Last news in Fakti

4 Юни, 2023 17:19 16 335 65

Биволъ: Алексей Петров "Трактора" днес яко се освети като ментор на процесите и свързващо звено между "татко Петко" и #Буда

  • алексей петров-
  • брат галев-
  • ангел христов

Застана категорично в подкрепа на #Буда и неговия депутатски имунитет

Биволъ: Алексей Петров "Трактора" днес яко се освети като ментор на процесите и свързващо звено между "татко Петко" и #Буда - 1
Снимка: бТВ

Алексей Петров по прякор "Трактора днес ярко се освети по bTV! Много неща се потвърдиха от 1 л. ед.ч., като например, че именно Тракторът е общо свързващо звено между "татко Петко" и #Буда. Подобни връзки през комунизма бяха единствено по ченгеджийска линия!

Той категорично заяви, че вече ИМА ново правителство, въпреки че не е гласувано още в Парламента! Петров би се върнал в ДАНС, където ръководеше по времето на скандалната #ТройнаКоалиция, която остана в новата ни история със зловещата си #Корупция и възхода на #ДП! Тогава подслушваха масово журналисти и граждански активисти, а Алексей Петров е имал участие в зловещата разработка "Галерия". Последното бе разкрито тогава в Парламента от Иван Костов.

Човекът си призна, че е давал мнения за бъдещото правителство на #ППДБ и ГЕРБ... Застана категорично в ПОДКРЕПА на #Буда и неговия депутатски имунитет!! И т.н. в пълна подкрепа на сегашната истерична политика на Парламента по ЗИД на ЗСВ за "изпиране" на Борисов. Убеден е, че "Гешев ще бъде отстранен следващата седмица.".. Непредубеденият гражданин би могъл да си направи извод, че гостът е един истински Ментор на процесит.

Изобщо...от откровенията на Трактора стана ясно, че ни чакат "светли" дни. Дни на истинска и неизбежна #ПродължавамеПодмяната.

Това е коментар от страницата на "Биволъ" във Фейсбук, който напълно съвпада с гледните точки, които, веднага след участието на "Трактора" в bTV тази сутрин, изложиха разследващият журналист Стоян Тончев с пост в социалната медия и сайтът "Афера" в публикация.

Стоян Тончев:

Ето какво аз разбрах от интервюто с Алексей Петров в bTV, като не само го слушам, а чета между редовете и наблюдавам:

1. Потенето, изчервяването и трудното преглъщане са външни признаци при служене с неистини;

2. Лице, опериращо в застрахователния бизнес и пишещо с провописни грешки, е автор на законодателните поправки, внесени поотделно от депутат на Възраждане и депутат на ГЕРБ;

3. С Алексей Петров се обсъжда бъдещото правителство на ПП-ДБ и ГЕРБ, разговаря с Бойко Борисов и бащата на Кирил Петков;

4. Основната пласирана версия за атентата срещу главния прокурор е трябвало да бъде "автоатентат" и Алексей Петров би помогнал на разследването само в тази ѝ част; (явно има следи за замитане)

5. Главният прокурор щял да бъде отстранен от длъжност идната седмица;

6. Алексей Петров би се върнал в ДАНС и т.н.

Спирам до тук, защото останалото ще бъде квалификации. Лично аз съм силно обезпокоен за сигурността на България и гражданите ѝ след това, което тази сутрин чух, видях, разбрах и си потвърдих.

Афера:

Първо да започнем с това, защото Алексей Петров не харесва, когато някой не мисли като него и не е на неговата позиция:

Алексей Петров пред bTV:

„Призовавам хора, които имат мнение и експертиза, да не не бъдат безучастни и да изразят мнение…“.

И тъй като АФЕРА НИКОГА не е била безучастна и ИМА експертиза, ще изразим мнение за участието му тази сутрин пред Мария Цънцарова по bTV.

Първо, според нашата експертиза, Алексей Петров трябва повече да се дообучава откъм телевизионните си изяви, тъй като ярко му личи, че се се притеснява, губи присъствие на духа, въпреки че прави усилия това да не личи, ама личи, и много се изпотява пред камера.

„Само за Система да говорим оттук нататък, призовавам. Системата е загубила системното качество…“ направи опит Алексей Петров да насочи първоначално разговора към „академично ниво“ по отношение на темата национална сигурност, но изтърва конеца.

За Ангел Христов /братя Галеви/ Алексей Петров дословно изрече: „Той макар и починал, така да се каже, е намерен от близките си…“.

Което обяснява „експертизата“ изцяло.

Според Алексей Петров нямало нищо лошо, и си било напълно в реда на нещата, изтеклото от записите в ПП, съгласуване на шефовете на служби с „Посолството“: „Императивно необходима е комуникацията, заради синхрона между службите и политиците, и посолствата…“, защото трябвало да се обсъди „достъпа до натовските масиви“. И още: „Този въпрос става по тоя начин. Това не е намеса във вътрешни работи, не е нарушаване на суверенитет.“

Според експертизата на АФЕРА, а и според експертизата на сериозни фактори в сферата на националната сигурност – това е лъжа, но хайде да не го наричаме така грубо – лъжа, а манипулация.

На всичкото отгоре да не виждаш нищо нередно в това на партийна сбирка някакъв измисленяк в сферата на националната сигурност, като Асен Василев, категорично да заявява какво е съгласувано с американското посолство, е ПРОДАЖНОСТ И ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

Алексей Петров изрича категорично: „Ще има правителство, всичко е наред, чакаме технически процедурата.“

Всичко е наред. Чакаме технически процедурата…

Ама, разбира се, всичко е наред. Когато е било оформено зад кулисите, и в това, разбира се, няма нищо нередно.

„Моята роля се надценява… Подкрепям създаването на правителството… Необходимо е на бизнеса и на гражданите…“, реди Алексей Петров и се обърква за срещите в ресторанта му „Делвите“, а Мария Цънцарова пък пропуска да пита за тайната среща в Самоковския манастир.

Пред в. Труд Алексей Петров потвърждава, че такава среща е имало в „Делвите“, пред Цънцарова казва: „Не съм потвърдил…Никога не е имало такава среща там…“.

После, изпотен изрича, че „в тези разговори, които сме имали, чак да имам такава роля, че да правим правителство…“ и обяснява как познава Бойко Борисов и бащата на Кирил Петков – Петко от каратето.

„Съдба!“, въздиша Алексей Петров. И допълва, че се вижда и с двамата. Нищо, че нямало уж такива срещи.

По отношение на снимката изтекла в сайта Бърд, на която той е с Бойко Борисов в Банкя, казва, че е имало посредник на срещата и Алексей Петров имал „много сериозен разговор с посредника“ от него ли била изтекла снимката, ама „посредникът“ рекъл „Не съм аз!“ и значи били … хакери, вика Алексей Петров.

Не били стигнали дотам с Бойко Борисов да си прощават, ама инициативата била на Бойко Борисов за тази среща в Банкя, пък Алексей Петров отишъл, нищо, че според експертизата на АФЕРА, точно при премиер Бойко Борисов с вътрешен министър Цветанов, Петров бе проснат по очи и арестуван.

„Често си говорим за сигурност…“ казва още Алексей Петров за Бойко Борисов. „Често“ си говорели, пък не се срещали често.

Активното му публично говорене напоследък се дължало на това, че „тази активност не се дължи на това, че търся реализация на политически диригент. Аз съм експерт по неща, в които участвам.“

Като „експерт по неща“, Алексей Петров първо казва, че не се познава с Кирил Петков, после веднага казва, всъщност, че се познава с Кирил Петков от срещи в МС покрай ССГ.

С таткото Петко обаче се познавал и говорел.

Според експертизата на АФЕРА, вече е наложително всички „експерти“, редящи в сянка процесите, да открият всички живи бащи и майки на бъдещите управляващи, че да разговарят с тях за дечицата им, които ще бъдат дирижирани впоследствие.

Алексей Петров здраво се обърква и по отношение на това обещавали ли са му нещо тия, с които уж не се среща и не разговаря, и които редят правителството.

„Не съм получавал предложение за висока позиция“.

Веднага след това обаче изрича: „Ако е за определен срок – да!, ще се съглася. Бих отишъл в ДАНС да се заниавам с икономическата сигурност. Но за кратко време, по конкретна цел“.

И сега – внимавайте!

Искал за кратко и по конкретна цел да се върне в „икономическа сигурност“ в ДАНС, обаче веднага след това казва:

„Аз не съм емоционален човек, може да така изглеждам понякога, но има неща, които биха ме предизвикали – например това разследване, което Гешев прави на себе си, бих бил полезен в това, за САМОАТЕНТАТА, и после бих се върнал в университета…“

САМОАТЕНТАТА.

И откъде знае Алексей Петров, че това е самоатентат, без още да е приключило разследването и без той да има достъп до него, което означава, че както всички нас, той също няма поглед върху всички факти и обстоятелства, с които разполагат разследващите?! И само за това ли за кратко, и само точно заради това, би се върнал в ДАНС Алексей Петров?

Нататък, Алексей Петров почти оправда Бойко Методиев Борисов по „Барселонагейт“, като каза, че не бил юрист, но имал някога шестици, изрече нещо за „прането на пари“, и заявява, че: „Очевидната насоченост към Борисов за несъставяне правителство… Гешев да се изгаври с лидерите… Що за подход е това?“.

В същото време както и всички ние, така и Алексей Петров, няма достъп до никакви факти и обстоятелства по разследването по „Барселонагейт“, за да твърди, че това било „очевидна насоченост към Борисов за несъставяне на правителство…“. Интересно каква би била експертизата на Алексей Петров, ако „прането на пари“ е доказано, и как ще обсъдят това с Бойко Методиев Борисов след както Петров призна, че си говорят за „национална сигурност“.

На въпрос на Цънцарова по отношение на закона за застраховането, и еднаквия документ, който съвпадал и по правописни грешки с този на Лев Инс, внесен от двама депутати – единият от ГЕРБ, другият от Възраждане, Алексей Петров изрича знаковото: „Надявам се след като бъде освободен Гешев следващата седмица този въпрос да бъде разрешен“.

Откъде знае Алексей Петров с такава категоричност, че Иван Гешев ще бъде освободен другата седмица от поста като му главен прокурор?!

Въпрос без никакви неизвестни.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 74 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    99 13 Отговор
    Важно съобщение: Агора България подновява протеста срещу Бойко Борисов и помощниците му от ПП и ДБ и ДПС.

    Коментиран от #6, #8, #9, #19, #28, #32

  • 2 Майна

    85 53 Отговор
    Народът е смаян!!!
    Кой да му помогне!
    Президентът нямал конституционни правомощия!
    Тогава защо си ПРЕЗИДЕНТ?!
    БЪЛГАРИ, ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ ОКОЛО ВЪЗРАЖДАНЕ!
    НЯМА АЛТЕРНАТИВА!

    Коментиран от #10, #34

  • 3 истина е

    113 9 Отговор
    Докато боко е на свобода , никога няма да стане бяла тази страна !!

    Коментиран от #64

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Майна

    64 36 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Моите уважения към Росен
    Но докато няма партия, която обединява българския интерес гражданските протести ще си останат само ..,,демонстрации,,..
    Сега имат партия на БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС!
    ВЪЗРАЖДАНЕ!

    Коментиран от #15, #50, #62

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Айде стига

    60 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Протестите са дискриминирани и ще бъдат яхнати от всякакви службогонци мошеници и използвачи.Всеки да си прави сметката за кого ще гласува ама нека този път да има 90% участие пък тогава да ги видим .

    Коментиран от #16, #65

  • 9 Българин

    28 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Коя е тази Агора от България?

    Коментиран от #20, #59

  • 10 Mемед

    28 39 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    Спонсор на Възраждане е и Алексей Петров Тракторов който като Геши Гешев си направи самоатентат с РПГ.
  • 11 ПО ТОЧНО

    64 1 Отговор
    ТИНЯТА СТАВА ВСЕ ПО ГЪСТА.!
  • 12 Тоя не е

    49 1 Отговор
    Прст, тоя е тп. Както и сем. Парапеткови.
  • 13 Един от бившите служби

    40 11 Отговор
    Като чета статията и се шокирам от измислиците с които е подкрепена,особено за бащата на К.Петков,който е неграмотен ром и след крупна кражба от касата на наш завод,бяга в Австрия,където изкарва няколко години в лагер за емигранти в Ст.Пьолтен отъ където избира Канада.Ром в държавна сигурност преди 89г.Такава глуупост не бях чел.И каква е връзката на ром крадец с обниикновен пожарникар и комсомолски секретар на една пожарна в София Б.Борисов.Тиквоча влиза в престъпния бизнес,след като царя го назначава за секретар на МВР.С такива съчинения може да пишете само фантастика.
  • 14 Гого

    67 10 Отговор
    Мафията се връща в ПЪЛНА СИЛА с горещата помощ на ПъПъ-ДаБъ и ПОСОЛСТВОТО и Урсула...... ЧЕСТИТО НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ !¡!!!!!!!!
  • 15 Ай стига бе

    29 39 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    Българския интерес не е Възраждане на руския.
  • 16 бонго бонго

    53 6 Отговор

    До коментар #8 от "Айде стига":

    Гласувайте с АК-47 и истината ще ви направи свободни.

    Коментиран от #21

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Нява парЕ

    22 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    И ти одърте,няма парЕ чичо Череп вече няма да праща!
  • 20 Последния Софиянец

    27 10 Отговор

    До коментар #9 от "Българин":

    Агора България е организацията която свали Бойко Борисов.

    Коментиран от #27

  • 21 Делю Хайдутин

    34 4 Отговор

    До коментар #16 от "бонго бонго":

    Чакам мобилизацията и автомата.

    Коментиран от #35

  • 22 Тома

    65 2 Отговор
    Във всяка бяла държава този щеше да лежи поне 20 години а той си развява байряка и иска пак в данс да рекитира бизнеса
  • 23 Пак да си джиткат

    56 7 Отговор
    Какво видяхме тази сутрин по ВТV? Оформен алианс от мутри и политици от ГЕРБ и ПП! На тоя фон Гешев започва да изглежда като необходимия жертвен козел за да може престъпната система отново да се приведе в равновесие и да си джиткат спокойно.
  • 24 Така е

    33 1 Отговор
    Това го видяхме и разбрахме от интервюто.
  • 25 ха ха

    26 1 Отговор
    как да му ;благодарим; за увеличените застраховки ?
  • 26 Европеец

    20 1 Отговор
    Българийо за тебе е умряха.
  • 27 Майна

    14 1 Отговор

    До коментар #20 от "Последния Софиянец":

    Ти замисляш ли се, приятелю..
    Наивността и прекалената емоциалност не са качества ,приятелю..
    Пак подчертавам ,че уважавам Росен , но той е изпреварил времето си.., някога ,когато човечеството духовно порасне ще е друго и управлението си..
  • 28 нннн

    39 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Предишните протести родиха ПеПетата. Какви ли изpoди ще родят следващите протести. Не мога да разбера тия, които обикалят месеци наред по улиците, а после ги мързи да гласуват

    Коментиран от #36

  • 29 Новината

    47 3 Отговор

    До коментар #18 от "Демократ":

    Абеееей , не чу и не видя ли ,че бащата на Киртачето е от мутрокаратеките и се познава с Трактора от време оно?Това е новината ,а Боко и Трактора си ги знаем.Гнусно .
  • 30 Ицо Бойкикиев

    30 3 Отговор
    Изпрах изкъпах и подсушшх ББ с Пеевски сме приятели
  • 31 2222

    37 2 Отговор
    Леле, всички мутри изпълзяха!? И кво? Вместо да става видело от новото правителство на съгласието, ке ни тресне 500 годишен мрак...
  • 32 Далеч в прованса съм

    19 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Грабвай една тава и черпак от ,,ресторанта си" и те искам да си в ПЪРВИТЕ РЕДИЦИ,така,както и винаги в коментарите....
  • 33 Въпрос с понижена трудност

    8 28 Отговор
    А този от Бивол в качеството си на какъв се явява, за да дава тежки мнения и да прави разследвания?
    Кой му плаща заплатата и как си вади парите ?
    Какъв орган се води в държавата и има ли право на подобни разследвания ?
    Някой знае ли, че съм много бос по тази тема, а ми е интересна ...

    Коментиран от #38

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 бонго бонго

    17 6 Отговор

    До коментар #21 от "Делю Хайдутин":

    Като дойде повиквателната и ни раздадат каските и АК знаеш накъде да се обърнеш.
  • 36 карамфила

    20 1 Отговор

    До коментар #28 от "нннн":

    Не ни мързи ,ОТВРАТЕНИ СМЕ!!!!

    Коментиран от #40

  • 37 Алооо

    32 1 Отговор
    Рекетьор, който още не е спрял да действа като такъв. Един от скритите шефове на "Осемте Джуджета ".
  • 38 Шкембе Войвода

    31 1 Отговор

    До коментар #33 от "Въпрос с понижена трудност":

    Човека си разбира от работата, а ти от какво разбираш не знам!? Трактора е един Престъпник от класата на Тиквата и Пеевски.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 нннн

    19 1 Отговор

    До коментар #36 от "карамфила":

    Неее! Съгласни сте! ,,Който мълчи, е съгласен./лат./ На практика гласуват мнозина зависими и подкупени с мълчаливото съгласие на негласуващите... В сръбската част на Косово сърбите бойкотираха изборите и сега всичките им кметове са албанци. При 3%(словом три процента)активност!
  • 41 Бамбука

    2 11 Отговор
    Чета за експертите/експертизата на Афера и се смея на глас. Такава самореклама не бях виждал и чел. Обикновено толкова "истини" има когато има трети в леглото. Тя там ли е била ?
  • 42 Кучеяш

    19 0 Отговор
    Е те тоя е "Вечната Амбър" тарикат на тарикатите. Като две котки- поне с 18 живота. Не знам защо така привлича куршумите и гранатометите, ама и той какъв масив от инфо за "прехода" има сигурно ни е бедна фантазията! Но само шотландеца Маклауд си остава безсмъртен....
  • 43 Мюнхен

    17 3 Отговор
    Има съмнения че ББ е поръчал АП при атентатите.Срещнали се да се разберат по покана на ББ но не се разбрали.Очакваме продължение..
  • 44 На Наглите

    17 0 Отговор
    Началника и покровителя ,как не е в затвора за още хиляди други неща… ?
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 БОКО КИРО ТРАКТОРА И БАЩАТА НА КИРО

    17 3 Отговор
    ОТДАВНА СА В КОАЛИЦИЯ И НИ КРАДАТ !
    В София се говори, че Борисов е захлебил 16 милиарда лева за 12 години управление. Което е позор, понеже е грабеж от парите на народа - от пенсионери, болни, вдовици. Проклети да са ГЕРБ и другите нови мошеници от ПП-ДБ!
  • 49 тоя сега

    24 0 Отговор
    Какъв е? Полицай, бизнесмен,преподавател... бандит... или бандит на прикритие? Неясен статус, издаващ безсилието на държавата! Тя обикновено се разправя с честните хора, следователно е държава на щатните бандити!
  • 50 бузю

    7 15 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    Възраждане не създадена да обслужва Българския национален интерес , а на Копейкин , който продавайки се на Русия се ошитва да суче от 2 нянки
  • 51 бай Иван

    18 0 Отговор
    Алексей Петров беше най-странният внедрен агент в средите на мафията през 90-те години. Обикновено се внедрява човек на средно ниво, за да събира информация за престъпната структура и дейността и. При нас внедрения я ръководеше т.е сам себе си шпионираше.сигурно е писал доклади сам за себе си?
  • 52 Ето го

    8 0 Отговор
    Главният готвач, дето бърка каша след каша !
  • 53 Прометей

    16 1 Отговор
    Истината за Алексей Петров е знае най добре Цветан Цветанов когато бе министър на МВР и беше го арестувал дори имаше дело. Петров е заемал висока позиция когато бе в ДАНС. Тогава имаше отряд Оса които колеше и бесеше в България. Питайте бившия го прокурор Никола Филчев кой всъщност е Трактора, разбира се ако не го е страх. Алексей Петров е една зловеща и крайно опасна фигура за България. Имащ връзки с подземния свят и разполагащ с много пари. Той е опасен за националната ни сигурност въпреки, че по комунистическо време е бил барета. Този не трябва дори да помисли за власт.
  • 54 Прометей

    10 2 Отговор
    Истината за Алексей Петров е знае най добре Цветан Цветанов когато бе министър на МВР и беше го арестувал дори имаше дело което бе заметено под килима. Петров е заемал висока позиция когато бе на работа в ДАНС. Тогава беше създаден отряд Оса които колеше и бесеше в България. Питайте бившия го прокурор Никола Филчев кой всъщност е Трактора, разбира се ако не го е страх. Алексей Петров е една зловеща и крайно опасна фигура за България. Имащ връзки с подземния свят и разполагащ с много пари. Той е крайно опасен за националната ни сигурност и за въпреки, че по комунистическо време е бил барета старшина. Този не трябва дори на сън да помисли за власт.Неговия манталитет е на милиционер старшина. Хитър помак.
  • 55 Прометей

    10 6 Отговор
    Истината за Алексей Петров е знае най добре Цветан Цветанов когато бе министър на МВР и беше го арестувал дори имаше дело което бе заметено под килима. Петров е заемал висока позиция когато бе на работа в ДАНС. Тогава беше създаден отряд Оса които колеше и бесеше в България. Питайте бившия го прокурор Никола Филчев кой всъщност е Трактора, разбира се ако не го е страх. Алексей Петров е една зловеща и крайно опасна фигура за България. Имащ връзки с подземния свят и разполагащ с много пари. Той е крайно опасен за националната ни сигурност и за въпреки, че по комунистическо време е бил барета старшина. Този не трябва дори на сън да помисли за власт.Неговия манталитет е на милиционер старшина. Хитър помак. Стига сте писали за Възраждане. Тепърва техния рейтинг ще пада, защото хората видяха какви елементарни гамени и боклуци са. Матрошките от Възраждане са най скандалджийската партия в България. И сега като има редовно правителство с работещ парламент, няма да имат подкрепата на служебното правителство и дискретната Помощтот МВР. Няма да има кой да им прикрива зулумите и безобразията които извършваха до сега. Изключително вредна партия за българите. Само най невежите и неграмотните все още не са разбрали този очеваден факт. Другари със Възраждане вече е свършено време е и вие да го разберете беше какво беше.

    Коментиран от #56, #58

  • 56 бахо

    6 6 Отговор

    До коментар #55 от "Прометей":

    За лицето АП си прав.Но за онази партия-не.Те тепърва ще набират сила и ще станат втора политическа сила.Само гледай.
  • 57 Яяяяяя

    6 1 Отговор
    Вълчата бърлога се събуди и глутницата лъска зъби. Няма ли край тая сага, БКП и ДС. Живота ни мина с тия вълчи муцуни!
  • 58 Зевс

    6 2 Отговор

    До коментар #55 от "Прометей":

    Защо замеси Възраждане с Трактора? И ти ли се съветваш с Посолството? Забърка някакъв буламач,но Трактора е свързан с Боко и Просто.Народът ги вижда и ги разбира тези работи.
  • 59 Петров,Mr Петров

    3 4 Отговор

    До коментар #9 от "Българин":

    Образовай се малко ! Наблегни на древна Елада.Не издигай в култ Еднокнижеца.
  • 60 Никой

    4 0 Отговор
    Нищо не пречи на бандит да си приписва оракулство. Така се опитва да изглежда като голям авторитет в очите на баба си. По лошото е когато отявлени бандити налазват големи обществени публични медии ,разбира се частни, и ни се навира в очите тяхната " експертиза ". Предоставя ни се тяхното вещо мнение,като доказателство оневиняващо тоя или оня. КОЙ ,може да има доверие на Трактора ? Буда или татко Петко ?
  • 61 Факти

    2 0 Отговор
    Да, ама 1972 им смениха имената комунистите и 1984 на турците. Всеки гледа да се докопа до кокала.
  • 62 Захарова

    3 4 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    Майна, заедно с Възраждане - чемодан, вокзал, Москва.
  • 63 Българин

    1 1 Отговор
    Дърти ченгета се месят и редат нещата в България. Не се отърсихме от сянката на Държавна сигурност.Жалко , 34 години не стигнаха за това да скъсаме с милиционерщината в България.
  • 64 Искаш

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "истина е":

    да кажеш "докато американското посолство се разпорежда в България, няма да станем бяла страна"...
  • 65 Олеле

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Айде стига":

    В Турция гласуваха 83%. И ЦРУ не успя да пробута фаворита си.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове