29 Април, 2018 14:29 68 162 50

Бил Гейтс отправи смразяващо предупреждение: Скоро ще умрат 33 млн. души (ВИДЕО)

  • бил гейтс-
  • умират-
  • пандемия-
  • смъртоносна болест-
  • заплаха-
  • смърт-
  • епидемия

Причината, която милиардерът посочи, е задаваща се страшна пандемия

Бил Гейтс отправи смразяващо предупреждение: Скоро ще умрат 33 млн. души (ВИДЕО) - 1
Снимки: shutterstock

"Над 30 млн. души ще умрат до 6 месеца!" Това ужасяващо предсказание дойде не от друг, а от съоснователя на Microsoft и втори по богатство човек на планетата - Бил Гейтс.

Милиардерът предупреди, че се задава смъртоносна болест, която ще убие повече от 33 милиона души само за няколко месеца, защото светът не е подготвен да се справи с епидемията.


По време на ежегодната среща на Медицинската асоциация на Масачузетс, Гейтс обяви намерението си да дари 12 милиона долара за разработването на универсална ваксина срещу грип, съобщи изданието The Hill.

Милиардерът също така създава изследователския фонд.

„Заедно с Page family стартираме проекта на стойност 12 милиона долара Великото предизвикателство, за да ускорим развитието на универсална ваксина срещу грип. Целта е да подбудим смелото мислене на най-добрите учени в света във всички дисциплини, включително новите области“, заяви той.

Гейтс подчерта, че задаващата се смъртоносна епидемия не трябва да се подминава. Според него, ако ставаше дума за някакво ново оръжие, което би могло да убие толкова много хора по цял свят, американското правителство, а и всяко правителство по света, би реагирало светкавично. Но при възникването на биологична опасност, никой не бърза, пише вестник Washington Post.

"Ако някъде бъде създадено оръжие, което може да унищожи над 30 милиона души, правителствата щяха да се подготвят максимално бързо за евентуалната заплаха. Когато става дума за биологична заплаха обаче, никой не бърза да вземе мерки, макар че не трябва да се отлага, а да се действа по същия начин", коментира Гейтс, който твърди, че обикновено е оптимист що се отнася до прогреса на човечеството.

Бил Гейтс отправи смразяващо предупреждение: Скоро ще умрат 33 млн. души (ВИДЕО)

За този проблем милиардерът говори от известно време и го е споменавал на няколко конференции и срещи на върха през 2016 година.

Новите му песимистични прогнози се базират на различните научни изследвания и на специализирано компютърно моделиране.

Гейтс цитира симулация от Института за моделиране на заболяванията, за да покаже колко смъртоносен може да се окаже новият грипен вирус, когато населението не е подготвено.

Той цитира и проектът на Оксфорд за глобалните приоритети, публикуван през 2016 г. В него се говори за природната пандемия, както и за ядрена война, като тези две заплахи са описани като най-големите рискове за цивилизацията в момента. Присъединяването към тези заплахи като основна грижа е вариацията на естествената пандемия — умишлено създадена пандемия, като тази, която може да се счита като атака на биотероризма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шалом

    152 24 Отговор
    ЕВРЕИТЕ СА ГО ИЗМИСЛИЛИ !
  • 2 Снайпериста

    137 16 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 3 гробар

    83 43 Отговор
    Е какво са 30млн. на фона на 7.5млрд.

    Коментиран от #8

  • 4 драйвър

    193 12 Отговор
    От къде знае ако не са го създали те да не е станал врачка

    Коментиран от #37

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Владо Вр

    104 15 Отговор
    33млн за 6 месеца - по 5,5млн на месец. Че те толкова си умират естествено на месец за цялата земя. Какви са тия страховити прогнози?

    Коментиран от #28

  • 7 Аааа

    162 23 Отговор
    След като е убеден в това , значи и той има пръст в създаване на нови , смъртоносни вируси !
  • 8 Garrincha

    39 11 Отговор

    До коментар #3 от "гробар":

    Зависи ... от коя страна си !!!!
  • 9 Оху Боху

    38 42 Отговор
    Бил направи много стъпки в правилната посока и дари голяма част от парите си за новата медицина , която лекува болестите, а не подтиска симптомите. Казват, че бил станал дъновист. Това може само да ни радва, поне един от асата на Хамерика, знае къде се намира България.
  • 10 даа

    58 7 Отговор
    Работят хората,не си играят,ще пускат скоро нещо,ама да видим.Иначе,ако си бие човек 1000 валентната ваксина и става безсмъртен.

    Коментиран от #49

  • 11 Waffen SS

    61 17 Отговор

    До коментар #5 от "чичко тревичко":

    Хахаххаха точно па бойко ли щял да каже или направи нещо? На бойко първата работа като види Бил, ще е да му тегли един език по г*за!

    Коментиран от #12

  • 12 чичко тревичко

    28 12 Отговор

    До коментар #11 от "Waffen SS":

    Именно, исках да кажа че боко казва кой да пукне и кой не ... че ще му тегли е ясно
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 НЯКОЙ

    82 20 Отговор
    важно е да почне от сащ и израел и светът ще стане по-добър.
  • 15 Тодор

    55 24 Отговор
    Силно се надявам да са американци!
  • 16 сталин

    55 8 Отговор
    'Смъртта на един човек е трагедия,а на милиони е само статистика'

    Коментиран от #35

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Георги

    88 14 Отговор
    Нормално е да го чуем от него, все пак той е от групата хора заели се с редуцирането на населението. Целта им е поне 3-4 милиарда да се затрият, така че да не скромничи толкова. Въпросната пандемия най-вероятно ще я разпространят с пръскане от небето, както активно си правят през последните години, а на зомбитата, които ще изберат ваксината, горко им...
  • 19 vasik atanasova

    73 12 Отговор
    хитлер е казал
    когато убивах евреи мислех че правя добро на цялото човечество

    Коментиран от #36

  • 20 Дядо Радой

    63 12 Отговор
    Бас държа,че краварите и педал-ингилизите са забъркали някакъв "Новичок" в лабораториите на Ми-5 и СеРеУ-то и пак са осрали нещо,че не могат да го спрат.
  • 21 Ауууууу

    25 11 Отговор
    Вярно е, ще умрат. Смятам в скоро време да хапна пържени яйца с лук, а след тях пръдните ми са убийствени......
  • 22 Дионтей

    44 5 Отговор
    От известно време Майкрософт вече няма такива печалби, както преди и Бил Гейтс си "постила чергата" за новия бизнес. Софтуерът вече не му е приоритет.
  • 23 Помнящ

    21 4 Отговор
    Ех Х....р , колко прав си бил за някои неща !
  • 24 Мари

    36 3 Отговор
    Много късно споменаваме Х-р, какви са били намеренията му...натъпкаха ни простите глави, че той е бил най ужасният човек.!

    Коментиран от #26

  • 25 Да ама надали

    9 7 Отговор
    Бля бля бля и накрая абе за какво ставаше на въпрос.Дарил дарил открил фондация с 12 милиона 😆 тва е все една Цветанов да каже че се издържа само от заплатата си.
    Бил Милиардер той може да е Ама и понятия е
  • 26 Петър

    37 5 Отговор

    До коментар #24 от "Мари":

    Марийче, айде недей забравя че покрай сухото гори и мокрото и че покрай евреите са загинали и стотици хиляди и от други националности, през втората световна чак до канибализъм се е стигало. Също не забравяй, че баш гадните евреи от които и мазняра Бил Гейтс са в С ъединениете щати както и техните династии още много преди ВСВ, не в Израел. Така, че ако ще почва някакво изтребление биологично или друго дано ги започне от там. Тази държава е сама по себе си като един гнилоч с всичките си масови законни престъпления.
  • 27 Готин

    30 5 Отговор
    Запасите от вода и храна намаляват на планетата, така че са го замислили нещо гадовете
  • 28 БАЙ ОЙ

    27 1 Отговор

    До коментар #6 от "Владо Вр":

    Населението на земята е 7.5 млрд., ако сложим средна продължителност на живота 70 г., то излиза, че годишно умират над 100 млн., което делено на 2 /Гейтс говори за 6 месечие/, то точно около 35-36 млн. ще си умрат по принцип!!! Прав е човека за бройката, а дали ще умрат всички от грип е съмнително
  • 29 Един

    6 1 Отговор
    http://countrymeters.info/bg/World Като сложим и грешката човекът казва истината.
  • 30 Азазел

    40 2 Отговор
    Слушайте ква му е схемата на тоя боклук.Той от много време е в бизнеса с ваксини и играе за световната депопулация,като самия той и другите като него отказват да ваксинират децата си абсолютно категорично.Поглеждайки статистиката ще се уверите че посочения брой очаквани жертви за 6мес.изобщо не са много на фона на онези , които така и така си умират всяка година,въпросът е дасе всее масова паника и страх сред гоите-отдавна изпитано и използвано средство от елита,след което всички да се юрнат да купуват от неговите ваксини,които вече ще дадат ефекта на 100%върху здравето и живота на наистина много хора, макар и в по дългосрочен план,а наистина смъртоносен вирус най вероятно въобще няма!Всичко е психоатака с определена цел,хем Печалба,хем Депопулация в големи мащаби!

    Коментиран от #45, #46

  • 31 И к'о стана...

    12 1 Отговор
    ,, The hill " е сериозна медия, но въпросната ,,статия" е обогатена с откровени измошльотини... в оригиналната статия, не се споменава за 30 млн. жертви, нито за 6 месечен срок а само че се разработва универсална антигрипна ваксина, от най добрите учени в света за да се избегнат изненади като ,,испанския грип". Не за пръв път попадам на манипулирана статия във Факти!

    Коментиран от #39

  • 32 Виго

    19 1 Отговор
    То някой ден и Бил ще умре,нищо че е милиардер,то тва и е хубавото на умирачката,че кара наред не подбира богат или беден
  • 33 Чукча читател

    10 0 Отговор
    Уважаеми читатели, вие какво разбрахте от изречението: "Присъединяването към тези заплахи като основна грижа е вариацията на естествената пандемия — умишлено създадена пандемия, като тази, която може да се счита като атака на биотероризма."? Смисълът е отлетял в превода...
  • 34 Набил Гейтса

    24 0 Отговор
    Ми Бил и той е пътник, да не би случайно да е безсмъртен, а....?
  • 35 Дзерджински

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "сталин":

    Ако е остаанал жив статистик...
  • 36 Атанаско Васиков

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "vasik atanasova":

    Ти къде го чу това, на живо ли
  • 37 Някой

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "драйвър":

    И какво ако ти ще си един от жертвите, нали така... пак няма да има значение по логиката ти.
  • 38 Някойси

    10 0 Отговор
    Е на тоя да му умрат милиарди те дано
  • 39 Azazel

    8 17 Отговор

    До коментар #31 от "И к'о стана...":

    Статията е перфектно написана за читателите на Факти - малоумни русофили, които освен на всичко руско, се кланят и на великият хуманист и приятел на руския народ - Адолф Хитлер, а хобито им е да вярват във всички възможни конспирации, стига в тях да са замесени америкаци и евреи... Ето и тук, от тази статия би трябвало да научим за поредната благородна мисия на Бил Гейтс - човек, който е дарил над 30 млрд. долара за инициативи, като борба със смъртоносни болести, осигуряване на питейна вода в бедни и сухи райони в Африка, образование и т.н. Нашите русофили обаче не виждат в тази инициатива благородната кауза - да се предотврати потенциална бъдеща глобална пандемия, за каквато предупреждават учени от различни институти, а точно обратното - конспирация на Бил Гейтс да се избият и зомбират милиони хора по света... Е, добре, нека, когато такава епидемия се случи, те като са по-умни да не се ваксинират и да тичат при другаря си Путин за помощ, пък ние останалите нека поемем риска да станем зомбита...

    Коментиран от #42, #44

  • 40 Нему

    10 6 Отговор
    Да сте видяли котка да боледува. Задайте си въпроса защо не боледува .
  • 41 Франк Хърбърт

    6 0 Отговор
    Има достатъчно превъртени биолози способни да създадат нещо подобно. Въпросът е какво ги мотивира. Едва ли са само парите. Явно минават през сериозен подбор и са жертви на шантаж...
  • 42 Кучето от крайния квартал

    12 0 Отговор

    До коментар #39 от "Azazel":

    Другарю, трябва да знаеш, че там където има много пари няма нищо добро. Парите са един от инструментите на злото... Тва фондации и нпо, дарения за милиони са медиен фарс. Всичко може да става тихомълком. Медиите освен че дават теми за размисъл, те всяват предимно негативизъм. Омраза. Най вече. И за да не ставам многословен ще завърша с индианската мисъл "земята - това сме ние" и отношението ни към нея е е отношение към самите нас. Приятна вечер...
  • 43 шовинист

    11 0 Отговор
    Мизантропът сатанист на снимката е одновен акционер в Монсанто- фирмата, тровеща половината свят. Не един път бил Хейтс е говорил, че светът трябва са се "разреди"
  • 44 стоян георгиев

    2 4 Отговор

    До коментар #39 от "Azazel":

    дори и в тази статия четящите идиоти си остават такива.геитс допуска риска от пандемия ,което го допуска абсолютно всеки известен вирусолог ,а местните индианци веднага надушиха далаверата му с ваксини.да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли?веднага го изкараха и евреин ,а и нпо активист!!!!а темата дори не е политическа.после се чудим що няма оправия и що всеки читав сбира багажа към терминал две.
  • 45 Лора

    5 0 Отговор

    До коментар #30 от "Азазел":

    Съгласна съм с Вас! Бил Гейтс съвсем не е дълбоко загрижен за "здравето" на човечеството! Напротив, светът му се вижда пренаселен и подобно планирано зло би било "наслада" за покварената му същност.
  • 46 Лора

    6 3 Отговор

    До коментар #30 от "Азазел":

    Съгласна съм с Вас! Бил Гейтс съвсем не е дълбоко загрижен за "здравето" на човечеството! Напротив, светът му се вижда пренаселен и подобно планирано зло би било "наслада" за покварената му същност.
  • 47 11234578

    1 1 Отговор
    С Eset Node 32 антивирус в безопасност ли съм?
  • 48 точката

    3 1 Отговор
    Били ,като умен човек,,дари,, сума ти пари в разни медпроекти....Все с ,,благородни,, намерения и вероятна добра печалба...Особено много в световната ,,лаборатория,,и опитно свинче--Африка.
  • 49 Кака корона

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "даа":

    Мдам...
  • 50 кочо

    1 0 Отговор
    ТАКИВА БОГАТИ ХОРА КАТО НЕГО СА ЗА РАСТРЕЛ.ДОЛЕН ЕВРЕИН.