10 Юли, 2024 21:11 1 824 35

Кирил Петков: Ще извикаме в НС Калин Стоянов да питаме защо неговите полицаи пак бият хората

  • кирил петков-
  • калин стоянов-
  • побой-
  • градина

Полицията трябва да бъде щит за невинните, а не оръжие на насилие срещу тях! Полицаите трябва да са герои, които спасяват животи, не злодеи, които ги рушат

Кирил Петков: Ще извикаме в НС Калин Стоянов да питаме защо неговите полицаи пак бият хората - 1

Веднага ще извикаме в парламента Калин Стоянов за да го питаме защо неговите полицаи пак бият хората, и то с жилетки на "Делта гард", написа в профила си във Фейсбук съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

Пълна подкрепа за Владимир Радев - момчето със счупената челюст заради парче пица, заявява Петков.

"Полицията трябва да бъде щит за невинните, а не оръжие на насилие срещу тях! Полицаите трябва да са герои, които спасяват животи, не злодеи, които ги рушат", написа още Кирил Петков.

Влади, имаш пълната ми подкрепа, ще се опитам да не им се размине! , обещава още съпредседателят на ПП.

По-рано от МВР обявиха, че мъжът, счупил челюстта на младеж на плаж "Градина", е полицай от Бургас и ще бъде наказан. Владимир Радев и негов приятел разказаха, че са безпричинно бити по време на парти на Джулай морнинг.

Поводът за скандала е, че едно от момчетата, минавайки близо до него му е бутнал парче пица, съобщиха главен комисар Димитър Кангалджиев. Поведение и действия на служители на МВР няма да позволим, за действията си този служител ще понесе цялата строгост на закона, задържан е за 24 часа, съобщи главен комисар Димитър Кангалджиев. Ще му се повдигне обвинение. Нямаме данни да е работил към охранителната фирма, добави още главният комисар.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оги

    31 13 Отговор
    Кица, ако някой член на ПП в Горно Уйно пребие някой пияница и те извикат да кажеш защо твоите хора бият, какво ще кажеш?
  • 2 Моряка

    43 1 Отговор
    С жилетки делта гард са защото са хора на Митко каратиста... Когато биха хората пред парламента, на първа линия пак бяха негови хора облечени в полицейски униформи... Всичко се знае, правят се на луди, и така... Кучетата си лаят, кервана си върви... Нищо ново под слънцето в тази ш....на държава...
  • 3 Русофилчо

    29 3 Отговор
    Калинчо утре кого ще арестува - Шиши или Доган е въпросът.

    Коментиран от #13

  • 4 Нашият

    8 1 Отговор
    Само да е видял кой го бие ,.......и. Пос.ле какво ли ше стане?????
  • 5 Обаче

    30 7 Отговор
    Толкова е загрижен за пострадалия разтърваващ зелената жилетка и бутналия му пицата (без да го забележи), че е учудващо тогава кой лицемер с висока скорост отне живот на кръстовище с предимство край Аксаково?
  • 6 и убиват

    8 4 Отговор
    тъпичкото ми
  • 7 по важно е

    27 0 Отговор
    да се разбере
    колко полицаи си доработват като биячи
    и обратното

    Една ица не струва разбито чене
    И без помощно средство/ според полицейския жаргон трудно ще счупиш чене на три части

    Коментиран от #16

  • 8 Вражалец

    20 2 Отговор
    Крайно време е да бъде уволнен!
  • 9 Червената шапчица

    27 0 Отговор
    Защо медиите крият имената на такива престъпници.
  • 10 Ха ха ха

    6 3 Отговор
    Защото си тъп брато да ти .......
  • 11 незнайко

    13 22 Отговор
    Полицаите ТРЯБВА да бият , това им е работата ! Когато насреща им застане НАГЛО отроче какво трябва да правят ? А да (трябва да му се кланят и да му ближат краката), така искат обратните и джендърите в ЕС !!! НЕ МОЖЕШ ДА МЕ ПИПНЕШ !!! Това го знае всяко дете !!! Защо тогава имаме ПОЛИЦИЯ ???

    Коментиран от #14, #24, #35

  • 12 Бургаски вечери

    22 2 Отговор
    Правилно
    Я проверете какъв е тоя униформен комплексар дето явно не знае как е минал психотеста..ма проведе те сериозно разследване за обстоятелствата че да се уволни и някой началник от милицията там
  • 13 ГЕРБ

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Русофилчо":

    Доган разбира се
  • 14 Умен си

    16 0 Отговор

    До коментар #11 от "незнайко":

    Ее бияча..сега навсякъде има камери..едно дело и оставаш без работа и със пари за плащане
  • 15 Киркоров

    21 0 Отговор
    Господине , или наистина не знаеш или използваш да нападаш партийни назначения. Няма охранителна фирма с примерно 50 човека работещи и обявени в МВР по надлежния законов ред в даден град и лиценз за "Охрана на масови мероприятия " която да охранява мероприятия със всичките си 50 човека. Няма как да оголи всичките си обекти. Плаща се на ръка на млади полицайчета , спортисти и мутри от клубове за даденото мероприятие като преди това им се раздават опознавателните знаци на фирмата и после се прибират . Заработват си допълнително тези които не мислят какво могат да загубят. Пенсия ,стаж ,престиж и мълчат като комунист на разпит защото вече им е обещано от фирмата "светло бъдеще " ама докато мине данданията. Този глупав младеж пишман полицай сега ще го разбере по трудния начин. Симбиозата на бандити и МВР минава на различните нива през охранителния бизнес и адвокатите. А какво да кажем за политическите охранителни фирми като тая.
  • 16 Версия

    2 18 Отговор

    До коментар #7 от "по важно е":

    Някой се бута в зелена жилетка, без да я забележи, бута й и пицата и на ухилената си физиономия получава шамар, след който и втори скача срещу зелената жилетка, (ах да разтървава униформен охранител) и получава юмрук в ченето.
    Ами и полицая има достойнство.
  • 17 стрелок

    25 6 Отговор
    килър петков направо убива хората и после асфалтира следите. чиста работа, не като боя
  • 18 оня с коня

    16 4 Отговор
    И да каже Кирчо от Канада:С КОЛКО КМ/Ч смята че ще забави този му Опит за Себеотрицателна Защита на Обществения ред в БГ СТРЕМГЛАВОТО ПАДАНЕ на Партията му в Политическата бездна?А КОЛКО ДЕНА Арест за Калинов ще пледира в НС поради "Несправяне със задачата" да бъде Физически 24 часа до всеки Полицай, за да го контролира "изкъсо"?А ако пък случайно Калинов не се яви в Парламента въпреки яростното призоваване ЩЕ ВКАРА ЛИ Кирчо ОТНОВО в Ареста Борисов ,защото Служ. Правителство е Негов избор?А ако НИЩО от заканите на Кирчо не последва,ще признае ли Публично Той пред Общественосттаче дойде във Властта С ПОМОЩА на Радев като "Светена вода",а си отива като "Гола вОда"?Ееех,Канадааа..."- има такава песен специално в Кирчова чест!:)
  • 19 На този човек

    10 4 Отговор
    пропадането му е хоби.

    Коментиран от #20

  • 20 лицемерното

    13 2 Отговор

    До коментар #19 от "На този човек":

    Кире от всичко въжможно се опитва да си направи положителна реклама.
  • 21 Редник

    1 3 Отговор
    Ми ся, калинчо кой ше го пази...?!?
    Току-що уволниха шефа му... :))))))))))
  • 22 Гандалф

    2 0 Отговор
    Политиците си правят пиар...и не визирам само кирил петков..а всички...когато са в опозиция или извън борда...се наслушваме на обещания..всички са борци за правда и свобода...на думи се борят срещу корупция, престъпност, мафия...увеличават доходите на хората..
  • 23 Аслан

    2 2 Отговор
    Това е сериозен повод да го извикате, но има и за още много неща да отговаря - върши ли си полицията работа в малките градчета и общини? Със сигурност НЕ - полицаите в малките градчета не закачат горските - носят им хубави и отбрани дърва, не пипат и монтьорите на коли - те им оправят колите може и безплатно, не пипат партийните секретари и кметове независимо от коя партия са за сега от ГЕРБ и пр.... защо има неколко хиледи полицаи на пенсия и заплата?...
  • 24 Марис

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "незнайко":

    Ако поставим това момче и полицая бияч пред камери в едно събеседване със сигурност печели момчето, просто един нацепеняк избива комплески !!!

    Коментиран от #27

  • 25 Татко Петко

    11 0 Отговор
    Много просто чавенце излезе Кики....
  • 26 Мъниграм

    1 1 Отговор
    В Гърция няма такива проблеми...щом Влади ходи на лайноморието при мутрите боя е заслужен
  • 27 Забранен е от закона

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Марис":

    Не е въпроса дали е комплексиран..с тоя бокс ако те удари някой наистина мощен ще ти отнесе половината лице..там има лицеви нерви..очни нерви тн..де факто когато въпросния полицай въпреки че има цялата протекция на закона е сложил въпросния бокс в джоба си е приел идеята че може да нарани някой с него
    Пък в тъмното стават ситуации там никога не се знае какъв ще е изхода започнат ли един път тупаниците
  • 28 Родната милиция

    2 3 Отговор
    ни пази.........
    Закривай полицията и да идва НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ И НАРОДНАТА РЕПУБЛИКА!!!
  • 29 Адвокат

    6 0 Отговор
    Помощно средство бокс няма описано в нито един закон..човека който го ползва е в нарушение на закона и нанася тежки телесни повреди..в случая това е лице което се предполага че познава закона което добавя елемент на умишлено престъпление..ако е извършвал незаконна икономическа дейност и е психически нестабилен отговорност за действията на лицето носят тия които са го назначили и командват и контактуват всеки ден с него
  • 30 ФОКО

    4 0 Отговор
    Питайте го как полицай бияч и минал психо изпитите, платил ли си е? кой му е предложил да стане полицай? кой му е правил проучването и назначаването? имал ли е подобни случаи преди? Какви мерки ще вземе МВР за недопускане на подобни случай, че станаха доста.Ще има ли наказани и кои?
  • 31 ехеее

    0 1 Отговор
    същия поглед има като наркомански
  • 32 Спорт

    2 0 Отговор
    Кирил Петков е синоним на палячо , шут и клоун , каквото и да каже , буди смях.
  • 33 господин

    1 0 Отговор
    Разширен Зеничков ...
  • 34 Крумов

    0 1 Отговор
    По-добре да го оставят този полицай на някаква длъжност в МВР - макар и нещо - спомагателно - защото - как ще изплати сега лечението на момчето, то ще остане инвалид.

    Ако напусне - ще ходи по кафетата - да се налива с бира или там каквото пие - като няма да има пари за другото.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове