Last news in Fakti

28 Май, 2022 20:38 2 983 31

Каракачанов: В Скопие са крадците на българската история

  • северна македония-
  • красимир каракачанов-
  • българия-
  • история-
  • вмро-
  • кирил петков

Почетният председател на ВМРО засегна и приемането на еврото

Каракачанов: В Скопие са крадците на българската история - 1
Снимка: БГНЕС

Фактът, че Кирил Петков и приближеният му екип водят собствена политика, е неоспорим. Това коментира в „Карай направо” почетният председател на ВМРО Красимир Каракачанов по темата за Република Северна Македония. „Последният Коалиционен съвет беше поредният опит на Кирил Петков по някакъв начин да придума коалиционните си партньори, защото след два дни трябва да ходи в Париж да се среща с Макрон. Иска явно с нещо да се похвали”, подчерта той, предаде NOVA.

Според Каракачанов Кирил Петков е проблемът, защото „министър-председателят смята, че идвайки в България някъде от чужбина, ние сме някакви аборигени, българите, изостанали назад в историята си хора”. Проектът за самолетна линия до Скопие смята той е било ясно още от началото, че ще бъде фиаско, като отчете, че няколко пъти „други ентусиасти” са го пробвали. „По-голям успех щеше да има авиолиния София-Видин”, като допълни, че премиерът го е направил „в опитите си да се хареса навън, някой да го потупа по рамото и да се снима с него”.

Почетният председател на ВМРО засегна и приемането на еврото: „За да те потупат в Брюксел, без обществено обсъждане и дебат в обществото натрисаш на българската икономика в тази криза еврото. Айде да проучим опита на Германия, Гърция и на други държави и да видим какво се случи с гражданите”, апелира той. „Понеже бързаш за някаква поредна фотография с някой, си готов да признаеш Македония, да приемаш еврото. Накрая обаче цената я плащаме ние. Въпросният господин, както дойде, така и ще си отиде от България. Нали не вярвате, че ще остане да живее тук”, каза за Петков Каракачанов.

Почетният председател на ВМРО отчете, че по договора със Северна Македония не е изпълнено нищо за пет години. „Скопие явно не желае да изпълнява този договор. Смята, че след като има подкрепата на няколко международни фактора, България е длъжна да клекне”, категоричен е Каракачанов. „Вижте реакциите на скопските политици. Те се държат все едно, че ние кандидатстваме и им се молим, а не те. Едва ли не вече въпросът е стигнал дотам, че те ще ни обявят война, защото ние сме някакви изнудвачи. В Скопие се намират крадците на българската история”, смята той.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    25 24 Отговор
    Гаварит Масква.Тоя целия ни живот изкара експлоатирайки македонския въпрос.Решението значи гладушка за него и бандата му.

    Коментиран от #6

  • 2 българин

    29 23 Отговор
    Скрий се в миша дупка леке!
  • 3 Уве Зелер

    24 24 Отговор
    Каракачанов е доста прост човек, да не кажа ИЛИТЕРАТ. Той, почака дълго, за да намаже кацата с мед. Но, уви, повече никога няма да го огрее!
  • 4 Морски

    38 15 Отговор
    Ами прав е!Сега на бялото черно не може да кажем,това си е самата истина
  • 5 Ел Пепи

    26 6 Отговор
    Няма нужда да се докарваме на всички велики сили, папагалствайки и слагайки се по този унизителен начин... Властта е тежка, тя се изразява в отговорност и предвидливост. Дотук не виждам предвидливи хора, виждам папагали, които смятат, че някое посолство ще ги държи на власт.
  • 6 Асан

    16 3 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    Други като ДПС пък експлоатирайки туркиш въпроса хах
  • 7 де се пука

    22 22 Отговор
    КРАДЕЦЪТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПАРИ РЕВЕ ЧЕ МАКЕДОНЦИТЕ КРАДЯЛИ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ
  • 8 6303

    17 20 Отговор
    Ето го един от хубавците кремълските чихуа-хуа . Преди малко писах някъде , че всички противници на СМ са обвързани с българо-руския путинизъм и един от тях се появи .Този човек доскоро беше министър на отбраната , представяте ли си , ако тогава беше войната в Украйна . Страх ме е да си помисля как щяха да използуват България , щом и сега се опитват да го правят . Боже пази ни от путинисти и заблудени русофили !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Да бе да

    21 17 Отговор
    "В Скопие са крадците на българската история"

    А, ти си крадеца на храната ни ! Как може да си толкова тлъст ,бе ярмомелка такава ?
  • 11 Даката

    20 12 Отговор
    Тоя е продавач на български паспорти
  • 12 ТаУмВзе

    15 6 Отговор
    БЕЛЕНЕ!
  • 13 Осман

    18 9 Отговор
    Да върнеш парите от паспортите дето ги раздава като на пазар и след това да говориш каракачамбо!
  • 14 Анонимен

    11 15 Отговор
    Шкембе войвода, не ходил в казарма, отново се изхожда по медиите, тази държава Северна Македония, я има още от коминтерна и да порицава бащиците си комунисти

    Коментиран от #17

  • 15 Балон

    14 9 Отговор
    Това интервю беше едно от най-гнусните.Дори Бочко не си позволява по такъв начин да обижда семействата на хора от опозицията.Този ,с торбичката от "Билла",си позволи да критикува жената на Петков ,че работела собствения си честен бизнес и с какви обувки била обута.Пълна гнусотия.Може жената да има проблем с ходилата и да не може да ходи на високи обувки.И не че нещо ,но какво лошо има в това жената на премиера да се труди,както преди да е бил премиер ,в сладкарницата си и да си изкарва с честен труд хляба?има ли нещо недостойно в това,а почетен шкембе войводи?Къде е покрита официалната ти жена ?
  • 16 Историята

    8 9 Отговор
    Е за комплексарите.И българските и македонските.
  • 17 Как,бе?

    8 7 Отговор

    До коментар #14 от "Анонимен":

    И този,ли патриотар не е ходил в казармата!??Аз знаех ,че от тези само Сидеров скатал казармата.

    Коментиран от #19

  • 18 Дреме ми

    4 6 Отговор
    Какво правят макетата.
  • 19 Анонимен

    10 5 Отговор

    До коментар #17 от "Как,бе?":

    Джамбазки също учил е за адвокат 11години.....
  • 20 58975321

    14 7 Отговор
    Даа,то се вижда с просто око,че Киро е дошъл да търгува лични и олигархични интереси срещу вдигане на ветото за РСМ.Действително е дошъл да търгува ,обвързваше ветото с плана за възстановяване който пак е за определени хора и кой знае още какво се върти в главата му.Решил,че РСМ е златна кокошка и може да играе на едро без да му дреме ,че затрива българската държава Абе защо другите около нас си гонят националните интереси,а тук в сбърканата ни държава идват само мошеници" да ни оправят" и " борят" с корупцията,а реално си я разиграват ежедневно и лъжат аборигена?
  • 21 Театъра

    14 1 Отговор
    Имало е предварителен договор ,Османи го спомена пред техните медии.И то договор!Старото предложение на португалското председателство,въпреки,че самите го оттеглиха накрая когато разбраха колко е сложно и драматично.Та сега РСМ пак го пробутват ,ако разбира се техния външен ,доста обигран е казал истината.Тези тайни срещи с Кики и небезизвестната Чернева с премиера и външния на РСМ си бяха странни,да ни " оправят,да "надграждат",над нищото,но в тяхна полза.Как ще обещаваш нещо толкова важно на други държави,не само РСМ,да го елементаризираш ,без да си наясно че предаваш държавата която представляваш?Дано като е отишъл при папата и гроба на св.Кирил малко от малко чужденеца да е вдянал за какво става дума.Ама кой знае!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Долу БКлП

    5 5 Отговор
    Баш Б3НС+ДС-крадецът караТумбак вика силно "дъжте македонските "крадци""! Македонците му били "откраднали" наследството, сътворено от дедите на самите македонци, защото наследството от неговите каракачански деди се свежда само до участието им в комунистическите репресиите над македонските деди-сътворители на наследството! Усеща добичето че ще трябва да връща с лихвите и пропуснатите ползи македонското наследство и трепери за мезонетите с тераси, резиденциите по Балкани и курорти ...... Долу Българските Клептомански Партии (БКлП) - все клонинги на БКП+Б3НС+ДС!
  • 24 Мицо с балтийката

    4 5 Отговор
    ДС-караДжамбазите усещат, че скоро ще ги тpичaт македонците, и затова квичaт като БКП+ДС-пpaceтa преди кoлeнe!
  • 25 БОЧКО

    10 2 Отговор
    Браво! Истината е точно такава. Просто Киро и Кокорчо да се махат, за да не ги изгоним с камъни тези долни продажници!
  • 26 Дебел и нагъл

    1 1 Отговор
    С чанта ,,Била" до Русчук и обратно до ,,Банкя".въмъръо провали Герб
  • 27 нациБоклук

    1 1 Отговор
    Тоя ДС-караТумбак е ДпС-каръка (КЪРЪКачана) в българската политика и затова никой вече не го ще за събутилник или сътрапезник! Който се е коалирал с него винаги е пропадал или ликвидиран! Сега личните му "национални интереси" са по опазване от КНКОНПИ на мезонетите с тераси, резиденциите по Балкана (3 бр.), Сандански и морето, офшорните сметки и активи, които натрупа през време на неговото "служене на (гепене от) народа"!
  • 28 Привет

    4 0 Отговор
    Не издаваите паспорти на Македонците затваряне на Границите с България
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Хаи

    0 3 Отговор
    От гръцката крадът,от българската няма какво
  • 31 ИНЖ

    0 1 Отговор
    А пък Каракачанов е крадец на българския данъкоплатец!!!! ;-)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове