Last news in Fakti

26 Януари, 2022 19:28 2 213 7

Карди Би получи 1,25 милиона долара обезщетение

  • кади би-
  • дело-
  • клевета-
  • спечели-
  • таша кей

Певицата спечели дело за клевета срещу влогърка, разпространявала "злонамерени слухове"

Карди Би получи 1,25 милиона долара обезщетение - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Федерален съд в Атланта, САЩ, присъди обезщетение в размер на 1,25 милиона долара на Карди Би в дело за клевета срещу влогърка, разпространявала "злонамерени слухове" за рапърката и носителка на "Грами", съобщават международните информационни агенции.

Във видеоклипове, публикувани от влогърката Таша Кей, която качва новини за знаменитости, се твърди, че Карди Би се е занимавала с проституция, употребявала е кокаин и се е заразила с херпес.

Съдът в Атланта е постановил в понеделник, че Латаша Кебе, известна онлайн като Таша Кей, и притежаваната от нея компания, са отговорни за клевета, нахлуване в личния живот и умишлено причиняване на емоционален стрес на рапърката Карди Би, истинското име на която е Белкалис Алманзар.

Адвокатите на Кебе заявиха в имейл във вторник, че не са съгласни с присъдата и ще я обжалват.

Съдът присъжда на Карди Би обезщетение от 1 милион долара за нанесени неимуществени вреди - причиняване на болка и страдание и/или накърняване на репутацията, както и 250 000 долара за медицински разходи.

Кебе, която живее в района на Атланта и има канал в Ютюб, започва да разпространява "унизителни и притеснителни твърдения" за Карди Би в началото на 2018 г. Според иска злонамерените изявления на влогърката причиняват "срам, унижение, душевна болка и емоционален стрес и накърняват репутацията" на Карди Би.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хмм

    8 1 Отговор
    Кой я познава тая Кардан Наби?
  • 2 Алфa Вълкът

    11 1 Отговор
    Като напишеш истината и те осъждат, тая вярно си била стриптизьорка и проститутка! Такива боклуци ги пласират и правят звезди, просто някой трябва да изтрие порното за 3-4г и света ще се нормализира!
  • 3 Гост

    11 2 Отговор
    Една неграмотна кафява крава написала нещо за друга неграмотна кафява крава и осъдили едната да плати на другата. А най-умното е, че народът дава всичките тези пари на неграмотните кафеви крави и не се замисля.

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Ти пък си много грамотен... кафяви, не кафеви. Иначе за другото си прав, де.
  • 5 Злонамерен слух

    1 1 Отговор
    Едва ли влогърката има толкова пари, за да плати.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 dddddd

    2 0 Отговор
    Сиганката получила нам си колко помощ то като нашите Сигани бе никаква разлика нямат