Last news in Fakti

7 Декември, 2016 14:31 2 778 0

Остров Пукет отново привлича инвеститори

  • пукет-
  • инвестиции-
  • чужденци

От 12 789 жилища, които се предлагат на остров Пукет 8706 са намерили нов собственик. Това е най-високият реализирани сделки от 2007 г. досега, посочват анализаторите на консултантската компания Knight Frank. Многото на брой сделки са довели до ръст и в цената на имотите. За година тя е скочила с 3.5%. Интересно е да се отбележи най-голямо поскъпване е имало при имотите, които не са разположени в близост до брега.

Ако по-рано от покупка са се интересували преди азиатци или инвеститори от Западна Европа, то през текущата година е имало интерес от страна на представители на Китай, Тайван и Сингапур. Руснаците също са се върнали на имотния пазар на остров Пукет.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА