Last news in Fakti

23 Януари, 2020 11:59 4 817 16

Памела Андерсън се омъжи за 74-годишен

  • памела андерсън-
  • сватба-
  • малибу-
  • тайна церемония-
  • джон питърс-
  • продуцент

Двойката спретна романтична сватба и си каза "да" на тайна церемония в Малибу

Памела Андерсън се омъжи за 74-годишен - 1
Снимки: EPA/БГНЕС

Бившата звезда на "Спасители на плажа” Памела Андерсън се омъжи за известния холивудски продуцент Джон Питърс, съобщава сайтът Contactmusic.

Двойката - която за първи път се среща преди повече от 30 години – събра приятели и близки на тайна церемония в Малибу. Сред гостите се открояваха пълнолетните синове на Памела - Брандън и Дилън и бившата съпруга на Питърс заедно с дъщерите им Калей и Скай.

Джон - който продуцира филма на Брадли Купър „Роди се звезда”, отличен с „Оскар” през 2019 година, потвърди, че двамата с Памела са сключили брак. Той призна, че е пожелал бившата звезда на „Спасители на плажа” да му стане съпруга откакто я срещнал преди над три десетилетия.

В интервю пред „Hollywood Reporter”, 74-годишният холивудски продуцент заяви: „Памела никога не е изявявала пълния си потенциал като артист. Тепърва ще заблести по реален начин. Има много повече в нея от това, което виждат очите – в противен случай аз не бих я обичал толкова много. Навсякъде има красиви момичета. Можех да си избера някое, но от 35 години исках само Памела. Тя ме удивлява и ме вдъхновява”.

52-годишната Памела също потвърди новината за сватбата и пусна изявление под формата на стихче, в което заявява, че двойката „се обича безусловно“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 100

    50 3 Отговор
    Е, бива ли да я чакаш 30 години тая разпоретина? А сега да не мислиш. че заради красивата ти душа се е омъжила за теб?
  • 2 Чичо Чарли

    38 4 Отговор
    Извратеняк,тя дърта бе!
  • 3 Ивайло

    29 5 Отговор
    Холивудски продуцент, паралия, на 74 години, хммм!!! И на тоя ще му отворят прозорчето някоя вечер, да преспи на течение и да го процвакне, със съответните летални последици, хахаха!!! ;)))

    Коментиран от #4, #6

  • 4 гост

    22 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ивайло":

    Всъщност си във грешка ! Памела може да е била секс бомба , но никога не я е бивало с парите , а готовите както знаеш свършват бързо , особено за такива като нея !! А и парите на този само се увеличават , така че колкото повече годинки изкара , толкова повече сигурност за нея , а тя вече си търси именно това ! Така или иначе ако изкара още 10-15 години ще е максимума , а тя след това ще е на 65-70 , тоест без следващ "осигурител" и ще разчита само на наследството му ! Колкото и да ти е чудно в Холивуд въобще не са много тия дето се женят за 55-60 годишни , дори да се казват Памела Андерсон !

    Коментиран от #10

  • 5 Тая дърта курвица е полудела

    13 3 Отговор
    Ма кат нема доларес е така
  • 6 гост

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ивайло":

    Само да ти кажа , че тия дето са с по 50-100 милиона , да не говорим за повече , не ги държат в банка !!! Така че ако не знаеш да ги управляваш могат да изчезнат докато мигнеш !! Именно затова 90% от тото милионерите губят парите си в първите 2-3 години , статистика !
  • 7 бай Иван

    13 4 Отговор
    Не отчита факта, че вече и е пресъхнал кладенеца. Защо да го отчита като питона сигурно е умрял. Ще бъдат само приятели.

    Коментиран от #8

  • 8 Реалист

    16 0 Отговор

    До коментар #7 от "бай Иван":

    И на сухо става веселбата, пък и слюнка все има. За питона фармацията се е погрижила.
  • 9 И ти стана бивша звезда Пами...!

    4 1 Отговор
    Въпреки, че остаря и отново се омъжи, тук наште бабе, сега станаха,, звезди,, само че за небето да огряват душите на младите агнета...!
  • 10 ддд

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Те там не правят предложение без предбрачен договор. Та зависи според клаузите колко ще получи. Трудно е да се каже за тях, че обичат, обичта не е нещо за месец, два, а при тях повече от няколко години няма оцелял с брак и нормално семейство. Засега май само Мат Деймън оцелява като лидер в семейната надревара.
  • 11 Дядото

    14 0 Отговор
    ЕЙЙЙЙ...тва жените уж били НЕПРИДВИДИМИ !??! ЩО НИКОЯ НЕ ЩЕ ДА ПРИСТАНЕ НА СТРУГАР ИЛИ ПЪК МАЙСТОР ЗИДАР....А !!!!
  • 12 Кои жени бе дядо..?

    4 1 Отговор
    Ако имаш предвид тези за които си мислиш,те вече не стават за нищо, освен един издишащ компресор с последните му сили...!

    Коментиран от #15

  • 13 Размишления и страстност

    0 2 Отговор
    По принцип съм против гей браковете. Ама подобни съюзи са още по лоши.
  • 14 Радо

    4 0 Отговор
    Кака Пами можеше да пристане на някой към 50-те, и да и рендосва дъртата катерица....явно много го е закъсала за пари сюрмашката.
  • 15 Бачо Киро

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "Кои жени бе дядо..?":

    Ееее ти пък сега... Памела знаеш ли колко месеца не, ми години обикаляше западен Холивуд да търси стругар или кофражист? Ми няма и няма! Не е виновна жената...

    Коментиран от #16

  • 16 Бачо Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Бачо Киро":

    Сори, за #11 беше отговорът 😉