Last news in Fakti

8 Февруари, 2021 00:30 32 912 177

8 неща, които не признават жените в секса

  • секс-
  • признават-
  • жени

Няма жена, която да не пази тайни от любимия, а ето и кои са най-често срещаните от тях

8 неща, които не признават жените в секса - 1
Снимкa: Shutterstock

Казват, че жените трябва да бъдат загадъчни, за да са интересни на противоположния пол. Дали по тази причина или заради други (по-скоро други), дамите избират да запазят някои неща само за себе си, а в по-лошия случай дори са принудени да излъжат половинката си при по-настоятелните му въпроси. Няма жена, която да не пази тайни от любимия, а ето и кои са най-често срещаните от тях, според анкета на женския сайт Women's Health, цитиран от flagman.bg.

1. Бройката

Тя със сигурност е спала с повече мъже, отколкото си мислите. Една на три жени лъже за броя на бившите си и в това няма нищо лошо, ако не е прихванала някоя болест, предавана по полов път. И преди да започнете да ровите за точната цифра, замислете се, че това ще се обърне срещу вас, защото и тя ще ви засипе с въпроси за вашите мацки. Вие ще си признаете ли честно колко бяха те? Ако много настоявате, гледайте да я предразположите към разговора и в никакъв случай не показвайте неодобрение. „Ако тя заподозре, че не одобрявате цифрата по време на разговора, пак ще ви излъже", казва проф. Тим Кол, който е експерт по човешките взаимоотношения и преподава в университета „ДеПаул".

2. Изневяра

Ако тя започне да се отчуждава, да променя графика си и да иска повече време за себе си, лампата ви трябва да светне. „Жените са склонни да изневеряват, когато усетят, че емоциите във връзката са различни. Те искат да затвърдят усещането си, че трябва да напуснат тази връзка", казва сексологът и автор на книги Яна Кернер.

Защо изневерява?

Сексуалният ми живот е скапан: 7 %
Вече не съм влюбена в него: 19 %
Не мога да устоя на мъжа, с когото имам афера и правим най-невероятния секс: 10%
Скучно ми е и имам нужда от живец: 17%
Искам да се чувствам неустоима: 28 %
По други причини: 19 %
С кого изневерява?
Приятел – 20 %
Колега – 10 %
С негов приятел – 1 %
С бившия – 13 %
Със случаен мъж – 12 %
С никой от изброените – 44 %

Какво да правите: Дори и да се дистанцира, това не винаги означава, че ви изневерява. Така че преди да я обвините и да загубите доверието помежду си, по-добре ѝ намекнете, че ви липсват разговорите ви. Отново внимавайте да не я обвинявате, а по-скоро посочете своите недостатъци и потърсете сближаване, съветва Кернер. Когато тя се убеди, че сте сериозен и искате да оправите проблемите си, ще започне да говори. Психолозите съветват да използвате повече думите „ние" и „нас", а не „ти" и „аз". Ако тя не ви изневерява и искате наистина да подобрите връзката си, така и двамата ще успеете да си изясните къде тя куца и да работите в тази посока.

3. Тя симулира оргазъм

Симулира: 48%
Наистина получава: 52%
Колко често го прави?
Рядко: 35%
Половината пъти: 16%
Всеки път: 5%
Това, че тя симулира е истински удар за егото ви, но реално трябва да започнете да се притеснявате, когато тя не иска да прави секс. Проучване от 2009 г., публикувано в Journal of Sex Research, показва, че 63 % от жените, симулиращи оргазъм, не са инициаторки на акта. 29,5 пък изобщо избягват да правят секс.
Сексоложката Лори Бъкли споделя, че дамите може да симулират оргазъм по различни причини – скука, от желание да пощадят чувствата му, умора и т. н. Ако смятате, че нещо не е наред, вметнете го небрежно и задължително извън спалнята. Попитайте я иска ли да опита нещо различно и след това се постарайте да удовлетворите нуждите ѝ.

4. Говори тайно с бившия си

Това почти не трябва да ви изненадва. Особено когато Facebook поддържа „живи" контактите на хора из целия свят. Проучване показва, че близо 75 % от активните потребители в социалната мрежа имат в профила си поне един бивш сексуален партньор. Проблемът не е, че общува с него, а ако не ви споделя за какво си говорят. Следете дали не се стряска, ако внезапно влезете в стаята или пък затваря веднага лаптопа си, когато влезете. Не я дебнете като орел, защото това само ще я накара да стане още по-потайна. Вместо това ѝ кажете какво сте отговорил на вашата бивша, когато е потърсила контакт. Така ще демонстрирате, че няма какво да криете и тя ще ви отвърне със същото (освен ако не върти паралелно любов с бившия).

5. Мисли за други мъже

Понякога фантазира за други по време на секс: 32 %
Винаги мисли за други по време на секс: 3%
Мисли само за вас: 65 %
„Напълно нормално е да си мисли и за други мъже по време на секс. Така се добавя допълнителен сексуален заряд. Това не означава, че тя има чувства към тях", казва Бъкли. Ако обаче това толкова ви тревожи, просто включете лампите. Така ще имате по-силен визуален контакт и няма шанс тя да мисли за друг в леглото.

6. Тя мастурбира без вас

Мастурбира веднъж седмично: 25 %
Няколко пъти месечно: 23 %
Гледа порно сама поне веднъж месечно: 30 %
„Жените мастурбират повече, когато правят редовно секс. Колкото по-хубав е сексът и колкото по-често се случва, толкова повече ще иска", убеден е Бъкли. Все пак ѝ предложете да гледате порно заедно. Така ще я предразположите да опитате нови неща, които тя вероятно се срамува да ви предложи.

7. Не я възбуждате

Трудно е да правиш секс с някого, който не те възбужда. И ако тя започне да избягва този „ангажимент", то имате проблем. 42 % от анкетираните жени споделят, че понякога не намират половинките си за секси в леглото, а цели 3 % изобщо не могат да се възбудят от вида и действията им.
Защо се получава така?
Той не знае какво прави в леглото: 18%
Физически не ме привлича: 16%
Той е егоист: 13%
Има лоша хигиена: 11%
Трудно получава ерекция: 9%
Има малък пенис: 7%
Други причини: 26%

Очевидно нещо се е променило от онези славни дни, в които сте копнеели да стигнете до леглото и да се развихрите. Дали трябва да ходите повече на фитнес, да минете на диета, да промените прическата си или да посетите лекаря си – направете нещо! Положението няма да се оправи от само себе си. Попитайте я какво би променила във вас и от думите ѝ и вашите собствени желание преценете, дали искате да го направите,

8. Иска да печелите повече пари

Няма лошо жената да е амбициозна и да иска да се развивате, но ако е тип „златотърсачка", по-добре я зарежете. Все пак се замислете кой нормален човек не би искал повече пари? В случай, че не можете в момента да откликнете на това нейно желание, потушете огъня, като явно ѝ демонстрирате, че вашите пари са за удоволствието и на двама ви (колкото и да са те), съветва Бъкли. Попитайте я какви са трите неща, които иска най-много и се постарайте да намерите адекватна тяхна версия, ако не можете да си ги позволите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Квантовият знак 🔞

    98 11 Отговор
    Жените винаги ще бъдат една голямо мистерия.

    Коментиран от #154, #167, #170

  • 3 Fox Tail Plug

    118 9 Отговор
    Абе извратени са спор няма
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Новинарник

    16 15 Отговор
    Лина Медина, най-младата майка в документираната история, е била на пет години.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ГРАД КАЗАНЛЪК

    14 33 Отговор
    благодаря ви за поредната изключително интересна и информативна информация госпожо МАРИНОВА ас смятам че всичко по темата е строго ИНДИВИДУАЛНО според жената но за щастие жените в град КАЗАНЛЪК не са такива те не исневеряват и са добри и чесни като цяло всяка исневяра е много ЛОШО нещо и трябва да се преследва от закона ас никога не бих погледнал друга и съм сигурен че моята приятелка ВЕСИ също никога не би погледнала друг ето примерно днес ходихме на язовир КОПРИНКА край град КАЗАНЛЪК и си стояхме прегърнати и разговаряхме бес лъжи и други такива така че има и двойки които са чесни един с друг

    Коментиран от #16, #20, #31, #42, #117, #129, #152

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 буда

    38 7 Отговор
    немам проблем да симулират оргазъм пп добре от колкото да лежи и да гледа в една точка, естествено не и да прекалява и да мяука като в японско порно
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ехооо редактори

    20 10 Отговор
    Факти бг махнете възможност за коментиране под новините 18+

    Коментиран от #21

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ГРАД КАЗАНЛЪК

    5 23 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    това не е мой коментар госпожо МАРИНОВА този невъзпитан господин ми КРАДЕ името най НАГЛО

    Коментиран от #22, #23, #153

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Хахаха..

    28 5 Отговор
    Яко ви хлопат чекмеджетата,ама на много празно..
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Петър от Харманли

    3 9 Отговор
    Моята жена май е подобие на всичките случаи какво да правя сега си промени и работата чи чак и в друг град ме повлякла с нея а аз въобще не исках да се местя .ако някой има такъв случаи да ме посъветва с тия палавници

    Коментиран от #133, #142

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 РАДИО ЕЛТО

    2 13 Отговор
    БЛАГОДАРЯ за статията госпожа МАРИНОВА винаги точни и образователни статии
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 РАДИО ЕЛТО

    5 8 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    браво на теб винаги възпитан културен ЧОВЕК
    ОБИЧАЙ И БЪДИ ОБИЧАН
    бъди щастлив с ВЕСКА и си я ПАЗИ И УВАЖАВАЙ
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Рон Джеръми

    21 2 Отговор
    Бройката мъже на една жена следва да умножите поне по 3. Бройката жени на един мъж ги разделете на три. И ще сте много близко до истината.

    Коментиран от #127, #161

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 МаникюраНХ

    1 4 Отговор
    Много интересно написана статия, при мен съвпадат точки 7, 5,3, 2. Тази вечер като се видим с монтьора след работа, с коя ли кола ще дойде днес, ще му покажа статията ама по-добре да не разбира за точка номер 7. Статията е супер точна.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 ЦарВул

    4 9 Отговор
    НАЙ ВЕЧЕ ЗАРАДИ ПАРИТЕ!!ИМАШ ЛИ ПАРИЧКИТЕ ИМАШ И ЖЕНИТЕ ВСИЧКИТЕ/независимо от това дали им правиш кеф или не!За кефа тя ще си намери друг,а ти ще плащаш като поп/!!!
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Един Човек

    3 8 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Простичко,но истинско!Намирисва на романтика,а това е вече рядко срещано явление!Поздрави!
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Големите, пештери на, дърти мекотели

    1 5 Отговор
    За, малки и детски приказки за, Мечо Пух...... (ДЗДБ..!)

    Коментиран от #135

  • 132 Големия чеп

    15 2 Отговор
    Всички жени лъжат че не са го правили отзад.

    Коментиран от #134

  • 133 Пешоооо

    22 3 Отговор

    До коментар #110 от "Петър от Харманли":

    Сутрин рано я обичай,ще си сигурен,че си първия,за деня! Вечерта като се прибере избягвай,да я целуваш докато не изпие три ракии,за дезинфекция!
  • 134 Това вече

    3 1 Отговор

    До коментар #132 от "Големия чеп":

    го има и при "мъжете"....
  • 135 Лорче

    1 1 Отговор

    До коментар #131 от "Големите, пештери на, дърти мекотели":

    Пишат ли ушите куку ха ха хо
  • 136 И ти като голямото Лорче

    1 3 Отговор

    До коментар #125 от "Малкото Лорче":

    Си досадно ...

    Коментиран от #146

  • 137 РАДИО ХУЙВГЗ

    4 3 Отговор
    АМАН ОТИДИОТИ
  • 138 РАДИО ЕЛТО

    2 5 Отговор
    ОБИЧАМ и УВАЖАВАМ ДЕСИСБАВА ЦВЕТАНОВА от ГРАД ЛОМ
    ОБИЧАМ И УВАЖАВАМ ГАЛЯ ПАВЛОВА РЕАНИМАЦИЯ БОЛНИЦА
    ГРАД ЛОМ
  • 139 Гост

    13 2 Отговор
    За отзадика никоя не казва, че са я пердашили. Все са девствени. Все им е за първи път. Хаха
  • 140 РАДИО ЕЛТО

    3 5 Отговор
    уважавам МИЛЕНА ГРАД ПЛЕВЕН ОБИЧАМ ТЕ

    Коментиран от #143

  • 141 Да се,, гордееш,, с чужд живот.!

    1 4 Отговор
    Нз, кой е нахален, но,, картинката,,, е доста срамна... за, самите,, такива,, дори- не забравяйте огледалата....!
  • 142 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор

    До коментар #110 от "Петър от Харманли":

    ОБИЧАЙ ЦЕНИ ЖЕНА СИ ДЕЦАТА СИ
  • 143 Милена

    4 4 Отговор

    До коментар #140 от "РАДИО ЕЛТО":

    Благодаря, целуваи ме.

    Коментиран от #151, #156

  • 144 От ДК, грозни, стари, цветни и дебели

    2 3 Отговор
    По нахални няма.....!
  • 145 кочо

    9 5 Отговор
    БЪЛГАРИНА ТРЯБВА ДА СЕ ЖЕНИ ЗА 5 ВИДА ЖЕНИ.1 ЗА ИСПАНКА-ДА ГО НАУЧИ КАК СЕ ОБОЧА ПЛАМЕННО.2 ЗА ФРАНЦУЗОЙКА-ДА ГО НАУЧИ КАК СЕ ПРАВИ ЛЮБОВ.3 ЗА ГЕРМАНКА -ДА МУ РОДИ И ВЪЗПИТА ДЕЦА.4 ЗА РУСКИНЯ-ДА ГО НАУЧИ ДА ОБИЧА РОДИНАТА.5ЗА БЪЛГАРКА -ДА ГО ПРИБЕРЕ ОПЕРЕ И ОРЕВЕ.

    Коментиран от #147

  • 146 Малкото Лорче

    2 2 Отговор

    До коментар #136 от "И ти като голямото Лорче":

    Токова си скучен, че завинаги ще си останеш без приятелка.

    Коментиран от #149

  • 147 гочо

    3 2 Отговор

    До коментар #145 от "кочо":

    Вече има перални машини, по важното е да знае да прави мусака
  • 148 От житейски опит

    1 3 Отговор
    Има една формула за установяване на приблизителната бройка мъже, с които една жена е спала и тя е следната:
    Бройката мъже, с които тя твърди, че е била се удвоява, след което получената бройка се умножава по седем и към така получената бройка се прибавя тази, която първоначално е съобщила.
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Венелина

    4 1 Отговор
    Маринова, не знам с колко жени си правила секс, но със сигурност-десетки пъти по-малко от мен.Така че тези локуми ги разтягай на някой пъпчив пубер.
  • 151 само да кажа

    5 3 Отговор

    До коментар #143 от "Милена":

    вземи си го у вас тоя_търтей като толкова ти харсва
  • 152 Гост

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Не исневяряват, исневяра .не изневеряват ,изневяра . Така се пишат . Или ти се замаяла главата от миризмата на розово масло.
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Гост

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "Квантовият знак 🔞":

    Жените растат на акъл до 14 годишни. Оттам, нататък, растат само на дини.
  • 155 Дреме ми на патката

    2 3 Отговор
    Риба има много.И безплатна и платена.С второто не правиш никакви усилия като подаръци,звезди от небето и куп простотии.Дори имаш жената на мечтите си и без да се чудиш как ще реагира ако и го пъхнеш в различен отвор или ако поискаш нещо по различно.Ал Бъди цитат"Че някой ден ще кацне летяща чиния и една разкошна марсианка с 3 големи цици ще слезе от нея.Ще ми каже-не говоря езика ти,нямам родители и те знам какво е здрав секс. Качвай се при мен,моята планета е и твоя".
  • 156 РАДИО ЕЛТО

    2 3 Отговор

    До коментар #143 от "Милена":

    и аз те ЦЕЛУВАМ МИЛЕНА
  • 157 Ако не ги праскате отзад ще ви изневеря

    1 2 Отговор
    Едно лято ме командироваха в Русе.Настаних се в едно ханче точно преди Русе,има и механа към него,не се сещам за името му.Намира се от ляво на пътя преди Русе .Шефката беше много засукана арменка.Посред нощ се чува як секс от съседната стая,направо все едно някой я колеше тази жена.Оня я чукаше в задния двор а тя стенеше шумно от удоволствие "Ооохх боли ма,боли мааааа ма ми е много хубаво,оооохх ще се разведа заради теб,ооох толкова е хубаво отзад!"

    Коментиран от #158

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Жената дава отпрет

    4 3 Отговор
    Кога има чуства а отзат за удоволствие ...
  • 161 Акъл

    3 1 Отговор

    До коментар #122 от "Рон Джеръми":

    Значи, ако една жена ми каже, че е била само с един, всъщност е била с поне 3-ма преди мен.
    Напомни ми някой път да си отварям очите, че като гледам какви ги творят голяма част от жените днес, положението е "и 'почвам да бЕгам, бате".

  • 162 Чувства, на, ДМ

    1 3 Отговор
    Хахаха...... иди целуни дългогодишния...!
  • 163 Всемогъщия Бог

    0 1 Отговор
    Няма нищо мистериозно и непознато в жените всички знаем какво искат перфектния мъж с банкова сметка коко динев с какво възбужда всички фолк певици с една дума ако не си бог смятай жената за едно влечуго което с най малкото съмнение в връзката нечакайте тя да ви изхвъли а я зарежете вие на секундата и следващата ако има такава
  • 164 4321

    12 1 Отговор
    Човек без тайни - става въпрос и за мъжете, разбира се, е прочетен вестник !! Има неща, които се пазят в тайна за цял живот !! "Дългите езици" абсолютно винаги си патят от това.
  • 165 Мнение

    11 3 Отговор
    Алооооу Венче, пропусна най-важното!
    Двама души са минали под венчилото главно заради ИНСТИТУЦИЯТА, НАРЕЧЕНА СЕМЕЙСТВО!
    Може да има караници, или единия партньор да е по- незадоволен от другия, НО нищо от това не е по-важно от СЕМЕЙСТВОТО! То трябва да бъде на първо място при всеки избор, особено, ако има и деца в дадената връзка!
    Какво значи, тя се плющяла с колега или некъв друг тъпкач, ама нямало да си признае?! Същия въпрос важи и за силния пол! За къв сте се оженили, или живеете на семейни начала, след като ще си ги чешете с други хора???!!!
    Изобщо к'ъв е смисълът от тая цялата статия???
    Какво значи, били заедно 10г, а после единия си намерил друг/друга???
    Живейте заедно достатъчно дълго за да се опознаете и след като се опознаете и решите да създавате семейство, бягайте от изневярата като от чума!!!
    Съвременната толерастия и свободия, докара до там всяка 2-3та връзка да бъде прекъсвана, а много деца да остават с разделени родители! И какво ще стане после от тези деца на самотни родители??? Ще станат престъпници, наркомани, нископлатена паплач???!!! Следващия път когато колега/колежка ви се сторят атрактивни, си спомнете за семейството, дето сте създали, или се опитвате да създадете, какво ще се случи с тях!!!!!!!!!
  • 166 Венелинооооо

    1 0 Отговор
    В ми.ризливия ти г.ъз
  • 167 Казанова

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Квантовият знак 🔞":

    Боли ма к..ра за " тайните" на жените!! Ха ха ха!!
  • 168 Елица

    3 2 Отговор
    Искам удоволствие и в задния двор, не съм пробвала още...страх ме е,но съм и любопитна!

    Коментиран от #169, #175

  • 169 Clyde Wyncham

    0 2 Отговор

    До коментар #168 от "Елица":

    Е имаш и страничен в ушето и горен в устата споко ще опънеш и задния за да ти е по спокойно ще спинкаш сладко

    Коментиран от #171

  • 170 Тц!

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Квантовият знак 🔞":

    Нема мистерия.Това му се вика ку.валък.Още преди да им е дошъл мензиса си мислят само за тояги.
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Мародер

    3 0 Отговор
    Г-жо Маринова, Вие помните ли бройката?
  • 173 Дреме ми на фара2

    2 1 Отговор
    Та Ал Бънди ги иска с 3 цици но 3тата да е отзад на гърба за да може като танцуват да я държи.....И да живеят платените жрици на любовта. Те ни спасяват от търсенето на любовници.Че любовницата ще вземе един ден да иска да ти стане жена.Чака подаръци,топли думи....а жрицата плащаш и Чао. И получаваш супер отношение. И повече минуси слагайте. ...не искам +.Истината....истината...а тя истината гола е че не мога без бира и рокендрола(песен на Георги Минчев).Обожавам да им целувам котенцата....това всички (почти ) го искат без значение платена или не .
  • 174 Аз я помня

    1 1 Отговор
    Някъде 25 жени до момента но бройката не е важна-така се е случило.Важен е споменът за тези момичета и дами.И защо пък да се срамуваме че ни харесва...поне на някой.
  • 175 Andy

    1 1 Отговор

    До коментар #168 от "Елица":

    Няма от какво, при подходяща подготовка и хигиена е уникално изживяване.

    Коментиран от #177

  • 176 луд доц

    0 1 Отговор
    Заглавието ти е написано грешно стилистически !
    Пропуснала си "Български език " в училище !
    Иначе за порното си вчас !
  • 177 Милена

    0 0 Отговор

    До коментар #175 от "Andy":

    По принцип си прав готино е. Но първия път е претиснително.