Last news in Fakti

20 Януари, 2022 14:40 3 764 28

Цветан Петков и Евгени Генчев влизат в ръководството на „Автомагистрали“ ЕАД

  • цветан петков-
  • евгени генчев-
  • „автомагистрали“ еад

Петков и Генчев са служители на „Автомагистрали“ ЕАД

Цветан Петков и Евгени Генчев влизат в ръководството на „Автомагистрали“ ЕАД - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов назначи Цветан Петков и Евгени Генчев за членове на Съвета на директорите на „Автомагистрали“ ЕАД. Предстои промените да бъдат вписани в Търговския регистър.

Като принципал на държавното дружество министър Караджов носи отговорност то да се управлява професионално и в интерес на всички български граждани.

Петков и Генчев са служители на „Автомагистрали“ ЕАД. Цветан Петков от три години е директор „Инфраструктурно строителство“. Евгени Генчев е главен инженер на дружеството и в последните три години и половина е директор „Експлоатация и поддръжка“.

„Възлагам на новото ръководство да се погрижи честно и отговорно, при спазване на строга финансова дисциплина, за интересите на дружеството, респективно – на МРРБ и държавата. Най-неотложната задача, която им поставям, е да ускорят работата по двата приоритета на министерството – доизграждането на автомагистрала „Хемус“ и на скоростния път „Видин – Ботевград“, обясни вицепремиерът.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    5 15 Отговор
    М@чк@й Гроздане

    Коментиран от #6

  • 2 Бибитко

    13 9 Отговор
    Нема да ми пипате магистралите?
    С Бойко лошо - ама без Бойко по-лошо!
  • 3 Дъ бест

    15 0 Отговор
    Последният Софиянец ,луд ли си бе?
  • 4 Последния Софиянец

    7 11 Отговор
    А питахте ли Бойко? Съгласен ли е?
  • 5 СДС

    15 2 Отговор
    Ако в хода на разследването за грабежа на държавни средства се окаже, че тези служители(сега директори) са участвали активно и им повдигнат обвинения?
  • 6 Бг история

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Гледай си шкембеджийницата и си пий лекарствата, тук ставаш за посмешище

    Коментиран от #9

  • 7 Горски

    14 1 Отговор
    И двамата нови, са в същност стари и назначени от ГЕРБ! - Е?
    -Кое ще се промени? В София има една група от хора- паразити, които обикалят от борд на борд в държавните предприятия. - Това, както знаем не води до добър резултат!
    ПС
    Това ме подсеща за случая с мъжът на Цецка Цачева, който от гробищни паркове Плевен стана директор в РВД - София.- Да ли го разкараха тоя или още паразитира?
  • 8 МЕТОДИСТ

    12 1 Отговор
    Сега новите шефове няма да получат ЛОТ-ове, а ще търсят фирмите, които са получили вече парите и ще делят наполовина! Продължаваме подмяната...
  • 9 Истината-винаги

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бг история":

    Той няма нито ресторант нито шкембеджийница . Комплексиран и самотен човек, който тук си избива комплекси.

    Коментиран от #11

  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор
    мафията си има ДЪРЖАВА
  • 11 ИСТИНАТА

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "Истината-винаги":

    ИСТИНАТА така е и си точно прав занего
  • 12 Лапанчев

    8 2 Отговор
    Сега пък тези ще лапат. Промяната продължава.

    Коментиран от #16

  • 13 кочо кратуната

    6 1 Отговор
    Първия министър който трябва да бъде освободен е този подлец и предател ..Изгони хората които откриват безобразията и кражбите и разбойниците по автомагистрали и назначава ,разбойниците и крадците на бойко и сараите.Този,вместо да възстанови ,кражбите ,авансите ,милиардите дето ги изнесоха скуфари торби и сакове ,щял да стори и за да продължи делото и грабежа на дпс и герб .Министър председателя и министъра на финансиите и бойко рашков да преоследяват действията и забежките на тоя слугинаж на разбойниците ,мутрите и мафиотите на опоцицията дпс и герб .Този , енергетиката и на външните работи работят за дпс и затова слави простака влезе в коалиция и .извоюва най-важните и най корумпираните министерства за дпс.
  • 14 И преди и сега

    13 0 Отговор
    Шефката дето я уволниха си е била политически номад. Със сигурност докато е била в "Автомагистрали" е сменила три партии. Аз съм с вас които сте на власт ! Знаете я тая пасен ! Грозданчо го знаете откъде идва и къде е бил. Знаете му и скандалите.
    Та се питам - Как па не се намери един който не се умазал до ушите за местата където се разпределят милиарди левове от данъците на хората. За вас незнам, но аз не вярвам да доживея да върнат Цветан Василев, Божков, да върнат откраднатите дотук пари от това строителство и въобще парите по всички чекмеджета. Не вярвам някой да посмее да съкрати чиновници които нищо не правят, но много знаят за различните схеми. Леко започват нещата за затихват и както винаги се разчита на късата ни политическа памет. Ако можете оборете ме! Ама с факти, не с фаТКи !
  • 15 боко харам

    8 1 Отговор
    Всички министри да минат тест за интегритет. Подмяната ще продължи да пълзи и трнсформира енергията на протестите.

    Коментиран от #19

  • 16 Бай Онзи

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "Лапанчев":

    Няма угодия ! А кажи ти кои да бъдат ! Ето тук напиши две предложения !
  • 17 решение

    4 3 Отговор
    А бе киро и Ачо как може да позволите на този никаквиец и слуга на задкулисието да извърши промяната с новите директори които са участници в грабежа от магистралите .Това ли вие промяната .Тоя нехранимайко незабавно да бъде отзован заради осбобождаването на служебния министър комитоава и другите две жени ръководители на автомагистралите ,които изкараха на яве кражбите от язовирите ,свлачищата и магистралите .

    Коментиран от #20

  • 18 ГОДЖИ

    6 3 Отговор
    КЛОУНА НА МУТРИТЕ СЛАВЧО РЪКОВОДЕН ОТ ГЕРБ ,ДПС И КО. ВЕЧЕ НАГРАБИ ХЕМУС И ОСТАНАЛИТЕ СЪС СВОИТЕ КРАДЛИВИ КАЛИНКИ ОТ ЧАЛГА ПАРТИЯТА СИ. КИРО ДЕЙСТВАЙ.
  • 19 Хи хи

    6 0 Отговор

    До коментар #15 от "боко харам":

    А за лоялност и почтеност ще има ли тест ?
  • 20 Хи хи

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "решение":

    Наяве излезе само лъжата на Простото Киро ! Чети отговора на Везиева , има го на сайта на парламента. И понеже няма да го направиш,ще ти го разкажа. Киро източил язовира в три поредни дни и се снима в него , а той обясняваше , че не го е източвал .Продължавай да вярваш на Лъжеца и Крадеца и чакай промяната.
  • 21 ИЗБИРАТЕЛИ

    3 0 Отговор
    И ТРИМАТА СА ИЗПЕЧЕНИ ВЕЧЕ КАК СЕ КРАДЕ БЕЗ СЛЕДИ И КАК СЕ ПЪЛНИ ОВШОРКАТА НА СЛАВЧО ИЛИ УЖ КАСИЧКАТА НА ИТН-ЧАЛГАПАРТИЙКАТА. ТЕ СА ДИРЕКТНО ЗА ПАНДЕЛАТА.А ИМ ДАВАТ МИЛИАРДИТЕ. СТРАНА НА ИДИОТОТЕ.ПЛОЩАДА НИ ЧАКА.
  • 22 Каменаров

    2 0 Отговор
    Ало, Гроздане бе, напраете най-после отбивката на а/м при Кермен: всички сливналии ще минават от там, идвайки от/отивайки към София, Пловдив.. сега карат през Нова Загора, което много натоварва! Уж има поект, но нищо не правите! Там между селата Безмер (ямболско) и Бозаджии (сливенско) има 5,5 км черен път, ако се направи става пряк пьт Ямбол - Нова Загора!
  • 23 Правят се на луди !

    3 2 Отговор
    Как да ускорят строителството на"Хемус", като то е спряно,а парите са изхарчени от служебното правителство!

    Коментиран от #28

  • 24 Последния Софиянец

    1 3 Отговор
    Бойко,върни се с черния джип и покажи на неверниците, каква юнашка МАЙКА-ГРОБАРКА те е родила!
  • 25 Ха ха ха

    1 0 Отговор
    На какво ли прилича човека с дебилносамодоволното изражение , сигурно на фатмашкия си патрон ...
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 позиция

    0 1 Отговор
    Не мисля, че стари ръководители от АПИ, трябва да заемат нови ръководни длъжности. Генчев, като директор на ,, Експлоатация и поддръжка" с какво допринесе за по-добра поддръжка на пътищата? НИЩО. УЖАСНИ ПЪТИЩА. Същия директор да прескочи до Австрия, още една европейска държава и да погледне пътищата там. но там не изнасят парите за пътната инфраструктура с чували и сакове. То си е казано ,, Нов бар..к със стари ку..и не се прави".
    Това важи и за министъра.
  • 28 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Правят се на луди !":

    Е, пък ти! Издребняваш с това напомняне за пари...Важното е да има "Ала-бала" по въпроса с АМ "Хемус"...На няКОЙ му се струва, че да строиш магистрали е лесно, разхождаш се с джипката и раздаваш пари и сакото от гърба си.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове