7 Септември, 2024 18:36 2 827 31

Калоян Паргов: Няма дворцов преврат в БСП, защото Нинова никога не е била императрица

  • бсп-
  • калоян паргов-
  • корнелия нинова-
  • румен радев-
  • бойко борисов

Лидерът на БСП беше пръв между равни и успяваше да комуникира с всички лидери на мнение и носители на някаква подкрепа в БСП и това бяха лицата на партията

Калоян Паргов: Няма дворцов преврат в БСП, защото Нинова никога не е била императрица - 1
Снимка: БГНЕС

Историята познава много лоши ситуации, в които изпада един човек, който е пропуснал да си тръгне навреме. Това е белег на морал и етика, които не виждам в Корнелия Нинова. С тези думи Калоян Паргов от Националния съвет на БСП коментира в предаването „Стълбището” по Дарик случващото се в столетницата.

“Лидерът на БСП беше пръв между равни и той успяваше да комуникира с всички лидери на мнение и носители на някаква подкрепа в БСП и това бяха лицата на партията. Нинова не хареса този модел, тя не търпеше различно мнение“, посочи той.

Паргов обясни, че всички, които имали друго мнение от бившия лидер на социалистите, са били смачкани и очернени. „Те бяха изгонени, за да остане само тя, което беше проблем”, каза той.

Паргов отбеляза, че случващото се в БСП “не е дворцов преврат, защото Нинова не е била императрица”.

“Истината е, че това, което се случи в БСП се е случвало много пъти назад в историята на партията. В съвременната политика и живот 5 години да управляваш нещо са много. 10 години страшно много, тя управлява 8 години ”, посочи той.

Той загатна, че в БСП предстои трансформация.

“Тя (бел. ред. - партията) няма да остане в този си вид. В момента е широка коалиция, която обаче сама по себе си не може да се разчита, че би донесла нещо двойно или тройно на това, което има в момента БСП”, обясни той.

Доган или Пеевски - кой ще спечели?

Относно конфликтът между Делян Пеевски и Ахмед Доган, Паргов смята, че единственият коз на почетния председател на ДПС е етническият вот. По думите му ДПС, която според него е изградена по модела на БКП, след тези избори няма да е същата партия със същата роля.

“Очевидно е, че в силово, ресурсно и материално естество Пеевски има значимо преимущество и то е видимо. Единственият коз на самия Доган е етническият вот, тъй като той е символ на този вот, той е бил граден да бъде такъв, той не случайно е олицетворение на този вот вече 35 години”, смята Паргов.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    0 0 Отговор
    Червените олигарси превзеха БСП.Трябва Ваня Григорова да направи истинска лява партия на трудещите се.

    Коментиран от #11, #15

  • 2 Чак

    0 0 Отговор
    императрица ?
  • 3 ТаУмВзе

    0 0 Отговор
    Земи са тия 3 процента на Уж изборчетата и питай кой къв е!
  • 4 Палоян Каргов

    0 0 Отговор
    Затуй пък, паргов винаги е бил шут!
  • 5 Селска тарикатка авантаджиика.

    1 0 Отговор
    Императрица Курнелка , беше .
  • 6 Ей ги на

    0 0 Отговор
    натегачите за държавната хранилка!
  • 7 Путинофил

    0 0 Отговор
    Тези са наши хора - путинофилска партия!

    Коментиран от #29

  • 8 БЕЛЯТА

    0 0 Отговор
    Пишете каквото си искате! Сайтът се контролира от руските хакери, както и фрог! Няма плюсове и минуси! Това е информационна или с други думи хибридна война.

    Коментиран от #10

  • 9 оня с коня

    0 0 Отговор
    Предвид катастрофалните резултати от редица Избори за БСП,Нинова за да предвари позорното си Детрониране ДРАМАТИЧНО си подаде оставката за да влезе в роля на Героичен образ,поемайки вината върху себе си.Всъщност нищо ново под Слънцето - тя просто КОПИРА Доган,като целта й беше да постави начело на Партията верни свои хора чрез които да Командва,а тя самата да бъде провъзгласена за "Почетен председател".Да,ама грубоватите и недодялани бивши нейни колеги вместо да я правят Почетен председател,взеха че я изключиха от Партията и всичко пропадна.

    Коментиран от #16, #17

  • 10 БЕЛЯТА

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "БЕЛЯТА":

    Error 404 Not Found !?! Cъвземете се хора (и руzoфили)! Това беше вчера. Опитайте се да гласувате днес! Ядец! Хибридна атака от Кремъл!

    Коментиран от #21

  • 11 съселяни

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Браву, сичко ти е ясно ! Защо не станеш депутатин, сичкото село шъ гласувами за тебе !
  • 12 Град Козлодуй

    0 0 Отговор
    БСП са бившите БКП
  • 13 Марина

    0 0 Отговор
    Не е била, но ви разката всички.
  • 14 Тц.тц.тц

    0 0 Отговор
    Мутроландия
  • 15 Питане

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ти лекарства пи ли ???
  • 16 БЕЛЯТА

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "оня с коня":

    Приятелю от Добрич, всички сайтове се контролират от Pyzия! Сложи някъде плюсче, ако можеш!

    Коментиран от #20, #23

  • 17 Град Козлодуй

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "оня с коня":

    Точно и е Факт❤
    но Никои и
    Нищо не
    е вечно
    лека вечер
  • 18 Прощавайте, ама се интересувам,

    0 0 Отговор
    това ли е цветът на победилия пролетариат?
  • 19 Пъргов

    0 0 Отговор
    Хайде на бас, че листите ще бъдат подредени така:, червен барон, милиционер, мафиот, червен барон, милиционер, мафиот и т.н. а ако има шанс и внуците им... Кого лъжете мижитурки.
  • 20 Град Козлодуй

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "БЕЛЯТА":

    ФАКТИ БГ не е ДНЕС БГ
  • 21 Хилеж

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "БЕЛЯТА":

    Не истерясвай, те руските хакери си нямат друга работа а ще се занимават с твоите +/-
  • 22 ГОСТ

    0 0 Отговор
    за тия съм престанал да гласувам отдавна. ако сегашните гласящи се да окупират партията и я наклонят към либералната политика пак чау.видяхме либералите до къде докараха ЕС налагат всякакви нрави който нямат нищо общо с историята ни и нравите който са ни съхранили дори при пет вековно робство.и тогава е имало продажници но сегашните ги задминават поголовно.по добре глас за национално отговорни от колкото за либерали.
  • 23 оня с коня

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "БЕЛЯТА":

    Ама това За Руския контрол ми е Пределно ясно много отдавна и БАШ затова съм тука,щото си е ЕКСТРЕМНО да си в Гнездото на осите!Колкото до Добрич/Толбухин звучеше къде - къде по-героично/ - само веднъж съм минавал през тоя Град на път за морето преди доста години,а в Лом дето упорито се опитват да ме въдворят пък ИЗОБЩО не съм стъпвал.

    Коментиран от #24

  • 24 Град Козлодуй

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "оня с коня":

    Споко и да не ти пука кои какво ти пише по добре да си в Хората в устата отколкото в краката бъди Жив и Здрав и Приятна вечер
  • 25 Някой

    0 0 Отговор
    Всички трябва да разберат че тази партия си заминава по биологични причини, всички са виждали през годините митинги на БСП само побелели стърчоци. Минаха 35 години отпадането на комунистическия строй в България, и тези хора просто си отиват, млад човек няма да гласува за тая партия, няма как да го излъжат със социалистически алабарлизми и демагогии !
  • 26 Хи хи хи

    0 0 Отговор
    Време е и в герберите ....и депесарите и в пп- ДБ да го еб@ ...... да стават дворцови преврати ...., че чорбаджиите се олежаха и накрадоха ......но все не им стига !
  • 27 Била е матрица

    0 0 Отговор
    И царица с мъжа си
  • 28 Цар и царица в шаха е

    0 0 Отговор
    Е мъж и жена в живота
  • 29 Ахъм

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Путинофил":

    Станишев и Първанов подписаха за американски бази проруска партия бсп ама друг път.
  • 30 Наистина

    0 0 Отговор
    Не е била императрица и е стъпила здраво на земята.Ама много мъже кандидати за императори,лигава работа.И нова насока и ново начало като Лучия син Магнита използват за БСП .Откога тоя Паргов,скоро беше сниман с Митрофанова точи зъби за пост,Ами Таков?Не можете да се мерите с Нинова,момчета.Само мераци голи ви гонят.Но сте едни дребни интриганти и скандалджии.С една дума като ИТН.Работа да свършите абсурд.Самовлюбени като женички.Тия мъже нищо не струват вече.Додре,че са жените да вършат и тяхната работа.
  • 31 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Уха, ...императрица не е и няма да бъде , но за царица го раздава добре , а за принцеса..... е-е-е, одъртя !!
    Къде им са социалистическите идеи, разбирания, действия ?! Само една отвратителна алчност за пари и власт !!
    Гласувай , народе !! Майката му е НИЕ и НАШИТЕ ДЕЦА да сме на власт в тая велика страна !!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове