Last news in Fakti

11 Март, 2022 19:55 8 948 24

Кадиев за олиото и Нинова: Това не е тема на министър!

  • георги кадиев-
  • бсп-
  • олио-
  • корнелия нинова

"Не подкрепям БСП в отказа да гласува за санкциите срещу Русия", каза някогашният активист на БСП

Кадиев за олиото и Нинова: Това не е тема на министър! - 1
Георги Кадиев, кадър: "Денят с Веселин Дремджиев"

"Путин би желал да продължи войната, за да постигне някаква форма на васализация на Украйна, което украинците няма да приемат, независимо от това кой би бил на власт. Те искат демократична и независима държава - нещо, което им хареса през изминалите години". Това каза Георги Кадиев, бивш народен представител и активист на БСП, в предаването "Денят с Веселин Дремджиев", което се излъчва по TV+ и TV1.

"Ако бъде обявен дефолт на външния дълг на Русия, това означава, че няма да има инвеститор, който да влезе повече в тази страна. Санкциите и авантюрата на Путин сега ще направят така, че той дори и да спечели тази война, ще загуби мира, тоест няма да може да води следваща", смята Кадиев.

"Путин би искал част от Молдова и коридор към Калининград, което обаче означава завладяване на Прибалтийските републики, тоест война с НАТО", коментира още бившият активист на БСП.

"В България путинистите няма да спрат да отъждествяват Путин с Русия докато той не падне от власт. Не подкрепям БСП в отказа да гласува за санкциите срещу Русия", добави той.

"Нинова не е права за спекула с цените на олиото, това не е тема на министър", заяви още гостът на Веселин Дремджиев.

"Проектът на Янев ще изяде от избирателите на БСП", прогнозира Георги Кадиев.

Целия разговор между Веселин Дремджиев и Георги Кадиев можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванушка  🇷🇺

    26 18 Отговор
    Само НАТО ще може да реши проблема с Олиото.
    Или пък Мумията Джо ))
  • 2 Аз.....

    26 7 Отговор
    Колко лапна от Св.вод.?
    Червенушко маз.н.
  • 3 Васил

    39 12 Отговор
    А на кой е тема бе боклук комунистически нали тя е министър на икономиката.
  • 4 Пич

    42 5 Отговор
    Аха... В Англия 2,60 , тука 7 лв. И нямало спекула !!! Политиците крадци се крепят ! Че , ако някой попита за фирмите на жена му ! С тока !!! Наистина са навързани , като свински черва , вие промяна чакате !!? Наивници !!! Те новите , крадат с пет пъти скоростта на старите !!!
  • 5 Онзи

    13 11 Отговор
    Нонова е пионка на Ротшилда.
  • 6 Мда

    19 2 Отговор
    Пак олиото. Стига де, има и тоалетна хартия...
  • 7 ГУМЕН КРАДЕВ

    22 11 Отговор
    Корнилинке , ти каде си слагаш олиото че така изведнъж се стресна за него ? И кога за последно влезна в магазин да си купиш олио ?!?!
  • 8 Мамул

    25 12 Отговор
    Кадията е мръшляк като сергея. Ляв сороспийски либерал. Тази порода са да ги тричат и леви и десни.
  • 9 Хихи

    17 16 Отговор
    поредният експерт който плещи глупости. Се едно руснаците им дреме какво мисли неква си зелена еуглена. Те са обмислили 100 хода напред, мекотелото ще им дава акъл. Айде плужеците обратно в дупките.
  • 10 Коцалиев

    16 6 Отговор
    Хе, а за какво друго да говори Нинова ? За кражбите чрез резерва ли , съвместно с бургаското арменче на милиони или за това, че даде на Пилето от ГЕРБо 90 мил за пътища. Нали няма балами, че това е без милионно ресто
  • 11 proi4o

    13 10 Отговор
    ""Не подкрепям БСП в отказа да гласува за санкциите срещу Русия", каза някогашният активист на БСП..."///....винаги ср@л срщу БСП,като и някои от бившите и лидери !!
  • 12 Ender

    11 9 Отговор
    ПП=ГЕРБ! Оставка продажници!
  • 13 Тя с олиото си купува гласове

    19 2 Отговор
    За нея е тема.
  • 14 Мим

    11 4 Отговор
    Ей,че то тоя,, кадеш ,,бил новия Ностадамус бе,пък ние да не знаехме,е вече научихме...
  • 15 Той

    12 16 Отговор
    Кадиев нещо пак се е объркал.
    Браво на Нинова. Точно на място е .
  • 16 боко

    14 4 Отговор
    Кадийчо женка ти да внася олио за сметка на износа на ток бо---к
  • 17 Да бе, 70 години се оправяха

    12 7 Отговор
    без инвеститор, сега ли няма да се оправят. Ще ми се да изградят нещо по-справедливо от Западния бардак, който е удобен за живот само на богаташи, на които само им подтичкваме, като пудели, лишени от разходка.
  • 18 ех планова икономика

    13 6 Отговор
    Другарката Нинова още си мисли че живеем за петилетката и плановата икономика а при пазарната икономика цената се определя от търсенето на клиента
  • 19 Филолог

    5 2 Отговор
    Дали на някой дядо му е бил кадия (т.е. турски Гешев)?
  • 20 Малки обяви

    1 0 Отговор
    Пиша материали за Мултигруп! Изгодно!
  • 21 Дедо Пене

    7 4 Отговор
    ВЯРНО Е МИЛИОНЕР-КАДИЕВ.. ТОВА Е РАБОТА НА ПРОКУРАТУРАТА НО ТЯ НЕ ЖЕЛАЕ ДА РАСКЕДВА Герберасти... Пилето-олио Бисер и останалите!!! НЕЩАСТНИ БЪЛГАРИ... БИЯТ СЕ ЗА 2ЛВ.РАЗЛИКА В ЦЕНАТА!!!
  • 22 Българин

    15 2 Отговор
    Този човек е мултимилионер и ни се подиграва на всяка дума. Един надменен наглец, станал енергиен олигарх с кухи схеми и точи пари с милиони от сметките ни за ток и от държавата. Кърлеж. Че и акъл дава за управление на страната. Затвор за тоя и жена му!
  • 23 Брей

    1 0 Отговор
    И ти ли искаш независима мафиотска държава да държиш 30 централи и да продаваш скъп ток.
  • 24 абв

    0 0 Отговор
    За 32 години преход- демокрация , ГЕРБ са най доброто нещо което се случи на България.
    Това че крадяли са внушения от Нинова и подобни които ежедневно преписваха на ГЕРБ всички смъртни грехове.
    Хайде , спрете се и се отърсете от зловредните внушения на Нинова.
    Тя така или иначе не успя да стане министър председател. Сега се изявява като министър което е голям риск за държавата. И понеже иска да мине за фактор в полит. живот излиза и говори с една полицейска физиономия и тон за проблема за олиото. Нещо което не е нейно задължение. Но пусто желание да се показва и да казва колко е ,,загрижена за народа,,....просто няма сила която може да я спре.
    Да това е работа на държавният регулатор и съответните комисии. А не на джандар сурата Нинова.Точно тя вся такова разделение и омраза сред народа ни. Точно тя започна да говори най безцеремонно за различните власти и институции. Тя вся неуважение към тях. Хората спряха да вярват на всичко което определяше правилата на техният живот. Загубиха уважение. Да, една зла жена бе оставена безнаказано да уронва авторитета на всичко и всеки отговорен за управлението на държавата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове