Last news in Fakti

18 Февруари, 2013 11:23 22 180 157

Дянков хвърли оставка, Томислав Дончев е новият финансов министър

  • симеон дянков-
  • оставка

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова да бъде избрана за вицепремиер

Вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков е подал оставка, съобщиха от правителствената пресслужба.

Премиерът Бойко Борисов ще предложи на народните представители в парламента да гласуват персонални и структурни промени в състава на българското правителство. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Предложенията на министър-председателя предвиждат Симеон Дянков да бъде освободен като заместник министър-председател и министър на финансите, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова да бъде избрана за вицепремиер, а Томислав Дончев да бъде избран за министър на финансите и управление на средствата от ЕС.

По повод подадената оставка, вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков заяви, цитиран от пресцентъра на министерството: „Благодаря на премиера Борисов и колегите в Министерския съвет за многото часове съвместна работа и постигнатите успехи. Най-вече благодаря на експертите в Министерството на финансите, с помощта на които България си върна финансовото здраве. Ще продължавам да помагам с каквото мога и в бъдеще.“

Финансист №1, който от по-миналата седмица е в САЩ, вбесил премиера Бойко Борисов заради категоричното си решение да забави плащанията на селскостопанските производители до март-април.

Преди да обявят официално от Министерски съвет за рокадите потърсихме за коментар политическия съветник на Симеон Дянков, Бетина Жотева, която се оказа, че е в болнични и не знаела за случващото се.

Кой е Симеон Дянков

Дата на раждане: 13 юли 1970 
Семеен, с две деца.

Образование:
Езикова гимназия, гр. Ловеч
Магистър и доктор по международни търговски и финансови отношения в Мичиганския университет.

Професионален опит:
От 1995г. работи за Световната банка като Главен икономист по финанси и частно дело. Работи по страните, най-застрашени от кризата в световен мащаб. Участва в различни програми на банката по приватизация, корпоративно управление, регионални реформи в Северна Африка, Източна Азия и други райони на света. Водещ автор на годишния обзор на Световната банка - World Development Report 2002. Автор на повече от 70 специализирани статии в най-авторитетните икономически издания в света - Quarterly Journal of Economics, American Economic Review, Journal of Finance, Journal of Financial Economics, Journal of Public Economics. Създател на годишния доклад "Doing Business Report", най-продаваното издание на Световната Банка в над 100 000 копия. Един от 100-те най-цитирани икономисти в света. Директор на научен център в Харвард.

Оставките в кабинета на ГЕРБ

Над дузина оставки белязаха досега мандата на кабинета „Борисов” и то за по-малко от четири години.

Само в здравното министерство начело министерският пост поемаха общо четирима. Преди четири години там поста зае Божидар Нанев, който беше уволнен и сменен от Анна - Мария Борисова. Тя също не се задържа дълго и след интрига на Дянков и на нейно място дойде Стефан Константинов. По-малко от година и Константинов бе отстранен и постът му зае Десислава Атанасова.

От Министерския съвет си отиде и икономическия министър Трайчо Трайков - на негово място седна заместникът му Делян Добрев. Първият сменен министър беше Румяна Желева, най-неуспешният кандидат за еврокомисар. След като се кандидатира за еврокомисар, на нейно място дойде министърът на отбраната към момента - Николай Младенов, който беше сменен от Аню Ангелов след провала на Желева.

В транспортното министерство поста на министър трябваше да напусне Александър Цветков, който бе заменен от Ивайло Московски.

В навечерието на президентския вот скамейката с кадри на ГЕРБ се поизпразни и когато Росен Плевнелиев и Маргарита Попова бяха избрани за държавен главаи вицепрезидент.

На техните места като регионален и правосъден министър застанаха Лиляна Павлова и Диана Ковачева.

Йорданка Фандъкова беше командирована от поста министър на образованието за кмет на София. На нейното място седна Сергей Игнатов, който беше сменен от председателя на БАН Стефан Воденичаров, който оглавяваше инициативния комитет за референдума за АЕЦ „Белене“.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    1 6 Отговор
    Ураааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

    Коментиран от #114

  • 2 Батиста

    1 2 Отговор
    Един по един - вън от управлението.
  • 3 4040

    1 5 Отговор
    суперррррррррр
  • 4 тито

    1 2 Отговор
    Първата крачка е направена......нетрябва да спираме--само напред...
  • 5 123

    1 2 Отговор
    Айде!!!! Остава само ония другия да си вземе маркуча под ръка и да почне да пръска
  • 6 Мартин Патарински

    7 1 Отговор
    жалко, доста кадърен и образован човек.. Не издържа на евтините номерца, скалъпените компроматите и платените медии

    Коментиран от #26

  • 7 gnida

    3 1 Отговор
    "Участва в различни програми на банката по приватизация, корпоративно управление, регионални реформи в Северна Африка, Източна Азия......."И тези страни дето се месил в тях дали живеят по-добре?Каква трагедия че си подаде оставката.Онова горе ми прилича на препоръки за работа.И аз ще дам една-здрав , прав и корав-трябва му една кирка и ще сътвори чудеса.За икономист -не става.Е т'ва ми е личното мнение ....Някой може да го харесва.....
  • 8 Вихрен Ганев

    1 2 Отговор
    На какво се радвате? Че на един от най-добрите български политици му писна от вас, постоянно мрънкащи и недоволни?
    Нещата тръгнаха да се оправят и пак ще ги върнем по старо му.
    Честито. Сега намерете по-добър.

    Коментиран от #10, #12, #13

  • 9 tati

    1 1 Отговор
    той пича си го каза пари няма какво се радвате дянков сам каза ако сега се плати на богатите зънопроизводители сам ще си подаде оставката боли го к... за простаците във тази държава на глупаци и тарикати където всеки гледа да прецака другия
  • 10 гнида

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Вихрен Ганев":

    Ти май си хапнал парченце пица , ама не постна(пенсионерска или вдовишка)
  • 11 едел

    2 1 Отговор
    Американското протеже вече се нагуши, о.ра държавата , а сега ще си плюе на петите без съд
  • 12 ДРФ

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Вихрен Ганев":

    Другаря Станишев ще е много доволен
  • 13 Румен Янев

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Вихрен Ганев":

    изпи ли си хапчето сутринта братленце ?????

    Коментиран от #62

  • 14 tati

    1 0 Отговор
    Призивите за предсрочни избори искат да предотвратят възможността за по-голямо гражданско участие в управлението”, заподозря той. От опозицията целят да не се овластят гражданите и да не минат исканите референдуми, един от които касае възможност за отзоваване на политици.
  • 15 До Вихрен

    1 5 Отговор
    И как по точно се оправят нещата. Вихрене.Попитай някой пенсионер или мизеруващ Българин,а такива са 80% от населението.НАРОДА ГЛАДУВА И МИЗЕРУВА ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ДЯНКОВ.Икономията е майка на мизерията,доказано при това.Пари трябват на народа,не празни приказки,СТАНДАРТ,да се почуства Европеец,а не Индянец,в собственната си държава.
  • 16 економист

    1 1 Отговор
    евала!дреме му .човекът си има достатъчно ангажименти извън Бг.Сега ще има поне време за тях.Проблемът с неговото име е чисто български- признат и уважаван в цял свят а в Бг замерян...с яйца от простаците и лумпените.
  • 17 Румен Янев

    1 0 Отговор
    Томислав Пейков Дончев е роден на 6 август 1973 година в Габрово. През 1991 година завършва гимназия в Габрово, а през 1997 година - философия във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. В периода 1997-1999 година работи като учител в Хуманитарната гимназия „Св. св. Кирил и Методий“ в град Велико Търново - преподава психология, логика, етика, философия. През 1999-2000 година Дончев е редактор в Радио Габрово.

    През 2000-2004 година е изпълнителен директор на организацията Високотехнологичен бизнес инкубатор Габрово, а през 2004-2007 работи в Институт „Отворено общество“. През 2005 година завършва едномесечен курс по бизнес мониторинг в Академията по бизнес мониторинг в Оксфорд, Великобритания. През 2006 година получава магистърска степен по стопанско управление от Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“.

    През 2007 година е избран за кмет на Габрово като кандидат на ГЕРБ. Печели на втори тур срещу Николай Григоров. През март 2010 година е избран за министър без портфейл, отговорен за управлението на субсидиите от Европейския съюз..........Нещо не разбирам .....Че е габровец гербер - да но защо в историята му понятието фитатси не съществува ???? Май е рано да се радваме !!!!
  • 18 име

    2 1 Отговор
    Дянков е един шпионин на Рокфелер !! Такива, като него има по цял свят и на тях им се плаща за да ЗАТРИВАТ ИКОНОМИЧЕСКИ ДЪРЖАВИТЕ СИ !! Идеята на РОКФЕЛЕР е парите в света да са само в малка група "хора" !!
  • 19 tati

    1 0 Отговор
    Призивите за предсрочни избори искат да предотвратят възможността за по-голямо гражданско участие в управлението”, заподозря той. От опозицията целят да не се ОВЛАСТЯТ ГРАЖДАНИТЕ и да не минат исканите референдуми, един от които касае възможност за отзоваване на политици и намаляване броя на депутатите от 240 на 80 максимум
    той пича /Дянков/ си го каза пари няма какво се радвате дянков сам каза ако сега се плати на богатите зънопроизводители сам ще си подаде оставката боли го к.. за простаците във тази държава на глупаци и тарикати където всеки гледа да прецака другия
  • 20 втн

    1 1 Отговор
    много се забави тоя, може да е добър като финансист но не и за изоставаща и тънеща в мизерия държава. сега да се готви следващата жертва
  • 21 Мата Хари

    1 0 Отговор
    Късно е либе за китка. Корабът потъва!
  • 22 гост

    1 0 Отговор
    Вихрен е много прав от сега да му мислим кой ще дойде на неговото място.
    Относно мизерстващите българи. Едвали има на света по висок процент мързеливи и претенциозни хора от Българите.
    Който си бачка е добре другите само се жалват и чакат.
  • 23 ники7878

    0 1 Отговор
    очно така хвърля си оставката защото опропасти държавата а сега си намери много добра и скъпо платена работа в америка. за какво му е още да стои тук като вече няма далавера окрадоха каквото можаха това еда т истината
  • 24 Гост

    1 0 Отговор
    Всички писукат, че нямат пари обаче като бръкнат в джоба.. и като извадят он'я телефон за 800 лева. Ема... как, бре ? Нали пари нямате ? Странна работа..
  • 25 Ники

    0 1 Отговор
    Да, добър финансист, но за кого беше добър? За Българите или за мафиотската структура нарекла се "Световна Банка"?
  • 26 юнайтед

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Мартин Патарински":

    От глупаци като тебе и любимецът ти Вдянков , страдат сега хората

    Коментиран от #48

  • 27 Просто човек

    6 1 Отговор
    Поредният можещ и знаещ си отива !!!
  • 28 До гост

    1 1 Отговор
    Е като са бачкали пенсионерите,къде им е достойнството на старини.Работещите в момента не им плащат редовно,лъжат ги.Други работят за жълти стотинки.ИЗВАДИ СИ ГЛАВАТ ОТЗАД,КЪДЕТО ТИ Е.нА НАРОДА МУ ТРЯБВА сТАНДАРТ И ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ДА ВОДИ ПРАВИЛНА СОЦИЯЛНА ПОЛИТИКА.За едни приближени на кабинета е икономика положението в момента,въпрос на цифри и печалба,за останалите 80% е икономия,сиреч мизерия.ЕДНИ КРАДЪТ ДРУГИ ПЛАЩАТ ЗА ТОВА.
  • 29 Иван Белев

    3 1 Отговор
    дянков трябва да остане. без него ще е още по-зле...
  • 30 много здраве имаш

    0 0 Отговор
    не знам и нямам информация дали дянков е негов доверен човек, но ти бъркаш !Това не идея на Рокфелер.Откак света светува и финикийските знаци са в употреба винаги са били под контрола на една малка шепа хора.сам знаеш от каква народност са те!както искаш ги наричай- ротшилд, рокфелер, масони, трилитерална комисия и т.н.Важното е че другите нямат тази способност и така ще си бъде и занапред колкото някой да се мъчи да промени нещата.

    Коментиран от #34

  • 31 Кмета

    5 1 Отговор
    е сега вече го закъсахме, това ние най-образования политик
  • 32 дреме ми на .....

    0 0 Отговор
    Страх ли немаш а ...?
  • 33 Аз

    1 1 Отговор
    Ядосал премиера... Глупости. Всичко това е добре замислена и режисирана постановка, и добре изиграна в точния момент. Дянков си изпълни успешно ролята и сега ще се радва на спечелените облаги. А вие тука си чешете езиците и откривайте топлата вода. България ще тръгне нагоре, но след още поне 5 години, когато се нулират и конфискуват всички капитали с непървичен произход и всички, които не са под контрола на Главния, изпопадат от дървото един по един. До тогава само ще се играят постановки и ще се затягат коланите. Ако някой си мисли, че това с ЧЕЗ, ЕОН и ИВИЕН не е режисирано и предизвикано много отдавна, нека не си прави илюзии. всичко е под пълен контрол.
  • 34 знаещ

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "много здраве имаш":

    ако бяха Масони би било много различно управление
  • 35 йй

    2 1 Отговор
    ББ да не спира до тук ,а да подгонва Ваньо Танов со се Веско и Стефко и останалите кофчезници . Кофти че е средата на месеца за някви си десет дена Дянков ще за губи пари за една къща във Вашингтон . Е сега Цецо ще вземе и митницата под аренда ,вярно ,че за кратко ,но подобре късно отколкото никога
  • 36 1111

    3 1 Отговор
    Следващия е Иван Искров ако не намери 800млн. до сряда ! Дръжте се,става много много интересно,особено за тези с депозитите ! НЕофициалната позиция на банките е,че това е ,,шокираща,,сума,която не е налична физически(?????????????????) в банките???
  • 37 CCCPe

    2 1 Отговор
    Вашите Възрасни роднини живеят като изоставени беззъби маймуни.
    Без достойнсво и пари да си купят лекарсва и храна. Студ и мизерия.
  • 38 Бла бла

    1 0 Отговор
    М....та на БСП и Костов и ДПС и други крадливи тумори .
  • 39 хаана

    2 1 Отговор
    О йе, плъховете напускат потъващият кораб!!!
  • 40 слона

    1 1 Отговор
    Да не пропуснат да направят на Шимона финансова ревизия преди да напусне страната, че после трябва с Интерпол. А в БНБ пари /доколкото левовете са пари/ има.
  • 41 хаана

    1 0 Отговор
    След като си отива работата е ясна, път само надолу, все пак той беше образован човек и знаещ. Явно вижда края на това правителство.
  • 42 Гробаря

    1 1 Отговор
    Петорната коалиция пак ще ви приспи и клати с подобни рокади.
    Даже се амбицират да ви клатят още по здраво защото ако питате Бойко " Вие не сте послушни" и вместо да му ръкопляскате и целувате ръка, макар и на студ, и гладни, и беззъъби, сте започнали да недоволсвате, без неговото разрешение.
    Не забравяйте, че ви управлява бодигарда на Диктатора Живков.
  • 43 Христо

    1 1 Отговор
    Хайде направо цялата пасмина да напусне парламента! Видяло се е че всеки краде и гледа да напълни гушата... Също така трябва да се намали броя на заплатаджиите(депутатите) ! БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЯМА ПАРИ ЗА ХРАНТУТНИЦИ !!!
  • 44 Human

    1 0 Отговор
    ..то вярно, че всички мразехме Дянков, но човека си беше професионалист. Е, сега вече я забатачихме. Бате Бойко, защо все си вкарваш автоголове. Трябваше просто, да извадиш тези договори на монополите и хората щяхме да се кротнем доволно. Павлова и Дончев, ключови министри. Горко ни... Той Дянков, поне знаеше как да скастри онези по - големите крадльовци БСП, ДПС. Дончев, докато се обясни с пелтеченето си, комунистите жив ще го изядат. Бате Бойко, бате Гойко.... какво направи!
  • 45 i_marto

    0 1 Отговор
    Това с Рокфелер аз също го мисля но не е толкова просто да се докаже. Но факта, че работи за световната банка не означава нищо добро.
  • 46 ББТДУ

    0 1 Отговор
    Евала бе Бойко да сложиш ФИЛИСОВ за ФИНАНСОВ министър,вярно филосов,финансис то е все с Ф!
  • 47 тих

    1 1 Отговор
    В българия на почит са мързеливите и неможещите като видят някой че е по кадърен гледат да го смачкат.
  • 48 Мартин Патарински

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "юнайтед":

    Страдат тези, които смятат, че да си плащаш данъците е кражба от народа

    И без обиди, че се познаваме ;)
  • 49 Кастиел

    1 1 Отговор
    въведе нов данък и сега си бие шута, изхарчи фискалния резерв и сега следващия да се оправя , а тия пък ми назначават отново няква пълна муха, нямаща представа от финанси!
  • 50 име

    2 1 Отговор
    Дянков е един шпионин на Рокфелер !! Такива, като него има по цял свят и на тях им се плаща за да ЗАТРИВАТ ИКОНОМИЧЕСКИ ДЪРЖАВИТЕ СИ !! Идеята на РОКФЕЛЕР е парите в света да са само в малка група "хора", докато другите умират от мизерия !!

    Коментиран от #59

  • 51 Самуил

    0 1 Отговор
    Най сетне тоя Дянков да се махне,че не можех да го гледам.Финансов министър-друг път.Да заминава в Мичиган ли е къде не ме интересува.Един крадец по малко в държавата...
  • 52 i_marto

    1 1 Отговор
    Ще те помоля да ми обесниш кое му е толкова умното на Дянков или когото и да било от ГЕРБ.
  • 53 оптимис

    1 0 Отговор
    Един от 100-те най-цитирани икономисти в света. Директор на научен център в Харвард.САМО НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ МОЖАХМЕ ДА ОЦЕНИМ Дянков.Злобата и завистта ни пречи да вървим напред.ПУ ПУ ПУ .............М .........ТА ВИ ПРОСТ БЪЛГАРИН,СРАМ МЕ Е ДА СЕ НАРЕКА БЪЛГАРИН.

    Коментиран от #57

  • 54 gnida

    0 1 Отговор
    Плъховете първи напускат потъващият кораб..................
  • 55 евала батенце

    0 1 Отговор
    ХА ХА ХА
    Стана така, както предвиждаха много хора и както става винаги в нашата родина, която прилича не кенеф.
    Дойде, нас.а се и хвана самолета за Америка!
    За нас остана да му ринем л...та.
  • 56 tanq

    1 0 Отговор
    Жалко, още един умен и кадърен ни изостави. Факт, че сме неспасяеми, и господ не може да ни помогне.
  • 57 Мартин Патарински

    1 1 Отговор

    До коментар #53 от "оптимис":

    не е виновен българина! Виновни са тези, които го манипулират вече толкова години

    Коментиран от #68

  • 58 Гробаря

    1 1 Отговор
    Петорната коалиция пак ще ви приспи и клати с подобни рокади.
    Даже се амбицират да ви клатят още по здраво защото ако питате Бойко " Вие не сте послушни" и вместо да му ръкопляскате и целувате ръка, макар и на студ, и гладни, и беззъъби, сте започнали да недоволсвате, без неговото разрешение.
    Не забравяйте, че ви управлява бодигарда на Диктатора Живков.
  • 59 дРЪН

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "име":

    50 Българина = 55 различни мнения!

    Е нЕма по удобен Народ за ОПРАВЯНЕ!
  • 60 Опт и мист

    0 0 Отговор
    Любопитен факт в биографията на другия вицепремиер Симеон Дянков е, че преди да попадне в полезрението на неолибералните фондации е бил изпратен да учи във Виена от социалистическата фондация „Знаме на мира" (известна още като „Людмила Живкова"). По това време за Дянков се е грижел вторият му баща, който е преподавател по история на Комунистическата партия на Съветския съюз.
  • 61 Alek

    1 1 Отговор
    Човека взе парите хвана самолета чакай да се върне. Жалко че сме толкова наивен народ. тарикат аграрен. Добър финансист не е равно на добър икономист. За да има финанси трябва икономика. Демек добри икономисти за да стигнеме до финансистите. А за да стигнеме до там трябват инженери за да направят пари. А не женствени педали икономо образовани. Докато гледаме открадна човека 100 милиона и си тръгна. Жалко е да вярвате че е оставил нещата без най големите дългове досега в историята на България. Докато държавата не поеме предприятия с които да прави пари ще тънеме в л..на и това си е.

    Коментиран от #65

  • 62 Стоян Димитров

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Румен Янев":

    За него не знам.Но ти дали си го изпил???
  • 63 Human

    1 1 Отговор
    .... той доктор Дянков си знае как се слагат инжекции, не го мислете. Ще се прибере в Сащ и няма да му е на..... за България. Ни гладен ще остане, ни беден. Нито пък ще мисли дали децата му ще имат с какво да се нахранят и дали в училището няма да работят учители за 400лв, които да си го изкарват на учениците. Въпросът е, че сега Гойко ни оставя в ръцете на на човек, който ще оправя финансите на държавата с кръчмарски сметки. От лошо на по - лошо е това. Те комунистите нагли и крадливи, но къде по - образовани и знаещи, което е най - лошота комбинация. Половината синчета на комунистическите лидери от миналото врели и кипели. Дончев и Повлова как например ще дойдат с Овчаров. Този нагъл корумпиран комунист ще им размаже знанията и възможностите на пух и прах. Аз за това казвам, че Герб може да е лошо, но още по лошото е БСП, ДПС или Костов, да не говорим за комунистическата снаха Кунева, която след 20г се сетила, че имало нещо наречено демокрация и права на хората. В България няма опция да избираш между добро и лошо, замислете се.
  • 64 Алек

    4 1 Отговор
    Защо хората в БАН взимат 300 лв, защо лекарите взимат 600, защо полицайте взимат 800.
    Защо висшестоящите икономисти в мин. на финансите взимат 1200 + БОНУСИ за нова година и великден. Добре разпределени пари по равно. В това министерство се тачат най много чалга девойките от студентски град.
  • 65 неутрален

    1 1 Отговор

    До коментар #61 от "Alek":

    Алек ти изобщо знаеш ли нещо за Дянков...
    Човека си има предостатъчно състояние зад океана ..
    От тук може само цирей да прихване, не милиони ;)

    Като гледам, колко кадърници има в България, май основателно Англия се притеснява от емигранти..
    Тук просто няма да остане никой след години :)
  • 66 Алек

    1 1 Отговор
    Буджет на България.

    500 000 000 - гражданска
    1 000 000 - глоби фарове
    2 000 000 - глоби колани
    3 000 000 - глоби телефони
    60 000 000 - винетки
    100 000 000 - измама сметки ток 50/50 ЕРП/Държава дели се

    и отгоре добрия и умен на мама Дянков ги разпределя
  • 67 woody

    2 1 Отговор
    БатБойко се оплете като пиле в кълчища....Този път окончателно....Него го били вбесили видите ли.А какво да кажем ние?....Лошата новина е,че алтернативата-такава,каквато е според социолозите- и тя е неприемлива....Дано ни дойде акъла навреме....
  • 68 оптимис

    1 1 Отговор

    До коментар #57 от "Мартин Патарински":

    Ами колко години бе мило,то 12години ТРОЙКИ ,ДВОЙКИ И Т.Н.ни управляваха.Сега тъкмо да си поемем глътка въздух и ареееее пак СЕР-ГЕЙ на хоризонта.Май искат да докопат час по-скоро европарите,затова драпат за предсрочни избори.

    Коментиран от #76

  • 69 финанси

    1 0 Отговор
    Ако тоя габровски шмекер стане министър, бедна ми е фантазията какво ще става, Няма да се очудя да видя пак 1997г.Бойко така ще си га набие с тия некъдърници около него, ама са послушници, той така е обучен.
  • 70 Алек

    1 1 Отговор
    Ти знаеш ли че зад океана тоя има 1/100 от сумата която открадна от БЪЛГАРИЯ. НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ
  • 71 АЛЕ

    4 1 Отговор
    Най добре на следващия протест да се опитаме да обедиме милицайте гладни да фърлят щитовете и да дойдат до нас.
  • 72 Мики Маус

    4 1 Отговор
    много прост народ, много нещо! Дянков много образован и добър политик. ОК. А резултати? Да не би Велчев да не беше с диплома и той, ама не му попречеи да набута държавата с превалутирането на външният дълг. Тоя много лесно се оттърва - оставка и готово. Освен 100 нови данъка и такси друго какво е направил? Да взема всеки може и не се иска образование - прост бирник е достатъчен. Като е такъв виден икономист какво е направил да върви икономиката ни?! Не му оттърва и оставка. Ми то и аз искам да забатача фирмата, да си подам оставка и никой з нищо да не ме търси! Кадърен бил...то се видя. Марш! И ако припари на по малко от 1000 км от тук да го застрелят.
  • 73 Бойко Динчев

    1 2 Отговор
    Май много бързо забравихте ВИДЕНОВОТО правителство към което някой се стремят усилено,забравихте купоните за бензин,боб,ориз,олио,хляб и прочие....А сега и метрото затрупайте,пътищата изровете,детските градини,училища и болници бутнете и вярно в Каменната ера се върнете.Идете....защо не,някой в страни от властта от 4 години за това копнее......
  • 74 koko

    4 1 Отговор
    то не само тоя трябва да подаде оставка ами и цялото правителство...
  • 75 тод

    1 0 Отговор
    до коко -> и ти кои предлагаш да дойдат.????
  • 76 Мартин Патарински

    1 4 Отговор

    До коментар #68 от "оптимис":

    Сергей е най-лошото, което може да се случи на България.
    Неговите хора осраха Костов, о.ират сега и Бойко само, за да могат да прокарват фалщиви проекти като АЕЦ "Белене"
    На България и трябва само едно - СТАБИЛНО УПРАВЛЕНИЕ. Герб даде основата за тази стабилност и точно това е най-голямата заслуга на Дянков

    Коментиран от #93

  • 77 Cumbiaaa

    1 0 Отговор
    Важното е, че винаги има желаещи да станат "началници"
  • 78 иванов

    4 1 Отговор
    все тая е кой ще дойде на власт всичките знаят едно и също само да лапат и след това да бягат
  • 79 Гнида

    1 1 Отговор
    В моят град затварят болницата , метро няма , а улиците са окаяни.Децата за ромчета и не ходят на училище.Ако мислиш че София е България жестоко се лъжеш.Никой не говори за погроми , а се коментира оставката на дянков.По-добре мълчи и да те мислят за глупав , отколкото да напишеш нещо и да затвърдиш мнението за себе си.

    Коментиран от #80

  • 80 Мартин Патарински

    1 0 Отговор

    До коментар #79 от "Гнида ":

    Съгласен съм, че малките градове страдат. Също съм съгласен, че Образованието и здравеопазването са зле. Те, обаче, не могат да се оправят с магическа пръчица за 1 година. Затова трябват дългосрочни стратегии, които не се вместват в 4-годишен мандат. Затова ни трябва стабилно управление, което да изкара поне 2-3 мандата и да изпълни дългосрочната си политика
  • 81 Човек

    3 1 Отговор
    Тоя прилагащият геноцид над българския народ,хубаво си е подал оставката,НОО ХОРА БДЕТЕ ТОЙ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДОПУСКАН ДА ИЗБЯГА ОТ БЪЛГАРИЯ,ПРЕДИ ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ГЕНОЦИДА НАД НАРОДА НИ!!!

    Коментиран от #82

  • 82 Клаус

    1 1 Отговор

    До коментар #81 от "Човек":

    Хахаха... ку-ку. Не смятате ли, че Дянков е просто служител на фирма с некадърни шефове?

    Коментиран от #87

  • 83 НАВЪЖЕТО

    2 1 Отговор
    подаде оставка евреина шимон дянков след като отрови цял народ... дойде изяде и си отиде изедника НА ВЪЖЕТО!
  • 84 РРР

    2 1 Отговор
    Не той да хвърли оставката ,а отдавна трябваше да бъде уволнен без право на работа в БГ за 10 години !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Та той е срам за българския народ !!!
  • 85 дръгела

    1 1 Отговор
    Абе всички знаете, че ви въртят една и съща плоча вече 22 години и пак се цепите, на поддръжници на тоя или онзи!!!!!
    Истината е, че кукловодите са едни и същи и само ви разиграват различни сценарии...?!
    Доказателства?
    Ами огледайте се последните 20 години и преценете сами, не е сложно ;)
  • 86 дръгела

    1 1 Отговор
    http://www.videoclip.bg/watch/32011

    Ъпсурт са ви го казали, много точно!!!!!
  • 87 Човек

    0 1 Отговор

    До коментар #82 от "Клаус":

    Смятам,да и какво от това,по-добре ли ще е на хората,че този се е съгласил да работи в тази фирма!!!???
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Владислав

    0 1 Отговор
    И какво рабира от финанси Томислав. Да не стане, като Юлия Иванова, а бочко.
  • 90 льки

    1 1 Отговор
    г-дянков да беше емитирал малко дьлг на ниска цена преди година да плати някои лев на бедните за коледа и като продеде дела на ерп-какво направи с тях пари? 2-да намали ддс на лекарствата на 9%като в туризма!нима здравето на нацията не е приоритет!!да намали ддс на ел и топлоенергията сьщо на 9% ,ще се намали потози начин инфлация и цената живота!само с рестрикция и даньци не става!!магарето на настрадин ходжа докато се научи да не яде умряло!!икономощеическа политика на 3минус!!! факти 1000!!!
  • 91 дръгела

    0 1 Отговор
    Кой е ми дал минуси?
    Кое не е вярно??
    Бобко и Сатанишев идват от една партия, служили са на един и същ човек, казва се Тодор Живков, бивш сатрап, комунист и предател !!!!!
    Който не го признава, не е нещо у ред или му плащат...
  • 92 онче бонче

    2 1 Отговор
    Томислав Дончев - още една тиква на хоризонта без понятие от работата за която е назначен
  • 93 калайката

    1 4 Отговор

    До коментар #76 от "Мартин Патарински":

    Или си сляп , или си с интелектуални проблеми . За каква стабилност говориш като България е едва ли не пред гражданска война . Заслуга на Дянков са мизерията , ликвидирането на средния и дребен бизнес и най-вече компрометирането на ГЕРБ .

    Коментиран от #99

  • 94 tutu

    3 1 Отговор
    Сергей е най-лошото, което може да се случи на България.
    Неговите хора о.раха Костов, о.ират сега и Бойко само, за да могат да прокарват фалщиви проекти като АЕЦ "Белене"
    На България и трябва само едно - СТАБИЛНО УПРАВЛЕНИЕ. Герб даде основата за тази стабилност и точно това е най-голямата заслуга на Дянков

    Коментиран от #96, #111

  • 95 АЗ - БЪЛГАРИНЪТ!!!

    1 0 Отговор
    На 22 октомври 2010 година Борисов бе попитан в парламента от БСП не трябва ли да отстрани Дянков заради несправяне с работата. Премиерът отговори така:

    "Оценките, които получава България от рейтинговите агенции, показват, че не се налага освобождаването на Симеон Дянков от поста. Освобождаването на един финансов министър е все едно да падне цяло правителство. Това е сигналът и към външните пазари и всички, които се занимават с финанси".
  • 96 гробара

    1 1 Отговор

    До коментар #94 от "tutu":

    Ти на кое му викаш стабилно управление???
    Да не могат хората да си плащат тока, да не могат да си купят храна и т.н., тва ли е стабилното управление???
    Знаеш ли кое е още по стабилно от Бойковото управление????
    А?
    2 метра под земята, там ще сме още по стабилни.
  • 97 льки

    2 1 Отговор
    и друго по учебниците пише за дефицита ,но точно америка и европа печата пари и дават сьвети до 3% ок дянков реши че трябва да е за бг от 1,2-1,8% е това е глад за народа!!вдигна малко заплати на полицай и дьржавни служители!!точно на тези които не произвеждат бвп и са ведомство на него и колегата му ц,ц,а другите да плащат!сега точно другите стачкуват!!!!
  • 98 гробара

    1 0 Отговор
    Смятате ли, че другарите от ЦК на БКП ще си дадат ей така парите и ще предадат икономиката на страната???
    Ами няма как да стане по мирен път, тва е истината.
    Иначе в България практиката показва, че имаш ли пари може да правиш каквото си поискаш!
    Тва и направиха и другарите, взеха парите и икономиката и превърнаха политиката в театрална сцена, където се изявяват различни известни и безисвестни актьори.
    Я да видим какво прави един политик за да заслужи заплатата?
    Ами нищо? Даже не ви предлагат и решение!!!!
    Всеки вика, еди кой си бил виновен, ама какво от това.
  • 99 Мартин Патарински

    1 1 Отговор

    До коментар #93 от "калайката":

    Дребният и средният бизнес го мразят, защото ги накара да си плащат данъците и осигуровките
    Това е пътят! Някои неща дори и да са неприятни, трябва да се случат. Както стана и със забраната за тютюнопушене. Смели решения, които се вземат само от смели политици

    Коментиран от #100

  • 100 гробара

    2 1 Отговор

    До коментар #99 от "Мартин Патарински":

    Да ама се оказа, че ако си плащат всичко ще трябва да бутат кипенците!!!!!!
    Не е въпроса да накараш някой да си плаща, а да му осигуриш благоприятна среда, иначе България се превърна в данъчна държава!!!!
    Парите се прибират и после потъват някъде...., нали магистралите бяха подарък от ЕС ???
    Що няма пари пак след като 4 години всички са си плащали.;)
  • 101 П.Стоянов

    1 1 Отговор
    до 76.И каква точно е основата.Ако това което правеха/или не правеха/ през целия си мандат ,при положение че цялата власт беше в техни ръце е основа не ми се мисли каква ще е постройката.
  • 102 Мартин Патарински

    1 0 Отговор
    Ако бутат кипенците заради данъците, то им куца бизнес плана(ако имат такъв). Данъците трябва да се плащат, защото на тях се оповава държавата. Хората, които си ги плащат всеки път не са ли ощететени от тези, които намират "вратички".
    Благоприятна среда е: ниска инфлация, стабилна данъчна система, стабилен валутен курс, по ниска цена на газа, по-добра инфраструктура, по-евтина комуникация и т.н.

    Коментиран от #106

  • 103 Мусайбе

    1 0 Отговор
    Получавам заплата от 600 лв. и плащам следните работи:

    Парно 300 лв
    Ток 60 лв.
    Телефон 50 лв.
    Вода 40 лв.
    Наем 250 лв.
    -------------
    600 лв фиксирани ежемесечни разходи

    Как да оцелея след като източвате ресурсите ни по най-лицемерния и криминален граничещ с геноцид начин.

    Оттеглете се с добро, харчете нашите парички, но това не си го позволявайте повече НИКОГА.


  • 104 Жоро

    3 1 Отговор
    Айде ДЯНКОВ извън борда поредния ЦЪРВУЛ на БЪЛГАРИЯ..Ако могат от ЕС да ни изберат и цялото правителство ще е още по добре....ако Шваби 'ГЕРМАНИЯ' много по добре...ЕДИН МЕСТЕН ОВЧАР КАТО НЕ МОЖЕ ДА ВОДИ ОВЦЕТЕ ДОБРЕ СЕЛОТО ВЗЕМА ОВЧАР ОТ ДРУГО СЕЛО
  • 105 партизан

    2 1 Отговор
    дянков на прокурор и на топло доживот за дискриминация на бъларския жител за бюджета на мвр и здравеопазването за парите на министерски съвет и образованието защо има за онези които не правят нищо а онези от които зависи българия да върви напред са втора ръка хора как може публичен администратор (секретарка,счетоводител и тн.)да контролира работата на лекар с 2 висши обща медицина и специалност и да го глобява че лекува повече хора от заложените в бюджета .
    затвор за цялото правителство а бойко доживот без право на промяна
  • 106 икономика

    1 1 Отговор

    До коментар #102 от "Мартин Патарински":

    Питай който и да е истински икономист, ще ти каже, че без сива икономика България е във фалит. Данъци плащам за цигани безработни, безумни експериминти във финансов,пенсионен, здравен сектор. Който и работник да питаш, дали иска да е осигуряван или да му даваш пари вместо осигуровки познай отговора. Проблема не е , че една бакалийка или сергийка е скрила 200 лв данък, а е от ония с милионите, те плащат ама не данък а рушвети, просто излиза им по евтино. Колко от големите фабрики и предприятия са български, бачкаш за 600 лв., стокота се продава по света, те печелят а ти мизерстваш, това ли са ни инвеститорите. Ами тия Билла, метро, кауфланд, продават тук западнете си боклуци и същите тия 600лв. заминават за чужбина. Това не са инвеститори а колонисти, кога ще го разбереш.
  • 107 г стоянова

    3 1 Отговор
    сбогом г-нДянков заминавайте в Америка там може да прилагате вашите реформи и да съветвате когото си искате
    видяхме вашето мъдро управление на финансите до къде доведе
  • 108 Блях!

    2 1 Отговор
    Абреей, племе овчо, не разбирате ли, че пак мутрата ви хрърля предизборно прашец...
  • 109 Мартин Патарински

    1 1 Отговор
    За Билла, Метро и т.н. съм съгласен. Но ЕС не е само фондове, а е и отворени пазари. Това е част от играта. Но именно чуждестранните големи фирми са най-редовните данъкоплатци.
    А относно тезата, че не трябва да се стремим да намалим сивата икономика - хаха.. Така или иначе, тя няма да се махне за няколко месеца, но тенденцията е да е все по-малък фактор, а не обратното
  • 110 до анкетата

    7 1 Отговор
    ""Трябва ли турците, живеещи в България, да изучават майчиния си език?""" В България няма турци, има български мохамедани..а тези , които си имат за турци да заминават на изток.
  • 111 ХАХАХАХ

    0 1 Отговор

    До коментар #94 от "tutu":

    Ей, ама наистина не мога да повярвам колко прост народец има из тези географски ширини.
  • 112 patriot

    3 1 Отговор
    bikoooo i ti davai ostavka sled nego si ti nali znae6 c*rvul
  • 113 FRIDAM

    0 1 Отговор
    Стани6ев и неговата свита 6е ви опраи наслука БАЛГАРИНО.
  • 114 veli

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Румен Янев":

    1-dqnkov
    2- cvetanov
    3-buda
    moje i v obraten red za da izbegnem vtoroto
  • 115 хихон

    1 1 Отговор
    Как си личат платените писачи на ГЕРБ!
    Пишете - нали ви правиха семинари и обучение по това!
    Разпределяха ви по сайтове и по часово време, да не би хората да ви объркат "правилната политика".
    Станахте за смях с това некадърно управление!

    Коментиран от #116

  • 116 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #115 от "хихон":

    (и всички като тебе). Събирайте си багажа (откраднатите вещи) и бързо да ви няма от България, защото времето изтича.
  • 117 ОНЗИ

    1 1 Отговор
    СЕГА ВЕЧЕ Е РЕД НА ЦЕЦКО. ;). ДАВАЙ ЦЕЦКО ТИ СИ.
  • 118 afg

    1 1 Отговор
    БЪЛГАРИЯ Е СПАСЕНА !!! дЯНКОВ ПАДНА !!! УРАААААААА ДНЕС БЪЛГАРИЯ ПРАЗНУВА !!!
  • 119 беден човек

    0 1 Отговор
    Кой позволи Дянков да избяга в Америка???Трябва веднага да се върне тук и да дава отчет пред българския народ
  • 120 djo

    1 0 Отговор
    Добре де, според вас кой да дойде да управлява? БСП,СДС, НДСВ или ДПС. Може би ДС а? Ами както е казал Бай Ганю " Всички са маскари".

    Коментиран от #132

  • 121 щиш

    1 1 Отговор
    ЦРУ СИ ВЗЕ ДЯНКОВ
  • 122 нввв

    1 1 Отговор
    правителството пада до седмица!!!!
  • 123 Heinrich

    1 1 Отговор
    СБОГОМ ......отивай да тормозиш друг народ,ние не заслужаваме министър''п...л'' като теб.
  • 124 Христо Ковачев

    1 1 Отговор
    ПЛЪХОВЕТЕ СЕ РАЗБЯГАХА ОТ ПОТЪВАЩИЯ КОРАБ,ЛОШОТО Е ЧЕ ИЗНЕСОХА ПАРИЧКИТЕ ДЕТО ГИ НАКРАДОХА ОТ НАС И НАШИТЕ ДЕЦА,ЦЯЛОТО ПРЕСТЪПНО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ Е ЗА СЪД

    Коментиран от #130

  • 125 кши

    1 1 Отговор
    видяхме каратиста мъж бойко борисов как се скри като плъх,тези който се правят на големи мъже са просто мишоци и за това не могат и да задържат жена до себе си.
  • 126 Бхд БхД

    1 0 Отговор
    Сега ще го опипват и е*** здраво.
  • 127 stra6nia sad idva

    1 1 Отговор
    celia parlament da se maha ina4e si4ki pod kirkata ot a do q naroda se sabudi sega 6te gi 4....t si4ki nared:D
  • 128 ВВВ

    1 1 Отговор
    СЪБУДИ СЕ НАРОДЕЕ СПИТЕ,СПИТЕ...Някакви цървули,мишки,които приказват сладко , сладко ве е__т 20год. ставайте на протести,
    ставайте стига сте спали..Дянков се нагуши сега е следващия....
    НЕ ОСТАНАХА БЪЛГАРСКИ ПАРИ БЕ ХОРА
  • 129 николай николов

    3 1 Отговор
    Време е за Костов.
  • 130 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #124 от "Христо Ковачев":

    Къде беше да ревеш, когато Сергейчо раздаваше земи и имоти на приятели, бе ? Толкова сте лесни за манипулация, че няма на къде повече! Времето идва и България ще бъде изчистена от такива паразити като вас!!!! Консуматори такива.
  • 131 pacoran

    1 0 Отговор
    Да тука повечето разбират от финанси и политика колкото Дянков от земеделие затва са и такива пошли коментарите сега като се върне БСП и ДПС на власт като ви земат и последните пари и почнете да ровите по кофите да ядете ще го търсите Дянков и Борисов със свещ ама няма да ви спаси никой щото докато има неграмотен и прост народ само такива като БСП и ДПС ще управляват
  • 132 pacoran

    3 1 Отговор

    До коментар #120 от "djo":

    Да поради тая причина избирам по малкото зло а именно ГЕРБ щото на някой им е къса паметта и не си спомнят по времето на БСП,НДСВ,ДПС и производните им какви кражби заменки и застрояване имаше да не говориме колко ДДС се източи просто нямам думи как народа забрявя толкова бързо и как хитрите комунисти от БСП и ДПС се възползват от простия и неграмотен народ защото тва което причиниха БСП и ДПС на Държавата още 30 години неможе да се управи
  • 133 Димитър

    1 0 Отговор
    СБОГОМ!
  • 134 jwrc

    1 1 Отговор
    Напълно съм съгласен с "pacoran" . Много бързо забравихме какво беше при предните, а не ми се мисли какво щяха да натворят комунистите ако бяха на власт в тази икономическа криза.
  • 135 станислав тодоров

    1 0 Отговор
    На БОЙКО

    Коментиран от #136

  • 136 станислав тодоров

    1 2 Отговор

    До коментар #135 от "станислав тодоров":

    На БОЙКО БОРИСОВ МУ Е ВИНОВЕН И ХАН АСПАРУХ, СИГУРНО ЗАТОВА ,ЧЕ СЕ Е ЗАСЕЛИЛ ТУК!!!
  • 137 Бай хой

    1 2 Отговор
    Никога вече ГЕРБ. ако предните са виновни защо четири години никой не ги вкара в затвора. Мутрите притежаваха цялата власт и можеха да прокарат всякакви закони. Но бандитите действаха само в полза на мафията и против народа. Те затова сега народа че ги люби яко.

    Коментиран от #153

  • 138 DFанд

    1 1 Отговор
    Братя, образовани Българи, не се хабете, а отидете да поработите малко!Ако няма работа в БГ, ми целия евросъюз ви очаква с отворени обятия. А за останалите неграмотници и цигани им е малко това дето има се случва. Нека си се крадът, да си се прейзбират, да си дават помощи един на друг, но не за наша сметка. ХАХАХАХА тези хрантутници, дето са на площадите, май им намалиха държавните помощи.
  • 139 ОПТИМИСТ

    1 0 Отговор
    ЛЮДЕ. Хората които ни управляват са едни и същи. Само си сменят пионките.Нищо добро не ни чака.
  • 140 um beliq delfin

    1 0 Отговор
    Сценарият е следният: Бойко става изкупителна жертва на народния гняв, а Станишев идва на власт чист и с нови обещания с които да замазва следващите няколко години очите на овчия народ. След това, естествено и той, ще сгафи и ще бъде сменен от нов левент начело на нова партия. Народа ще се разочарова, няма друг вариант и тогава Станишев ще го замени и така, докато свят светува.
    Извода е, че комунистите знаят само този начин за управление на масите в условия на пазарна икономика и така си управляват.
    Докато ни управляват комунисти, червени, сини, жълти, зелени все ще си мизерстваме. Парите и всички държавни структури са в техни ръце и едва ли доброволно ще се откажат от тях.

    Коментиран от #142

  • 141 Бирата

    1 1 Отговор
    Спокойно! Сатъра го заточват БСП,ДПС и Атака. Така ще ви омаат, че и кофите за боклук ще излапате. Но кат сте прости, туй заслужавата. Що не виете по Масларовата ??? Що не виете и не бесите Стефчо? Раздаде цяла София на айдуците. Надето дето налапа половин българия де а оставихте. Или нова фамилия, нов късмет. Това перекенде Кунева с и то готово да се налапа. Че малко заплата вземаше за да бездейства в брюксел. Ами Хърпърцунян и приватизацията на Костов??? Ами Доганизацията на останалата част от страната???сеч за вас! Сеч та чак до крак!!! Заради такава уродизация и мазната мутренска чалга сме до този хал. Прост народ, слаба държава. Адските мъки те първа предстоят!!!
  • 142 ОПТИМИСТ

    0 1 Отговор

    До коментар #140 от "um beliq delfin":

    Комунистите отдавна ги няма. Останаха им само капиталите изразени
    в 10 -12 цифри. Сега техните наследници искат да ги направят 13-14 цифри познай на чий гръб.
  • 143 Бай хой

    1 0 Отговор
    Не се отвличайте с шменди капели. Първо да свалим мутрите и да ги вкараме в затвора. Следващият който и да е много ще се замисли какви мафиотски далавери ще върти. Това е правилният изход.
  • 144 ГЕРБ

    1 0 Отговор
    Засрами се народе, къса памет имаш - Станишев и Доган докараха тази държава до просешка тояга, на Станишката му спряха ВСИЧКИ еврофондове заради корупционни схеми, забрави ли бе народе??? Бат Бойко не е цвете, но поне магистрали направи, а да питам като толкова лесно се правят ко стана през 20 години преход, що никой нищо не направи, не съгради...????

    Коментиран от #145

  • 145 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #144 от "ГЕРБ":

    На Станишев магистралите са магистрали. ГЕ.РБ вместо магистрала строи първокласен път - без резервна лента и най вероятно крадат пари. Хиляди Българи ще си изгубят живота заради крадливите мутри. За четири години не направиха нищо положително тия бандити и калинки.

    Коментиран от #152

  • 146 tost

    1 0 Отговор
    Не е проблем да свалим бат Бойко от власт,проблем е обаче кой ще го замести.Истината е че пари нема ,без икономика само със супермаркети и малко туризъм нещата буксуват БЪЛГАРИНА е много беден за да плаща европейски цени.И докато не започнат да вкарват в затвора виновните за далаверите,няма да има напредък тая държава.Имаше една реклама„“ В ЦЯЛ СВЯТ КАЗВАТ ДА (в случая Дянков е добър специалист) НИЕ КАЗВАМЕ НЕ.Българска работа.
  • 147 Shmeker

    0 0 Отговор
    Що никой не му търси отговорност за източването на фискалния резерв?
    Всичките му викате СБОГОМ, ама той вече си свърши работата и така и без да го пъдим ще си иде. Въпроса е КЪДЕ СА ПАРИТЕ?
  • 148 истината

    1 0 Отговор
    в кой свят живееш бе ,не можеш да пишеш ще казваш на хората какво да правят,дянков беше един от малкото добри политици,но заради такива като теб подаде оставка

    Коментиран от #150

  • 149 smolata

    0 0 Отговор
    Малко в страни от темата, но единствения начин да се оправим е ако ни управлява млада социалистическа партия (не комунистическа - моля, правете разлика), която да се фокусира върху подобряването на бита на българина, дори това да значи промяна в схемата за приватизация и частично национализиране на ключови предприятия. Във Франция, която наистина е една много организирана и развита държава над 50% от собствеността е държавна, като държавата има капацитет във всички отрасли на първичната и вторичната промишленост. По този начин има лост за осъществяване на контрол на цените - например яйцата около Велик ден в БГ, шараните около никуулден и пр.... Истината е, че тук ако утре ни поискат 100лв за киловат електроенергия няма какво да направи никой....Ако съществуваше възможност за избиране на доставчика и един от тях беше държавно предприятие с ясно регламентирани условия, предварително съобразени с пазарните, то останалите компании ще се задължават да предлагат различни "бонуси" ако изберем тях и уверявам ви....далеч по-просто ценообразуване.... Извинявайте за дългия коментар....
  • 150 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #148 от "истината":

    Неграмотни ге.бери.Дянков не е бил никога политик още по малко добър. Мутрите опоскаха държаната за четири години и се надяват да се измъкнат. Панделата ги очаква. Народа не ви иска бееее. Вън от Родината ни и да повръщате заграбеното.
  • 151 гост

    0 0 Отговор
    Всички от ГЕРБ в затвора,тея ни съсипаха.веднъж не споменахте нещо за народа,само със пътища и другите правителства се занимавате в затвора ви е мястото.
  • 152 pacoran

    1 0 Отговор

    До коментар #145 от "Бай хой":

    Какви магистрали при станишев бе на люлинската 5-ма седеха 5 години и си драпаха за да може сергейчо да точи пари и докде Бойко и се довърши за неколко месеца е тва е истината комунист

    Коментиран от #154

  • 153 pacoran

    0 0 Отговор

    До коментар #137 от "Бай хой":

    Къв затвор като имат имунитет и съда е червен бе как ще ги осъди я кажи мисли малко
  • 154 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #152 от "pacoran":

    Народа не ви иска. Не се натискайте.Магистрала люлин взе да пада вече след експресното строителство. Виж участъците от Тракия строени от мутрите. Там просто не е магистрала по Българските стандарти. Крадци. Червен комуняга е тиквун.

    Коментиран от #155

  • 155 pacoran

    0 0 Отговор

    До коментар #154 от "Бай хой":

    Отговаряш като твоя сергейчо давай факти че само приказки не става така няма да вземете власта червени хуни в земята да изгниете дано заради това което причинихте на Българиа за 24 години
  • 156 коки

    0 0 Отговор
    Помислете логично БЪЛГАРИЯ НЯМА ПАРИ...А не народа да има...КЪДЕ СА....ДПС- дърпа за турция,БСП бяха на власт дърпаха милиони за лични нужди,и интереси и заблуждаваха че стоят магистрали дефакту нищо не правят.Сега ГЕРБ ревахме за бат Бойко само и само да падне Станишев...А бати Бойко какво направи Раздаде парите на мутрите,бивши групировки,сикашните узаконени фирми,и по точно наборите на Бойко..И ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ СМУЧЕ СЪС ПОСЛЕДНАТА СИ НАГЛУС ИЗМИСЛЕНИ ВЪРХУ ЛИХВА И ТАКА ТАКА ТАКА
  • 157 коки

    0 0 Отговор
    Правителството пада до две седмици ураааааа.........
    ГОООРДА СТАРА ПЛААНИНАААА..........
    Бързо на улицата на стачка..........
    СТИГА СТЕ СПАЛИ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове