Last news in Fakti

19 Януари, 2022 11:54 12 100 19

Мика Стоичкова е кралицата на голите СНИМКИ

  • мика стоичкова-
  • голи снимки-
  • горещо

Признанието ѝ бе връчено от сръбско издание

Сръбското издание "Telegraf" обяви известна и изненадваща нашенка за кралица на голите снимки... За голяма изненада на мнозина, таблоидът в западната ни съседка короняса за такава Мика Стоичкова, която надали обаче може да бъде определена точно по този начин, особено на фона на присъствието на Николета Лозанова в социалните мрежи. В сравнение с нея, голямата дъщеря на Камата винаги е била по-умерена в степента на съблазън, която поднася на своите почитатели във виртуалното пространство. И все пак факт е, че медията реши да присъди това звание именно на нея, предава life.dir.bg.

"Баща ѝ е футболен майстор и първенец на Европа, а тя стана кралица на голите снимки", пише изданието в материала, към който като доказателство са приложени няколко разголени изображения на Мика, които по никакъв начин не са вулгарни.

Публикация, споделена от Mika Stoitchkov (@mstoitchkov)

В статията пише още, че за разлика от своя баща Христо, чийто професионални успехи му отреждат почетно място в историята на футбола, тя привлича внимание към личността си не със спортни постижения, а с атрактивни фотографии.

Не е ясно дали 33-годишната наследница на носителя на отличието "Златна топка" знае за новата си титла, понеже в момента тя е на почивка със своя приятелка в една от най-магнетичните дестинации в Мексико, а именно прекрасния Тулум, разположен на полуостров Юкатан. Райското кътче, привличащо туристи от близо и далеч, е добре познато за нея, защото преди години, когато живееше в Съединените щати, тя често отскачаше до там, наслаждавайки се на неговата спираща дъха красота. Нещо повече, тя самата го определя за свой трети дом.

Любовта ѝ не е никак изненадваща, тъй като тамошните лазурни брегове, размивани от тюркоазените води на Карибско море, всъщност са пропити с история. Днес наред с модерните постройки, издигнати с цел привличане на посетители, търсещи спокойствие сред луксозна обстановка, там могат да бъдат видени някои от най-интригуващите археологически обекти, запазени от древната цивилизация на маите.

От четири дни насам Мика споделя със своите последователи в Инстаграм горещи кадри от екзотичната ваканция, на която се е отдала. Поредицата започна с изображение, заснето в хотелската стая, на което се вижда силуетът ѝ, стоящ на балкона, който предоставя панорамна гледка към естествения воден басейн. Със следващите си публикации тя показа как се припича под жарките слънчеви лъчи на плажната ивица, носейки силно изрязани бански костюми от две части, разкриващи фигурата ѝ.

"Ако не можеш да понесеш да говорят за теб, значи не си готов за славата", гласи посланието ѝ към един от постовете, сдобил се с хиляди харесвания, на който тя позира пред обектива в оскъдно горнище, едва прикриващо бюста ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За там

    6 10 Отговор
    бива .
  • 2 Па Я съм Гацо Бацов от Бацова маала

    16 0 Отговор
    ...и сакам да я Жик Так
  • 3 Реалист

    18 3 Отговор
    Поредните сръбски ментета с нисък тираж
  • 4 Тази

    27 1 Отговор
    защо излага така баща си?

    Коментиран от #12

  • 5 Гост

    37 1 Отговор
    Тая "известна" с това, че.... баща и е известен, докога ще продължава да излага баща си? Между другото има и по-малка сестра, но явно доста по-умна от нея, за да не се показва, изказва, излага нея и баща си...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 МИКА

    26 1 Отговор
    Каде са тез голи снимки,само аз ли не ги видях
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 devil

    9 0 Отговор
    На лявата ръка татоза кординати ли са някакви
  • 10 любител

    13 0 Отговор
    ами така е то за голи снимки много ум не се иска. хахаха.
  • 11 Десислав

    2 0 Отговор
    А ти Шумка,сричаш на сръбски и ги биеш ,докато мислиш как да сколасаш статийка от чужда статийка .
    И гаранция не ти се е отдало от първия път на намериш в Гугъл как изглежда Тулум,вероятно за пръв път си го чул...💩
    Е Голем си !
  • 12 Несъгласен

    2 8 Отговор

    До коментар #4 от "Тази":

    Не виждам с както точно излага баща си, изглежда страхотно, въпросните й снимките не са пошли. Супер щерка е отгледал Ицо и в интервюта се държи много естествено и възпитано!
  • 13 Тома

    9 1 Отговор
    Време е камата да я докара с шибалката че да дойде малко акъл
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Мощ

    1 0 Отговор
    Таз "Мика"квица до кога ще па...тази...тира на бащиния си гръб???
  • 16 Васик Атанасова

    7 0 Отговор
    Тате взе пари от георги папазки и сега айде да става известна плати да е изтипосат
    И то с кво с снимки по бански
    Димитре събуди се гранде бонус играта ето е
  • 17 Абе

    4 0 Отговор
    Тази се напъва да бъде хубавица, ама трудно. Виж за куха лейка става. Ам, Ам, паричките на тате и от почивка на почивка, и от какво си почива като не знам да е работила нещо от което да се е изморила.
  • 18 абе ха ха Хо

    1 0 Отговор
    Това определение от жълтото издание е подигравателно а не похвално за нея.Хвалба за баща и я тя...освен голотия нищо друго.
  • 19 мноо погрозня

    0 0 Отговор
    силикона се види а и на ромче прилича жалко за нея