1 Ноември, 2019 19:10 7 930 8

Шофьор на Mercedes напръска съпрузи със спрей след свада на пътя

  • свада-
  • път-
  • шофьор-
  • спрей

Мъжът и жената са приети в болница „Света Анна“ и по-късно пуснати за домашно лечение

Шофьор на Mercedes напръска съпрузи със спрей след свада на пътя - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

Столичен шофьор отне предимството на друг водач и посегна на него и съпругата му. Екшънът се разиграл в сряда ранния следобед на улица "Димитър Пешев" в квартал „ Дружба“ 2, съобщиха от полицията. 63-годишният Любомир бил със съпругата си в своята кола „Ауди А4" когато „Мерцедес“ го засякъл, отнемайки предимството му. Двамата шофьори си разменили гневни реплики след като се разминали на косъм от катастрофа, след което всеки тръгнал към своята кола, съобщи trafficnews.bg.

Водачът на „Мерцедес“-а обаче застигнал двамата съпрузи и ги напръскал със спрей. Мъжът и жената са приети в болница „Света Анна“ и по-късно пуснати за домашно лечение. Наглият шофьор пък още се издирва от полицията.

Това е поредният случай на брутална саморазправа на пътя между шофьори в столицата в рамките на последните дни. Около 23.15 часа пак в сряда близо до търговски център на бул. "Ситняково" 23-годишен водач беше пребит. Според разказа му, той бил засечен от няколко автомобила. От тях слезли група мъже, които го нападнали, удряли го по главата и тялото, а след това потрошили и колата му.

В понеделник пък 32-годишният Ивайло Панайотов налетя да бие шофьор на автобус, движещ се по линия 604. 45-годишният водач в градския транспорт Антон Стефанов отнесе няколко юмруци, а след това беше заплашен и с пистолет. Този път виновникът беше задържан веднага и предстои да застане пред съда.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    46 0 Отговор
    Този див див изток. Кога ще ги стигнем македонците?
  • 2 Цецо Спасов 94 съдебен състав

    47 5 Отговор
    Със спрей си е най-добре. В НК няма по-добро оправдание. Спреят си е временно неразположение и съветвам всеки да има ПОНЕ 2 флакона! Ползва се от разстояние, но внимавайте с вятъра!!! Трепал съм анаболни батки, охранители в дискотека - излязат ли от дискотеката да упражнят насилие си е друга статия, охранителната камера от паркинга доказа, че съм действал при самоотбрана. Налазиха ме с юмруци и ритници ама това беше плана- да ме почнат първи за пред камерата. Като свършиха двата спрея всички не можехме да дишаме от облака газ ама поне не ми беше попаднал много в очите - трепах анаболните им чалгарски муцуни, като БМВ крайпътен дирек, накрая прокурора ме защитаваше. Яко, а?!

    Коментиран от #4, #8

  • 3 Какъв шофьор си ти

    12 0 Отговор
    Ти нямаш книжка па ще ми караш кола. Шофьор без книжка е луд , психо , наркоман , омбудсман и алкохолик. Затова ще има война по пътищата. Заради такива типове. Хората вече искат да имат нормално овче общество. Но много антисоциално поведение има. И така нормално общество няма. Пълно е със сякакви индивиди.
  • 4 Коментар📝

    12 3 Отговор

    До коментар #2 от "Цецо Спасов 94 съдебен състав":

    Има с СТРУЯ ТАМ ТРЯБВА ДА СЕ ЦЕЛИШ В ОЧИТЕ ИЛИ ЛИЦЕТО .
  • 5 ТСТ

    26 0 Отговор
    Нали уж само в Пловдив ставаха тия неща?! Нали уж по Софията бяха все оксфордски и кеймбриджки възпитаници зад волана?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Явно

    12 1 Отговор

    До коментар #6 от "Чернобил":

    Бая радиация си папал щом разсъждаваш така! Пророка още не бил праскан от Джибрил когато сме били цивилизация! Добре че яничарите ви праскаха кадъните че да се цивилизовате и побелеете!
  • 8 Цв. Цв.

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Цецо Спасов 94 съдебен състав":

    И после се събуди мокър с възглавница между краката?