Last news in Fakti

15 Август, 2022 15:58 2 638 4

Джейсън Деруло събра хиляди на концерта си в Бургас

  • джейсън деруло-
  • бургас-
  • концерт

Концертът на звездата бе част от поредица морски събития, сред които и изявата на Arctic Monkeys у нас

Джейсън Деруло събра хиляди на концерта си в Бургас - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Джейсън Деруло представи пред българската публика едни от най-големите си хитове, оглавяващи актуалните музикални класации по цял свят на първия си концерт у нас, съобщават организаторите от Fest Team, цитирани от БТА.

По думите им на пристанището в Бургас световната поп и ар ен би звезда е развълнувала българската публиката, която не се уплаши от летния дъжд в неделната вечер. Концертът бе част от европейското турне на Деруло.

Хиляди хора скачаха и танцуваха наравно с горещите танцьори на сцената под звуците на Whatcha Say, Wiggle, Take You Dancing, Talk Dirty, The Other Side, Ridin' Solo и TikTok хита Savage Love.

Преди на сцената да излезе носителят на десетки музикални награди, продал повече от 30 милиона сингъла, момчетата от "Скандау" подгряха хилядите хора, събрали се на пристанището. Tова беше и последното от поредицата морски събития, организирани от Fest Team за тази година, след Spice Music Festival и концерта на Arctic Monkeys в петък.

Последното голямо лятно събитие e Arte Feastival oт 26 до 28 август във Велинград.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Вероника

    1 6 Отговор
    Деруло е уникален.От 3 години следя всичките му хитове и видеа към тях.Той е един от любимите ми изпълнители.Имаше интересни снимки с чаровната му приятелка Джена Фрумс в Тик Ток по време на Ковид пандемията.Знам и личният му живот и бебето Деруло,сладкият му наследник.Жалко, че не живея в Бс.Успехите му са многобройни.Пожелавам му хиляди успехи и в бъдеще.Той е легенда.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 легенда...

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Вероника":

    може да я някой с 30-40 годишна кариера..
  • 4 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Вероника":

    Чак пък легенда ,не мисля не е нещо кой знае сладникав стил,еднодневки някой приятно парче на плажа в някой бар става,нямам любими парчета на този нещо да ми е грабнало слуха и вниманието това е реге тон ,арен би синтезирана музика с програма в компютър в студио с допълнителни ефекти .Този е по готин с единствено парче грабна ме буквално в десетата секунда слуайно го чух в един бар ,другите му песни са нула но пък може да ти хареса -
    DIAMOND PLATNUMZ ft OMARION - African Beauty (Clean Version)