14 Юни, 2022 14:45 1 022 1

Рапърът Роди Рич е арестуван за притежание на оръжие

  • роди рич-
  • рапър-
  • арестуван-
  • оръжие

Рич доминираше в класациите през 2020 г.

Рапърът Роди Рич е арестуван за притежание на оръжие - 1
Снимка: БГНЕС

Рапърът Роди Рич е бил арестуван по обвинения в притежание на оръжие, докато е бил на път за свой концерт в Ню Йорк, предаде Асошиейтед прес, цитиран от БТА.

Според полицията 23-годишният изпълнител е пристигнал на стадион "Сити Фийлд" в Куинс, Ню Йорк, в събота вечерта, когато частната охранителна фирма, извършваща проверка, е забелязала огнестрелно оръжие в автомобила, с който е пътувал. Базираният в Лос Анджелис Рич е трябвало да изнесе концерт на музикалния фестивал "Гавърнърс Бол" (Governors Ball).

В автомобила е намерено заредено огнестрелно оръжие заедно с девет патрона и пълнител с голяма вместимост, съобщиха от полицията.

Срещу Роди Рич, истинското име на когото е Родрик Мур, и другите двама мъже в колата - 46-годишния Майкъл Фигероа от Бруклин и 57-годишния Карлос Колинс от Ийстчестър, Ню Йорк, са повдигнати обвинения в криминално притежание на оръжие, притежание на устройство за подаване на боеприпаси с голяма вместимост и незаконно притежание на устройството.

На този етап не е известно дали Рич е наел адвокат, който може да коментира обвиненията.

Роди Рич доминираше в класациите през 2020 г. с албума "Please Excuse Me for Being Anti-Social" и парчето "The Box", както и с хита "Rockstar" в сътрудничество с Да Бейби.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.