Last news in Fakti

20 Декември, 2021 11:19 23 164 61

БОЕЦ внесе в парламента сигнал срещу Иван Гешев за фирма "Жоси"

  • боец-
  • сигнал-
  • иван гешев-
  • жоси

Случаят е изпратен още до МВР, ГДНП и Министерството на правосъдието

БОЕЦ внесе в парламента сигнал срещу Иван Гешев за фирма "Жоси" - 1
Снимка: БГНЕС

БОЕЦ внесе сигнал до парламента срещу главния прокурор Иван Гешев.

Според гражданското движение в представените документи има обосновани съмнения за извършени престъпления от страна на обвинител номер 1.

Публикуваме поста на БОЕЦ, публикуван на профила на движението във "Фейсбук", без редакторска намеса:

ВАЖНО!
БОЕЦ поиска от Парламента да разследва Гешев за #ЖоСиГешевГейт.
Днес, 20.12.2021г. БОЕЦ внесохме сигнал до Парламента с данни и документи водещи до обосновани съмнения за извършени престъпления от главният прокурор Иван Гешев. Сигнала е адресиран до Комисията за противодействие и борба с корупцията, както и до парламентарните групи на „Продължаваме промяната” и „Демократична България”.

Очакваме незабавна реакция от депутатите, образуване на проверка и изслушване пред Комисията на Георги Борисов Георгиев – Председател на УС на ГД „БОЕЦ” и на Георги Цолов Георгиев – собственик на фирма „ЖоСи” ООД. Убедени сме, че промяната и реалната борба с корупцията трябва да започне от най-високите нива на властта, както и че отстраняването от поста главен прокурор на Иван Гешев е задължително условие за тази борба.

На 08.12.2021г. в предаването на Люба Кулезич „Честно казано” по телевизия Евроком, Георги Георгиев от БОЕЦ и неговият съименник, собственик на „ЖоСи” ООД представиха факти и доказателства за участието на Иван Гешев в редица престъпления свързани с ограбването и унищожаването на „ЖоСи”, включително и данни за престъпно бездействие на главния прокурор и прикриване на схема за източване на ДДС чрез която е ощетен държавният бюджет в огромни размери.

На 15.12.21г. в сайта за разследваща журналистика BIRD.BG бе публикувано съвместно журналистическо разследване направено заедно с БОЕЦ, в което се съдържат данни за участието на главният прокурор Иван Стоименов Гешев в престъпна корупционна схема. Той е бил сезиран за икономическо престъпление (схема за сиво счетоводства и източване на ДДС) извършено от един от съдружниците във фирма „ЖОСИ” ООД, като към него се е обърнал другият съдружник – Георги Цолов Георгиев. За да окаже помощ на Георгиев, Иван Гешев постига с него уговорка да му бъде прехвърлен дял от фирмата в размер на 20%, като посочва и свой близък (неговият баща Стоимен Гешев), който да бъде вписан, като съдружник, както и насочва Георгиев към конкретен адвокат за извършване на сделката – Велимир Атанасов. Вместо 20% на Стоимен Гешев са прехвърлени 2%, които по оценка към онзи период са на стойност около четвърт милион лева.

След това „разминаване” Георги Цолов Георгиев казва, че Гешев и цялата прокуратура се обръщат срещу него и в резултат на това бизнесът му е бил ограбен, а той в продължение на седем години е подложен на репресии от прокуратурата. В резултат на действията на Гешев е прикрита и схемата за източване на ДДС, което нанася вреди на държаният бюджет в огромни размери. На 16.12.2021г. БОЕЦ внесохме сигнали по казуса срещу Гешев до МВР и МП, като на 17.12.2021г. от отдел „Икономическа полиция” на ГДНП бяхме уведомени, че образувана проверка и вече се работи по нея.

Сега очакваме реакцията и действията на българският Парламент и управляващото мнозинство заявило, като свой приоритет борбата с корупцията, съдебна реформа и оставката на Гешев.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 133 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гербер

    32 137 Отговор
    Гешев и Борисов са недосегаеми.

    Коментиран от #20, #39

  • 2 Българка

    158 47 Отговор
    Явно прилаганата престъпна схема по журналистическото разследване на "Осемте джуджета" е запазена марка на мафията и прокуратурата умело я използва за лично облагодетелстване.
    Гешев не може да бъде не само главен прокурор, но и въобще на държавна работа и трябва да бъде озаптен за дълго в държавен затвор!!!!!!!!

    Коментиран от #26

  • 3 Гешо Келешо

    102 23 Отговор
    Сиренце какво си!Жоси!Я ела насам! Ще те ям!
  • 4 Дългият

    122 40 Отговор
    Важно е, че започна да се разплита организацията на шайката. Отсега нататък все ще е така.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 обектив широкоъгълен

    49 98 Отговор
    Този въпрос вече е проверяван.Товва че вдигнат шум нищо не значи да намерят нещо друго.Тук няма заровено куче

    Коментиран от #10, #21, #44

  • 7 Ал Тъпоне

    51 89 Отговор
    Добре де ама като махнете всички "таласъми", които уж са виновни и пречат какво ще правите? Аз не разбирам от прокурорска работа, но ми се струва, че сегашния главен прокурор е някаква необходима изкупителна жертва, с която се има за цел да се спечели време с оправдание за нищонеправене!

    Коментиран от #9, #46

  • 8 Фирма Жоси

    76 27 Отговор
    Продукти свързани с Димитър Зоров които е свързан с Бойко Борисов и унищожението на животновъдството в Северозапада.За справка питайте Николай Милков от с.Воднянци
  • 9 Българка

    61 93 Отговор

    До коментар #7 от "Ал Тъпоне":

    Точно това което казваш+ безгранична властд за фатмака. Цялата кампания срещу Гешев е добре режисирана. Целта е цялата власт да е в ръцете фатмашки, а ние знаем на кого е задължен. Само едно предупреждение към Чепепа. Ще го разбере по-трудния начин. Дай власт на фатмак и чакай благодарност.

    Коментиран от #11, #12, #43, #59

  • 10 Българка

    89 33 Отговор

    До коментар #6 от "обектив широкоъгълен":

    Този въпрос/ сигнал не е проверяван, а смачкан от каскетчета и гешевчета! Правосъдният министър Надежда Йорданова също внася по това престъпление сигнал и каза, че има подписи за доказателство! Очакваме Гешев бързо да е отстранен, разследван, съден и осъден. Освен това очакваме разследфване доходите на Гешев, приятелката, с която живее, родители и поставени негови лица за произход, платени данъци. Така че и НАП очаквам да работят

    Коментиран от #53

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ал Тъпоне

    38 63 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Не разбирам защо искат да го махнат? Не бил искал да разследва! Ами то за да разследваш се искат доказателства. Ако пък вземе да разследва без доказателства и обвинението по тази причина се провали ще рекат пък "Абе този защо разследва, като няма доказателства?". Тя и тази не е лесна! Мен така са ме проверявали. Вероятно някой мръсник ме беше наковал, но неправилно и какво? Не се скрих, защото нямаше за какво и каквото поискаха хората, като документация представих и ме оставиха на мира. Малко загуба на време и усилия да систематизираш това, което искат, а онзи дето ме накова остана с пръст в уста, но иначе кипя безсмислен труд определено време.
  • 13 Реалист

    22 15 Отговор
    може ли да му се кача на ванко у пандиза:)
  • 14 Абсурдистан

    66 17 Отговор
    "Обосновано съмнение"!!! Не съм юрист, но това ми звучи, като "вероятно, евентуално, може би...". Истината е че нереформираната съдебна система, винаги се е използвала в полза на някого, но не и в полза на истината. Припомнете си предишните главни прокурори, нито един читав няма сред тях. Без големи реформи и бъдещият ще е същия!
  • 15 Кьовешев

    60 32 Отговор
    Трябват бързи действия от новата власт за да не могат наглите герберски мекерета като Гешев да се укрият и избегнат възмездието
  • 16 Гост

    17 15 Отговор
    Гешев, как само де наигра...
  • 17 789

    23 25 Отговор
    Смешници .
  • 18 123

    43 39 Отговор
    Тази форма фалира заради желанието на единия от собственниците да обесби цялата фирма, сега си показват мръсното бельо единия от собственниците явно е близък с някой от новите политици и с ПР кампания търсят дивиденти.,ДДС измамите са работа на НАП и комисията на Цацаров, ако Гешев знаше всички данъчни измамници досега щеше да ги е разследвал, само че не ги знае. ако Борисов знаеше всички крадци и схемаджии от парията си щеше да ги изпъдил отдавна, но Бай Ганцо крадеца и измамника е на всеки метър, още по на гъсто от комунистите който са на всеки километър

    Коментиран от #23, #24

  • 19 joro

    28 14 Отговор
    Каква е разликата между съмнения на сулю и веществени доказателства ?

    Коментиран от #22

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 123

    38 16 Отговор

    До коментар #19 от "joro":

    То има и съмнения че между новите политици има големи малоумници и шуробаджанци,но доказателства все още няма.
  • 23 Оракула

    19 29 Отговор

    До коментар #18 от "123":

    Цяло слънчево затъмнение,
    заради един корумпиран прокурор и един бивш Премиер !

    Коментиран от #28

  • 24 То там е

    16 11 Отговор

    До коментар #18 от "123":

    Проблема че нищо не знаят
  • 25 рака

    36 38 Отговор
    айде сега, а радев и кацаров кога ще разследват. повече от 10000 българи починаха през тяхното некъдърно и нехайно управление. и постоянно говорене как има лекарства и всичко необходимо за справяне с ковид.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 123

    34 23 Отговор

    До коментар #23 от "Оракула":

    Тези хвърлят прах в очите на хората с въртенето на името на Гешев във вестниците като постоянно измислят нови слухове за престъпленията му, малко са позабраваили да овъргалят Борисов отнов в л@ната за всичко лошо в страната.За да има друг вид прокуратура, тряба и друг вид конституция, закони и правила за нея, само че такива няма и тези които са сега на власт нищо не правят и няма изгледи да започват да правят.Но с тези очернящи репутацията на Гешев масирани медиийни атаки , явно си личи че определени олигарси искат да се отървът от него, чрез политически трикове и пионките които са си нагласили в НС.
  • 29 Болярин

    34 20 Отговор
    Няма лошо в желанието на " Боец" ! Само дето с ОБОСНОВАНИ СЪМНЕНИЯ -
    могат да направят само поредния кьор фишек, а Иван Гешев да има повод да благодари на Гошо "Тъпото" за ... яловите напъни !!!
  • 30 Авв

    24 9 Отговор
    Спирам да купувам продуктите на тази фирма.
  • 31 Харесвам 🎃, само сготвени

    21 23 Отговор
    Поставката за каскети е толкова празна, че няма накъде повече... Този ку-хендър като си знае, че е в лай...та до шия, с каква наглост се е съгласил да го инсталират за главен прокурор!?... Или поради липса на пауър под каскета си е съобразяваш да успее да замете всичко?!?, без да познава как функционират институциите и че следи винаги остават. Ха, гешеф всъщност ще бъде отстранен много по-лесно и бързо, отколкото ни се струваше - ще бъде арестуван.

    Коментиран от #61

  • 32 НЕРЕЗ

    32 18 Отговор
    вижте му мутрата на тоя прокурор, на какво прилича......
  • 33 истинко

    19 14 Отговор
    -Сиренце, какво си?
    -ЖоСи!
    Хей Гешефтаря, долу кунките от моето сиренце!
  • 34 грух

    25 14 Отговор
    тия от БОЕЦ са пълни кукувци.
  • 35 инж. Добри Добрев София 75 години

    17 6 Отговор
    И да се смени Гешев при този ВСС е нищо. Трябва да се акнуализира Закона за съдебната власт и въз основа на него, ВСС да има друг състав, който да реши и предложи на Президента да издаде указ за освобождаване. НС сега си бърка в носа и чака други изслушвания
  • 36 Възмутен

    29 11 Отговор
    Храни куче да те лае , да не забравим кой изпрати за този хубавец хеликоптер. А той нали е на хранилка при господин Василев , който е в Сърбия трябва да слушка да подава сигнали за да си оправдае паричките. Да Такива са ни всички "бойци" срещу корупцията
  • 37 Виктоар

    12 3 Отговор
    Христо сега ще се пеняви известно време и както обикновено прави, ще избяга от отговорност когато трябва да направи нещо!
  • 38 Ехаа

    23 12 Отговор
    Поредната лъжа , в която е замесен Рашков, вече никой не му вярва.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 боко

    13 13 Отговор
    Каскета,ШАЙКАТА,ХУНТАТА и МУТРАТА от Банкя в ЗАТВОРА
  • 42 истина или не?

    23 6 Отговор
    Моите ОБОСНОВАНИ СЪМНЕНИЯ са ,че "Боец" са психичноболни!!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Пача

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "обектив широкоъгълен":

    Има куче ама не е заровено а само покрито и ще се види бърже
  • 45 Ни чул ни видял

    17 3 Отговор
    Боец да каже кои са му спонсори срещу фалшиви новини.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 милиционер

    7 7 Отговор
    гЕШО кЕЛЕШО ЩЯЛ ДА НАЗНАЧИ ЯСЕН ТОДОРОВ ЗА шЕВ В сЛЕДСТВИЕТО - ТОЗИ ясен е много Ясен- тъп, неграмотен, послушен, мазен, е стига толкова, ще го усетите много скоро.
  • 48 поиграйте си

    10 2 Отговор
    И колко струва тази поредна глупост,"особено големи размери",ами дайте отчета,публикуван ли е в ТР или да търсим.2%-"четвърт милион",пак фантасмагории.Цветан Василев ползваше КТБ за лична касичка,фалшиво счетоводство пред БНБ,изкупи де що има с поставени лица,и откакто забегна от години Гошо Тъпото му играе по свирката.
    То и от цялата бутафория не се разбира нищо,е няма да успеете!
  • 49 983764690

    15 0 Отговор
    Трябва сериозни присъди за подаване на фалшиви сигнали и злоупотреба с общественото мнение.Слободията до тук ни доведе,а сега премина в злоупотреба с права които не се санкционират.
  • 50 681 БГ

    9 13 Отговор
    Тая Мутра Гешев е от Гербаджийската МАФИЯ !
  • 51 M M

    13 2 Отговор
    Бошкоооов, Василееев не ви ли писна !!!Измислете нещо по смислено!От тази дупка заек няма да излезе!!! И сменете "глашатая"...Гошо "Тъпото" не хваща декиш!!!
  • 52 Фактите

    10 0 Отговор
    Адвокат Велимир Атанасов изпрати до редакционните пощи право на отговор спрямо публикуваните в редица електронни медии статии относно "Жоси" ООД. "Същото, първо беше изпратено до медиите, публикували въпросните статии, но до момента не е отразено от тях", отбелязва той. Публикуваме цялото становище на адвокат Атанасов.

    От няколко дни не стихва медийната атака, касаеща „Жоси“ ООД, където се замесват множество имена, между които и моето. Тази атака е изцяло политическа. Публикациите по темата не отговарят на истината и съдържат изцяло неверни твърдения.

    На първо място, не мога да не отбележа, че моето мнение не е потърсено от никой, а посоченото с статията на Bird.bg, именно: „адвокат Атанасов не отговори на многобройните ни повиквания по телефона“ е явно невярно, доколкото с лице, представило се за Димитър Стоянов, журналист си разменихме съобщения, в които се разбрахме да се чуем на следващия ден, което и сторихме. Явно мнението на заинтересована страна, каквато безспорно съм е без значение и дори трябва да се отбягва, което безспорно е и нарушение на журналистическите правила и стандарти.

    Ето защо, съм длъжен и държа да отправя до съответните медии моето право на отговор, което държа да се публикува изцяло и без съкращения или корекции, като в противен случай, ще го изпратя до други медии, в чиято обективност се надявам.

    Фактите са следните:

    Никакви магистрати не са имали отношение към случилото се в „Жоси“ ООД и Георги Цолов Георгиев, ч

    Коментиран от #58

  • 53 Юри

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Галев го чака ;)
  • 54 И къде е корупцията???

    8 0 Отговор
    Поредния решил да прекара съдружника си и отишъл доброволно да договаря условията с трета страна. Третата страна го врътнала (по негови думи) и хоп - жертва бил. А ако беше успял да прекара съдружника щеше да е голЕм тарикат дето има хора където трябва. Лигава история

    Коментиран от #57

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 КРАС

    0 0 Отговор
    От Търговския е видно, че към 17.05.2019 г. лицето СИМЕОН ПЕТКОВ ПРИСАДАШКИ е управител на „ЖОСИ“ ЕООД – в несъстоятелност с прекратени правомощия.

    Като синдик на фирмата е вписан Михаил Васков Мишев.

    На 17.05.2019 г. 15:33:16 ГЕОРГИ ЦОЛОВ ГЕОРГИЕВ, с размер на дяловото участие: 2500 лв. е заличен като съдружник, а е оставен само СИМЕОН ПЕТКОВ ПРИСАДАШКИ, с размер на дяловото участие: 2500 лв. !!!!

    Обърнете се към синдика на фирмата Михаил Васков Мишев. Той ще Ви обясни, кои са кредиторите на фирмата , какво и на кого е продал и какви пари са постъпили в масата на несъстоятелността.

    ВСИЧКИ ИЗВЪРШЕНИ С ФИРМАТА ДЕЙСТВИЯ ПОДРОБНО СА ОПИСАНИ В ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР.

    Истината е при СИНДИКА МИШЕВ!!
  • 57 КРАС

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "И къде е корупцията???":

    Питаш къде е истината ли?!!

    Истината е в Търговския регистър от който е видно, че във фирмата е назначен синдик МИХАИЛ ВЕСКОВ МИШЕВ.
    Не коментирам, че този синдик е нещо като погребална агенция на фирми една от които е и ЖОСИ.

    Защо на 17.05.2019 година Георгиев е заличен като акционер на фирмата е въпрос, на който може да отговори синдика.

    Всички актове и действия на синдика и съда подробно са описани в Търговския регистър.

    СЪЗДАЙ ПРОБЛЕМ , ПРЕДИЗВИКАЙ РЕАКЦИЯ , ПОСОЧИ РЕШЕНИЕ е принципа на манипулация, който в случаят успешно се прилага.
    От проблема ЖОСИ няма да излезе нищо друго освен много пушилка и ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО от други по важни закононарушения на Гешев , едно от които е случаят КТБ!!!

    ТОЗИ ТИП ВКАРА В АКЦИОНЕРА НА БАНКАТА ХОРА С КАЧУЛКИ И ПРЕДИЗВИКА ЛИКВИДНАТА КРИЗА УНИЩОЖИЛА КТБ , с последвало продаване на безценица на активите на банката на ШИШИ, и МИЛЕН ВЕЛЧЕВАТА ОПГ !!
  • 58 АМОН

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Фактите":

    Разбира се, че в случаят се създава проблем с който да се отвлече вниманието по едни други ДЕЙСТВИЯ и БЕЗДЕЙСТВИЯ на главния прокурор.

    Спомняте ли си как прокурор Гешев разпореди влизането на баретите в офисите на собственика на КТБ и предизвика последвала ликвидна криза на банката довела до фалита й.
    Акцията на прокуратурата бе услужливо показвана от медиите на Пеевски.
    Спомняте ли си за едни над 200 Милиона евра в ЧУВАЛИ които бяха заловени от прокурор ГЕШЕВ..

    КЪДЕ СА ТЕЗИ ЧУВАЛИ С 200 МИЛИОНА БЕ ГЕШЕВ ?!!!

    Кой да го попита?? Мисирките на Пеевски ли?!!
    Пеевски и Милен Велчевата ВТБ намазаха най много от фалита на банката.

    Сметката на фалита я плати БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ.

    За това няма кой да разследва Гешев и гешевтурата.
    Разследват ги за простотии с които нямат нищо общо.

    ТОВА Е НАЧИН ЗА МАНИПУЛАЦИЯ НА ПРОСТИ И ОГРАНИЧЕНИ ХОРА!!
  • 59 Фатмака е в обръч от обещания

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Дубай го чака да откаже и ще има ИМПИЙЧМЪНТ!
  • 60 Бау

    1 0 Отговор
    Защо все още никой не е призовал Стоимен Гешев да обясни как аджеба се е сдобил с 2% от фирма Жоси, докато синчето му с каскета ръководи разследване срещу фирмата? Предстои развръзката,ще е яко да му нацепят квадратен точно на Ивановден!
  • 61 Ма много си умен

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Харесвам 🎃, само сготвени":

    Ееех какъв умник само-ма той не се е натискал те са си го издигнали и са си го назначили да замита под килима и да маже с баданарката -щот законите са направени в нечий интерес-ся новите кат имат законодателна власт що не направят тая пуста рИформа у съдебната система и да се определи орган за контрол на тая висша каста- ма ся почват оправдания най вече от Ристо Ив ма то ся Веницианската ма то ся Европ комисия - абе старата песен - римляните са го казали като искаш нещо да не стане просто го отлагай-пък вий тук спорите колко ангела са на върха на иглата-тежко вино дайте -както е казал Хрисо Ботев - та пиян аз да забравя глупци туй що вий не знайте............
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове