Last news in Fakti

5 Август, 2021 17:49 13 589 72

Георги Готев за ФАКТИ: ЕНП са идиоти – затова продължават да подкрепят ГЕРБ и Борисов

  • георги готев-
  • euractiv-
  • европейска народна партия-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • подкрепа

„Мнозина не разбират защо Европейската народна партия все още прави опити да го подкрепя, вместо да се пренасочи към „Демократична България““, каза издателят на EURACTIV.bg

Георги Готев за ФАКТИ: ЕНП са идиоти – затова продължават да подкрепят ГЕРБ и Борисов - 1
Георги Готев

Погледът отстрани към българските процеси често е по-точен. Доказателство за това е инициативата на ФАКТИ "Гласът на българите в чужбина". В случая от медията ни реализирахме интервю по българските актуалности с г-н Георги Готев, който е предпочел да създава медиен продукт извън пределите на общата ни Родина. Причините са всеизвестни - на свободното слово в България не се гледа с добро око, свободните медии са трън в очите

Георги Готев живее в Белгия от 2007 г., където е старши редактор на EURACTIV.com, европейската медийна мрежа. През 2019 г. основава сайта EURACTIV.bg, на който е издател. Български и белгийски гражданин, женен с две деца и един внук.

- Г-н Готев, Вие бидейки в Брюксел със сигурност следите отблизо политическите и не само действия на европейските политици. Позволявал ли си е някой от тях, подобно на Слави Трифонов, да се крие от публични изяви системно и да твърди, че не е политик, въпреки че е политически лидер?

- Едва ли Слави Трифонов е първият в Европа, който вкарва в политиката на своята страна като неизбежен фактор антисистемна партия. Наричат я също антиелитна. Най-лесно е сравнението с „Пет звезди“ в Италия, която известно време игра „извън системата“, но сега вече е в коалиция под ръководството на премиера Марио Драги, когото в никакъв случай не можем да наречем антисистемен, и който възвърна на Италия чувството на достойно членство в ЕС. „Пет звезди“ също бяха трудни за интервюта и техният лидер Бепе Грило по същия начин не се опитваше да прилича на другите политици. Той беше недостъпен за медиите, такъв си и остана. Познавам добре Италия, ходя често там, имам приятели италианци. Много от тях гласуваха за „Пет звезди“, знаейки, че лидерите на тази политическа сила са нестандартни, и може би точно затова ги подкрепиха. Това са хора, които в миналото са гласували било за левицата, било за Берлускони, но те са ги разочаровали. Така че виждам доста прилики с България и не мисля, че сме първопроходци. В Италия се знае, че богомилството е дошло от България, а пък ние сме взели от Италия антисистемното гласуване. Това на шега, разбира се.

- Извън сравнението с примера, към който се стремим по принцип, Вие как гледате на това поведение?

- Аз лично предпочитам предвидими политици, които са казали ясно за какво се борят, и на които можем да имаме известно доверие, че няма да се отклонят от заявения курс, политици, които са достъпни за парламентарен и медиен контрол. Но като няма друго – какво ни остава, освен да стискаме палци? Все пак стъпка напред е, че Бойко Борисов, който беше резил за България, си отиде, според мен завинаги. Със Слави съм се срещал веднъж, той ме покани в негово предаване, а аз му направих интервю вътре в интервюто. Причината да ме покани бе изненадата му, че българин е регистрирал българскоезична медия - EURACTIV.bg, в Белгия. Тоест аз предпочетох да плащам по-високи данъци в Белгия, но медията ми да е свободна и да не е уязвима на всякакви атаки от властимащите, познати на критичните медии у нас. Уважавам неговия ангажимент да направи нещо за страната си. Този ангажимент по характер не е по-различен от моя, макар че мащабите са други. Не съм очаквал от Слави нещо по-различно от това, което става, и не съм нито очарован, нито разочарован. Не съм гласувал за него, но много мои приятели го направиха.

- В по-всеобхватен аспект, какви мисли и усещания провокира у Вас този нов и същевременно с това първи в Парламента политически субект - "Има такъв народ"?

- Името е странно, но с всяко нещо се свиква. Например „Пет звезди“ ми напомня на хотелска верига. Това е име, което също не ми харесва, но това няма никакво значение. Не познавам политиците и депутатите на „Има такъв народ“, не съм бил абонат на тяхната телевизия и дори слабо познавам сценаристите. Мисля, че те нямат никакъв шанс да реализират идеите си от референдума – ако това е основата на тяхната програма. Аз лично съм твърдо против мажоритарния модел – той е опасен, и също съм против референдуми за щяло и нещяло. Българите не сме швейцарци, нямаме нужната зрялост да решаваме с народен вот важните въпроси. Казвам го със съжаление. Иска ми се, разбира се, всички да сме високообразовани, умни и добронамерени, както и издръжливи на манипулации. Но истината е друга. Ако Слави се заеме с основното – разграждането на корумпираната система, която процъфтя при Борисов, той би могъл да има успех. Ако се захване с други приоритети – не знам. Много е важно да не се оставя да го манипулират и да не се бори срещу фалшиви противници. Би било жалко да се задълбочават различията между трите протестни партии. Всички нормални българи страдаме от мафията, а тя не се е отъждествява от тези политически сили.

- Коментира ли се в Брюксел политическата криза в България и като цяло случващото се в страната?

- Поради сезона – не. Иначе падането на Борисов, което стана очевидно още на 4 април, се коментираше, мнозина не разбират защо Европейската народна партия все още прави опити да го подкрепя, вместо да се пренасочи към „Демократична България“. Мнозина си задават въпроса какво ще направи новото правителство за решаване на проблема с българското вето срещу започването на преговори за присъединяване от страна на Северна Македония. По мое мнение ветото нанася щети на България и проблемът трябва да бъде решен бързо.

- Самата ситуация у нас е изключително сложна, както Вие добре знаете. Според Вас трябва ли да се даде шанс на правителство на "Има такъв народ" или с оглед състава на проектокабинета и цялостното поведение на партията трябва да вървим към нови избори?

- Нови избори не са изключени, и не биха били трагедия. Но вече видяхме, че разликата при нови избори не е огромна. Разумно е да се гради върху това, което имаме. Трябва да се даде шанс на проектокабинета, стига са тричали министри в медиите. От опит знам, че в България, появи ли ти се името някъде, задължително някой се сеща, че всъщност ти си абсолютен престъпник и услужливи медии си предоставят първите страници на всякакви клевети.

- По отношение на медийната свобода, наблюдавате ли вид отпушване в българските медии след падането на ГЕРБ от власт?

За съжаление не. Дори появата не голям медиен играч като United Group, който купи Нова Телевизия и вестниците на Пеевски, не промени абсолютно нищо. Поне засега. Медийната сергия в България е изключително бедна. Почти не останаха силни журналистически имена. Водещите по големите телевизии, бих казал всички, са омръзнали до смърт на публиката с липсата си на талант и склонността си да слагат наколенки. Те никога не канят непредвидими събеседници, всичко е режисирано, повтарят се до смърт идиотски опорни точки. Тази професия у нас е прокълната, а няма демокрация без силна журналистика.

- Споменавайки ГЕРБ, как си обяснявате това, че след всичко, което излезе в публичното пространство за лидера ѝ - Бойко Борисов, но и като цяло за партията, големите фигури в Европейската народна партия продължават да изразяват подкрепата си за Борисов и ГЕРБ?

- Защото са идиоти. Не се притеснявам да го кажа. Наблюдавал съм ги отблизо – тъжна гледка. Доналд Туск впрочем не е идиот, той напусна шефското място в ЕНП, защото не е такъв. Той имаше смелостта да разпита Борисов за чекмеджетата с пачки по 500 евро и златни кюлчета, след което каза, че Борисов е направил големи грешки. Това не е банално изказване, но у нас никой не му обърна внимание.

- Очаквате ли в бъдеще време ЕС да установи натиск върху България, доколкото това е възможно и допустимо, за да се извършат най-после жизненоважните дълбоки реформи като правосъдната?

- Очаквам натиск по проблема със Скопие. Иначе ние не сме на челно място от гледна точка на проблеми с правовата държава – Полша и Унгария убедително водят класацията.

- Всъщност, доколкото имате информация за това, в институциите на Европейския съюз дават ли си сметка какво се е случвало в България в последните 10-12 години с парите на европейските данъкоплатци?

- Евросъюзът умее да се прави на умряла лисица. Информация имат, разбира се. Да видим какво ще промени появата на първата по рода си служба на Европейския прокурор. Тук и медиите биха могли да играят по-активна роля – някои го правим.

- Леко встрани от тясно политическия контекст, пак като човек, следящ отблизо процесите в Европейския съюз, Ви питам добра идея ли е България скоро да влезне в еврозоната с оглед на информацията, която имате за процесите в нея?

- Категорично да. Всякакви слухове за негативни последици са пълна измишльотина. Ама ние и сега почти сме в еврозоната – чудя се какво въображение трябва да имаш, за да съчиняваш панически сценарии. В деня, когато наистина влезем, никой нищо няма да усети. Това ще бъде повод името на България да се спряга в най-положителен контекст. Нещо, от което за съжаление отвикваме.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 92 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А ТИ ЛИ СИ НАЙ УМНИЯ

    89 61 Отговор
    БЕ ОЛИГОФРЕН БОЛЕН

    Коментиран от #13

  • 2 леш

    94 31 Отговор
    пхах, защо ли... кой знай колко парчета от наща баница са лапали и тея. Покрай наща кочина блесна и корупцията в ЕС
  • 3 Шкафбанк

    90 33 Отговор
    Бихме добавили "Алчни идиоти"!
  • 4 Българка

    73 58 Отговор
    Ти ли си най умния, келеш?
  • 5 БСП най крадливата партия

    82 56 Отговор
    ТОЗИ Е ПАРТИЙНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ НА КОМУНИЗМА.

    Коментиран от #7, #26

  • 6 Манфред

    76 37 Отговор
    Вебер е бизнесмен и ще цеди докрай партньора си Бойко (Фончо!), за да отмъкне от КЕШ-плячката каквото може. После ще сключи сделка с ИТН и те ще станат ГЕРБ, както преди време наследиха НДСВ…
  • 7 Какво става

    65 22 Отговор

    До коментар #5 от "БСП най крадливата партия":

    Като е в Белгия да пита за Конго, да не се занимава с нас.
  • 8 Бойко Разбойко

    69 29 Отговор
    Подкрепят ме, щото си плащам
  • 9 Ааааа

    75 38 Отговор
    Абе тоя европейски съюз нема ли да се разпадне вече?
  • 10 Надценяваш

    27 15 Отговор
    ги !
  • 11 Гербаджии

    55 24 Отговор
    четете и предайте на вожда си. Колкото до Славчо, той евродепутати няма да има.

    Коментиран от #22

  • 12 Дядо курти от село ПипЕрКоВо

    82 35 Отговор
    ЕНП не са идиоти,много добре знаят кви ги върши толупЪ,но им е удобен.И все пак да не забравяме че чехмеджетата пътуват доста често към Брюксел..
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Сандо

    54 22 Отговор
    Ама не само те са идиоти в ЕС.Западното общество е поело по пътя на дегенерацията и сякаш никой не може да го спаси.
  • 15 ХАН КРУМ

    46 27 Отговор
    ХА ,ДОБЪР ДЕН.АБЕ НИЕ ОТ ТУКА ГО ВИЖДАМЕ ОТ 12ГОДИНИ ,ТИ СИ ТАМ И СЕГА ГО ВИЖДАШ.А,ЧЕ НАШЯ Е ЗА ОСВИДЕТЕЛСТВАНЕ И ТОВА ЛИ НЕ СЕ ВИЖДА ОТ ТАМ?
  • 16 3223

    49 14 Отговор
    САМО ТУСК ЛИ РАЗБРА ИСТИНАТА? ИЛИ СА ПЛАТЕНИ ИДИОТИ, КАТО СЛАМЕНИЯ ПРОЕКТОКАБИНЕТ..
  • 17 ЕНП ако спрат да подкрепят Борисов

    39 19 Отговор
    Няма да имат друг в България който да направи такава кариера с тяхна пУткрепа
  • 18 ПСР

    55 27 Отговор
    ЕНП са идиоти,напълно съм съгласен.
    Освен това са мафия и корумпета.Затова Боко им е тъй сладък и угоден.
  • 19 Комбина

    34 35 Отговор
    Идиот си ти, майка ти и баща ти!

    Коментиран от #62

  • 20 сара

    50 18 Отговор
    По-добре ЕНП да не се пренасочва към никого. Долу ръцете от България !
  • 21 Подкрепа за Борисов

    19 53 Отговор
    Служебните на Гадев трябва да бъдат разследвани Докараха ни до геноцид Борисов скоро се връща Аз бях добре пишех фалшиви фактури по ДДС и си правех по хилядарка на ден Но дойде Гадев чрез НАП ми спряха дохода и сега трябва да търся някъде работа Гадев махай се веднага и пак да идва Борисов

    Коментиран от #27, #51, #52

  • 22 LOSHIA

    6 7 Отговор

    До коментар #11 от "Гербаджии":

    Ще има,ще има, и то най много!

    Коментиран от #23

  • 23 и още двама

    22 4 Отговор

    До коментар #22 от "LOSHIA":

    Лошият, ти кой от паляците на Славчо си?
  • 24 НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ

    29 33 Отговор
    ИМ СТАНА ЯСНО,ЧЕ ВСИЧКИ ДРУГИ СА ПО ЗЛЕ ОТ БОРИСОВ И ГЕРБ, И ЧЕ НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА !
  • 25 M M

    36 7 Отговор
    Жоре , Жоре ,ти си поредното доказателство за това,че Проф. Иво Христов е прав.
  • 26 карамфила

    32 22 Отговор

    До коментар #5 от "БСП най крадливата партия":

    Не само ЕНП са идоти а и боико е идиот
  • 27 изрод от ГЕРБ

    26 13 Отговор

    До коментар #21 от "Подкрепа за Борисов":

    Е,финансовия министър вече е сметнал колко имаш да връщаш.Няма да ти се размине.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Скит'Ник

    21 15 Отговор
    енп Са гн.усни утай.ки, Тоя сега ужким, случайно открил "топлата вода".. гробар-четата са им протежета, като също така една дузина други партии в други евро-страни от Съюза!
    енп от Всички са с най "Лепкавите пръсти", много кинти и фондове се " УСВОИХА", и се УСВОЯВАТ.
    Бай Ти Жан Клод юнкера и пожарни-КЯРа им бяха любими пешки ( употребени и захвърлени)
    та Те така и за напред
  • 30 Истината

    18 13 Отговор
    Славуца си е комунистче.Просто го пробутаха червените милионери,защото знаят,че ЕС няма да даде и едно евро на България,ако открито са на власт.Няма наяждане.Скоро само тия с лилавите венци ще обитават територията.Всичко друго се изнася !
  • 31 И'ДИ'ОТ'КА Е МАЙКА ТИ, ЧЕ ТЕ Е ИЗ'СР'АЛА

    22 8 Отговор
    ТАКОВ ОЛИ.ГОФРЕН И ЛА'Й'НАР!!
    ЕНП ..НЕМА КАК ДА ..."ПРИПОЗНАЯТ"...ДЕЕБЪ И РИС'ТЮ БОЙК'ИК'ЕВ ПЕ'ДЕ'Р'АСА,..ЩОТО СА БЪЛГА'РОМРАЗЦИ, ГЕ'Ю'ВЕ И ХОМО-СОР'ОС'ПИИ,... МАЛО'УМНИКО
  • 32 Анонимен

    31 5 Отговор
    Този говори като типичен соросоид. Ветото към Македония ни нанасяло щети, затова да плюем на историята си и да пуснем скопските фалшификатори в ЕС, а те ще продължат да ни викат татари и фашисти. Пък утре като поискат Пиринския край и тях ще им го дадем, че да не дразним ония от Брюксел.
  • 33 Главата

    24 19 Отговор
    МЕНЕ МЕ КЕФИ..БАЦЕ!
    СКОРО СЕ ВРЪЩА И...ШЕ ВЕ ШИ'БА'МЕ ПРЕЗ ГАЩ'ИТЕ!
    НАПРАО ШЕ ВЕ..ЗАЛИЧИМ
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Who you bol

    6 15 Отговор
    ДС ДЪРЖИ ГЕРБ, ДБ, БКП, ДПС И МЕДИИТЕ ДА ВИ Е ЧЕСТИТО БЪДЕЩЕТО... Много е прав да не ходи по мисирски медии. ХЕЙТЪРИ настъпете
  • 36 1st

    25 4 Отговор
    Абе хайде тези джендари да спрат да се използват за пропаганда на някакви хора. Кой крив кой прав дайте ние да си прецениме. Аман от специалисти. Какво като живее в Белгия.
  • 37 оня с коня

    23 23 Отговор
    Лицето от снимката Готев си е избрал Съдбата на ГАСТАРБАЙТЕР,установил се е в Белгия и си е регистрирал там някакъв Новинарски сайт за да има за Хляб за Семейството му.Много добре е разбрал обаче,че със "Общи новини" "Пара йок",затова и се е ориентирал към СТРОГО-ПОЛИТИЧЕСКИ Изцепки в Услуга на Тая или Оная партия- зависи Кой /и колко/ плаща.А ето и какво казва Готев:"В БГ не се гледа с добро око на Свободата на словото,Свободните медии са Трън в очите на Властта".А ти ПО КАКВА Медия говориш бе Готев във Момента - Свободна или Арестувана?А имаш ли хабер КАК Е В РУСИЯ,КИТАЙ,за С.Корея да не говорим?По-нататък:"Стъпка напред е Борисов който бе РЕЗИЛ за България си отиде завинаги".ЗАЩО БЕ Умник се възмущаваш от ЕНП че ПРОДЪЛЖАВАТ да подкрепят Борисов,след като той си е "ОТИШЕЛ ЗАВИНАГИ" - КАК СТАВАТ ТИЯ НЕЩА - че Човекът си е отишъл,пък те ПРОДЪЛЖАВАТ да го подкрепят?И за домашно препоръчвам на готев да си отговори след Задълбочен Анализ:Лидерите на ЕНП ли са Идиоти каквито ги нарича,или ТОЙ САМИЯТ.И% да е СИГУРЕН Готев:При Следващите Избори ГЕРБ начело с "Отишлия си завинаги" Борисов ще са НАЙ-МНОГОБРОЙНАТА Партия в Парламента,при това с ДВОЙНО ПОВЕЧЕ Депутати от Втората Партия след нея поради Изчедванетона ИТН от Полит. живот на БГ.

    Коментиран от #41

  • 38 колю

    17 15 Отговор
    ГЕРБ!!! Да живее ГЕРБ ! С Бойко или без Бойко ! Цяла България е синя! И какво постигнахте, глупаци - да върнете комунистическите лагери...
  • 39 Jacques Yves Moineau

    23 1 Отговор
    Ивет Горанова- златен медал за България в каратето. Пет победи в пет мача.
  • 40 8062

    13 5 Отговор
    В заглавието определението за ЕНП е вярно, но ако напишем тук въпросното определение, ще ни изтрият коментара, затова го пишем по различен начин иди оти, или и'ди(о на латиница)ти. А нямало цензура?
  • 41 6219

    9 12 Отговор

    До коментар #37 от "оня с коня":

    Гватата, главата си извади от г на коня, ако имаш глава де, щото може да си...
  • 42 пешо

    16 5 Отговор
    "вместо да се пренасочи към „Демократична България“

    колко мило!
  • 43 скептик

    11 3 Отговор
    "По мое мнение ветото нанася щети на България"

    и? да се наведем за пореден път, за да задоволим меките китки в брасълс и другаде? ве, що не... плуваш по течението?
  • 44 опг

    13 11 Отговор
    енп са просто инструмент на крадливата европейска олигархия, та затова
  • 45 скептик

    14 3 Отговор
    "Иначе ние не сме на челно място от гледна точка на проблеми с правовата държава – Полша и Унгария убедително водят класацията."

    а-хааа... започва да ми става ясно как се прави сайт в брасълс от нищото.
  • 46 Боко

    16 4 Отговор
    Като те гледам си завършен олигофрен!
  • 47 пешо

    15 4 Отговор
    "Това ще бъде повод името на България да се спряга в най-положителен контекст."

    и тоя се бори да бъде погален от чорбаджията по главицата!
    аман!
  • 48 Васко

    24 2 Отговор
    Защото в ЕНП много добре знаят кой е Христо Иванов , Атанасов и кой стои зад тях .
  • 49 sbs no КОМУНИСТ

    15 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Георги Готев за ФАКТИ: ЕНП са идиоти – затова продължават да подкрепят ГЕРБ и Борисов

    ДЖЕНДЪРЧЕ --ПРИ ТЕБ ЯВНО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА -НО АЗ ВСЕ ОЩЕ МОГА - ДА ПРЕКОПАЯ НА ---МА---Й-------КАА---ТИ ГРАДИНКАТА ----ТИ ЛИ СИ ПО УМНИЯТ -ОТ -ЦИТИРАНИТЕ ОТ ТЕБ ----КОЛКО ПАТКИ И МИСИРКИ ДАДЕ БАЩА ТИ ЗА ДИПЛОМА ОТ СЕЛО -НЕДОУЧИН ДОЛ
  • 50 sbs no КОМУНИСТ

    14 5 Отговор
    „Мнoзинa нe рaзбирaт зaщo Eврoпeйcкaтa нaрoднa пaртия вce oщe прaви oпити дa гo пoдкрeпя, вмecтo дa ce прeнacoчи към

    „Дeмoкрaтичнa Бългaрия““, кaзa издaтeлят нa ЕURАСTIV.bg„
    ДЕ.БЪ --ТОВА ОЗНАЧАВА -ДА ----Е---Б---Ъ---БЪЛГАРИЯ ----------ВИЖТЕ КАКВИ ОГРОМНИ ПРОСТАЦИ СТЕ ----ВСИЧКИ ИСКАТЕ МИНИСТЪРСКО БЮРО -НОООО-ЩЕ СИ СТОИТЕ -НАРАВНО С ОНЯ АФРИКАНСКИЯТ НА КЛОНИТЕ ----БЕДЕН МИ Е ЦЕНЗУРНИЯТ РЕЧНИК -А И МОЕЕЕЕЕРАТОРА МНОГО МЕ РЕЖЕ ---ИНАЧЕЩЕ ПРОЧЕТЕШ МНООООООГО СЛАДКИ ПРИКАЗКИ -ЗА ТЕБ И ЦЕЛИЯТ ТИ РОД
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ЕВРО НЮЗ

    16 5 Отговор
    Само като прочетох как бившия служител на американската банка Голдмън Сакс и бивш управител на ЕЦБ под чието ръководство беше изпита кръвта и одрана кожата на Гърците Марио Драги а сега върнал европейския блясък на Италия и спрях . Тоя е супер соросоидна, глобалистка подлога служеща при прехода от едни кожодери в ръцете на други. Ругаещи бившите когато вече не са на власт
  • 54 име

    19 3 Отговор
    тоя на колко агенции е агент? дс , цру ...???? майкопродавец.
  • 55 evo

    17 2 Отговор
    Демократична България и те не са по-различно само ,че там ги финансират от сащ както хсс герб. Те пък ще бъдат идеални соросоидни подлоги ако се доберат да управляват държавата ристето иванов си го представям премиер .
  • 56 аноним

    17 2 Отговор
    как може да се подкрепя -партия ЕДНОДНЕВКА с електорат под 1% смешник!!!!!
  • 57 Цървул

    15 3 Отговор
    Нека първо помълчим пред словата Готеви! После нека си спомним чие чедо беше човека,живеещ в Белгия.
  • 58 cpv

    15 4 Отговор
    Първо си виж физиономията и тогава обиждай,тъй като приличаш на идиот!
  • 59 Джон

    20 6 Отговор
    А бе боклук миризлив ,има да стигаш Бойко....
  • 60 Best

    17 0 Отговор
    Джендърска мутра.
  • 61 Герберастит Чумав

    2 11 Отговор
    Ее да подкрепяш ГЕРБ си горд българин сигорно :х
    Да пада,да пана ама накаде повече(ГЕРБ)
  • 62 И баба

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Комбина":

    му и дедо му.
  • 63 ГЕРБ

    8 0 Отговор
    А ти какъв си бе травестит
  • 64 Анонимен

    2 0 Отговор
    От факти човек не може да се ориенти кой с кого е, но.. Ми допада сайта ФАКТОР, но не зная, на кого е и за кого рабори.

    Коментиран от #70

  • 65 *****

    8 0 Отговор
    Ало Карлуково , елате да си го приберете.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Наблюдател

    1 5 Отговор
    Истини и глупусти в горното 50/50. По отношение "ЕНП са идиоти" вярно но е меко казано. Толерирането на корупцията от ЕНП обаче е нещо съвсем друго!
  • 68 охлюв

    8 2 Отговор
    Абре Готев Идиотев ЕНП с комундета като ДБ не се занимава Проумей го бре петолъчкин
  • 69 666

    6 1 Отговор
    Тоя Готев не е ли син на оня Готев от "Работническо дело" Изплуваха най мрачните фигури на комунизма. Измет червена.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Тредстоун

    6 1 Отговор
    Махмурлия ми изглаждаш с тая прическа тип бретон ала хоремаг , смешник.
  • 72 ФАНИ

    4 2 Отговор
    ТОЗИ С НАЙ-ИДИОТСКАТА ФИЗИОНОМИЯ НАРИЧА ИДИОТИ ЕНП,ЗАЩОТО ПОДКРЕПЯЛИ ГЕРБ,АБЕ,ГЛУПАКО,НЕ ВСИЧКИ СА ИДИОТИ КАТО ТЕБЕ,КАМО ЛИ ОТ ЕНП
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове