Last news in Fakti

2 Август, 2018 18:11 2 582 4

Стрелецът от подлеза на бул. "България": Те бяха семейство Адамс

  • стрелба-
  • подлез-
  • ранен

Стрелецът от подлеза на бул. "България" остава за постоянно в ареста.

Съдбата на нападателя Иван Тонев решиха днес магистратите от Апелативния съд. Мъжът простреля опонента си след скандал заради куче.

Самият Тонев каза пред журналисти в съда, че стрелял при самозащита. Преди да посегне към оръжието, той бил удрян и обиждан.

„Няма нормален човек, който да не съжалява за подобно нещо. Просто не трябваше да попадам на пътя на това семейство. Те бяха семейство Адамс”, заяви подсъдимият, цитиран от Нова телевизия.

Пострадалият вече е в стабилно състояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    15 3 Отговор
    Адамс ли са кви са не знам. Но всеки си намира майстора.
  • 2 Иван

    33 5 Отговор
    Естествено неадекватният съд е взел страната на изродите с помияра. И видите ли, бухалката с която нападнали човека била за възпитание на кучето. И съдът вярва на това. Един ден трябва да се съберат всички тези онеправдани и да направят революцията.

    Коментиран от #3

  • 3 Бай Хой

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Абе куре прост, ти познаваш ли хората, за които говориш ? Второ, аз ги познавам и това ченге с пистолета едно време държеше будка на красно село, от доста време се изживява като "Господар/Шериф" на подлеза, в който е стрелял... Вермо държи няколко будки, ама това дава ли му право да контролира хората - какво да правят , не говоря за конкретния пострадал и неговия случай с изпикалото се куче. Говоря за това - кой от къде да минава, кой какво да говори и не около обектите, къде да си оставяш колело илили количка...И за една пикня - така ли се действа ? Попаднал си е с право на топло и топло ще му държат "колегите" там - ченге в ареста/затвора ... Кеф ми е за него - заслужава си всичко това !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.