Last news in Fakti

1 Март, 2021 14:30 7 731 8

Галя Щърбева не може да прежали...

  • галя щърбева-
  • телевизия-
  • журналистика-
  • продуцент-
  • журналист-
  • кариера

Според слуховете, бившата водеща на НОВА се цели в продуцентско място в "120 минути"

Цели 10 месеца след като бе принудена да напусне Нова телевизия, Галя Щърбева още не може да прежали кариерата си на екран и се натиска да я вземат в bTV. Тя бе поканена за седмичен коментатор в "Преди обед", но според слуховете, се цели в продуцентско място при Светослав Иванов в "120 минути", пише вестник "Уикенд".

Продуцентката на публицистичното предаване – Марта Евтимова, е напуснала телевизията, за да се премести в Нова ТВ, стана ясно през седмицата.

Новината много зарадвала Галя, която месеци наред не бе стъпвала в телевизия, преди да я поканят за една седмица в "Преди обед". Тя веднага намекнала, че може да поеме задълженията на напусналата редакторка, само че хората в bTV се престорили, че не разбират намека.

Според информация на таблоида, бившата водеща от Нова отдавна се опитва да влезе в първата частна телевизия, но досега нямала успех. Телевизионерите нямат високо мнение за способностите на Галя, гледат на нея като на посредствен журналист, който в началото на кариерата си е вървял напред, благодарение на добрия си външен вид, а с годините започва да губи това свое предимство, коментира клюкарското издание. Въпреки всичко Щърбева сериозно се била размечтала за мястото в "120 минути". Преди години тя правеше подобен неделен следобеден блок по Нова ТВ – "Комбина", който водеше заедно с най-добрата си приятелка Лора Крумова. След като предаването бе свалено от програмата заради незадоволителни резултати, Лора стана водеща на "Събуди се", а Галя – репортерка. Сега Крумова работи зад кадър в "Шоуто на Николаос Цитиридис", а Галя няма ангажименти нито на екран, нито зад камера.

Според слуховете, Щърбева възлагала огромни надежди на гостуването си в "Преди обед". Лора започна работа в bTV именно след такова гостуване. За нейната дружка обаче нещата май ще приключат дотук. Хора от bTV подшушнаха пред "Уикенд", че за мястото на напусналата продуцентка на Светльо Иванов щели да търсят вътрешен човек от телевизията. Заради кризата никой не мислел за назначаване на нови хора, особено пък с претенции на звезди като Галя. "Тя иска да ѝ плащат повече отколкото на другите, а в работата си не е нищо особено", дразнят се добре запознати източници на "Уикенд".

Случаят на Щърбева много прилича на този на Мариана Векилска. След като напусна преди време телевизията, за да работи в Брюксел, но не ѝ провървя, тя започна да търси начини да се върне в bTV. Но стигна единствено до коментаторско място в "Преди обед". Сега работи в БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обичам MILF-ки

    18 3 Отговор
    И на мен ми липсва на екрана, хубава МИЛФка беше.
  • 2 Минчо

    11 13 Отговор
    Щърбчето одъртя и вече никой не го ще.
  • 3 GTR

    11 6 Отговор
    Абе що ни занимавате с некви си кифли ? Била това била онова ...много важно ! Като професионалист какео е направила ? 🤔......май нищо а?
  • 4 Журналист какво да прави

    5 5 Отговор
    Освен да, се натиска, не е лоша, но не е нещо особено...!
  • 5 Митю Пищова

    8 1 Отговор
    Да дойде при мен - ще й намеря ангажименти по цял ден и ще остане доволна...
  • 6 Санта Клаус

    3 1 Отговор
    Ето един вариант-някой от шефовете в bTV, на висок пост, разпечатва договор с нейното име, посочва вътре задълженията й на работното място много точно, работно време, точна и ясна позиция каква ще й е длъжността, точно и ясно трудово възнаграждение, без скрити клаузи и анекси, напълно реален и открит документ-вика я в офиса и й казва:Ето го договора, работата е сигурна, заплащането и то....на какво си готова, за да се присъединиш към екипа ни? И следва многозначително мълчание! Според пишещите тук-какво ще отговори тя? Какво ще направи?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 12345

    2 3 Отговор
    Бе Дебелата Поничка Вулвинска добре се уреди. Всеки ден е на екран, който запълва все по-успешно. Само не разбирам защо се плаща на такива да сричат, да бъркат и да пълнеят, щото друго не правят.