Last news in Fakti

26 Февруари, 2015 11:14 2 581 1

Битката на луксозните ски скривалища: Банско срещу Пампорово

  • зимни курорти-
  • банско-
  • пампорово

Благодарение на спада в цените на имотите в зимните ни курорти, все повече българи обръщат поглед към белите писти на Банско и Пампорово. 360 евро/кв. м – това е средната цена на продадените апартаменти в Банско за 2014 г., като 50% от купувачите са българи.

Средната обща цена на закупените апартаменти в курорта е на рекордно ниски нива – 20 100 евро, сочи годишният анализ за 2014 г. на „Бългериан Пропертис”. Близо 90% от купувачите на имоти в Пампорово са сънародници. Средните цени на база реално сключени сделки в курорта са на нива 370 евро/кв. м и 26 200 евро средно за апартамент. 75 километра ски писти, кабинкова въжена линия, осем лифта и невероятната красота на Пирин – това предлага Банско на туристите. А какво предлага Пампорово може да видите ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калина

    0 0 Отговор
    Предпочитам Банско.