Last news in Fakti

19 Ноември, 2021 13:58 3 282 9

Куче-милионер продава бивша вила на Мадона (ВИДЕО)

  • куче-
  • вила-
  • маями-
  • милионер-
  • гюнтер vi-
  • немска овчарка-
  • куче-милионер

Немската овчарка Гюнтер VI наследява огромното си богатство от своя дядо Гюнтер IV

Куче-милионер продава бивша вила на Мадона (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Куче-милионер продава свое имение в Маями за 31,75 милиона щатски долара.

Точно така - прочели сте правилно, но не е съвсем това, което си мислите.

„Най-богатото куче в света“ – немската овчарка Гюнтер VI, за която се твърди, че струва половин милиард долара – „продава“ имението си в Маями за 31,75 милиона долара. Това великолепно имение някога е принадлежало на легендата на поп музиката Мадона, пише списание Forbes.

Гюнтер не е първият домашен любимец, наследил огромното богатство на своя стопанин. Когато дизайнерът Карл Лагерфелд почина, той остави състоянието си от 195 милиона долара на своята котка Шупет. След това беше Леона Хелмсли, която остави богатството си на своя малтиец на име Беля (англ. ез. - Trouble).

Немската овчарка Гюнтер VI наследява огромното си богатство, което включва и вилата с осем спални на крайбрежието, от своя дядо Гюнтер IV. Това обясняват служителите, управляващи имението, което преди е било собственост на Мадона.

Основното жилище на кучето е в Тоскана.

В Маями обаче немската овчарка се среща с представители на агенции за недвижими имоти. С нашийник от чисто злато Гюнтер VI присъства на разговорите.

Вилата в тоскански стил с изглед към залива Бискейн е обявена за продажба с цена от 31,75 милиона щатски долара. Преди две десетилетия имотът е закупен от Мадона за 7,5 милиона щатски долара. Над камината в хола на имението е поставен портрет в позлатена рамка на Гюнтер IV.

Родословието на богатото куче датира от десетилетия, когато Гюнтер III наследява огромно състояние от покойната си собственичка германската графиня Карлота Либенщайн след смъртта ѝ през 1992 г.

Оттогава за потомците на богатия наследник полагат грижи цял екип от хора. Организират пътувания до Милано и Бахамите, където Гюнтер VI наскоро се храни в ресторанти всяка вечер. Хората, които се грижат за него, са категорични, че кучето е добре социализирано.

Всяка сутрин закуската на богаташа от най-крехки меса, пресни зеленчуци и ориз се приготвя от специално назначен готвач. Понякога менюто включва и хайвер. Гюнтер пътува с частен самолет, ежедневно работи с треньор върху уменията си за послушание и спи в разкошно кръгло, червено кадифено легло.

Карла Ричители е един от основните настойници на Гюнтер и е в борда, който управлява състоянието му на стойност почти 500 милиона долара, решаващ кога да се купуват и продават недвижими имоти.

Любителката на животни Ричители (52 г.), която живее в Тоскана, се срещна с екипа, който се грижи за Гюнтер преди близо 30 години и тогава се присъединява към него.

Жената се е грижила за последните три кучета от рода. В Италия, където Гюнтер живее, има още две кучета - любимите му приятели, но също шест котки и пилета, с които богаташът трябва да се съобразява.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    3 0 Отговор
    малко ли бяхме...
  • 2 Голям Слон

    10 0 Отговор
    Все едно чета, а не гледам ТАБУ по НД :-))) Кучето знае ли, че продава нещо?
  • 3 Display

    11 2 Отговор
    Само в краваленд може да се случат такива безумия.......

    Коментиран от #8

  • 4 консерва

    11 0 Отговор
    Европейски ценности,сър!
  • 5 Риба

    9 0 Отговор
    А може ли телефон на кучето, да направим пазарлък за цената?
  • 6 Гласове от зайчарника в Банкя

    3 1 Отговор
    Кучето Борко само може да завижда, Бацо е скръндза!
  • 7 Абсурдите на целия свят..!

    2 0 Отговор
    Баба я,, дефлорираха,,, мъж стана жена,, жена стана мъж,, баба забрененя и и било много хубууу, друг пък умрял от една вечер кекс, някой пък на стари години му се барат и гледат, мч..... боже опази, защо пък куче, да не свърши такава невинна и полезна работа, на набора....!
  • 8 Шамара

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Display":

    Що бе при нас се случват по големи, бежанци с политически партии , фатмаци предиденти с мания за величие , пред изборни репресии и много други!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.