Last news in Fakti

3 Февруари, 2023 12:41 3 475 11

Жена се барикадира в кола в гробището в Стрелча

  • жена-
  • барикадирала-
  • кола-
  • гробище-
  • стрелча

След проведени продължителни разговори с нея те успели да я изведат от возилото. Тя е задържана за срок от 24 часа в ареста на полицейското управление

Жена се барикадира в кола в гробището в Стрелча - 1

Бързо производство е образувано спрямо млада жена, който се е барикадирала в автомобил. Снощи малко след 23 часа в РУ-Панагюрище бил получен сигнал за лек автомобил, който навлязъл и паркирал на територията на гробищния парк в Стрелча. Незабавно към мястото бил насочен автопатрул при местния полицейски участък. Униформените пристигнали и установили, че в района на гробищния парк е паркирал лек автомобил „Мерцедес“, а до него стои млада жена.

Те поискали тя да им предостави документи за самоличност. Шофьорката обаче бързо влязла в колата и се заключила вътре. Въпреки отправените към нея разпореждания да слезе и да предостави исканите документи тя категорично отказала да се подчини. Полицаите със съдействието на колегите си от РУ-Панагюрище установили, че жената е 36-годишна жителка на София. След проведени продължителни разговори с нея те успели да я изведат от возилото. Тя е задържана за срок от 24 часа в ареста на полицейското управление в средногорския град. По случая се води бързо производство за престъпление по чл.270 от Наказателния кодекс.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    13 2 Отговор
    Маро за теб ли иде реч?
  • 2 Добри Европейски Новини

    28 0 Отговор
    И защо са я задържали ако си е била в нейния автомобил.Гробищата са общинска собственост ако е паркирала на пътя какъв е проблемът?А забравих тук нали е демокрация и раят на земята......
  • 3 НИЯ

    17 1 Отговор
    Боже,боже все повече хора превъртяха.Изчезват в гори и планини,барикадират се в коли и жилища,и какво ли още не.Хвърля се ресурс,хора и финанси за тяхното издирване.Направо ужас.Накъде отива тази страна.Впрочем ние не сме ДЪРЖАВА а територия.
  • 4 9689

    9 1 Отговор
    Аман от изкукуригали,при доктор Гълъбова.
  • 5 Краси Марков

    5 1 Отговор
    "По случая се води бързо производство за престъпление по чл.270 от Наказателния кодекс."
    =============================================
    Нещо са объркали колегите...."член 270 от НК - "Сключване на неизгодна сделка"

    Коментиран от #7

  • 6 RDVЯ - оня свят

    9 1 Отговор
    Редовно ли се прави на територията от мухата слон? Не изпростяхме ли вече достатъчно като хора? Къде е дъното?
  • 7 Цако Дакое

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Краси Марков":

    Явно сделката е била неизгодна.
  • 8 Никой

    7 0 Отговор
    Пак заблуждаваща информация. Що драскате статии като нищо не ви ясно. Сътворили едно нищо. Иначе поднесли новини на простото население. Айде балъци !
  • 9 Ганьо Балкански

    10 1 Отговор
    И какво нередно е направила
  • 10 Шопо

    4 0 Отговор
    В случая става въпрос за неизпълнено разпореждане на полицай глобата е 200 лева.
    Член 270 е съвсем друго нещо, жената ще бъде оправдана а данъкоплатеца ще и плати обезщетение за незаконното задържане в ареста.
  • 11 Лазо

    1 0 Отговор
    Полицаите в малките градчета са тотално незапознати със законите и сега реално жената спокойно може да осъди МВР за незаконно задържане, и да вземе едни 500 лв, с които ще си плати и глобата. В чл. 62 от ЗМВР пише ясно при какви условия може да бъде задържан човек - ако е заплаха за обществения ред, ако има данни, че е извършил престъпление и за установяване на самоличността, но само ако не може да стане по друг начин, и т.н. Глобата също може да падне, ако пледира за уплаха, смущение, стрес нещо. На мен преди години ми го направиха този номер да ме задържат за това, че си бях забравил документите. Малко след това мина баща ми, спряха го и него, той каза кой съм и реално нямаше нужда да ме задържат. Освен това ми направиха и претърсване на личния автомобил, което съда после го обяви и него за незаконно. Та накратко, осъдих МВР за незаконно задържане и ми платиха 550 лв. Глобиха ме с 50 лв акт и отделно викнаха и КАТ те ми написаха фиш за 10 лв. Само тях ги платих. От цялата работа, смятам, че съм на кяр - бях в полицията в една стая за брифинги, защото нямаше арест в този участък по-малко от 12 часа. Само дето не ми дадоха двата кроасана и минералната вода, както е по европейската конвенция.