Last news in Fakti

31 Май, 2022 15:02 7 304 13

Кобилкина си набеляза нова мъжка жертва

  • наталия кобилкина-
  • съни бийч-
  • участие-
  • сериал-
  • сексоложка

Сексоложката влиза в сериала "Съни бийч" с роля много близка до нейната персона в реалния живот

Краят на втория сезон на "Съни бийч“ наближава, а последните епизоди, които ще се излъчат от понеделник до четвъртък от 21.00 часа по bTV, ще изправят героите пред поредните комични обрати и ще срещнат зрителите с атрактивни нови лица - някои, от които доста познати. Преди финала в сериала ще влязат сексоложката Наталия Кобилкина, латино танцьорът и хореограф Алфредо Торес, актьорът Владислав Карамфилов (по-популярен като Влади Въргала), водещият Витомир Саръиванов и единият от продуцентите на поредицата - Андрей Арнаудов. Всеки от тях ще добави още цвят в колоритния живот на черноморския курорт.

В Слънчев бряг, със завидно самочувствие, ще пристигне Наталия Кобилкина. На телевизионния екран тя ще играе себе си - сексоложка с руски акцент, която подготвя семинар на интимна тема за гостенките на хотела. Със стъпването си в лобито ще си набележи жертва - пиколото Георги (в ролята Даниел Пеев-Дънди), ще му сложи етикета "средностатистически муж“ и ще се опита да го превърне в свой покорен слуга.

Екранната Кобилкина ще използва за своите професионални цели и Гомес (Бойко Кръстанов) и без да иска ще предизвика поредния трус в отношенията му с Ивон (Евелин Костова), а богаташкият син Никола (Явор Бахаров) ще се възползва от ситуацията. Сред бушуващите емоции персоналът ще трябва да посрещне потенциален купувач на бедстващия хотел - сериозен инвеститор, в когото зрителите ще разпознаят Андрей Арнаудов. Като водещ на търг пък ще се превъплъти Витомир Саръиванов.

Бъдещите младоженци Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков) също ще бъдат в центъра на събитията. Предстоящата сватба на научната работничка и морския спасител ще сблъска родителите им, а тлеещият огън между двете фамилии ще разпали невъздържания баща на Младен (Влади Въргала). Като сватбен агент ще видим Алфредо Торес, който виртуозно ще изиграе ролята си основно с езика на тялото. В последния момент елегантната рокля на булката неочаквано ще смени собственика си, а тържеството ще увисне на косъм.

Приближаващият финал на "Съни бийч“ ще постави един от любимите герои в сериала пред тежка дилема. Гомес (Бойко Кръстанов) ще получи неустоимо предложение, което обаче ще бъде обвързано с едно неотменимо условие. Той ще трябва да реши дали да постави на първо място дългогодишните си мечти и лични амбиции или да предпочете приятелството, семейството и любовта. Какво ще избере ще стане ясно в последния епизод на хитовия сериал, който ще се излъчи в четвъртък.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да отива

    24 1 Отговор
    на фронта като медицинска сестра !

    Коментиран от #3

  • 2 На Сиан Шукар

    12 1 Отговор
    Добре казано "жертва" !
  • 3 сила

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "Да отива":

    като бактериологично оръжие е по вероятно......
  • 4 Кобилата

    16 2 Отговор
    търси бг магаре.Извън тази опция е кривоглава и скучна шматка..
  • 5 Радка пиратка

    13 2 Отговор
    Кобилкина що не опита да пробие в Лондон?
  • 6 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    4 15 Отговор
    Лелеее Колко е красива госпожа Кобилкина! Истинска жена мечта!
  • 7 КОБИЛКИН

    10 1 Отговор
    Бившия и мъж каза,че в леглото е пълно дърво !
  • 8 цумбрум

    3 7 Отговор
    Дали в леглото Кабылкина е дърво,зависи от мъжа до нея. Ако жената е назаинтересувана към тялото му и физическите упражнения ще са подобни. Трябва да бъде наелектризирана и овлажнена с разкритие поне 2-3 сантиметра,иначе кекс сладък няма да има. Дори и безглутенов.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ники

    9 1 Отговор
    Кжбилкина говори неща които ги знаят всички и не казва нищо ново
  • 11 Кобилата

    10 0 Отговор
    да си хване катър
  • 12 АМИ ДОБРЕ

    9 1 Отговор
    Закъсняла е,... готвачката роуз дава вече такива съвети...
  • 13 Aнджело

    3 1 Отговор
    Пълна боза. Да дадат една роля и на бат Бойко, да играй Митьо Пищова или обратното... Пфу