Last news in Fakti

16 Юни, 2022 21:21 6 095 17

Мъжете, с които не бива да си лягаш, защото те чака огромно разочарование

  • секс-
  • мъже-
  • разочарование

Освен ако не сте сериозно влюбени един в друг - тогава всичко би следвало да е наред.

Мъжете, с които не бива да си лягаш, защото те чака огромно разочарование - 1
Снимкa: Shutterstock

Ако ви се прииска да имате връзка за една нощ, трябва да знаете, че с този тип мъже не е добра идея да пробвате с пози от Кама Сутра. Най-доброто решение е да се оттеглите. Защо? Ей сега ще ви се изясни.

С кои мъже не бива дори да си помисляш да си лягаш?

Приятелите са завинаги табу

Гаджето или любовникът на вашата приятелка са абсолютно забранени. Най-добрите приятели са подарък, който трябва да се цени. И ако между вас се появи съперничество за мъжко внимание, тогава връзката ще бъде разрушена безвъзвратно.

Вашият най-добър приятел също не бива да е в списъка за интимни развлечения. Освен ако не сте сериозно влюбени един в друг - тогава всичко би следвало да е наред.

Любовник на фирмено парти

Какво може да се случи на едно фирмено парти, никой не знае със сигурност. Но, за да не ви се налага да се изчервявате на следващата сутрин при вида на колегите, откажете се от прекомерната консумация на алкохол, както и от контакта с шефа или някой друг красавец. Дори ако работният плот или кабината в тоалетната обещават да ви „покрият“ добре. Първо, опасността да бъдете „хванати“ във всеки един момент е напълно реална. Второ, клюките могат да съсипят кариерата ви. Неизбежно ще започнат разговори, че искате да постигнете повишение по такъв нетрадиционен начин или просто сте „леки“. Ако все пак сте запалени по колега, тогава се отдайте на плътски удоволствия на друго място, защитено от любопитни очи, например - в хотел.

Бившият

Бившият ви любовник /или мъж/ ще остане завинаги в паметта ви. Но, ако връзката ви е приключила с причина, тогава нека това си остане така. Някои ястия могат да се претоплят и пак да са вкусни, но бившата връзка - не!

Новата среща в леглото ще доведе в повечето случаи до разочарование, а тъкмо скоро сте го преодолели! Не забравяйте, че сексът не е всичко. Той не трябва да засенчва уважението към самите себе си и собствените ви интереси.

Съседът

Съседите мъже могат да бъдат много полезни и приятни. Но, женени или не, те трябва да бъдат табу. Поне за спонтанен еднократен акт, който първоначално се таксува като кратко приключение. На следващата сутрин, обаче, със сигурност ще дойде и неудобството, когато се разминете на стълбището. Ако е било сериозно за него, но не и за вас, тогава ще възникнат сериозни трудности. Помислете дали имате нужда от такава драма там, където живеете.

Знаменитост

Мнозина мечтаят за интимно преживяване с някоя знаменитост. Но като цяло знаменитостите разглеждат феновете единствено като опция за една нощ, която ще бъде забравена на следващия ден. Ако мечтаете това, значи няма проблем. Но ако искате нещо повече, тогава е по-добре да се откажете от интимността със звезда, в противен случай това ще завърши с разочарование за вас.

Жененият

Дори ако е много привлекателен и казва, че е изключително нещастен в брака, не се поддавайте на изкушението. В противен случай рискувате просто да му попълните колекцията от завоевания. Още по-зле са мъжете, които отиват на почивка сами и още преди да заминат си търсят любовница за страстни нощи в хотела. Те или отчаяно се нуждаят от физическо удоволствие, или се смятат за неустоими. Но вие не сте играчка за една нощ, винаги помнете това!

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛИЛИ

    11 7 Отговор
    РУСНАЦИТЕ ПРЕВЗЕХА ОЩЕ ЕДИН ГРАД
  • 2 сали

    12 1 Отговор
    тея статии не са за евро джендъри
  • 3 Помак

    5 0 Отговор
    ...тос занаят е хуибав , но скъп...и за ена ношт ..
  • 4 Гост

    6 1 Отговор
    Аууу, Вениии, не издържа до 00ч.
  • 5 Селския

    14 1 Отговор
    Не трябва да си лягаш с мъже, ако си мъж...........
  • 6 Дебелия

    2 2 Отговор
    За една нощ е добре.
  • 7 Ехото...

    20 1 Отговор
    Егати !!! То като опция , само вибратор им остана на жените !
  • 8 черния

    7 5 Отговор
    Това са бедните мъже. Преди каквото и да е било, трябва да се убедите, какви възможности има и колко ще инвестира, без всякакви условности. Всичко друго е вятър работа!
  • 9 Потник

    3 1 Отговор
    Тъпотия
  • 10 Елеонора

    5 5 Отговор
    За това , кой ще те направи щастлива в леглото , парите не играят ! За това се внимава , когато се омъжваш !

    Коментиран от #11

  • 11 БраТ ПиТ

    13 2 Отговор

    До коментар #10 от "Елеонора":

    За това търсиш мъж, който да го ОБИЧАШ, а и той теб, разбира се!!! И няма значение дали е богат или беден... Ама то май не останаха такива жени... 😕
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Елитната Туженичка

    8 2 Отговор
    Ами предпочитам женените зрели мъже.за да смогнат на моята тарифа
  • 14 Хаха

    6 7 Отговор
    С бивши гаджена сношението е фантастично. Не случайно са казали @стара любов, ръжда не фаша@
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.