30 Август, 2024 16:53 107 077 143

Шефът на СДВР: Хората, които са в имота в "Бояна", обитаван от Доган, са представители на собственика

  • директор-
  • сдвр-
  • сараи-
  • ахмед доган-
  • бояна-
  • собственик-
  • представители

„Дали вие ще влезете, дали ние ще влезем - всяко едно действие е неправомерно. Евентуално самоуправство е престъпление според Наказателния кодекс. Районната прокуратура ще прецени дали има такива данни. Ние в момента работим под нейното ръководство", обясни Любомир Николов

Шефът на СДВР: Хората, които са в имота в "Бояна", обитаван от Доган, са представители на собственика - 1
Снимка: Нова телевизия

Шефът на СДВР Любомир Николов дойде при събралите се пред сарая, обитаван от Ахмед Доган, в „Бояна”. Пред тях той обясни, че хората, които се намират в имота, са представители на собственика, а органите на реда действат под ръководството на Районната прокуратура. Срокът, в който обвинението трябва да се произнесе по докладваните материали по случая, е 30-дневен, информират от Нова телевизия.
„Дали вие ще влезете, дали ние ще влезем - всяко едно действие е неправомерно. Евентуално самоуправство е престъпление според Наказателния кодекс. Районната прокуратура ще прецени дали има такива данни. Ние в момента работим под нейното ръководство. Поддържам ежеминутен контакт с районния прокурор. Всички документи, с които разполагаме от имотния регистър, са предоставени”, обясни Николов.

По думите на шефа на СДВР собственикът на имота се е съгласил въпросните хора да стопанисват имота и има правно основание да стоят там. „Ние не можем да ги изгоним”, подчерта той. И обясни, че именно те са подали сигнал за струпване на хора отпред. Председателят на ДПС Джевдет Чакъров възрази, че според договора наемателят има възможност да изнесе вещите и документацията си.
Стигна се и до взаимни обвинения за проявена агресия. „Защо агресирате спрямо полицейските служители, с какво са виновни те”, попита събралите се Николов. „Защото ни блъскат, ритат и ни мачкат”, се чуха отговори. Директорът на СДВР посочи, че всичко е заснето с камери на МВР, които ще бъдат показани. „И ние имаме записи, цяла България видя”, отвърнаха се към него от множеството.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 205 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антидържавата

    273 2 Отговор
    Сега е момента да се извадят наяве всички "бележници", от които да станат видни зависимостите между "политици" и "бизнесменТи".

    Коментиран от #87

  • 2 Казуар

    199 50 Отговор
    Като са хора на собстеника, и Доган има договор за наем, имат ли право да ровят в помещенията които той обитава.

    Коментиран от #11

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Българин

    285 59 Отговор
    "Утре ще сме 100 хиляди, какво ще направите“, каза един от участниците в сблъсъка." Този платен турчин, българин или какъвто е бил, за това изречение трябва да му напомнят, че никой няма да допусне в град 100 хил. орда от голи и боси простаци, които се перчат на думи, но не знаят, че ако стане такава непредизвикана атака (която българите по никакъв начин не са провокирали с лошо отношение), скоро стоте хиляди теглили кредити, имащи ипотеки, занимаващи се с псевдобизнеси могат да останат без никакъв поминък. Защото разпалват по нагъл начин междуетническо напрежение. Не ги били спрели танковете. Тези псевдобабити някога виждали ли са как действа танкът? Или гледат много филми и се вдъхновяват. Май е второто. И синът на Доган сигурно е най-безстрашният от всички, но упражнява "смелостта" си с любовниците си в леглото...

    Коментиран от #40, #67, #77, #127, #132, #136

  • 5 Ахмед Ахмед

    153 42 Отговор
    Кво да го мислим...
    Пеевски е от София, Доган е от Дръндар

    Коментиран от #43, #66

  • 6 Тома

    202 72 Отговор
    Да взимат тоягите хората на собственика и да почват боя на агентите от дпс начело с доктора по колайдисване доган и направо да ги пращат в дръндар

    Коментиран от #56

  • 7 Мнение

    274 44 Отговор
    Нормалното е обитателят, ако е там без правно основание или отпаднало такова да бъде писмено поканен да освободи имота и да изнесе вещите си в подходящ срок. Не става с мутри, които да му ровят във вещите и документите. Не съм фен на Доган, но това ме възмущава и от друга страна го превръща в жертва и му добавя гласоподаватели.

    Коментиран от #119

  • 8 ПИТАМ

    290 54 Отговор
    ХАЙДЕ, БЕ!
    ДОГАН ИМА ДОГОВОР ЗА НАЕМ СЪС СОБСТВЕНИКА, А ТОЙ БЕЗ ДА ГО ПРЕДУПРЕЖДАВА ВЛИЗА В ДОМА МУ /ДО ИЗТИЧАНЕ СРОКА ЗА НАЕМ ТОЗИ ДОМ Е НА НАЕМАТЕЛЯ - БЕЗ ПРАВА ЗА СОБСТВЕНОСТ/, ГОНИ ПЕРСОНАЛА И СЕ РАЗПОРЕЖДА С ЛИЧНИТЕ МУ ВЕЩИ И ЛИЧНИТЕ ДОКУМЕНТИ! НЕЩО НАМИРИСВА НА ПОРЪЧКА ОТ СИЛНИЯ НА ДЕНЯ!
    БРАВО НА "ПРАВОВАТА НИ ДЪРЖАВА"!
    ПРИМЕР: УТРЕ НЯКОЙ ЩЕ НАЕМЕ СЛАДКАРНИЦА ПО ДОГОВОР ЗА ОПРЕДЕЛЕН СРОК.
    БЕЗ ДЕ ИЗТЕКЪЛ СРОКА ЗА НАЕМ, СОБСТВЕНИКА МУ БЕЗ ДА ГО ПРЕДУПРЕДИ НАЕМАТЕЛЯ, ВЛИЗА В СЛАДКАРНИЦАТА, ГОНИ ПЕРСНАЛА И СЕ РАЗПОРЕЖДА С ВЕЩИТЕ, ПАРИТЕ И ДР. НОВИ ПРИДОБИВКИ. ТОВА Е ПОДСЪДНО!
    ЕГА ТИ ДЪРЖАВАТА СМЕ!
    ТОВА, ЧЕ ДОГАН НЕ НИ ХАРЕСВА, НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ПЕЕВСКИ Е ПРАВ, НАПРОТИВ - ВЪОБЩЕ НЕ Е ПРАВАВ, А Е ЗА СЪД!

    Коментиран от #15, #83, #126

  • 9 Хахо

    177 66 Отговор
    Доган да си заминава обратно в село Дръндар. И някой да пита плащал ли е наем досега

    Коментиран от #102

  • 10 Сталин

    300 57 Отговор
    До къде докараха България за 30 години западна демокрация,такава смешна държава няма дори и в Африка, България беше изградена на криминална основа по модел на ЦРУ последните 30 години и бандитите сложиха вратовръзки и станаха депутати и бизнесмени

    Коментиран от #117

  • 11 Петър

    226 36 Отговор

    До коментар #2 от "Казуар":

    Ами защо Доган ага, в качеството му на наемател не се появи и да влезе заедно с представители на МВР и им покаже а също докаже кои неща са негови? Защо този колос на българската политика се крие от страх и винаги ангажира безмозъчните си слуги да го защитават? И накрая, защо лодкаря Христо Иванов отново не се появи пред сараите в Росенец за да поведе борба срещу Доган и ДПС?
  • 12 МАСКАЛИТЕ СИ ПЛАТИХА ИМОТИТЕ

    121 24 Отговор

    До коментар #3 от "Защо не изгоните маскалите":

    И. СА ТЯХНА СОООООБСТВЕНОСТ. СОКОЛА ХЕМ СЕ ОТТЪРВА ОТ ИМОТИТЕ СИ ПРЕДИ ТРИДЕНА ДОБРОВООООООЛНО ЗА ДА НЕ ГО ПИТАТ ОТДЕ ИМА ТОЛКОЗ ПАРИ ЗА ТЯХ А СЯ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НЕ Е СОБСТВЕННИК КВИ ПРАВА ИЗКА ДА ИМА ВЪРХУ ТЯХ.БЕГЕ МАФИЯТА ДС ГО ИЗПЪРЗАЛЯ И НЕЕЕЕГООО.

    Коментиран от #130

  • 13 Комунизмът

    77 28 Отговор
    Комунисти, комсомолци, дружно напред.....
  • 14 Град Симитли

    56 12 Отговор
    И чии го дирят там?!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Стеф

    157 34 Отговор
    Всичко това е по сценарий, целящ да се злепоставят привържениците на Доган и отново това са ходове на един човек. Има ред, как се освобождава имот, който се обитава под наем. Не може така, някой да изпраща охранителна фирма, която да влиза в помещение с чужди вещи. Тук има самоуправни действия. А фирмата отново е ясна чия е! Натрупаните имоти, парични средства, активи от предприятия от въпросния за.министър трябва да се види как са придобити. Свързан с власта човек отново е милионер. Защо това не се получава с честните бизнесмени, които нямат държавни поръчки например. Въпросите тепърва ще изникват.

    Коментиран от #22, #42

  • 17 Доган е вреден

    111 75 Отговор
    Не съм фен на Делян и Бойко,но Българския народ правеше 100 хилядни протести срещу руския агент доган,и нищо,и сега е факт,те разкриха и наритаха доган,трябва паметници да им правим

    Коментиран от #27

  • 18 От страни

    134 22 Отговор
    Аз Доган не съм го чул досега да е завел иск в съда..разчитат пак на масовки и панаири по традиция
  • 19 Актуална Антена

    95 23 Отговор
    Хората в имота от ИПОН или ДЕЛТАГАД са?

    Коментиран от #21

  • 20 1111

    195 20 Отговор
    Синът му Демир има само коли за 20 милиона лева, Доналд Тръмп няма такъв автопарк,що не е арестуван демирчо
  • 21 На братчеда

    44 7 Отговор

    До коментар #19 от "Актуална Антена":

    Делта
  • 22 Актуална Антена

    108 23 Отговор

    До коментар #16 от "Стеф":

    До преди седмица Доган беше собственик на сараите и ТЕЦ-а. Какъв наем?
  • 23 Джонсън

    147 52 Отговор
    Пеевски е изрод от ранга на Костов Борисов Цацаров Гешев Петков Доган и мн други /не/знайни...
  • 24 1111

    116 25 Отговор
    Най добрия вариант за Амет е да бъде арестуван със синът му,там ще има 24 часа охрана

    Коментиран от #121

  • 25 Следи

    66 9 Отговор
    ли заличават ?
  • 26 Овратен

    97 9 Отговор
    И Аз ако събера 300 футболни фенове ще поискам да живея в тия сараи .
  • 27 Ритър

    107 18 Отговор

    До коментар #17 от "Доган е вреден":

    На шиши и шишко им направи паметник пред КТБ заради милиардите, които си делнаха.
  • 28 Ей ръчички ,

    57 5 Отговор
    ей ги две........
    едната мие другата....
  • 29 Усмихнат

    94 13 Отговор
    Ами тия които са влезли подхвърлят един пакет хероин, какво правим тогава????

    Коментиран от #33, #36

  • 30 СДВР

    55 6 Отговор
    Не е ли към МВР и не следва ли да е СДМВР
    Според закона ако някой представлява заплаха за себе си и околните трябва да се арестува
    С действие и бездействие си виновен
  • 31 незнайко

    117 24 Отговор
    Кучетата яко лаят, но никой не показва документ от Районната прокуратура за своите действия ! Писменна жалба или документ за обиск няма ! Оправданието е, че това е по желание на СОБСТВЕНИКА НА ИМОТА ! Как този собственник изведнъж реши в този момент да направи това ? ЯКО МИРИШЕ НА САМОУПРАВСТВО, независимо кой обитава имота !

    Коментиран от #108

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 незнайко

    70 18 Отговор

    До коментар #29 от "Усмихнат":

    Точно това ще се случи !!! Подхвърляне на доказателства !!!
  • 34 Правосъдие

    97 9 Отговор
    Вече 3 г мой приятел на който съм свидетел води дело със същия казус. Полицията защитаваше наематели и заплашваше собственика със самоуправство. Какви са тези закони..... Явно Няма ПРАвосъдие
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Пудра захар е достатъчна

    57 8 Отговор

    До коментар #29 от "Усмихнат":

    Дрогата и парите са с мини подводница на пристанището в Росенец
  • 37 Дика

    81 26 Отговор
    Е толкова ли няма една стая за хидроинженера я в турското, я в руското посолство?

    Коментиран от #109

  • 38 Меси

    95 22 Отговор
    Боко гледа и си вика дали аз не съм следващия подгонен?
  • 39 БКП - румен пилона и буда ломоносов

    106 28 Отговор
    Хайде бе измамници, които вече 35 години плашите хората в България с етнически сблъсъци. Издигахте в култ един паразит, облъчвайки гражданите, че той ги пазел от кръвожадните турци. Обясняваха, че пипне ли го някой и гражданската война в България пламва. Къде е етносът зад Доган. Виждаме пред сараите стотина измамници и крадци. А, да видяхме и един помияр, който Цветан Василев ни бе избрал за премиер. 35 годишната измама лъсва. Ако някой е нарушавал етническият мир в България, това са само комунистит които безчинстваха и над християни и над мюсюлмани.
  • 40 Военен

    59 30 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Абе , и 100 000 да са ще се справим, ама ще се включат комшиите е тогава вече увисваме като прани гащи на простор!:)

    Коментиран от #65, #141

  • 41 Христо

    110 12 Отговор
    "Джевдет Чакъров възрази, че според договора наемателят има възможност да изнесе вещите и документацията си." Договора за наем на имота в Бояна, който джевджет чакъров показа, е сключен през 2008 г., с три годишен срок. За какви вещи има претенции Чакъров, договора е приключил преди 11 години? Обаче, става интересно: Как собствениците на фирмата, притежаваща имотите в Бояна и Росенец, ще докажат печалба и законни доходи, с които са построили и стопанисвали същите имоти???? Заредил съм с пуканки, очаквам продължение на сагата ДПС. А, защо не и с БСП??? Време е 35 годишните далавери да станат публични, е за сега поне някой от тях...

    Коментиран от #129

  • 42 Анета

    77 15 Отговор

    До коментар #16 от "Стеф":

    Договора за наем на Доганя е до 2011 г., а вече е 2024 г., и по Закон Доган не е наемател, а самонастанил се. Знае се, че имотите в Росенец и Бояна са собственост на фирма, в която единия съдружник е руснак. Доган / или агент Сава от ДС/ е известен като руски агент, та може да е настъпил руска мотика... Казва ли ти някой???

    Коментиран от #44

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Правист

    42 9 Отговор

    До коментар #42 от "Анета":

    На кого е собственост имота е проблем от частен произход! Може да е собственост на ескимос!"O
  • 45 Ялчин

    102 13 Отговор
    Дойде Видов ден за единия, ще дойде и за другите два шопара.

    Коментиран от #75

  • 46 Васил

    65 16 Отговор
    Какви претенции може да има Доган когато няма никакъв документ за собственост????
  • 47 Таня

    55 10 Отговор
    Мисля,че е правилно да си вземе личните вещи и документи А.Доган.,с представители от двете страни Явно на чия страна е прокуратурата
  • 48 Ибрахим Абдул Рахман

    59 17 Отговор
    Време е Ахмет Доган да отиде на почивка в Афганистан !
  • 49 У лево,лево.

    47 9 Отговор
    ДПС БСП ДС КГБ всички дружно БГ да усвоим
  • 50 Ристо йористо

    77 9 Отговор
    Договорът може първоначално да е за три години, 2008 - 2011. Ако има клауза че ако нито една от двете страни не предприеме нищо, договорът автоматично се подновява. Сложна материя за мисирките
  • 51 Шефкет

    34 4 Отговор
    На дерибеите им е на два пръста ,още малко и ще смърди
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Мюмюн

    44 9 Отговор
    Те тази шайка оправи държавата, заедно с ДС
  • 54 Даниел

    56 10 Отговор
    Въпросът по казуса е само един, а именно Доган да каже от къде са му парите за тия огромни къщи …
    Свръх наглост партията да е наемала имота и да му плаща наем, за да си живее той там.. пълен абсурд
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Вес

    57 12 Отговор
    Ето заради тази безкруполни наглост навремето Тодор Живков беше принуден да започне смяната на имената и при отказ изселване това е истинското нагло лице на тези елементарни индивиди който само търсят начин за завземане на Българска земя това е в усновата затова Доган съществува и си вее барака необезпокояван за да се запази баланса и етническият мир но уви не за дълго.

    Коментиран от #88

  • 59 Целият държавен ресурс,

    52 18 Отговор
    издържан с данъците на гражданите, е под разпореждането на един шопар. И утре, като го отсвирят, всичките тези, ще бият метани пред Доган, начело със собственика и ще молят за разбиране. Давате ли си сметка в каква антидържава живеем и какво получаваме срещу данъците си.
  • 60 Абе

    81 3 Отговор
    Нали уж това бяха "сараи на Доган". Сега се оказва, че всичко е шменти капели. Народът се храни с митове и легенди и му е хубаво ...
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Младен

    40 12 Отговор
    Блъскат ви защото изпълнявате заповедите на господаря ви Пеееевски.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 султана

    43 4 Отговор

    До коментар #40 от "Военен":

    комшиите не обичат доган
  • 66 Дебелян

    39 3 Отговор

    До коментар #5 от "Ахмед Ахмед":

    Дайте му на Доган общинско жилище в Дръндар
  • 67 ЖОРО

    85 13 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    КАКВО КАТО СИ БЪЛГАРИН НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ДЕБЕЛИЯ ШКЕМБАР Е ОБРАЛ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И Е ЗАВЗЕЛ СЪД И ПРОКУРАТУРА А НАС НАРОДА НИ МИСЛИ ЗА МАЛОУМНИ А БИФШИЯ МИНИСТЪР КАДЕТО Е КУПИЛ ТЕЦА ЗА 30 МИЛИОНА И САРАЙТЕ ЗА 100 МИЛИОНА НОКОИ НЕ ГО ПИТА ОТ КЪДЕ СА ПАРИТЕ АКО ИМА ДЪРЖАВА ВСИЧКИ СА ЗА ЗАТВОРА
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Асеновград

    55 5 Отговор
    Утре като видя някъде полицаи ще сляза от колата и ще започна да ги бутам и ритам. Надавам се че стоят мирно и кротко без да ме арестуват. Щом за хората на Доган може значи може за всеки български гражданин да ги бутам и рита. Към полицаите Можели да сте такива мишки и двуличници. Трябваше да арестуват е всички ония дето ви унизяват. Но явно вие нямате нищо мъжко или достойнство. Вие сте хора без лице. Обикновени пионки на власта. Продадохте се за един кредит за апартамент за 30 години и една мижава пенсия. Срам ни е от вас.
  • 71 На кого

    59 9 Отговор
    Искаме да знаем ДЕРИБЕЯ ПАПАЗОВ ли е строил Сараите?Строил друг път.Просто е бил доверено лице на Доган.И как самостоятелно изхвърли сега Доган от фирмите си и стана ДЕРИБЕЙ на Шиши?????Мафиотска война ,заграбване на имоти с подкрепата на мафиота Сарафов.Колко найлонови торбички получи Сарафов с пачки от Пеевски.Всичките в тая сага са за ареста,начело с Дебелия Магнит.Магиотска България,това е заслуга на снишения сега като тревата сикаджия от Банкя.
  • 72 Вижте ги

    72 21 Отговор
    Доган- Моган...отстрани погледнато от един обикновен човечец нещата са много ясни. Магнитският му обещаха в посолството реабилитация, ако успее да разбута турската партия, тъй че да противопостави етническите турци на българските дпс-ари, кириакстефчовци, за да назрее етническият проблем. Тъй като Доган досега успя да запази етническия мир, вече е неудобен за САЩ. Нали се знае, че при конфликт ще се намесят " умиротворителите" от Америка. Знаем ги как действат. Ще се настанят в държавата ни трайно и ще си разиграват коня в близост до Украйна. Ако не се проумее тази истина и се задейства пъкленият план на момчето, подчинено на посолството, жална ни майка. Много е превтасало вече положението, започна се това, от което се боят разумните и честни хора в България. До там ни доведоха Делянчо П, ББ, Кирчо, Кокорчо, Плевньо, Пасито и други неосъзнати подкрепаджии на евроатлантическите ценности . Ще се случат сблъсъците, които известните на всички ни играчи подготвиха, а ние ги търпяхме. Накрадоха се, осигуриха си животеца и местенца по света да живуркат, а нас ще ни хвърлят на биковете.
    От коментарите по- долу ясно се откроява опозиция БЪЛГАРИ - ТУРЦИ... Ей това се очакваше да постигне шишо и ако нямаме мозъци в главите си, ще се поддадем. Нека не се забравя, че из цяла БГ са пръснати мюсюлманите и кошмарът не сме го и сънували. А се и оказа, че дето го грочиха и плюха Доган за сараи и дворци и милиони, май друг е бил падишаха...

    Коментиран от #74, #113

  • 73 Божеее

    52 15 Отговор
    Какви са тези брадясалите с униформи бе? Ми те приличат на главорези като от някой американски екшън ....дотам ли сме я докарали бе, хора!? Ами те такива ще ни разбиват скоро време вратите на домовете и ще ни извадят душите бе. Абе докога ще търпим да ни мачкат тези изедници като тиквата, шопара, простото и техните слуги ...вече колко години. Ми той живота ни мина бе. Хайде гитти и никакви партии и политики.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Твц

    23 27 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Нямате сили и капацитет да изкарате 2 гри хиляди.след като собственика казва на ползвателя вън веднага, никакви други договори вече не са валидни. Собственика има право да влезе в имота си в този случай и да прецени в какво състояние е и какви средства ще трябва да му се долавят в зависимост от състоянието и поразиите в имота. Така че изтегляйте се от имота или ще ви организираме видов ден с тояги и сопи. Набързо ще видите обръчите от фирми.Хващайте и и изнасяйте боклуците на доган от имотите.
  • 78 Аква

    40 8 Отговор
    Ако наемателят има договор за наем със собственикът, трябва по закон да се спазват клаузите на договора , напр. договорения срок за ползване на имота. Ако собственикът реши едностранно да наруши крайната дата и желае веднага наемателя да се изнесе, ДЛЪЖЕН Е ДА ПРЕДИЗВЕСТИ ТОВА С ЕДНО МЕСЕЧНО ПРЕДИЗВЕСТИЕ. Дано се възможност на наемателят да си изнесе безпроблемно личните вещи и мебели. Собственикът не може да влиза, когато и както му скимне в имота, даден под наем.
    В случая - причините са политически, а действията - мутренски. Видяхме една полиция, която застава зад мутренските действия и не желае да бъде замесвана пэ какъвто и до е начин. И след като ДАНС поема охраната на наемателя, защото е застрашен животът му, защо никой от полицията или прокуратурата не се задейства срещу човека, отправил заплахите.
    Не е ли време да се направи проверка на дейността, имотите и фирмите на собственика. Иска ли държавата да се справи с мутрите или нтя е силно зависима от тях.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 България

    44 1 Отговор
    Институциите най-накрая, да си свършат работата и всички политици, лидери на партии, МУТРИ, мутреси , бизнесмени и работодатели, които ни ограбваха , да бъдат ОСЪДЕНИ !!
  • 82 Българка

    42 5 Отговор
    Най-после България да се изчисти от всички крадци и лъжци на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !! Това е МЕЧТА на всички българи !! Само тогава , те ще се върнат в Родината си !!
  • 83 Не си прав

    47 2 Отговор

    До коментар #8 от "ПИТАМ":

    Време е Доган и всички като него да бъдат ОСЪДЕНИ и на всички политици, които са крали, да им се отнеме имуществото !! Ти знаеш ли, какви пари са харчили от държавата и от нас ???

    Коментиран от #123

  • 84 Обикновен човек

    36 16 Отговор
    Радев разпоредил на НСО да пазят Доган ! ЗАЩО ?? Доган и всички като него,трябва да са в ЗАТВОРА за присвояване на милиарди от държавата ни и от НАРОДА !!
  • 85 Толкова години

    42 2 Отговор
    Толкова години, чакахме да влязат в ЗАТВОРА всички, които ни ОКРАДОХА !! Ще бъдат ли ОСЪДЕНИ вече ?? КОГА ???
  • 86 До Радев :

    42 12 Отговор
    Извършена е кражба на 30-милиона от ББР от Доган !! Кога ще е в Затвора и ЗАЩО му осигурявате охрана, която ще я плащат българите ???
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Научи се да пишеш правилно

    8 3 Отговор

    До коментар #58 от "Вес":

    Иначе си голям българин.
  • 89 Жоро

    32 4 Отговор
    МВр да не забравят, че не сме 1984г. и нямат подкрепата която имаха тогава. Ако стане въпрос са сами. Народа не ги иска и едните и другите. За народа е все тая.
  • 90 А,бе

    13 1 Отговор
    научете се да пишете грамотно!!!
  • 91 Коментар

    33 10 Отговор
    Всъщност трябва да сме благодарни на Пеевски че най после някой разбута тази мафиотска структура наречена партия ДПС.
  • 92 Пешо

    37 6 Отговор
    Това добре, НО ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАМЕ да НЕ ТЪРСИМ и УКРИВАМЕ НОЩНОТО ШКАФЧЕ, примерно?!
  • 93 Пешо

    26 3 Отговор
    А, ще ОБЯСНИ ли някой, Що е ТО "МАГНИТСКИ"?!
  • 94 ИСТИНАТА

    40 5 Отговор
    С, НОЩНОТО ШКАФЧЕ и МАГНИТСКИ на ПЪРВИЯТ РЕД в Парламента, България НЯМА БЪДЕЩЕ!!!
  • 95 Кадъна

    33 7 Отговор
    Султан Доган като не му изнася- да си ходи в Турция ....,,Почетен председател,, ,няма никъде такова прозвище по света...Голямо кланене!!!! И на кого- на един турчин!!!!???? Пуснаха го под одър преди години, а той се качи на върха на планината като слон....
  • 96 Венсеремус

    23 5 Отговор
    НСО ще пази тоя, който разпределя порциите от баницата. Велико!!!!
    А що не пазеха Ал. Петров, Нотариуса или хамстера???
  • 97 Креативен

    28 4 Отговор
    Най сигурното място за охрана е в затвора. Време му е
  • 98 НАГЛОСТА

    31 7 Отговор
    На лоената и нелицеприятна физиономия , се опитва да обърне България на 360 градуса ! Вразумете човека магнитски!
  • 99 Джемал

    23 3 Отговор
    Полицията за минути може да разбере кой е собственика и кой се е само настанил.Затова да се събуди и да не обслужва партийни интереси.Самонастанилите се да бъдат изхвърлени.
  • 100 Факт

    11 3 Отговор
    Подставеното лице се е еманципирало!
  • 101 Венко

    18 13 Отговор
    Политиците създават хаос и беззаконие и за това държавата ни трябва да я няма. Но има и втори вариант; СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАНА ОТ ТЕХНИ КОЛЕГИ ОТ ЕСИ САЩ.

    Коментиран от #111

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Боримечката

    36 4 Отговор
    ДАНО СЕ ИЗБИЕТЕ ПОМЕЖДУ СИ Д.О.Л.Н.А.ГНУСНА ДЕПЕСАРСКА СГАН!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Българин

    28 6 Отговор
    Сокола се оказа Пъдпъдък ! Маската падна след 35 години ! Въпреки мераците на дерибеите.
  • 107 Йокин

    18 1 Отговор
    Модератори,КЪДЕ ВИ Е СВОБОДА,на Словото???В своя коментар,изразих мнение,БЕЗ ДА ИЗПОЛЗВАМ НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ,ДАЖЕ И НА РАСОВА ОСНОВА,НЕ СЪМ ОБИЖДАЛ!!!БЪДЕТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ!!!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Алимолла

    21 0 Отговор

    До коментар #37 от "Дика":

    При бай Ставри има стаи ,запазени за ББ,ДП,АД и хора от така наречената "правосъдна система",но ги поддържат джудженца!
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Пенко

    7 1 Отговор

    До коментар #101 от "Венко":

    От трън та на глог.
  • 112 Мюмюн от Дръндар

    28 4 Отговор
    Той разпределя порциите, сина му разраства харема и авто парка за 20млн, с ние ровим земята за да не умрем от глад. Тия милионери защитници заедно с Доган в затвора
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Човек!!!

    31 1 Отговор
    Българи и турци, мислете с
    главите си?!!! Някой е замис
    лил да ни скара за да не им
    търсим отговорност за грабежите на народът ни! Ис
    кат да се спасят! Други, ще
    се опитат по този начин да
    ни вкарат в чужда война! МИ
    СЛЕТЕ И НЕ СЕ ПОДДАВАТЕ НА ПТОВОКАЦИИТЕ ИМ!!
  • 115 Балканджи Йово

    15 1 Отговор
    Има едно нещо,което сами сме си виновни че загубихме,a то е Свобода и правото на достоен живот. Кой дявол Ви караше да другарувате с Лошото момче?

    Коментиран от #122

  • 116 Дренчо

    17 1 Отговор
    Първо ДПС е движение , а движение не може да бъде в парламент и да изпълнява функциите на партия . Кой допусна това движение на власт , кръглата маса през 90 г. Сега ще търпят това, което са направили . ДПС държи бизнес , почти навсякъде .
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Аква

    11 0 Отговор
    Ех, как ви личат обвързаностите с пеевски.
    Дъ ржавните органи да направят проверка на всички активи , сметки и имоти на някой си Данаил.
  • 119 Е, то със сигурност

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мнение":

    наемателят се е окупирал ИМЕННО заради вещите и документацията на Доган и ДПС. Иначе поради кой мотив би правил опити да спре достъпа на хората от ДПС до вещите и документацията на лидера им? Нищо НЕ се случва БЕЗ сериозни причини и мотив! И дефакто си има законови норми по отношение на собствеността върху тези вещи и документи! Защо НЕ се реализират? И НЕ е полицията, институцията която решава въпроса по отношение на вещите и документите! Но що ли се учудвам? В България няма нито един закон, нито един подзаконов акт, който да работи!!! НЯМА!
  • 120 Все пак

    8 0 Отговор
    А какъв документ са представили или само устно са декларирали. Очевидно някакви охранители, ама трябва пълномощно. Саморазправата е незаконна, но практикувана у нас. Законът!
  • 121 Ха, и този ход не е полезен за България!

    14 0 Отговор

    До коментар #24 от "1111":

    Нито съм фен на ДПС, нито на Доган. Реално, това движение с националистичен уклон, изобщо не трябваше навремето да бъде регистрирано от съда! Сега обаче, на фона на продължилата от 3-4 години политическа криза в държавата, мислите ли, че е полезен ход да се върже Доган, а да се остави Пеевски да се вихри с пълна сила и капацитет? Нещо нещата никак не вървят на добре. И обстановката сякаш е като пред гражданска война... И нямам в предвид само проблемите в ДПС Доган/Пеевски. Визирам изобщо обстановката в страната. Тази обстановка е плод на продължилата над 35 години всеобхватна корупция, безнаказаност, липса на съд, спяща прокуратура, крадене в космически размери от обществените ресурси, пълно обсебване на всички държавни и общински административни структури от хора на управлявалите вече 25 години, подправяне на изборни резултати... Болезнено се усеща абсолютната липса на държавност! То не бЕха вълци, котараци, ахмаци, бикини, къщи за тъщи, къщи в барселонски стил, реализирани европейски проекти БЕЗ никаква полза - ей така - с единствен мотив да се приберат едни пари, чували от магистрали, чували с пари в самолети, водни огледала, хидроинженери консултации за по 2 млн от лица БЕЗ грам инженерно образование, глухота относно спешната нужда на ново законодателство във всички области на законодателството, безнаказано шофиране в нетрезво и дрогирано състояние, мамини синчета любители на билков чай с упойващи вещества... Списъкъте безкраен и тук не е възможно да с
  • 122 Ами...

    5 1 Отговор

    До коментар #115 от "Балканджи Йово":

    взаимните изгоди и далавери. Пари-Пари-Пари прим (това ни учеха навремето за принадената стойност). В България реална принадена стойност няма, но пък се прави така че, да изглежда че има и в крайна сметка да има какво да се точи и да се трупат пачки, кюлчета и ей такива благинки.

    Коментиран от #139

  • 123 Аз рибаря

    11 4 Отговор

    До коментар #83 от "Не си прав":

    И да се започне от най големите Пеевски и тиквун
  • 124 Запознат

    15 3 Отговор
    Тази организация дпс е противоконституционна! Като толкова се припознават за турци, Република Турция е близо, да се махат от милата ни Родина.

    Коментиран от #137

  • 125 Кадъна

    10 0 Отговор
    Султан Доган като не му изнася- да си ходи в Турция ....,,Почетен председател,, ,няма никъде такова прозвище по света...Голямо кланене!!!! И на кого- на един турчин!!!!???? Пуснаха го под одър преди години, а той се качи на върха на планината като слон....
  • 126 Божидар

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "ПИТАМ":

    А доколкото се видя по медиите...договора е изтекъл със стара дата и никъде не се показа, че е подновяван...
    Така, че...

    Коментиран от #128

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Терминатор

    4 1 Отговор

    До коментар #126 от "Божидар":

    Така че автоматично става безсрочен
  • 129 Терминатор

    3 0 Отговор

    До коментар #41 от "Христо":

    Ако е изтекъл тогава ,значи става безсрочен
  • 130 Човек от народа

    2 3 Отговор

    До коментар #12 от "МАСКАЛИТЕ СИ ПЛАТИХА ИМОТИТЕ":

    Не ти разбрах много от писането, но разбрах, че незнаеш правописа... иЗка се е пишело и все още се пише със С. Нищо, че се мъчат неистово да ни унищожат, като иСкат ни сменят историята и пола

    Коментиран от #134

  • 131 Гошо

    5 0 Отговор
    Я стига са го защитавали този търтей .
  • 132 Гого

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Вие ,които го защитавате сте глупаци .
  • 133 Пламен

    6 0 Отговор
    Нямат право разни мутри и боклуци да действат по такъв начин за това е полицията и прокуратурата и за пореден път се вижда че сме мафиот ска държава.
    Не подкрепям нито ДПС нито Доган българин съм но това което се случва е не смешно а плачевно..
  • 134 Дискретно

    1 1 Отговор

    До коментар #130 от "Човек от народа":

    И ти , душичка, НЕ ЗНАЕШ правописа. Отрицателната частица НЕ винаги се пише отделно от глаголите.
  • 135 Колю Кюлев

    5 1 Отговор
    И сега ако изтърват момента да ги опандизят и Двамата ( дъртия изкуфялник и дебелия дебил ) , никаква държава няма !
  • 136 БУРАТИНО

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Скоро един дърт и проскубан пинчер ще разбере, че българските закони са еднакви за всички с български паспорти ! Драган, Петкан, Хасан, Елхан са българи с българска лична карта !!!
    Опитваха се влакове да гърмят, заплашваха, че ще се върнат с танкове, а сега 100 хил. щели до дойдат ...
    АлоооооУ, господа, не създавайте етническо напрежение, за да не усетите вашите камъни, по вашите глави !!!
  • 137 КОРЕКТИВ

    4 1 Отговор

    До коментар #124 от "Запознат":

    Ама как да отидат в Турция, като там не разбират какъв език говорят българските турци и пишман стават - да не говорим как ги "уважават" !🤣😂🤣
  • 138 Комшията от12 етаж

    3 0 Отговор
    Разрухата и деградацията
    на съзнанието и морала наложено ни от 35години достигна и до нейните причинители
  • 139 Нина

    3 1 Отговор

    До коментар #122 от "Ами...":

    Кюлчета има само на едни фалшифицирани снимки , ама има едни реално съществуващи 22 имота, един от които с 12 тоалетни. И един пудел, разнасящ пачки из имението. Сами са се щракнали на портрет. 🤣🤮
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Киров

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "Военен":

    Те комшиите си имат намордник в Москва споко! От триста години драпат за Босфора и Дарданелите, а сега са и загрели с укритие и няма да ги жалят щото няма руско население за пазене в търки (пуйката Турция) Лошото е, че ние после няма да се отървем от тях.
  • 142 Георги

    2 0 Отговор
    Никога нищо не е ясно така че всеки прави каквото си иска коментарите са излишни Жалко за България
  • 143 Дългия

    3 0 Отговор
    Само да припомня,че в тези сараи си загубиха живота едни от най близките хора на лидерите на противоконституционната партия.Какво стана с разследването за смъртта на ковчежника на ДПС.
    До момента плащал ли е наем Ахмедчо или е държал с нещо собственика.И беше силен,като до преди две три години го пазеше НСО.
    Да не забравяме,че този човек е лежал в затвора и то не за какво оставям на вас да се сетите.Га яди кюфтеата не това.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол