Last news in Fakti

14 Юни, 2022 10:28 4 852 15

"Мис България 2019" с още повече силикон в гърдите (СНИМКА)

  • мис българия-
  • радинела чушева-
  • силикон

Едрогърдата брюнетка не крие, че е почитателка на пластичната хирургия и е преправяла бюста, устните и носа си

"Мис България" 2019 Радинела Чушева наля още силикон в пазвата си и тя вече едва се побира под дрехите ѝ. Новата операция на бюста вероятно е повлияна от новия мъж в живота на брюнетката, който платил този път кубиците.

Силиконовата красавица не си губи времето и след като заряза възрастния си любовник, веднага се ориентира към по-младо и не по-малко богато гадже, което да удовлетворява всичките ѝ капризи.

Запознати издават, че актуалният ѝ приятел е около 30-те и разполага с достатъчно финансови средства, за да я глези постоянно с екзотични почивки и луксозни подаръци, пише "Уикенд".

"Да си влюбен е уникално чувство. Просто трябва да е разумно, а не глупаво. Границата е тънка", философства миската, която почти веднага, след като се загаджи отново, напомпа бюста си с нова доза силикон.

Неотдавна Чушева топлеше леглото на богаташа Коста, който е около 65-годишен. За него се знае, че се занимава със строителен бизнес и има семейство, даже и внуци. Този факт обаче не го спираше публично да демонстрира връзката си със засуканата мадама, без да се притеснява от съпругата и децата си.

Mиналото лято папараците на „Уикенд” засякоха бившата адреналинка от „Господари на ефира” на плажа в морския курорт Св. св. Константин и Елена, придружавана от възрастния ѝ благодетел. Те не се смущаваха да се опипват и да си разменят ласки. Двойката бе отседнала в луксозната вила, където цените започват от 800 лева на вечер. Мнозина са виждали Чушева и Коста да се натискат и из столични ресторанти, така че връзката им със сигурност не е била строго пазена тайна.

Не е ясно защо брюнетката с много естетични корекции е зарязала застаряващия бизнесмен. В светските среди се шушука, че тя се принудила да търси нов спонсор, защото приятелят ѝ ѝ секнал финансовото кранче. В последно време имал и здравословни проблеми, типични за хората на неговата възраст. Това наложило Радинела да погледне в друга посока.

Чушева е една от скандалните носителки на титлата „Мис България”. Когато спечели конкурса през 2019 г., тя си навлече доста гневни коментари и обиди. Повечето я упрекваха, че не притежава необходимата визия и естествена красота, но пък тя смело заяви, че нападките на зложелателите не я притесняват. Едрогърдата брюнетка не крие, че е почитателка на пластичната хирургия и е преправяла бюста, устните и носа си.

Радинела набра популярност покрай предаването „Господари на ефира”, където се изявяваше като адреналинка. Казва, че шоуто ѝ помогнало да се държи по-освободено пред камера. Участието ѝ в конкурса „Мис България” дойде малко по-късно. След като спечели титлата, хубавицата заряза телевизията и се отдаде на почивки и луксозен живот.

Преди няколко месеца Чушева призна, че докато е била адреналинка Васил Василев – Зуека я е ухажвал. „Не ме оставяше на мира! Едва се отървах от него”, сподели миската за похотливите мераци на актьора и водещ.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    5 12 Отговор
    Колко хубаво! Страхотно решение! Това е нещото което най силно ме впечатлява в външния вид на една жена и наистина госпожицата е права - колкото по големи толкова по добре! Браво!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 питам си

    16 2 Отговор
    Силикон се слага, ама акъл - когИ?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Страхотна цензура е тук

    2 9 Отговор
    Но пак ще го кажа, хубаво е момето.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Кадир

    3 1 Отговор
    Коя е тая бе?
  • 15 Изключително съм ви благодарен Факти

    1 0 Отговор
    По цяла вечер мисля за силикона на Чушкова , вече съм спокоен