Last news in Fakti

11 Юли, 2022 14:09 7 198 38

По 2000 лв. месечно взимала полицайката Радева, за да прикрива Георги Семерджиев

  • 2000 лева-
  • симона радева-
  • георги семерджиев

По непотвърдена информация дисциплинарното производство срещу Симона Радева е заради клипове с нейно участие, качени в мрежата. На някои от тях се вижда как тя размахва белезници

По 2000 лв. месечно взимала полицайката Радева, за да прикрива Георги Семерджиев - 1
Снимка: БГНЕС

Полицайката Симона Радева е получавала по 2000 лв. месечно, за да прикрива причинилия смъртоносната катастрофа в София Георги Семерджиев, научи NOVA. Униформената се возела в колата на мъжа и, когато той бил спиран за проверка на пътя, тя показвала служебната си карта.

Преди часове от МВР съобщиха, че Радева е временно отстранена от длъжност заради нарушения на Етичния кодекс на ведомството. По непотвърдена информация дисциплинарното производство срещу нея е заради клипове с нейно участие, качени в мрежата. На някои от тях се вижда как тя размахва белезници. Наказанието може да се обжалва по административен ред.

Източници от разследването съобщиха за NOVA, че полицаи от 4 Районно управление пък ползвали безплатно услуги в автомивката на Семерджиев. В замяна му давали информация за това къде ще бъдат разполагани постове на пътни полицаи, както и за предстоящи проверки за наркоразпространение.

Камери за видеонаблюдение са заснели как Радева и двама служители на 4 РУ носят стълба, с помощта на която Семерджиев влязъл в апартамента си в минутите след жестоката катастрофа миналия вторник.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    54 1 Отговор
    Ти да видиш...

    Коментиран от #34

  • 2 сгур

    85 0 Отговор
    а другите двама помагачи........?
  • 3 Тези

    59 1 Отговор
    на по - високо ниво , далеч повече ! Всеки Божи ден ! И то не само от един !
  • 4 Извън закона

    70 1 Отговор
    Да бе Верно ли )) а дали не е назначена от внука на ген Семерджиев в 4 РПУ…така са всички нещатни сътрудници на МВР : размахват карти,пищови,дрога абе гангстери от соца ))
  • 5 Онзи

    96 0 Отговор
    Полицията е мафиотска структура която помага на престъпния свят. Няма никаква полза за обикновенния гражданин.
  • 6 Тома

    69 1 Отговор
    А също така беше и на протеста за увеличение на заплатите
  • 7 !!!?

    33 0 Отговор
    Снимката е нагледен пример за безхаберието и нехайството МВР към веществените доказателства по делото на един отдавна доказан престъпник !!!?

    Коментиран от #33

  • 8 Дааа

    98 0 Отговор
    Хаха има я снимана как носи стълба на дрогиран човек убил други двама с колата си ,а е дисциплинарно махната заради клипчета с белезници етични кодекси и други такива....ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ГО КАЗВАМ ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА.

    Коментиран от #12

  • 9 пф........

    41 0 Отговор
    Сега ще си измият ръцете със Симончето,че тя милата както е била патрулираща е успяла да го измъкне от всичките му нарушения. Да си представим как го е правила -облича секси рокля,изпъчва изкуствен бюст и заявява на съответните служители-Това е грешка,той е много свястно момче,не му разбивайте психиката и живота със санкции...
    Бухахаха .....сега ще видите как ще обидят интелигентността ни и Симонка ще опере пешкира

    Коментиран от #14

  • 10 Дуай Липа

    6 0 Отговор
    ох бабанкооо...само едно BOPE ни оправя положението, всичко друго е д-упе и гащи
  • 11 ФАКТ

    40 0 Отговор
    Тия от 4- то отдавна са престъпници,все в това районно има ушета на наркомафията.
  • 12 пф........

    57 0 Отговор

    До коментар #8 от "Дааа":

    А шефът на РПУ в което е полицай тази фръцла и другите "носачи" на стълби ? Дали ще понесат всички по служба нагоре отговорност,защото е ясно,че чадър широк е имало.. . Вече не е нужно да се рови,то вони всичко на повърхността!

    Коментиран от #16

  • 13 Гост

    32 0 Отговор
    МВР=МАФИЯ
  • 14 Дааа

    26 0 Отговор

    До коментар #9 от "пф........":

    На края ще се окаже, че тя е карала колата към Пирогов за по-пряко през студентски град, тъй като татуса е обелил очите от някъв прах приличащ на брашно.
  • 15 Руско-българска мафия!

    26 6 Отговор
    А можеше да взема по 4000 от РФ
  • 16 Дааа

    20 2 Отговор

    До коментар #12 от "пф........":

    Шефа на РПУ-то му казват назначаваш я тая и това е.Не те интересува какво прави,да не се пенсионираш преждевременно...човека може и да не знае за какво става въпрос
  • 17 Жалко

    34 0 Отговор
    Не е истина! Аз мислех да се оплача в 4то районно, че служителите от 6-то прикриват дилър ненормалник от овча купел вече десет години. Те там били по зле.

    Коментиран от #27

  • 18 Българка

    35 0 Отговор
    Всички съучастници, бесхаберници и боклуци, незабавно вън от МВР. НЕЗАБАВНО!!!!!!!!! На подсъдимата скамейка до Семерджиев да застанат всички прокурори, следователи и полицаи, които са разпъвали чадър и съучаствали в престъпления. ТЕ СА ДЕСЕТОКРАТНО ПО-ВИНОВНИ И ОТГОВОРНИ, защото сме им плащали високите заплати, за да ни пазят, задържат, разследват и съдят такива мутри
  • 19 Пловдив

    36 0 Отговор
    До колкото ми е известно(без да претендирам, че съм толкова умен, колкото са прокурорчетата в България) взимането на подкуп от длъжностно лице, е тежко умишлено престъпление, по смисъла на НК! Та при тази ситуация, да попитам така наречените компетентни органи:Защо въпросната татуирана, силиконова селска ку.ва не е в ареста?!? Апропо, помагачеството за прикриване на престъпление, също е наказуемо според същия НК!!!
  • 20 Един

    27 1 Отговор
    Има ли "Вътрешна полиция", а ако няма защо? Тези са точно от тяхната компетенция. Ама сигурно не е изгодно да има, че ще спре лапачката на всички корумпета. Нали реформа в МВР все се биете в гърдите, че ще правите. Започнете със създаването на отдел "Вътрешна полиция". Да търси точно ей такива.
  • 21 Много

    23 0 Отговор
    са за пандиза, а някои и за по- сурови мерки. Престъпници с власт и пагони. Зловещо разпадане на държавата.
  • 22 ойеее

    23 0 Отговор
    МОМЕТО РЕЧЕ И ОТСЕЧЕ "СЪВЕСТА МИ Е ЧИСТА" КРАЙ. ОСТАНАЛИТЕ СЪРБАЙТЕ ПОПАРАТА. ТЯ ТАКА ГО РАЗБИРА ЖИВОТА И ТАКА СИ ГО ЖИВЕЕ
  • 23 един въпрос

    13 2 Отговор
    абе аз така и не разбрах тоя сопол щом си се прибира в тях защо му е била стълба неможеше ли да влезе през врата?

    Коментиран от #28

  • 24 Водка

    27 0 Отговор
    Направо да я пенсионират.....максимална пенсия и двайсет заплати (преживя голям стрес все пак) и да отива в политиката. Герб-жени веднага ще я вземат за кандидат депутат...
  • 25 Мнение

    18 0 Отговор
    Тук има пряка отговорност на тези, които са назначили този служител, тези които са извършвали проучванията и психологическите изследвания. И това не е единичен случай в тази система. Отваряме всичко за водача на автомобила, кой как го е спирал и какво е констатирал, за да правим изводи, а не отваряме документацията при назначаването на служителя? Защо?
  • 26 те ми да да ама не

    14 0 Отговор
    В сливенския няма ли свободно място за близките 10 години за тази татуирана скумрия?
  • 27 Стойчо

    12 1 Отговор

    До коментар #17 от "Жалко":

    Същото е и в осмо РПУ Дружба,куките 10год.прикриват наркоманката и дилърска Преслава вукова бл.158 вх.а ет6 ап.16
  • 28 анонимно

    13 0 Отговор

    До коментар #23 от "един въпрос":

    Загубил е ключовете за апартамента докато е бягал да се скрие,затова е носена стълба да влезе през прозорец. Те може и да са изхвърчали при самата катастрофа,но е факт,че е останал без ключове.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Моряка

    22 0 Отговор
    Как изкорениха подобна полицеска мафия в Грузия:
    1.Уволниха цялата национална полиция от гнерала до магистралния полицай.
    2.Вдигнаха заплатите 6 пъти(600%).
    3.Изградиха нови сгради на полицейскиту управления изцяло от стъкло,прозрачно.Всеки може да гледа полицията как работи.
    4.Назначиха с конкурси нова полиция-отгоре до долу.Имаше голям наплив заради огромните заплати.Напълни се с вишисти.
    5.Отмениха се приемнине часове.През цялото работно време всеки гражданин може да отиде при всеки началник.
    А при нас кога?
  • 31 Куките Най големите МУТРИ

    11 0 Отговор
    Кука=Мутра
  • 32 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    МВР мафия а РАДЕВА има гръб БОГ да прости двете загинали ЖЕНИ
  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "!!!?":

    НАПЪЛНО
    ДОСТОВЕРНО
    а и прокуратурата ни е корумпирана
  • 34 Пешо

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Камери за видеонаблюдение са заснели как Радева и двама служители на 4 РУ носят стълба, с помощта на която Семерджиев влязъл в апартамента си в минутите след жестоката катастрофа миналия вторник.

    Тези трябва да получат присъдата на убиеца умножена по 2 заради накърняване довереието в службите и за това , че службата, която трябва да бди за нарушители...всъщност им помага.
  • 35 ДАМАДЖАН

    2 1 Отговор
    Що не ходиш по студията да коментираш подкупа на полицайката....
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 007

    8 1 Отговор
    Според мен ножа е опрял до кокала, затова в МВР трябва дасе направи следното: 1.С промяна на закона спешно освобождаване от работа на всички пенсионери , независимо на каква длъжност заемат 2.Извършване на реподбор на целия състав на МВР, особено на средния и висш ръководен състав там трябва да се действа безкомпромисно.3.Преструктуриране и намаляване на състава на МВР с 20 процента, вижте сега при охраната на местопроисшествие или масовите мероприятия повече полицаи отколкото протестиращи какво охраняват като са се събрали на групички чоплят семки , без шапки , размандени като башибозуци и това става в присъствието на преките им началници. Докато не се вземат кардинални мерки МВР ще затъва още повече.
  • 38 Сиимммооооннннноооооо

    3 0 Отговор
    Директно в сливенския за пренареждане на чакрите ,че инак народно тричане на площада.