Last news in Fakti

27 Януари, 2024 12:40 1 874 7

Обвиниха рецидивист за стрелба и закани към полицаи в Костинброд

  • рецидивист-
  • закани-
  • стрелба-
  • костинброд

Вечерта на 25 януари на ул. „Александър Стамболийски“ в Костинброд, обвиняемият  е произвел изстрели с въздушно оръжие, насочени към лек автомобил

Обвиниха рецидивист за стрелба и закани към полицаи в Костинброд - 1

28-годишнен мъж е привлечен за обвиняем по досъдебно производство на Районна прокуратура – Костинброд, образувано за повреждане на чужда вещ, хулиганство и отправяне на закани спрямо полицейски орган. Престъпните деяния са извършени от него при условията на опасен рецидив, съобщиха от прокуратурата.

В хода на разследването са събрани достатъчно доказателства за виновността му.

Вечерта на 25 януари на ул. „Александър Стамболийски“ в Костинброд, обвиняемият е произвел изстрели с въздушно оръжие, насочени към лек автомобил. Вследствие на деянието му са повредени стъкла и причинени щети на превозното средство, собственост на търговско дружество.

След получен сигнал за случилото се местопроизшествието било посетено от полицейските служители от полицията в Костинброд. Извършителят на деянието бил установен. По време на проверка той отправил обиди и закани към орган на реда. С непристойните си действия, грубо нарушаващи обществения ред, обвиняемият изразил явно неуважение към обществото.

С постановление на прокурор от Районна прокуратура – Костинброд мъжът е задържан за срок до 72 часа. Предстои да бъде внесено в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нури

    8 4 Отговор
    Трябва Хан Крумови Закони в Бг
  • 2 Кирчо

    15 0 Отговор
    Съда в България не е независима институция а продължение на ръката на МВР.
    МВР са организирана престъпна група, хората ги мразят и е нормално да ги псуват.
    Стрелял с въздушна пушка ха ха, със същия успех можеше да стреля с прашка !

    Коментиран от #3

  • 3 Шопо

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кирчо":

    Стрелба и закани към полицаи !
    Страшно заглавие, тъкмо се зарадвах че бандитите от ОПГ МВР са си получили заслуженото и какво?
    Нищо - един счупен прозорец.
  • 4 Прокуратурата

    3 1 Отговор
    От Свещения РОМСКИ етнос ,вече е оправдан и освободен
  • 5 Ветеринарен психолог

    8 0 Отговор
    Никой не обича МВР-ОПГ.
  • 6 ИВАН

    2 1 Отговор
    И защо е стрелял - нищо не се казва по този въпрос, явно е имало някаква несправедливост спрямо него, ние сме стадо и имаме право само да блеем, така излиза май.
  • 7 Прокурорите и съдиите

    1 0 Отговор
    ако не знаят каво да правят, да копират 1/1 решенията на турските си колеги, относно казуса с българина, задържан след гонка (и потрошил полицейски автомобил) с оръжие в Одрин.