24 Юни, 2019 19:31 2 328 9

Джагър се завърна по-луд отвсякога (ВИДЕО)

  • the rolling stones-
  • мик джагър-
  • ролинг стоунс

Вокалистът на The Rolling Stones се представи в добра форма на концерта на групата в Чикаго 

Джагър се завърна по-луд отвсякога (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Фронтменът на The Rolling Stones сър Мик Джагър гастролира в добра форма на стадиона "Солджър фийлд" в Чикаго на първия си концерт след претърпяната операция на сърцето, предадоха световните агенции.

Ветеранът откри пред 60-хилядната публика отложеното турне "No Filter" на бандата заради хирургическата намеса, която претърпя. Концертът стартира с класиката на "Street Fighting Man", като Джагър беше облечен с впити черни дънки и черно-бяло яке. Той препускаше пеейки по сцената видимо в добра форма.

Сър Мик, който е на 75 години, се подложи на транскатетърна смяна на аортната клапа в Ню Йорк в началото на април. При този метод възстановяването е по-бързо. В средата на май той публикува в социалните мрежи запис как танцува в студио.

Джагър се завърна по-луд отвсякога (ВИДЕО)

На стадиона в Чикаго Джагър пя в продължение на над два часа. Той отдаде почит на града, в който се е зародил блусът, с хита "Midnight Rambler" и със солово изпълнение на хармоника.

"Ние толкова обичаме Чикаго, че решихме да стартираме турнето си тук, вместо от Маями", заяви Джагър пред ликуващата публика. По време на концерта той изпълни неувяхващите класики на бандата като "Let's Spend the Night Together", "Gimme Shelter", "Brown Sugar", "Sympathy For The Devil" и др.

В рамките на турнето на The Rolling Stones са насрочени 17 концерта в САЩ и Канада.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    12 4 Отговор
    .....ВЕЛИК,НЕПОВТОРИМ И ВЕЧЕН!......
  • 2 Боки му е дал от неговото

    2 3 Отговор
    Бело и стареца изтрещел😂😂😂
  • 3 Бойко Валентинов

    5 0 Отговор
    Такава енергия на тези години?
    Сигурно закусва с АЕЦ-ове.ВЕЛИК!

    Коментиран от #6, #9

  • 4 Додо

    0 2 Отговор
    То това ще му е .
  • 5 Bubbles

    0 0 Отговор
    Голяма група са няма спор, но по-някаква причина никога не съм ги харесвал.
    Предпочитам ACDC пред тях.
  • 6 Bubbles

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бойко Валентинов":

    Белото прави чудеса!
  • 7 Hard&Heavy

    1 1 Отговор
    Братлета винаги съм недоумявал тези 4-мата... Ба.ти де са се намерили: 100 кила общо тегло кокали. Хахаха, а това, че Миг Джагър можел да пее, както и колегите му да свирят... Басня! Ама за всеки влак - пътници.
  • 8 Рокаджията

    0 0 Отговор
    Джагър, завинаги!
  • 9 сори

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бойко Валентинов":

    И ти да си на бело, хормони и тестостерон - не енергия, ще имаш на неговите години, ами ще скачаш из вас като 15 годишен :)...
    Това е форсиране на организма, иначе вместо да живее до 96г. болен, ще си живее така форсиран до 80-84 примерно. Секи си избира, стига парите да са налице!