  • 16 Икономиста

    1 0 Отговор
    Мога да ти обесня защо сметките скочиха толкова-защото за три години три пъти вдигаха цената на тока.Всеки следващ процент не се сумира с лредния .Ако единия е 6 другия 7 апоследният13 не значи че увеличението общое 26 процента.Всеки следващ процент е върху сумата от предното овеличение плюс ДДС.с НАТРУПВАНЕТО ЦЕНАТА ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ НАД 50 ПРОЦЕНТА.Отделно от това има и незаконнидобавки.
  • 17 Гост2

    4 1 Отговор
    Един от малкото хора с акъл и принципи . Лошото е че умните си заминаха , сега кораба потъва с тиквата и Найденов-Калинката
  • 18 Бай хой

    1 0 Отговор
    Тия договори са секретни само за Българския народ. Така ще е докато в парламента пребивават не народни избраници а мафиоти, членове на управителни съвети и членове на бордове на директори.
    Мутрите предизвикаха народното недоволство за да отвлекат вниманието от редицата скандали и провали но народа не е глупав и ще ги измете. Палячото си мислеше че като направи проверка на месечните сметки ще стане герой ама не му излязоха сметките тоя път.Явно подобна ситуация не е описана в Винету.
  • 19 тх-ранец

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "опит":

    Срещу хиляда разгневени човека колкото и да е бясно кучето, би се скрил в най-дълбоката дупка на земята, а какво до говорим за 10 000 или за 100 000 човека. Та по единично за всеки от нас са много страшни мутренските групировки, ама да се изправят срещу една талпа народ да ги видим...един народен съд с публично линчуване и за отрицателно време ще са в затвора :)

    Коментиран от #22

  • 20 Румен Янев

    1 0 Отговор
    Това с " уволнението " си е пълен цирк
  • 21 FRIDAM

    1 0 Отговор
    Стани6ев 6е доиде и 6е ви насади на па4и яица спокоино.И тогава 6е мал4ите 6тото 6е ви изадат прасетата в белене.

    Коментиран от #23

  • 22 pacoran

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "тх-ранец":

    Кви 100000 бе то незнам дали имаше толкова в всички градове явно на БСП не са им стигнали парите да дадът на неграмотните!
  • 23 pacoran

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "FRIDAM":

    Да дойде и да им е.. м....та пак и тогава ще ревът за Бойко ама няма повече да се занимава с тия неграмотни които не помнат кво беше преди от крадене убийства и отвличания!!!!!
  • 24 Оня

    0 1 Отговор
    Всичко е Политология...
    За СКАПАНИЯТ НИ НАРОД това са новини, СКАПАНИЯ ни народ не може да съди адекватно - обаче!!!
    Скапаният ни народ е СКАПАН... и е скапван в продължение на дълги години!
    Това което се случва е ПРОПАГАНДА, пропаганда на червените - "червиви" хмери.
    Който гласува за "комунистите" ...ще сърба ГОТЧИВА попара!

    Коментиран от #27

  • 25 неутрален

    1 0 Отговор
    Няма ГЕРБ има Станишев ..
    Ако някой мисли, че ще е по-добре, да вземе да се застреля..
  • 26 Банкя

    2 1 Отговор
    Кое уволнение бе хора, не разбрахте ли че заради Зърнопроизводителите и Бойко Б. и Найденов ..... Дянков си тръгна сам. Финансов Министър е Дянков а не Борисов и Найденов. Като си правят своеволия да се оправят.
    Браво на Дянков. От тук нататък ще ядем хурката....... ГЪРЦИЯ 2
  • 27 мъпетите

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Оня":

    Тъй говориш все едно Герб не са комунисти, както и НДСВ, СДС и т.н.
    Името не прави човека, но произхода на парите и лидерите прави партията!!!!
    В България НЕ е имало никога случаен режим или партия, няма как да стане.......
    В момента най вероятно кукловодите обмислят, кой артист да замени сегашният.
    Сори, но това е истината, колкото и гадно да звучи. Прехода си беше и си остава една голяма лъжа за реална промяна, за тва се и о.раха и нещата за пореден път.
  • 28 ХАХАХА

    0 1 Отговор
    Ха, бойковска кратуна разправя за "неграмотни аборигени". първо съдейки по "грамотния" ти "коментар"и правопис, само и единствено става ясно колко "грамотни" сте всички бойковски фенове, също толкова, колкото Великия си лидер. Второ, фрапантна е животинската дивотия на тези "умници", дърдорещи за убийства, крадене и т.н. и как, разбираш ли, кратунката камо ли не направо е изчистила всичко. Само дето няма разлика, че е и по-зле. Още по-зле е от преди, но на доказано глупавите овце явно е достатъчно да им дрънкаш глупотевините си по телевизията и останалите медии и те да ти вЕрват, завладени от сладкото блажено невежество. Как лесно се забравя всяко изстъпление и скандал около ББ. Така им изнася на някои.Следвайки безропотно мутренския си вожд.А е едно и също от започването на т. нар. "ПРЕХОД"!!!Едни исъши, само в различни одежди. То не беше СДС, БСП, НДСВ, ГЕРБ И т.н.
    Какво цвилите всички, бе, има само едно-единствено сигурно нещо: никой, когото изберете, няма никога да "опраи" или промени нищо, освен своето собствено финансово и имотно състояние. Това е всичко е отдавна обречено. Само остава да се чака абсолютният крах, когато циганите ще завладеят всичко. Но на стадото как да му се обясни, нали е именно такова, ръководи се според тоягата. Докато и то изчезне.
    А иначе на разните сергеисти и разните бойковци, може да с екаже само едно: нат..вайте си го всички!
    Не трябва да се гласува за НИКОГО!!!

    Коментиран от #34

  • 29 КараИван

    1 1 Отговор
    Стига бе лизачи-стига ревахте на омряло.Вашата свърши.Опоскахте хазната ,сега ревете.Великият ви вожд да хваща гората и вие с него.

    Коментиран от #36

  • 30 Оня

    1 1 Отговор
    Ти си далеч от тук, явно.
    Мери и цели в обсег... Лесно е да се коментира от далеч, ела ...
    кацни, живей и ще говорим...
  • 31 оптимис

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "МММ":

    edin zdravo mislesht
  • 32 Никко

    1 0 Отговор
    До тук добре,но какво ще дойде след това...само не Костов или Станишев!
  • 33 Оня

    0 0 Отговор
    Пост 30 е до XAXAXA (28)
  • 34 Адам Смит

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "ХАХАХА":

    Виждам моите думи написани от друг. Поздрав! Колкото по- скоро, повече хора проумеят, че партиите в България имат една майка толкова по- скоро ще се стигне до промяната за която мислещите хора бленуват.
  • 35 ники

    1 1 Отговор
    boiko borisov obra cqloto nedovolstvo na horata za koeto sa vinovno troinata koalicia i nai mnogo serjo koito glasuva za serj ne e nared

    Коментиран от #38

  • 36 Клаус

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "КараИван":

    Българино, пиши грамотно и се опитай да видиш, какво се случва малко по- далеч от носа ти. Мисли, ако не можеш, слушай по умните от теб!
  • 37 НОВА КОНСТИТУЦИЯ

    1 0 Отговор
    НЕ ГЛАСУВАЙТЕ В ЗНАК НА ПРОТЕСТ! Не бъдете глупави и не се поддавайте на манипулации. Кукловодите винаги са едни и същи!
  • 38 айде бе?!

    1 1 Отговор

    До коментар #35 от "ники":

    ХА ха ха
    Обрал е, Ноне недоволството, макар, че скри в миша дупка.
    Кой направи далаверата с Лукойл? Помните ли държавния резерв?
    Кой ви вдига цените на тока чрез измисления ДЕКВР? Под чие ръководство е този орган?
    Кой строи фотоволтаици и перки, за да гарантира чисти печалби за чужди и наши тарикати?
    Кой пусна и оневини най големите гангстери, които тормозят народа 23 години ?
  • 39 пича

    0 0 Отговор
    Така е, кукловодите в момента се ослушват за новия "месия", който да залъже за пореден път гладния народ!
    Скоро ще видим кой ще бъде....
  • 40 Чичко

    0 0 Отговор
    Протестите продължават!

    Evgeni Ganchev
    ВСИЧКИ АДМИНИСТРАТОРИ ПО ГРАДОВЕ СЕ РАЗГРАНИЧАВАМЕ ОТ ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ДАНИЕЛА ПЕЛОВСКА ДНЕС В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ! НИКОЙ ОТ НАС НЕ Е УПЪЛНОМОЩАВАЛ ТОВА ЛИЦЕ ДА НИ ПРЕДСТАВЛЯВА КЪДЕТО И ДА Е БИЛО! ТОВА Е ОПИТ ЗА СЪБОТАЖ НА ПРОТЕСТИТЕ И РАЗЕДИНЕНИЕ НА НАРОДА! НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ДА НИ МАНИПУЛИРАТ! С ТЕРОРИСТИ НЕ ПРЕГОВАРЯМЕ! НИКОЙ ОТ НАС НЕ Е СТЪПВАЛ В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ! ТЕЗИ, КОИТО ВИДЯХТЕ ДНЕС ТАМ СА НАРОДОПРЕДАТЕЛИ, ПОСТАВЕНИ ЛИЦА НА ДЪРЖАВНАТА МАШИНА, ЧИЯТО ЦЕЛ Е ДА НИ УСПИ!
  • 41 БОКО:

    1 0 Отговор
    Даниела Пеловска е известна фигура в Добрич, приватизатор на Макаронената фабрика, пише “Биволъ”. Чрез фирмата “Сердика турист” тя притежава и голям хотел на морето в Кранево – ”София пласт”. Проверка в Агенцията по вписванията показва, че Пеловска е доста имотна и на практика е милионер.

    Била е член е на НС на СДС, напуснала през 2005 г., за да стане водач на листата на Новото време в Добрич на парламентарните избори.

    Дъщерята на Пеловска арх. Павлета Пеловска, родена 1984 г., е била управляваща на Макаронената фабрика заедно с майка си, а сега е назначена от ГЕРБ за заместник-кмет в столичната община, район Изгрев.

    Синът на Пеловска Васил Руменов Пеловски през 2010 г. печели конкурс и е назначен като юристконсулт в Столична община.

    Източници на “Биволъ” твърдят, че е близка с премиера Борисов, който често се консултира с нея по телефона. На днешната пресконференция обаче Пеловска излезе “от прикритието” и се яви на журналистите като опозиционер.
  • 42 Бай хой

    0 1 Отговор
    Споко човече. Винету не може да заблуди и пет годишно дете вече. Сега ГЕРБЕРАСИТЕ се правят на незаменими макар и народа да разбра че и магаре би се справило по добре от тиквун. По лош от тиквата няма не само в България но и в целия свят. Тоя трябва да бъде изритан и набутан в затвора.
  • 43 Бла бла

    1 0 Отговор
    Вчера гледах по ТВ ,как 14 годишни излязоха на протест,през това време техните родители смучат ракийката.Тези деца нямат ли родители брей .Егати.Един бой ,дърпане на уши и айде по леглата...купон по през нощи.Полиция да им иска лични карти....На някой му трябва Хаос ,видите ли дошъл края на света.А през това време ДПС БСП И КОСТОВ милеят за народа,стоят си на топличко и смучат уискито отлежало 23години. А ние да им проправяме пътя....един глупав по глупав народ...
  • 44 огнян

    0 0 Отговор
    бесепарите надробиха голяма каша и сега искат да се върнат и да заметат следите-стига толкова лъжи и фалшиви прогнози
  • 45 БУБА

    1 0 Отговор
    Довечера всичко ще бъде спокойно,заспивайте,пребройте до 10, отзад напред както го обичат ДПС и серГЕЙчо. Релакс ,хванете ближния за онова место и го дърпайте, леко,още по лека,отпуснете се.Сега го направете още веднъж ,вече спите , дълбок сън обгръща вашето хилаво ,студено и изгладняло тяло,не се събуждайте ,без това сте спали 23години още малко и ще настъпи края на вашите мъки,края на всичко . Спи народе ,а аз ще се погрижа за майка БГ ,а през това време цигани ще ви оберат до шушка . Те няма да лягат ,тях хипноза не ги хваща,тях и ток и вода не ги вълнува.Ти ще платиш цялата софра,но пак ще бъдеш бит и мразен от тях.Защото когато си беден те няма какво да гепят,а това ги ядосва още повече и могат да те вземат жалкия животец .....ах отивам при Партийни централи да ми платят за този пост....
  • 46 Стар Българин

    1 0 Отговор
    Хора, разберете. Ако свалим Бойко, на негово място ще дойде някой от предишните крадци на Държавата! всички се надпреварват и се възползват от протестите, което е много грозно, подло
  • 47 Симо

    0 1 Отговор
    Стига бе блюдолизци.Или пък страхливци.Все още има кадърни хора в тази държава.Няма незаменими хора.До живот ли да ги държим тия.То Папата не е незаменим камо ли тия.
  • 48 незаменимия

    2 1 Отговор
    Добре бе с какво Мутрака е незаменим, какво може, какво умее????
    Образование - килийно (милиционерската школа).
    Чужди езици - НЕ.
    Стаж - бияч и съгледвач, егати стажа.
    Този ли човек е незаменим, много сте жалки!!!!
    То и едно магаре може да го замени, даже ще ни излезе и по евтино.

    Коментиран от #49, #50, #57

  • 49 Стар Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "незаменимия":

    Работата е там, че няма кой да дойде на неговото място, бе, човек. Ако искаш създай нова партия и тогава говори така.
  • 50 todor

    2 1 Отговор

    До коментар #48 от "незаменимия":

    Явно ти си от мутраците, които това правителство подгони.
    Мутрите,БСП и ДПС се уплашиха след като започнаха да ги осъждат, да връщат старите договори и заменки и се паникьосаха. Пуснаха пред мирните мротести главорезите на октопода и със страхливите си душички мислятя че ще уплашат Бойко. Дръж се Бойко, тези, които не врещят по телевизиите, са с тебе! Народа ще им го каже на изборите!

    Коментиран от #51, #52, #54

  • 51 Стар Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "todor":

    Приятел , никого не защитавам , просто мисля логично.
  • 52 Стар Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "todor":

    Извинете ме за спама. Обърках работите.
  • 53 гост

    0 0 Отговор
    kakvi mutri e podgonilo tova pravitelstvo ,4e ne6to ne se se6tam???koi e vlqzal v zatvora ili sa mu otneli nezakonno pridobito imu6testvo?ne za6titavai nekompetentnite ot tova pravitelstvo!
  • 54 избори

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "todor":

    Ако бойко издържи до изборите...
  • 55 Стар Българин

    0 0 Отговор
    Властта трябва да е на народа, а не на тези в парламента, които ушким са наши политически слуги!
  • 56 joni

    0 0 Отговор
    mng si prav kolega ,ima vse ohte umni i obrazovani xora v bg
  • 57 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "незаменимия":

    ами като за първо 4е е пове4е МЪЖ ОТ ТЕБ БЕ ,и не ми се наемаи 4е само по форомите сте много силни такива плахоци като теб ,и като ви опре на дупето пла4ите пове4е от жени
  • 58 Насакоту Яката

    0 0 Отговор
    е сега ваче сме като гърците - прости и нахални, остана да ни вдигнат и заплатите и пенсиите като техните
  • 59 123

    0 0 Отговор
    Абе българино??????Ти не си ли от тоя "СКАПАНИЯ НАРОД".Да не би да си гърче,турче я па цигане????
  • 60 гито

    0 0 Отговор
    Едно време БКП също говореше ,че те са най добрата алтернатива
    тъй ,че господа гербаджий вземете тези твърдения и си ги заврете в най -близкото ви тъмно и влажно място в долната част на гърба.
  • 61 gnida

    0 0 Отговор
    Алтернатива на Б.Б.??????????Не ни е нужна .Да изтрае до изборите , да се самоонищожи като царя , като сдс , като ббб и толкова.Хората не се борят кой ще ги управлява , борят се за по-добър живот.Едно време Жан щеше да го отнесе , така че и комунистите да му мислят.

  • 62 Иванаки

    0 0 Отговор
    до57.Госта-дай си адреса да ти дойдем на гости мъжаго.Много си отворен.
  • 63 оставка

    1 1 Отговор
    Няма да е грешка и Борисов да си даде оставката и останалите му хора.
  • 64 kkkk

    1 1 Отговор
    нека да вкара в затвора депотатите които са направили договорите и които са виновни за кражби от българия
  • 65 гет

    1 0 Отговор
    Не е важно кой ще дойде на власт след сегашното правителство,важното е да си носи отговорността,а това може да стане единствено след като се потърси отговорност на господата министри от 90г. до сега.
  • 66 леля Гинка

    0 1 Отговор
    Генчо що ма маме не одиш да си скриеш комунистическата глава някъде.Болно ви е,че келеш кат Вдянков който беше троянски кон на БКП му ритнаха главата и вече няма кой да забърква каши кат за последно.
  • 67 ддд

    0 0 Отговор
    всичките са за кауша м....м
  • 68 реалист

    1 0 Отговор
    Хората не излизат да свалят правителства,това упражнение го правихме вече.Разбра се,че ползата е никаква.Сега отново политици се спреварват да яхнат народното недоволство и да се "въздигнат".Отново пращат платени лумпени да провокират тълпите........все старите игри.Управляващи и опозиция,наситихме се на вашите номера.Народа е отвратен от тази уродлива "демокрация" и най вече от вас, независимо дали сте на власт.Писна му от политическия модел на "управление".....(експлоатация) .Нещем нито изборите ви ,нито вас.....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове