7 Август, 2024 16:09 1 960 57

Корнелия Нинова: От 7 години се боря: Долу ръцете от българските деца!

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • училище-
  • лесбийки-
  • сексуални практики-
  • орален секс-
  • трибадизъм-
  • фингаринг-
  • фистинг

Лидерът на БСП в оставка припомни битката на социалистите в защита на децата

Корнелия Нинова: От 7 години се боря: Долу ръцете от българските деца! - 1
Снимка: Фейсбук

„Вероятно никого няма да изненадам с това, което ще кажа, защото го повтарям 7 години – непреклонно, неотлъчно, въпреки всякаква съпротива, две изречения съм повтаряла, сигурно над 100 пъти и те са: Не пипайте децата! Долу ръцете от българските деца!“.

Това заяви народният представител от „БСП за България“ Корнелия Нинова от парламентарната трибуна днес по време на дебат за промени и допълнения на Закона за училищното и предучилищно образование.

Лидерът на БСП в оставка припомни битката на социалистите в защита на децата: „Всичко започна през 2017 г. с опита на ГЕРБ да внесат ратификация на Истанбулската конвенция в българския парламент. Гордея се с факта, че тогава ПГ на „БСП за България“ спря тази ратификация и възможността Истанбулската конвенция да стане част от българското законодателство. Видя се, че сме прави, защото по-късно Конституционния съд я обяви за противоконституционна, българската църква, мюсюлманското вероизповедание и всички други в България изразиха категорична отрицателна позиция“, заяви Корнелия Нинова.

По думите ѝ в тези години е било почти престъпление да се опълчиш на Истанбулската конвенция: „Лепяха се етикети: антиевропейци, хомофоби и т.н. Това не ни спря, защото сме убедени, че освен мъж и жена не може да има трети социален пол, продиктуван не от това какъв си роден, а от това каква социална роля си избираш в обществото. Сутрин може да си едно, на обяд друго, вечерта трето и така за 7 години се стигна до 48 разнообразни форми на пол, извън мъж и жена“, посочи Нинова.

„Смятам, че това е извращение с природата, с християнските ценности, със семейните ценности. От личния си опит в тези дългогодишни битки с джендър идеологията ви казвам, че тя се проповядва от много силни хора, много богати хора, много влиятелни хора, че тя пълзи и рано или късно ще превземе българските училища. Многократно предупреждавах за това и винаги сме срещали съпротива с всякакви безумни аргументи, най-вече дори идеологически, либерални. За да се стигне до Евровизия, до Олимпиадата в Париж и това, което виждаме в съвременния свят. Вие съгласни ли сте с това?“, обърна се към депутатите Корнелия Нинова.

Тя разказа още: „От личния си опит в тези битки срещнах много семейни, тежки съдби, на български семейства, чиито деца в чужбина са подлагани на хормонална терапия без родителите им да знаят или на български семейства, които ги карат да си водят момчетата в женски дрехи 3 дни в училище, за да свикват, че може да са и някакъв друг пол. Да, това е факт. Имате ли деца? Имате ли внуци, искате ли това да се случи във вашето семейство? Днес гласувайте за българските деца, за всички деца през мисълта за собствените си“, призова народният представител от „БСП за България“.

„И чух, че това било превантивна мярка, че в България нямало такова нещо. Наистина ли го смятате или просто е поза и клише, което трябва да се изговори от тази трибуна? Аз ще ви кажа обратното - за всичките тези 7 години, през които водя и лична, и партийна битка с тази идеология съм се нагледала на случаи в български детски градини, в български училища, в български гимназии на пропагандиране на тази идеология. Няколко пъти от тази трибуна съм ви показвала фактите и доказателствата. Ще го направя и днес, за да убедя, надявам се, всички вас да гласуваме в подкрепа на забрана на сексуално различното обучение и пропагандиране в българските училища“, посочи Корнелия Нинова и показа на народните представители книжка, разпространявана в българско училище:

„Това е „Сексуално здраве за лесбийки и бисексуални жени“ в българска гимназия, в лекарския кабинет на българската гимназия и се предоставя на децата да се ограмотяват как се прави секс между лесбийки и бисексуални жени. Почти ми е неудобно – само заглавията ще прочета: Орален секс, трибадизъм, фингаринг, фистинг и т.н. сексуални практики между лесбийки в училищата. Всичко това се случва в българското училище по проект. „Рейнбоу хъб“ се изпълнява с финансовата подкрепа, предоставена от три европейски държави по линия на финансовия механизъм на европейско икономическо пространство. Основната цел на проекта „Рейнбоу хъб“ е овластяване на ЛГБТИ общността за реализиране на застъпнически дейности сред лицата. Хвърлят се пари, за да се ограмотяват децата на това, което ви прочетох – ЛГБТИ общността да си прави застъпнически дейности сред българските деца“, заяви Корнелия Нинова.

Тя бе категорична, че в тази си кауза БСП винаги са изповядвали, че човек над 18 години е достатъчно голям, зрял и свободен, за да решава как да си живее живота. Но децата са друго нещо.

В отговор на реплика на ГЕРБ за повече конкретика лидерът на БСП в оставка посочи: „Държавите, от които имам кореспонденция с български семейства са Англия, Испания и САЩ досега поне. Вероятно има и в други. Що се отнася до съдържанието на това нещо – не мога да го прочета, защото съм жена, майка и не мога от трибуната на НС да прочета това, което определям като срамота и позор за българските училища“, заяви Корнелия Нинова и се обърна към Георг Георгиев:

„Следващият път ще направя, ако трябва, мултимедия, г-н Георгиев. Между другото, вие скоро станахте родител – как се записахте в акта за раждане: Родител 1 или Родител 2? Или пишеше баща? Отново ще кажа: няма да прочета от трибуната на Народното събрание подобно извращение. Четете го в социалните мрежи, където ще публикувам всичко“.

Корнелия Нинова заключи: „Ние от „БСП за България“ организирахме преди година и половина дори подписка за референдум за забрана на джендър идеологията в българските училища. Събрахме над 200 000 подписа. За съжаление, референдумът беше неуспешен, но това няма да ни откаже в битката ни с тази наистина извратена идеология сред децата. Затова ви призовавам още веднъж – нека да подкрепим промените в Закона за училищното и предучилищно образование, ще бъде една голяма крачка напред. И ще приключа отново с думите: „Не пипайте децата!“.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    50 8 Отговор
    Каквато и да е тук е права! За прискърбие на евроатлантиците, които като видели, че евроатлантическата жабата станала хомо и те!
  • 2 Един

    45 11 Отговор
    Браво за един български политик.

    Коментиран от #33

  • 3 Да Не

    18 22 Отговор
    Къде се бориш,на тепиха ли? Или както оръжието за Укр...?
  • 4 Сталин

    25 20 Отговор
    Ма патко, истанбулската конвенция ,я спря Волен Сидеров
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хахаха

    20 20 Отговор
    Ох горката, а пък синчето в Канада се бори, лошия, зъл запад
  • 7 ТаУмВзе

    19 13 Отговор
    Некой да я Светне Корни, че Българските деца са под 10 процента, ако се сещате де!
  • 8 Конспиратор

    10 4 Отговор
    „Рейнбоу хъб“ може да си плете кошниците в разградена държава с нефункциониращи институции, където и Кроки в общински гьол е непреодолимо предизвикателство.
  • 9 Калпазанин

    42 4 Отговор
    Един път и тази да ни хареса, има два пола и те са мъж и жена, останалите са за психиатрията
  • 10 пешо

    10 6 Отговор
    бориш се с вятърните мелници
  • 11 Точен

    18 11 Отговор
    Защо статията ПРЕМЪЛЧАВА, че законопроектът е внесен от Възраждане? Кой плаща на факти, БСП ли?
  • 12 Рон Джереми

    9 21 Отговор
    Популизъм, популизъм, популизъм. Да живее Мада Раша.
  • 13 Град Козлодуй

    11 3 Отговор
    така е госпожо Нинова
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Доколенков

    13 18 Отговор
    Тази е готова да си скъса и онази работа, само и само да се докопа до властта

    Коментиран от #20

  • 16 Мъдрият

    25 5 Отговор
    Браво како Корни!

    Подкрепям те по този въпрос на 100%!
  • 17 Нинова......

    5 21 Отговор
    Всеки решава какъв да бъде и как да живее.....стига с тия партийни нареждания и другарски порицания.....и след нас света ще се развива и никой няма да ни пита....

    Коментиран от #24

  • 18 Конспиратор

    17 1 Отговор
    😎парламентът прие промяна предложена от "Възраждане" в Закона за предучилищното образование с 154 за за недопускане нетрадиционна сексуална училищна пропаганда.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Седемте козякливи джуджета:

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Доколенков":

    За какво и е, ве?!
    Да управлява м@л00мници като теб?!
  • 21 Има свяст в парламента

    15 2 Отговор
    Поздравявам всички, които забраниха порочните практики в българското училище! Бъдете здрави и все така умни!
  • 22 белова

    1 4 Отговор
    Изнеси ги и ти като оная към русия
  • 23 Корни се

    3 5 Отговор
    е борила със тупкача си ,с никой друг!
  • 24 Ха-ха-ха

    8 3 Отговор

    До коментар #17 от "Нинова......":

    Може да решава когато стане пълнолетен. В Щатите например това е след 21 годишна възраст.

    Коментиран от #41

  • 25 белова

    3 2 Отговор
    изнасяй ги към блатата
  • 26 Тома

    8 3 Отговор
    Трябваше да кажеш долу ръцете от българските деца бати Бойко защото мис бикини е по малка от дъщеря му
  • 27 Това не са деца

    4 1 Отговор
    Това са де билчета. Защо не отстъпват място на възрастните в трамвая?
  • 28 Оставка - кога?

    4 6 Отговор
    Нинова не може ли да млъкне и да си реализира оставката ? Не се ли наяде вече ?
    Нейните приказки и действия са ясни - съсипа си партията.
  • 29 Хаха

    4 6 Отговор
    Кака Курни наистина вече го закъса яко.
    Всеки ден тази Партенка .
    А Синчето и
    На Запад .
    Хахаха
    Защо ли ?

    Коментиран от #39

  • 30 А какво става

    7 3 Отговор
    с долу ръцете от български лев? Защото бидейки в еврозоната, единственото което ни остава е да изпълняваме политиките на ЕСС. Защото когато ЕЦБ блокира еврото към търговските банки, и ни оставят с 30 евро на ден, гладът побеждава, пример Гърция. Защо Нинова не казва какви ангажименти са поети по ПВУ, освен борса ток и увеличени зелени квоти. Замазване на очите, защото правото на ЕС има приоритет над националното. Вижте как спряха еврофондовете на Унгария със заплахи за изключване от Шенген, предложение на Ковачев от ГЕРБ, Словакия и Полша. В момента, дори днес ударно променят национално законодателство в полза на ЕС, конвергенция.
  • 31 Артилерист

    11 3 Отговор
    В случая Корнелия е абсолютно права. Изобщо американците, които вкараха в дневен ред ЛГБТ извратеността, трябва да бъдат съдени и по този параграф за престъпление срещу човечеството.
    Нинова изобщо не е глупава, но тя идеологически не е подготвена за ръководител на СОЦИОЛОГИЧЕСКАТА ПАРТИЯ. Нинова също не устоя на битовите изкушения, като късните номенклатурчици на БКП, които властта предоставя...

    Коментиран от #45

  • 32 Сандо

    7 1 Отговор
    А помните ли какво каза английската посланичка преди години на едно обществено обсъждане,когато привържениците на Истанбулската конвенция бяха публично изобличени и опозорени?В свободен ппреразказ звучеше така:Нищо че не я приемате,по-малко и чрез други закони ще я въведете!Ето,това се случва,бавно,тихо,без закони,но затова пък постоянно и почти без съпротива джендъризма постига целите си,и то най-вече при децата в училища,а и както се пише и в детски градини.А стадото сладко спи спокоен евроатлантически сън !
  • 33 Политик ли

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "Един":

    Пропаднал
    Политик .
  • 34 асена василева

    2 4 Отговор
    ТОВА НЕ Е АТЛАНТИЧЕСКО!
  • 35 Възрожденец

    4 7 Отговор
    Как се бори ? Като изпрати синчето си в САЩ, от където идва всичко, което не е "традиционна ценност", което не е по каноните на "православната църква" .
    Така се бори курнелка. Като останалите "пазители" на традиционното семейство.
    Да бяха намерят някои хетеросексуални да я водят тая тъna пропаганда, а те шварек е контра ?!
    Разведени и не съградили семейство се борят за Семейни ценности ???!!! Копейкин ?
    Къде са семействата на шварек и контера ? Колко деца са изгледали ?
    Такива, които не са отгледали поне две деца, ще се борят с демографския проблем ???!!!
    Босове на мафиотските кланове ГЕРБ-ДПС ще борят корупцията ...
    Ваксинираните са антиваксъри ...
    Konaнap водач на "българска", НЕ, "най-българската" партия "Възраждане" ...
    Защо се оставяте такива шмекери да ви водят за носа ?!
    Народе ????
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Ивелин Михайлов

    4 1 Отговор
    покойник марков гласува в подкрепа на гейовете за да спаси шибанистанеца
  • 38 БСП ИНТИМНО

    3 4 Отговор
    Чии ли син живее в "джендърския" Запад.
  • 39 Сандо

    10 2 Отговор

    До коментар #29 от "Хаха":

    КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА КЪДЕ Е СИНЧЕТО НА КОРНЕЛИЯ,КОГАТО ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ ТИ СТАНАТ ДЖЕНДЪРИ И РОДА ТИ СЕ ЗАТРИЕ?Вие имате ли нещо в главите си и по-далеч от следващото плюскане виждате ли?

    Коментиран от #44

  • 40 Да Курни

    2 4 Отговор
    И РУСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА Е
    против е
    ЛГБТ .

    Но не им пречи да се думкат с млади
    Мужици .

    Хахаха

    Толкова за Руските Семейни Ценности.

    Коментиран от #42

  • 41 Я пъ тоя

    1 2 Отговор

    До коментар #24 от "Ха-ха-ха":

    Може да се пише джендър и далеч преди да навърши 21 години...или ша пита мама и тати....да не верваш.
  • 42 Филип Киркоров

    1 4 Отговор

    До коментар #40 от "Да Курни":

    Колко вярно казано за руската православна църква.
  • 43 Морски

    5 3 Отговор
    Не харесва кака Корни, но тук е права!
  • 44 Че от сега ли

    1 4 Отговор

    До коментар #39 от "Сандо":

    Ли има Джендърство
    Бре Заблуденяк .
    И по Комунизма си го имаше .
    Имаше доста известни Българи
    Които си бяха
    Меки китки .

    И никой не го правеше на въпрос
    Всекидневно .
    Както сегашните Капейки
    Големи Моралисти станахте изведнъж .

    Коментиран от #47, #51

  • 45 А бе дайте

    0 2 Отговор

    До коментар #31 от "Артилерист":

    Да Питаме
    Митрополит Иларион Будапещенски

    Какво мисли за ЛГБТ?

    Да го питаме позволено ли е
    В Раша
    Да се Вози на Сузуки ?

    Хахаха

    Представяме си какво е из далечните
    Краища на
    Руската Ф(П)едерация

    В руските Църкви .

    Хахаха
  • 46 ЛЕЛЯ

    9 1 Отговор
    Браво Корнелия....поклон ! Никога не съм гласувала за БСП , но шапка ти свалям за тази позиция ! Права си и благодаря затова, че те има в НС със бистър ум да защитиш децата на България !! Каква християнска държава сме щом развращаваме децата си, а не ги възпитаваме в християнски морал и ценности????
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Ай стига мрънка

    3 2 Отговор
    Hanpoтuв, факт е рязкото увеличение на процента на neg epa cтuтe в сравнение с годините преди налагането на gжeнgъp ugeoлoruятa!
  • 49 Тая па

    0 5 Отговор
    Галопираща инфлация, работещи бедни, един апартамент струва 84 средни заплати, докато в западните държави струва 36, разбити улици, престъпници, които са пуснати на свобода, убийци с двегодишни присъди, застаряващо население, а младите заминаващи на запад, но най-големият проблем в България била някаква джендъррр идеология, разбираш ли.
  • 50 Голяма борба

    4 1 Отговор
    падна. Ха, ха! За Техноимпекс, за хотела в Гърция, за синчето в САЩ и за разпределянето на милионите. Борисе, борисе!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Чудят се,

    4 1 Отговор
    как да излъжат народа, че идат избори. Вече няма с какво. Освен Курни да яхне крокодил и да плуват по Перловската река. Ха, ха!
  • 53 Радетел за един учебник

    0 0 Отговор
    Кой от тия, дето реват за един учебник, си е пратил децата да учат при Ким Чен Ир /защото само там и при още няколко диктатури е така/.
    Всичките им мили рожби са в държави с върховенство на демокрацията, правото и свободната конкуренция - включително и сред училищата, университетите и учебниците - няма ограничения в броя, най-добрите побеждават и ведят другите напред.
    Самат Корнелия да си праща синчето в Пхенян, щом иска и у нас да е така. Ама пуста алчност - за стотинки от П.К. и Я. Т. у нас и копейки митрофанки, че как иначе ще го издържа в тия гадни краварски Съединени щати?
  • 54 Радетел за един учебник

    0 0 Отговор
    Кой от тия, дето реват за един учебник, си е пратил децата да учат при Ким Чен Ир /защото само там и при още няколко диктатури е така/.
    Всичките им мили рожби са в държави с върховенство на демокрацията, правото и свободната конкуренция - включително и сред училищата, университетите и учебниците - няма ограничения в броя, най-добрите побеждават и водят другите напред.
    Самата Корнелия да си праща синчето в Пхенян, щом иска и у нас да е така. Ама пуста алчност - за стотинки от П.К. и Я. Т. у нас и копейки митрофанки, че как иначе ще го издържа в тия гадни краварски Съединени щати?
  • 55 Рая Назарян

    0 0 Отговор
    Корнелия Нинова е долна плагиатка! Тя открадна и извъртя идеята на нашия вожд и учител Бойко Борисов - той учи децата, че да успеят в живота им стига една книга, и то само първата част.
    Тя го надмина с простотията за един учебник!
  • 56 ВЕРЕН СОЦИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Законодателни инициативи на Корнелия Нинова и депутата от БСП Петър Кънев:
    1. Данък "екостикер" за всеки български собственик на автомобил
    2. Един учебник - монопол на Кънев и Янка Такева за компенсация на това, че съдът отмени данък "екостикер"
  • 57 чичо

    0 0 Отговор
    Към ЛЕЛЯ

    Да! Браво на Корнелия! Нека в християнски ценности децата ни вземат пример от Негово светейшество Гундяев, от неговите верни следовници - безгрешните Даниил и Николай Пловдивски и от руския епископ в Будапеща, който го изнудва неговия послушник за изнасилване.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове