Last news in Fakti

7 Декември, 2014 14:26 6 302 7

Откриха най-големия търговски център в Европа

  • търговски център-
  • москва-
  • авиапарк

„Авиапарк” е името на най-новия и най-голям развлекателен център в Европа, който беше открит в Москва. В него има зимна градина, пързалка, огромен аквариум, 17 кинозали. Първото, което привлича внимание, е огромният размер на аквариума, който е разположен между първия и четвъртия етаж. В него живеят тропически риби, а за поддръжката му и изхранването на рибите има специално назначен екип от няколко служители.

Освен 80 ресторанта и 500 магазина, в които може да се намери всичко – от най-големите световни модни брандове до битова техника и козметика, любителите на кънки могат да се пързалят в една от най-големите зали в Москва, както и да посетят един от огромните и обзаведени по последен писък на техниката киносалони. Планира се последният четвърти етаж да бъде превърнат в зелена зона, в която посетителите ще се окажат в истински градски парк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крум Янкулов

    0 0 Отговор
    УАААУУУ
  • 2 като гост

    0 0 Отговор
    УАААА-У
  • 3 bbboko

    0 0 Отговор
    е то всичко построено най голямо е Руско
    като почнеш от космически станции, самолети до молове

    просто са номер 1 като инженерна мисъм

    Коментиран от #5

  • 4 bbboko

    0 0 Отговор
    а отделно е за коментар , защо европа все плюе по Русия че не е европейска и е антиевропейска че е азиатска ... но като има нешто за хвалене като мола в Москва го имат за най-голям в Европа
  • 5 ПорЦелан

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "bbboko":

    И микропроцесорите са им най-големи. :) Проблема с Руската мисъл е че всичко голямо го има в една-две бройки. Калта, пиенето и купчините фасове по улиците са големи и ги има неограничено обаче.
  • 6 vesko

    0 0 Отговор
    До автора на статията: След като разбра, че не е "АКВАПАРК" то му препиши правилно името.
  • 7 mediator37

    0 0 Отговор
    От край време си беше така:
    -Съветските джуджета- най-високите джуджета в света.
    -Съветските часовници- най-бързите часовници в света.