Last news in Fakti

6 Юли, 2017 13:34 1 519 2

Осъдиха педофил на 9 години

  • педофил-
  • темида
Осъдиха педофил на 9 години - 1

Педофил ще лежи 9 години, съобщиха от прокуратурата.

Това става възможно по внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура, на 04.07.2017 г. Софийският районен съд постанови осъдителна присъда спрямо Т.Б.

С първоинстанционната присъда на Б. е наложено ефективно наказание „Лишаване от свобода“ за срок от девет години при първоначален строг режим в съответствие с направеното в хода на пледоариите по делото искане от прокурора.

Т. Б. е предаден на съд от Софийската районна прокуратура за извършени от последния действия на полово сношение с лице от същия пол, ненавършило 14-годишна възраст, чрез използването на положение на зависимост и надзор. За посоченото престъпление е предвидено наказание „Лишаване от свобода“ за срок от три до дванадесет години.

В хода на съдебните пледоарии прокурорът е поискал от съда Т. Б. да бъде осъден ефективно при превес на отегчаващите вината му обстоятелства.

Представителят на държавното обвинение е аргументирал искането си за определяне на наказание на Т. Б. в размер около десет години лишаване от свобода, независимо от обстоятелството, че последният е неосъждан /реабилитиран/, с изключително високата обществена опасност на извършеното от него деяние. Действията на полово сношение са били осъществени от подсъдимия през 2012 г. спрямо сина, тогава седемгодишен, на жената, с която Б. живеел на семейни начала.

Тъй като последната ходела на работа, през деня детето оставало само с подсъдимия в жилището им в гр. София. Б., който следвало да се грижи за него в отсъствието на майка му, се възползвал от това положение, осъществявайки полов контакт с детето въпреки волята му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    6 0 Отговор
    За такива теябва бесило, няма защо да ги храним направо въжето и да се приключва.
  • 2 гост

    4 0 Отговор
    Тоя го чака голямо Е..не с големи парафинови у..ви !