Last news in Fakti

30 Ноември, 2020 15:53 4 090 7

Деси Слава се закани на свой колега (СНИМКИ)

  • деси слава-
  • азис-
  • колега-
  • маскираният певец-
  • певица

След като многократно Азис повтаряше, че е лоша готвачка, Деси реши да му докаже обратното

Деси Слава отвърна в национален ефир на Азис дали е добра кулинарка, като го покани на гости, за да дегустира 5-степенно меню, приготвено от нея самата. Повод за тази покана бяха думите на колегата ѝ, с когото са близки приятели, че е страхотна певица, но пък много лош кулинар. Гласовитата изпълнителка разкри, че децата ѝ харесват всичко, което тя им приготвя за ядене.

Деси Слава се закани на свой колега (СНИМКИ)

Любопитната ситуация се разигра във втория сезон на хитовото шоу "Маскираният певец", където поп фолк дивата се класира на четвърто място. Близо три месеца тя се криеше зад маската на Макарона, който се превърна и в един от най-любимите образи на феновете на предаването. Както панелът обаче, така и зрителите бързо разпознаха уникалния ѝ глас, но тя отпадна на крачка от големия финал.

Деси Слава изпя феноменално "I Don’t Want to Miss a Thing“ на Aerosmith и “Hurt” на Christina Aguilera в събота вечер, но вотът се оказа недостатъчен, за да класира Макарона на финала следващата седмица.

Деси Слава се закани на свой колега (СНИМКИ)

"В костюма се чувствах много задушевно. Той страшно много ми ограничаваше движенията и трябваше да измисля тези ситни стъпки. Трябваше да науча наизуст сцената, защото нищо не се виждаше, но за мен беше невероятно вълнение да бъда в този формат. Безкрайно щастлива съм, че стигнах чак го тук, въпреки че ме познаха много рано. Благодаря", сподели развълнувано певицата, след като свали огромния костюм.

Към грандиозния финал в шоуто продължават Булката, Баба Яга и Хищницата. Той ще се проведе тази събота, когато зрителите ще определят кой ще бъде големият победител.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тези

    9 1 Отговор
    Все едно, една майка ги е раждала...!

    Коментиран от #5

  • 2 Мечтател

    4 2 Отговор
    Ех, как си мечтая Десислава да ми се закани... Аз откога и се каня...
  • 3 дзверо

    10 11 Отговор
    Абе сигурно се е научила да готви, кат гледам кво прасе е станала.
  • 4 Богат млад любовник

    3 7 Отговор
    По ресторанти яде, но не гурмета а ДМ...! (Да ти е сладко....!)
  • 5 Деску

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Тези":

    Мангава тут мангава

    Коментиран от #6

  • 6 Да ти отговоря ли

    2 6 Отговор

    До коментар #5 от "Деску":

    По телефона ако искаш, много е лично...!
  • 7 pepy

    9 1 Отговор
    Един костюм, две снимки - две дами... Някой си е играл яко с Photoshop-а...