30 Ноември, 2017 17:40 4 319 0

Първи кадри от „Отмъстителите: Война без край“ (ВИДЕО)

  • отмъстителите: война без край-
  • отмъстителите-
  • първи кадри-
  • първи трейлър-
  • marvel

Всичко, което сме видели досега, води до този съдбовен момент

Първи кадри от „Отмъстителите: Война без край“ (ВИДЕО) - 1
Снимки: Marvel

Любопитните и нетърпеливи фенове, които тръпнат в очакване на новия филм на Марвел — „Отмъстителите: Война без край“ (част първа), получиха предколеден подарък.

От филмовото студио разкриха първи кадри от един от най-очакваните филми за 2018 г.

В този така чакан филм от супергеройската вселена на Marvel ще видим обединението на всички герои от 2007 година насам, когато филмовите студия стартираха франчайза.

Първи кадри от „Отмъстителите: Война без край“ (ВИДЕО)


Във „Война без край“ Отмъстителите и техните съюзници продължават да защитават света от заплахи, които са твърде големи, за да се справи един герой.

От космическите сенки се появи нова опасност Танос — деспот на междугалактическата престъпност, целта му е да събере всичките шест Инфинити камъни, артефакти на невъобразима сила и да ги използват, за да нанесат изкривената си воля върху цялата реалност. Всичко, за което Отмъстителите са се борили, е довело до този момент — съдбата на Земята и самото съществуване никога не са били по-несигурни.

Зрителите наистина остават с впечатлението, че всичко, което сме видели досега, води до този съдбовен момент, до този епичен сблъсък, след който нищо няма да е същото. Някои от любимите ни герои ще загинат и оттук насетне филмовата вселена на Marvel ще има нов облик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА